Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2006 14:49

И вие ли сте на моето мнение,че това е една от най-яките игри излизали скоро(ако поуста ви се стори много тъп просто не ми отговаряйте,ама без обиди).

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2006 16:12

Ще ми тръгне ли на МХ ? Моя е 128 мб(тоест покрива изискванията) но иначе играта иска ли шейдъри ??
Иначе сичко друга си го покривам :P

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2006 21:35

Така, извинявам се за възможно най-тъпият въпрос, който можеше да задам, но ... как по дяволите да вдигна левъл? В смисъл прогрес бар-чето съм го изпълнил до края и ми показва иконка (долу в дясно на бар-а с картата), че трябва да направя нещо. Какво?
Нов съм в тази игра, затова ако някой ми помогне ще му бъда благодарен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2006 22:25

Левъл се вдига след като качиш достатъчно major skills и след това си починеш няколко часа в легло(или на друго място но не винаги)

На MX не тръгва!!!!!!Играта изисква pixer shader 2.0!!!!!!

Тоя вампиризъм ми взе нервите.Зарязах го и си пуснах по-стар сейв(7lv) та да видя дали ще стане работата.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 08:50

Ама тоя вампиризъм не е like... задължителен, нали ;)
Аз тепърва я започвам, че нямам време да я играя - нямам време за каквото и да било, колко пъти да кажа... кандидатстване съкс :(
А играта е жестокаааааааа не знам всъщност на каква графика я играя, май на 800х600 че ми вървеше бавно, което е странно щото съм с Радеон намквосиХ550 на 256 МВ и 1 ГБ рам и 3.2 процесор... :(
И Ш.У.Б.Е. ми насичаше на 1024х768 грррр!

Между другото споделете каква раса сте ;)
Моята е оназии хммм котешката, а "зодията" - The Shadow, тоест 60 секунди невидимост ^^

Може ли някой да ми сподели каква е целта на онова говорене с хората... долу най-ляво дето избираш коя реплика да му кажеш, и се вдигат едни секундички... Верно ме намразват ако се проваля, и са по-фамилиарни ако го кача до 70 примерно, ама в крайна сметка какво значение прави?
И друго - как се ПРОДАВАТ неща? Леле ами колко неща трябваше да оставя в каналите........

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 10:03

Аз съм Imperial,знак - Warrior,клас - Adventure

Неща се продават по следния начин.Примерно, отишъл си на market district-а в Imperial City в магазин Slash'n'Smash(ако не ме лъже паметта така се казваше един от шоповете там :) )
Приказваш с продавача,гледаш кво има той,цъкаш си долу на "кръгчето" с твоя инвентар и квото искаш продаваш.И обратно,на неговото - купуваш.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 12:01

Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 17:57

Black`Knight написа:
Само да кажа за тези които са вампири и не са минали 3 дена(от играта:)-Отивате в най близката църква и се молите и то се премахва.Иначе за тези които над 3 дена трябва да изпълняват куеста...А тези които са над 40 дена вампири-Lifetime vampirism:)Аз вече съм 6 левъл и затварям 5 порта май...

Много гадно. Аз сега къде ще ги търся тия 5 greater soul gems?

A като бях вампир 2 дена една шматка във църквата ми каза, че за такива като мен нямало спасение. Да съм ходел на майната си или нещо такова. Ми прецакаха ме:(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 20:35

Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение...
Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх.
Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 22:40

Wongraven написа:
Чшш , момци, инсталнах я , напекъл съм се, не ме интересува писали ли сте преди, но ми кажете кво да направя че да я пуща. Иска ми ЦД ... С Релоадед релийса съм от арената, тоя дето е на рарчета, после на едно тлъсто рарче от 4 ГБ , което се разархивира в папка със сетъпа, после се инсталва и пуща, бах тва дълго изречение...
Сериозно, кажете ми кво да парвя като ми иска да вкарам диска ... аз крак не виждам .. или май имаше в арената .. въх.
Претърпях реинстал на win-a и загуба на 30 ГБ музика този следобед, което обеснява shitty-writing-а ми ..

Не ти трябва крак. Направо се пуска играта, само трябва да си mount-нал диска на виртуалното устройство. ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2006 23:39

Тази игра е за ламери и зоофили.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2006 00:00

Eхistence написа:

Стиа, ве, ти харесваш тази игра! :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2006 05:46

Всъщност точно в крака беше работата :) Свалих го, подкарах я.
Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант :)
Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2006 06:22

Wongraven написа:
Всъщност точно в крака беше работата :) Свалих го, подкарах я.
Сега и да казвам колко е арна играта ще е вече идиотско. Играя я на 800х600 с малко глезотийки... В началото в затвора и разните канализации ми вървеше прекрасно, но като излезнах на открито поле стана мазало. Ще трябва да си играя с опциите да видя компромисния вариант :)
Nord - знак ба ли го, нещо с битка беше - клас - Warrior. Не помня бЪш, играх го след тежък ден :roll:

Е че... аз как я играя без крак? :lol:
Странна работа, явно съм с привилегии, трябва да опитам да я запиша, току виж се оказало, че записвачката ми трансформира имиджите в оригинални игри... :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 20:12

A kon4eto i qzdeneto dobre li e napraveno?Vampirizuma e problem mai a? :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 21:03

Играта е яка ама ме гразнят някой неща:
Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешни :D и че играеш 1-во лице
Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са... :D
Краде се трудно(особено от магазини)

Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 15:25

- = E r o s = - написа:

Я се гръмни играта е супер яка. Аз съм дарк елф, клас рицар и зодията ми е войник.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 19:13

Аз вече съм 10 левел раса Империал звезда:Уориор клас:Арчър а итемите са ми:Драгон армор серията,Даедра клеймор (енчантед 10 огнен демидж отгоре) и лък на джуджетата(пак енчантед с същото само че шок) и 10 огнен демидж стрели което общо прави 25 демидж:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 19:25

Я , много ми хареса това, че енчантнатите итеми можеш да си ги кръщаваш :) Сега съм с Brenike Sakatluk :)
Уви, още съм назад, имам затруднения с намирането на свободно време. Всичко ми е кютек-ориентирано :)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 19:50

Също така минах всичките куестове на Файтърс гилда и вече съм им гилдмасър:)И получавам яко пари и итемс:)сега изпълнявам задачки за крадците че ме кефат а след това дори може да влезна в гилдята на магьосниците:))))) (нищо че съм стрелец)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com