Автор |
Съобщение |
Icy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 11:58
..кур за пациента
Само туй измислих
___________________________________ Icy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 12:37
В thepiratebay има някъв workaround, ама не успях да направя явно каквото трябва. Има описание с картинки, но е някво много объркано...
Явно ще се чака или крак или релийс на Reloaded, etc ...
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 13:39
Теглете си..играта е на немски.
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 13:39
Из коментарите пише че е на английски.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 13:50
Има субс ... само говора ще е на немски. Аз я подкарах, но като цъкам new game и забива. Свалих save-ове, с които да се прескочи тоя проблем.
След малко ще напиша подробно как се подкарва.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 13:52
Няма ли начин поне да млъкнат и да не говорят?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 13:53
Morgul написа: Има субс ... само говора ще е на немски. Аз я подкарах, но като цъкам new game и забива. Свалих save-ове, с които да се прескочи тоя проблем. След малко ще напиша подробно как се подкарва.
Пипи ,че нямам търпение
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 14:09
Явно ще изчакам Reloaded релийза, защото това изречение:
Цитат: Start as usual (try again and again, it works)
ме подсеща, че ще има доста мъки и псуване до загуба на въздуха за подкарването.
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 14:13
Бъдейки огромния фен на Готик който съм, и щателно преровяйки ЦЕЛИЯ НЕТ (така да се каже) за свястни решения ще ви кажа за момента какво е положението :
Работещ крак НЯМА !!!
Има секви троянци и тем подобни, когато има читав крак, ще го качат в ГеймКопиУърлд моменталически
Стон3д Рилийса (от линкос) Тръгва на някой хора по системата :
Маунт с Виртуал Си Ди и после многократно Опитване да се подкара през ексето (доста очевидци твърдат че просто трябва да пробваш много пъти) (аз пробвах и не стана)
Има Уъркъраунд :
Маунтвате Имиджа с Алкохол,
После с ВиртуалЦД8 правите Имидж от Драйва в който сте маунтнали Рилийса.
Ънмаунтвате от алкохола, и Овъррайтвате стария Имидж с Новия.
Ако ви е сложно мога да кача в датата Въпросния Имидж (имаше го на торент заедно с инструкцийте май в ПайрътБей)
(за мен и така не стана)
Има и още дин вариант:
Отивате в Мининова или там някой хубав тракер, където има АНГЛИЙСКАТА версия... занчи Унинсталвате ако имате инсталната играта, маунтвате, инсталирате с квото желаете, и после маунтвате НЕМСКИЯ рилийз. (Доста юзъри са я подкарали така)
Аз... Изхабих цяла нощ и все още не съм я подкарал, но поне съм уверен че тези горе-зброени начини са в момента най-големите ви шансове.
Всъщност, тва е ГОТИК3 !!! представяте ли си Рилоудед да НЕ я кракнат ? Неоправимо е ако ви е слаб хардуера, играта ше се разпуца рано или късно
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 14:26
Тъй, играх я... Сега мога спокойно да обесня
Пробвах както казва TUO още одеве, но не успях.
Направих следното :
Маунтнах dvd-то и му направих виртуален имидж. След това слагам и виртуалния имидж и двд-то в 2 различни драйва. Тъй като има 2 възможности, пробвайте и двете. В смисъл, както са ми на мен E:\ и J:\, в E:\ ми е оригиналното , в J:\ - виртуалния дето съм направил. Иначе отново ми иска диска...
След това свалете едно рарче от thepiratebay дето е със сейвове на играта, защото като дадете new game и забива.
При мен това действа. Ако направите така както и аз мисля, че ще ви тръгне без проблем. Отделен въпрос е, че релийса си е с една идея по-бъгав и просто ще се чака Reloaded. Мерака ми беше да се докосна до играта колкото се може по-бързо.
Единствено тъпо за сега е , че няма как да видя самото начало, тъй като сейва ми е вече в селото, след някакво меле явно... Навсякъде има трупове.
И играта не е толкова тежка. Играх я на 1024 с нормални детайли и сечеше много малко. Но има един дебилен проблем, който си е факт и във оригинала ( четох за него във форума им ) . Като се наведете много надолу/нагоре и почват да прескачат някви бели линии :/ Дразни пък и пречи да се вижда. Естествено, като се мръднете се махат. Абе, бъгавичка е , хем съм турил и пача...
Наистина се надявам да успеем да й се насладим, тъй като за мен цялата поредица е някакъв култ
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 15:16
Я кажете че аз не зацепих. :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 16:19
Medieval_Assasin написа: Я кажете че аз не зацепих. :/
Ми целта е да си направиш виртуално cd на двд-то с тая програмка. След това ги зареждаш и двете заедно в 2 различни драйва ... Как да го обесня по-така ?
Но ще чакам хубав релийс. Искам да видя началото
А всъщност играта наистина е зверски тежка. Върви гладко и в един момент забива и се получава като лаг ... И така през 10-15-20 сек. Постоянно цикли на места. Да не говорим че един quick save ми е 5 мин ... О.о
И ебах тия диви свинйе ...
Дано с някой пач се оправи бялото премигване.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 17:22
Еми я обясни на "неандерталски" как става работата.
EDIT : Или дай скайп или да пробваме в мирка.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 17:33
pu deba tva nekva skapana shvabska versiq....
ne mi tragva i na mene ... izmishliotina trebe si english ver
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 19:02
Morgul написа: Маунтнах dvd-то и му направих виртуален имидж. След това слагам и виртуалния имидж и двд-то в 2 различни драйва. Тъй като има 2 възможности, пробвайте и двете. В смисъл, както са ми на мен E:\ и J:\, в E:\ ми е оригиналното , в J:\ - виртуалния дето съм направил. Иначе отново ми иска диска... След това свалете едно рарче от thepiratebay дето е със сейвове на играта, защото като дадете new game и забива. При мен това действа. Ако направите така както и аз мисля, че ще ви тръгне без проблем.
Тц.. при мен не важи тоя трик :/
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 19:04
На ATI Radeon 9600 има ли шанс да тръгне?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 19:12
Не ще и при мене.Иска диск
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 21:49
Ебал съм я,ще чакам RELOADED!!
Скъсах си нервите и похабих сумати време на Morgul да ми помага.
И пак не я оправих.
Ама то не беше сваляне на Alchohol 120% и Virtual CD....
Ама то не беше едитване на файлове....
Ама то не беше слагане на сейфове защото на тоя шибан релийз е бъгав New Game.
И кво??....Дръжки!
Не тръгна и аз трябва скачам от стола всеки път когато ми тръгне и ми покаже логото...
И навсичкото отгоре не ми чете сейфовете....
Трябва по 4-5 пъти да вкарам имиджа като виртуални сд за да тръгне.
И ако тръгне и я бях играл и бях излязал от играта ако исках пак да я играя трябва да се ресвам компа
Ще чакам RELOADED и тва е!!
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 23:19
Medieval_Assasin написа: Ебал съм я,ще чакам RELOADED!! Скъсах си нервите и похабих сумати време на Morgul да ми помага. И пак не я оправих. Ама то не беше сваляне на Alchohol 120% и Virtual CD.... Ама то не беше едитване на файлове.... Ама то не беше слагане на сейфове защото на тоя шибан релийз е бъгав New Game. И кво??....Дръжки! Не тръгна и аз трябва скачам от стола всеки път когато ми тръгне и ми покаже логото... И навсичкото отгоре не ми чете сейфовете.... Трябва по 4-5 пъти да вкарам имиджа като виртуални сд за да тръгне. И ако тръгне и я бях играл и бях излязал от играта ако исках пак да я играя трябва да се ресвам компа Ще чакам RELOADED и тва е!!
МАКА голема ! аз са ше опитам малко да трагне поне да вида малко от нея.Така и неразбрах май някои са я играли а?Ама като цяло тази швабска версия нема да е!Леле като вида нещо на немски и ми се присере деба !!!!!
бтв ако се появи някаде Английска версия РАБОТЕЩА нормална си дайте линк !Деба 3 гб свалях за едно нищо!
Лошо ми трагна приключението с тази игра а толкова я чаках деба !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 23:26
Абе върви тоя релийс, нали я играх аз. Обаче е няква дебилна работа, на едни тръва , на други не. Чакаме си хубав релийс. Като се намери, само сейвовете ще си префърля. Че вече ''напреднах''
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|