Автор |
Съобщение |
Sir_J
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 17:19
WW_ написа: _JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie.... Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we  .... Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP... Sir_JNe si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...
hm... ami to da ti kaja da ti otrepqt acolytet4eta v na4aloto e mn golqma mizeriq, osobeno ako v momenta ti se upgrade-va bazata i n e moje6 da si pusne6 novi, a po natatyk minata prosto pla4e da byde butnata s vazdu6ni edinici kato chimaeras ili gryphon raiders. syglasen sym 4e v na UD bazata ne se vliza za6toto si e samoubijstvo ama.... za vsi4ko si ima lek:)))
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 19:12
WW_ , prosto niamam komentar , ti mi razbi detskite iliuzii.Pusni si PI i utrepi polovinata creeps.Ako igraesh s edin geroi napalno te razbiram..No se zamisli kolko zagubi shte imash sled drakonite i kakvo shte napravi protivnika,kato mi govorish za fast exp.A otnosno militiata...spri se,pro4eti kakvo si napisal niakolko pati ,zamisli se okolo 10 min ili kolkoto ti e neobhodimo i se popravi.
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 19:17
WW_ , ako iskash shte napravim duel4e na plunder-a , ti izbirash moita i tvoita rasa
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 20:48
Abe 4estno ti si golem lamer...4e kakvo mu e tolkoz trudnoto we 4ovek da vdigne6 6 lvl....Kazvam ti 4e s 2 geroq vdigam s ediniq 6 lvl bez problem...E verno 4e creepvam drakonite samo s 1 geroi, no drugite creeps s dvata...I taka primerno sum ti vdugnal s ediniqt 6 lvl ,a s drugiqt 3 ...Ami nikak ne e trudno...I za kakvi zagubi govori6 we...S edin, dva scrolla ni6to nema mi umre, 4e daje i bez tqh....
A za tova s militiata ne znam kakvo trqbva da se popravq, ako mi kaje6 6te go napravq...
Ami dobre ako iska6 da igraem, nema6 problemi...Pi6i mi ako iska6 i 6a se ugovorim...Ok?
I ne kazvam 4e sum siguren 4e 6a te biq, moje puk da si po-dobur....6e vidim, ako iska6 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
DJiDJo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 22:01
WW_ написа: _JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie.... Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we  .... Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP... Sir_JNe si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...
4e ima 1 na 20 da te bie ne zna4i 4e si noob
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 22:21
_JIJO_ написа: 4e ima 1 na 20 da te bie ne zna4i 4e si noob
 Eh, _JIJO_ de da be6e taka...Kakto i da e...Mersi, vse pak
6a vidim ako igraq sre6tu Enf koi e po-dobur...6te suob6tim koi e bil 
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2003 02:13
ww_ acc v europe realm o4akvam da mi dadesh ..
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2003 08:11
Enf написа: ww_ acc v europe realm o4akvam da mi dadesh ..
Po-dobre mi pi6i mail ili puk li4no suob6tenie da se razberem...Stava li???
Aide az sega otivam malko da potreniram 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2003 11:15
Боже , какви Warcraft 3 стратези са се събрали тука . Няма кофти герои , а кофти играчи . Архимагъосника бил тъп - хехе , на ръш размазва работниците и ти прецаква новостроящите се сгради . А вдигне ли 6 ниво , просто се превръща в ултимативния герой . За пример - предпочитам 2 на 2 , защото сме се сработили доста добре с един приятел - аз човек , той орк . Та значи противниците ни виждат част армията на оркът сама някъде из картата и веднага лакомо налитат (естествено това е предвидено). Изведнъж аз се стоварвам насред бойното поле със една тумба войници подкрепена от джуджето , а от близката горичка изскачат Blademaster и Farseer с 2 групи шамани и доктори . Останалото е просто клане . Досега има е имало само един път когато тактиката не сработи и то повече от моята некадърност отколкото уменията на другия отбор . Друг е въпроса , че играта не достига често до такъв стадий на развитие . Друга глупост - милицията на хората била добра защита в началото. Та значи ако стоящият срещу вас играч е тъпо парче може и да се защитите , но ако играете със някой вълк и разчитате на нея за начална протекция просто ще загубите играта . С Dreadlord плюс 5-6 Ghouls си правя гавра с тях дори при положение , че имате герой и няколко пешака . Пращам героя да спи някъде , и почвам да бия рабониците. Естествено ги превръщате в милиция . Дръпвам групата някъде за 45 секунди (тъкмо да зареди мана за нови сънища на вашия герой)докато свърши действието на камбанката и се връщам . Отново ги превръщате в милиция - здраве да е - пак се дръпвам . По този начин забавям тотално развитието ви и докато вие се потите за 2 фуутмена аз вадя некромансери . Идвам и мачкам .........
|
|
|
|
 |
DJiDJo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2003 23:15
 Ei tva e istinata ama me marze6e da napi6a nolkoz nmnogo 
|
 |
Sir_J
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 12:03
hehe lo6o nqma, no ne vinagi raboti. primerno ako e s MK edno 4uk4e moje da ti vgor4i jivota, no po princip si prav:-)
|
|
 |
SpellWaver
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 13:55
Samo ne mi stana qsno kak moga da si kriq armiq v nqkoq gorichka ?!? 
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 15:37
Enf, kakvo stana be 4ovek, nali 6tqhme da igraem? Kude se zagubi? Ohhh, emi az malko zagubih forma, ama ni6to, gotov sum da igraq 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 18:38
SpellWaver написа: Samo ne mi stana qsno kak moga da si kriq armiq v nqkoq gorichka ?!? 
Ами накачурили са се по дърветата 
|
|
|
|
 |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2003 18:41
Това е от мене 
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 01:34
Аз не прочетох всичко, а само първа стр., но това което ме впечатли е че никои не каза нищо против поста в който се пишеше, че Лича е слаб....
Лича е (поне според мен) най-добрия герой !
Ranged,
~70-80 dmg
~1200 mana
Страхотни Spells
...
кво повече може да се иска от 1 герой ?
А по темата... Най Селски Герой е Mountain King-а...
|
|
|
 |
_LUBO_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 01:54
hahahahahahahhahahahaha kfi experti na tema War3 sa se subrali tyka lele nqqm dumi prosto......
___________________________________ Me GoSu ok ?
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 07:38
_LUBO_ написа: hahahahahahahhahahahaha kfi experti na tema War3 sa se subrali tyka lele nqqm dumi prosto......
Любе, И ти снайпиш форума копе....
Прочетох всичко и натъртвам на най-СЕЛСКИЯ !!!! не съм казал че МК е слаб, просто не ме кефи... Абе слабичак си е малко... но Лич Рулз
Момчета дайте да не си мериме пишките а да земем да се стопорчим !
The Server is Europe !
The Game is Warcraft 3 !
The Players are from the Forum !
The Time is NOW !!!
Може да правим 1v1 2v2 или 3v3 или каквото искате !
Ако някой иска да играе с/у мен или _LUBO_ или срещу двамата да се обажда ! Тука сме чакаме ви
GL на тези който ще играят
|
|
|
 |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 09:51
Хе хе TUO много странно мнение имаш ! Но съм съгласен  попринцип MK на 6 левъл ше бие всичко останало на 6  Avatar + 2 Storm Bolt  чао  Но и мен не ме кефи - не мога да го използвам като хората, не ми помага на армията , кел файда като остане само той накрая и умре
Лича е тъп щото е с малко кръв и лисно пуква + това ултимат магията е "леко" тъпичка 
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 10:22
Dwarf_Lord написа: Лича е тъп щото е с малко кръв и лисно пуква + това ултимат магията е "леко" тъпичка 
За всичко мога да се съгласа но Ултимейтъ на Лича не нещо като Плейг на Дефайлъра от СКБУ - 4% демидж на секунда......
това не е Тъпо въобще
А в игрите има някой неща които просто не че са слаби, просто на са ти симпатични....... като МК и... например..... абе сещаш се 
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|