Автор |
Съобщение |
SPY™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2006 14:49
И вие ли сте на моето мнение,че това е една от най-яките игри излизали скоро(ако поуста ви се стори много тъп просто не ми отговаряйте,ама без обиди).
|
|
Sesarr
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2006 16:12
Ще ми тръгне ли на МХ ? Моя е 128 мб(тоест покрива изискванията) но иначе играта иска ли шейдъри ??
Иначе сичко друга си го покривам
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2006 21:35
Така, извинявам се за възможно най-тъпият въпрос, който можеше да задам, но ... как по дяволите да вдигна левъл? В смисъл прогрес бар-чето съм го изпълнил до края и ми показва иконка (долу в дясно на бар-а с картата), че трябва да направя нещо. Какво?
Нов съм в тази игра, затова ако някой ми помогне ще му бъда благодарен.
___________________________________ Every moment is another chance
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2006 22:25
Левъл се вдига след като качиш достатъчно major skills и след това си починеш няколко часа в легло(или на друго място но не винаги)
На MX не тръгва!!!!!!Играта изисква pixer shader 2.0!!!!!!
Тоя вампиризъм ми взе нервите.Зарязах го и си пуснах по-стар сейв(7lv) та да видя дали ще стане работата.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 08:50
Ама тоя вампиризъм не е like... задължителен, нали
Аз тепърва я започвам, че нямам време да я играя - нямам време за каквото и да било, колко пъти да кажа... кандидатстване съкс
А играта е жестокаааааааа не знам всъщност на каква графика я играя, май на 800х600 че ми вървеше бавно, което е странно щото съм с Радеон намквосиХ550 на 256 МВ и 1 ГБ рам и 3.2 процесор...
И Ш.У.Б.Е. ми насичаше на 1024х768 грррр!
Между другото споделете каква раса сте
Моята е оназии хммм котешката, а "зодията" - The Shadow, тоест 60 секунди невидимост ^^
Може ли някой да ми сподели каква е целта на онова говорене с хората... долу най-ляво дето избираш коя реплика да му кажеш, и се вдигат едни секундички... Верно ме намразват ако се проваля, и са по-фамилиарни ако го кача до 70 примерно, ама в крайна сметка какво значение прави?
И друго - как се ПРОДАВАТ неща? Леле ами колко неща трябваше да оставя в каналите........
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 10:03
Аз съм Imperial,знак - Warrior,клас - Adventure
Неща се продават по следния начин.Примерно, отишъл си на market district-а в Imperial City в магазин Slash'n'Smash(ако не ме лъже паметта така се казваше един от шоповете там )
Приказваш с продавача,гледаш кво има той,цъкаш си долу на "кръгчето" с твоя инвентар и квото искаш продаваш.И обратно,на неговото - купуваш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 12:01
Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...
___________________________________ "If you are not ready to die,then you are already dead"
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 17:57
Black`Knight написа: Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...
Много гадно. Аз сега къде ще ги търся тия 5 greater soul gems?
A като бях вампир 2 дена една шматка във църквата ми каза, че за такива като мен нямало спасение. Да съм ходел на майната си или нещо такова. Ми прецакаха ме:(
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 20:35
Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение...
Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх.
Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 22:40
Wongraven написа: Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение... Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх. Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..
Не ти трябва крак. Направо се пуска играта, само трябва да си mount-нал диска на виртуалното устройство.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2006 23:39
Тази игра е за ламери и зоофили.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 00:00
Eхistence написа: Тази игра е за ламери и зоофили.
Стиа, ве, ти харесваш тази игра!
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 05:46
Всъщност точно в крака беше работата Свалих го, подкарах я.
Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант
Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2006 06:22
Wongraven написа: Всъщност точно в крака беше работата Свалих го, подкарах я. Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден
Е че... аз как я играя без крак?
Странна работа, явно съм с привилегии, трябва да опитам да я запиша, току виж се оказало, че записвачката ми трансформира имиджите в оригинални игри...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 20:12
A kon4eto i qzdeneto dobre li e napraveno?Vampirizuma e problem mai a?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 21:03
Играта е яка ама ме гразнят някой неща:
Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни и че играеш 1-во лице
Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са...
Краде се трудно(особено от магазини)
Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail
|
|
DeepWater
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 15:25
- = E r o s = - написа: Тази игра е за ламери и зоофили.
Я се гръмни играта е супер яка. Аз съм дарк елф, клас рицар и зодията ми е войник.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 19:13
Аз вече съм 10 левел раса Империал звезда:Уориор клас:Арчър а итемите са ми:Драгон армор серията,Даедра клеймор (енчантед 10 огнен демидж отгоре) и лък на джуджетата(пак енчантед с същото само че шок) и 10 огнен демидж стрели което общо прави 25 демидж:)
___________________________________ "If you are not ready to die,then you are already dead"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 19:25
Я , много ми хареса това, че енчантнатите итеми можеш да си ги кръщаваш Сега съм с Brenike Sakatluk
Уви, още съм назад, имам затруднения с намирането на свободно време. Всичко ми е кютек-ориентирано
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2006 19:50
Също така минах всичките куестове на Файтърс гилда и вече съм им гилдмасър:)И получавам яко пари и итемс:)сега изпълнявам задачки за крадците че ме кефат а след това дори може да влезна в гилдята на магьосниците:))))) (нищо че съм стрелец)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|