Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 10:48

ОО, радостен миг, новата еденица на IG ще се окупава :P ,чувалчета с пясък и бодлива тел. Радва ме и то много.
Но най ще ме зарадва да разцъкам Necrons (със които вероятно и ще играя вече) и Tau ( с които ще малтретирам меле-комбат юнитите). :twisted: - For The Greater Good. :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 11:17

Ако сте играли демото сигурно ще знаете коя е супер единицата на тау - Great Knarloc http://www.forgeworld.co.uk/gknarloc.htm

Също така не мисля, че Тау ще са слаби в близък бой - пичовете около Knarloc-a могат да ядат от труповете останали на бойното поле и по този начин повишават кръвта си перманентно. Всичко е наред нали, но тук е важният момент- те повишават кръвта на всички такива пичове дори тези които още не си тренирал . Понеже те са по- силни в близък бой отколкото в далечен и могат да бъдат ъпгрейднати да се бутат като пенсионери в трамвай плюс тактиката да имат повече кръв (убиваш си своите хора за по-лесно) те стават ултимативните близкобойни машини.

Друг интересен аспект от гемплея с Тау е че трябва да избират м/у две тактики - едната позволява тренирането на XV8 Crisis Suit (могат да бъдат ъпгрйднати или с Heavy Flamer, който прави до 520dmg, или Missile Pods) и Hammerhead Gunship, а другата позволява тренирането на Kroot Hounds(те също се облагодетелстват от ъпгрейда "пенсионерите атакуват") и Krootox както и два ъпгрейда за Firewarrior- ите които са супер полезни. Но започнеш ли строежа на едната сграда не можеш да си направиш другата тъй че трябва човек добре да обмисли стратегията си.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 11:17

НОВО

SPACE MARINES VETERANS

http://www.xs4all.nl/~glenn77/dump/relic00036.jpg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 12:22

След като изиграх демото(неколкократно) мисля, че промените в геймплея ще надминават дори тези от първият експейжън.
С радост мога да заявя, че елитните единици са ограничени(терминатори,ларп спайдери,призми и все такива чудеса) докато по простите единици можеш да си ги правиш в каквито количества искаш(май маринките ще са най-доволни(за разлика от орките)).
Тау-то ми харесаха достатъчно, за да ми бъде фаворит в идните дни, но все пак голямото наличие на слаби точки е меко казано притиснително. Арморито на Тау е билета им за по-хубави технологйи, а тактиката(това също е сграда) е следващият им, така че ако нещо от тези падне ще има големи проблеми.
Въпреки това Тау ще са имба...първите им танкове(по-скоро вторите, но пак са от първи тиър и пак струват две лимит) правят призмата смешна, та тези пичове си нямат проблеми със сгради и пехота, да не говорим за абилитито им(оново дето прави Orbital Bombardmena смешен) което може да изгори всичко в малък радиус, е какво пък, пачове винаги(за жалост) ще има.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 12:30

Mahaan, има ли някакъв начин да качиш демото някъде другаде (примерно БГ пространството)? Защото от fileshack ми искат да си плащам. :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 12:33

http://forums.relicnews.com/showthread. ... 091&page=1

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 14:46

Знаех ,че очакванията ми за Tau ще се оправдаят. Тази раса ще бъде шедьовър. Нарежда се до любимите ми за сега IG ;)

Кажете някакв пикантерия относно Necrons де за Тауто разбахме ,че ще са доминати но малко и конкуренцията да похвалиме а ;)

Edit : Силно препоръчвам да се прегледа този сайт ако вече не сте го направили

http://www.dow-darkcrusade.com/main.php?region=UK

EDIT#2 - Mahaan не виждам идеят ти в това ,че Harlequin-ните са отделна раса. То и талпите са отделна раса но се вoдят към Ig защото са съюзници, точно както и CSM партниращи си със Warped Creatures и Tau със Kroots.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:12

All hail Headoff :)
Намерих няколко от трейлърите на новите единици на голяма резолюция в ftp-то на хеадоф безплатно. За голяма резолюция в геймспот се плаща :)
ftp://ftp.headoff.com/GameMovies/Warham ... DawnOfWar/
има още на малка за които трябва да се регнете. сега гледах на hevy weaponsите на иг-то :)
http://www.gamespot.com/pc/strategy/war ... media.html

Глупоста която забелязах е как 1 човек ходи и изведнаж се дига прах и стават двама окопани и до 1 секунда почват да стрелят *_*
Loading time-а на този хеви уепън е по-малък от heavy bolter-а на маринките ?@!?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:39

Sunerphey, безценно сайтче ;)
Само да отбележа, че Flash Gitz много ми мязат на оркски огрини...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:42

Официално питане от отбора на PC Mania към Стийл!
- Къде е Броли?
:lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 21:12

Steel написа:
Sunerphey, безценно сайтче ;)
Само да отбележа, че Flash Gitz много ми мязат на оркски огрини...

И други ги оприличиха на такива. Наистина си мязат, но ми се стори, че прекалено бавно убиват иг-та....

П.П Който иска демото : ftp://ftp.headoff.com/GameDemos/Warhamm ... DawnOfWar/

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 21:52

Дайте някакво инфо относно Некроните, то Тау хубаво но все пак си имат конкуренция а до колкото видях резурекшъна е доста приветлив. Интересува ме относно резурекшъна и похапването на трупове от тау, дали тези абилитита ще се загубят ако напраимер си си махнал да остават трупове по земята ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 23:50

Marneus Calgar написа:
Дайте някакво инфо относно Некроните, то Тау хубаво но все пак си имат конкуренция а до колкото видях резурекшъна е доста приветлив. Интересува ме относно резурекшъна и похапването на трупове от тау, дали тези абилитита ще се загубят ако напраимер си си махнал да остават трупове по земята ?

Не, не се губят защото те не ядат от труповете, а от вътрешностите, които остават от умрелите дори да си изключил опциите.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2006 23:55

Tiaro написа:
Marneus Calgar написа:

Не, не се губят защото те не ядат от труповете, а от вътрешностите, които остават от умрелите дори да си изключил опциите.
Мда, но забелязах, че и те изчезват след известно време.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 03:42

Играх демото, мога да кажа, че въпреки опасенията че Тау ще са много уязвими в близък бой това се компенсира от скороста с която единиците се строят, и щетата която нанасят не можах обаче да се запозная с единиците за близък бой (името им ми изхвърча от главата) забелязах че нанесената щета от тях е на ниво близко до средното, но не мога да кажа от коя страна(ниско или високо). Общо взето останах с доста добри впечатления за расата. Единствено ме разочарова това че демото не запознава играча с Некроните.
Общо казано аз имам огромни очаквания за този експанжън.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 16:30

Ursarkaar_Creed написа:
Единствено ме разочарова това че демото не запознава играча с Некроните.

Съвсем нормално все пак какъв е смисалът ако знаеш и двете раси. Така са го решили и във Tberium wars показват само GDI - за NOD и идея не са издали.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 17:48

Marneus Calgar написа:
Ursarkaar_Creed написа:

Съвсем нормално все пак какъв е смисалът ако знаеш и двете раси. Така са го решили и във Tberium wars показват само GDI - за NOD и идея не са издали.

Даммм... що се най-интересната ми раса я няма :D НОД рулира бате. Абе верно си е прав си, а и така разпалват интереса повече, аз лично съм с огромните очаквания още от трейлърите от Е3, особено тва че ще моеш да си добавяш екстри и хави към командирите.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 18:19

Ursarkaar_Creed написа:
Marneus Calgar написа:
Ursarkaar_Creed написа:

Даммм... що се най-интересната ми раса я няма :D НОД рулира бате. Абе верно си е прав си, а и така разпалват интереса повече, аз лично съм с огромните очаквания още от трейлърите от Е3, особено тва че ще моеш да си добавяш екстри и хави към командирите.

Както казвах задава се истински златен век за феновете на сагата. Лично очаквам с най-голям интерес Necrons просто защото така описаните случки изживяни с тях на бойното поле никой не е забравил (всъщност никой почти не е оживял). Те не водят война а "Harvest" :D

П.С - И да NOD рулират ;)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 19:45

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=58195#13
Ето ви некронада :)
Повечето /едва ли всички/ единици на некроните в DC

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 20:35

Sunerphey написа:
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=58195#13
Ето ви некронада :)
Повечето /едва ли всички/ единици на некроните в DC

Дам дано не са всички еденици надявам се на изненади а и не са показани сградите на Некроните а само командната им база тоест Мололита интересно ми е дали ще покажат част от сградите или ще ни оставят в очакване.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com