Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 17:19

WW_ написа:
_JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie....
Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we :roll: ....
Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP...
Sir_J
Ne si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...

hm... ami to da ti kaja da ti otrepqt acolytet4eta v na4aloto e mn golqma mizeriq, osobeno ako v momenta ti se upgrade-va bazata i n e moje6 da si pusne6 novi, a po natatyk minata prosto pla4e da byde butnata s vazdu6ni edinici kato chimaeras ili gryphon raiders. syglasen sym 4e v na UD bazata ne se vliza za6toto si e samoubijstvo ama.... za vsi4ko si ima lek:)))

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 19:12

WW_ , prosto niamam komentar , ti mi razbi detskite iliuzii.Pusni si PI i utrepi polovinata creeps.Ako igraesh s edin geroi napalno te razbiram..No se zamisli kolko zagubi shte imash sled drakonite i kakvo shte napravi protivnika,kato mi govorish za fast exp.A otnosno militiata...spri se,pro4eti kakvo si napisal niakolko pati ,zamisli se okolo 10 min ili kolkoto ti e neobhodimo i se popravi.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 19:17

WW_ , ako iskash shte napravim duel4e na plunder-a , ti izbirash moita i tvoita rasa

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 20:48

Abe 4estno ti si golem lamer...4e kakvo mu e tolkoz trudnoto we 4ovek da vdigne6 6 lvl....Kazvam ti 4e s 2 geroq vdigam s ediniq 6 lvl bez problem...E verno 4e creepvam drakonite samo s 1 geroi, no drugite creeps s dvata...I taka primerno sum ti vdugnal s ediniqt 6 lvl ,a s drugiqt 3 ...Ami nikak ne e trudno...I za kakvi zagubi govori6 we...S edin, dva scrolla ni6to nema mi umre, 4e daje i bez tqh....
A za tova s militiata ne znam kakvo trqbva da se popravq, ako mi kaje6 6te go napravq...
Ami dobre ako iska6 da igraem, nema6 problemi...Pi6i mi ako iska6 i 6a se ugovorim...Ok?
I ne kazvam 4e sum siguren 4e 6a te biq, moje puk da si po-dobur....6e vidim, ako iska6 :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 22:01

WW_ написа:
_JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie....
Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we :roll: ....
Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP...
Sir_J
Ne si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...

4e ima 1 na 20 da te bie ne zna4i 4e si noob

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 22:21

_JIJO_ написа:
4e ima 1 na 20 da te bie ne zna4i 4e si noob

:D Eh, _JIJO_ de da be6e taka...Kakto i da e...Mersi, vse pak :wink:
6a vidim ako igraq sre6tu Enf koi e po-dobur...6te suob6tim koi e bil :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2003 02:13

ww_ acc v europe realm o4akvam da mi dadesh ..

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2003 08:11

Enf написа:
ww_ acc v europe realm o4akvam da mi dadesh ..

Po-dobre mi pi6i mail ili puk li4no suob6tenie da se razberem...Stava li???
Aide az sega otivam malko da potreniram :D :D :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2003 11:15

Боже , какви Warcraft 3 стратези са се събрали тука . Няма кофти герои , а кофти играчи . Архимагъосника бил тъп - хехе , на ръш размазва работниците и ти прецаква новостроящите се сгради . А вдигне ли 6 ниво , просто се превръща в ултимативния герой . За пример - предпочитам 2 на 2 , защото сме се сработили доста добре с един приятел - аз човек , той орк . Та значи противниците ни виждат част армията на оркът сама някъде из картата и веднага лакомо налитат (естествено това е предвидено). Изведнъж аз се стоварвам насред бойното поле със една тумба войници подкрепена от джуджето , а от близката горичка изскачат Blademaster и Farseer с 2 групи шамани и доктори . Останалото е просто клане . Досега има е имало само един път когато тактиката не сработи и то повече от моята некадърност отколкото уменията на другия отбор . Друг е въпроса , че играта не достига често до такъв стадий на развитие . Друга глупост - милицията на хората била добра защита в началото. Та значи ако стоящият срещу вас играч е тъпо парче може и да се защитите , но ако играете със някой вълк и разчитате на нея за начална протекция просто ще загубите играта . С Dreadlord плюс 5-6 Ghouls си правя гавра с тях дори при положение , че имате герой и няколко пешака . Пращам героя да спи някъде , и почвам да бия рабониците. Естествено ги превръщате в милиция . Дръпвам групата някъде за 45 секунди (тъкмо да зареди мана за нови сънища на вашия герой)докато свърши действието на камбанката и се връщам . Отново ги превръщате в милиция - здраве да е - пак се дръпвам . По този начин забавям тотално развитието ви и докато вие се потите за 2 фуутмена аз вадя некромансери . Идвам и мачкам .........

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2003 23:15

:shock: Ei tva e istinata ama me marze6e da napi6a nolkoz nmnogo :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2003 12:03

hehe lo6o nqma, no ne vinagi raboti. primerno ako e s MK edno 4uk4e moje da ti vgor4i jivota, no po princip si prav:-)

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2003 13:55

Samo ne mi stana qsno kak moga da si kriq armiq v nqkoq gorichka ?!? :stooped:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2003 15:37

Enf, kakvo stana be 4ovek, nali 6tqhme da igraem? Kude se zagubi? Ohhh, emi az malko zagubih forma, ama ni6to, gotov sum da igraq :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2003 18:38

SpellWaver написа:
Samo ne mi stana qsno kak moga da si kriq armiq v nqkoq gorichka ?!? :stooped:

Ами накачурили са се по дърветата :P

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2003 18:41

Това е от мене :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2003 01:34

Аз не прочетох всичко, а само първа стр., но това което ме впечатли е че никои не каза нищо против поста в който се пишеше, че Лича е слаб....

Лича е (поне според мен) най-добрия герой !
Ranged,
~70-80 dmg
~1200 mana
Страхотни Spells

...

кво повече може да се иска от 1 герой ?

А по темата... Най Селски Герой е Mountain King-а...

Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2003 01:54

hahahahahahahhahahahaha kfi experti na tema War3 sa se subrali tyka lele nqqm dumi prosto......

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2003 07:38

_LUBO_ написа:
hahahahahahahhahahahaha kfi experti na tema War3 sa se subrali tyka lele nqqm dumi prosto......

Любе, И ти снайпиш форума копе....

Прочетох всичко и натъртвам на най-СЕЛСКИЯ !!!! не съм казал че МК е слаб, просто не ме кефи... Абе слабичак си е малко... но Лич Рулз

Момчета дайте да не си мериме пишките а да земем да се стопорчим !

The Server is Europe !
The Game is Warcraft 3 !
The Players are from the Forum !
The Time is NOW !!!

Може да правим 1v1 2v2 или 3v3 или каквото искате !

Ако някой иска да играе с/у мен или _LUBO_ или срещу двамата да се обажда ! Тука сме чакаме ви :)

GL на тези който ще играят

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2003 09:51

Хе хе TUO много странно мнение имаш ! Но съм съгласен :P попринцип MK на 6 левъл ше бие всичко останало на 6 :!: Avatar + 2 Storm Bolt :arrow: чао :) Но и мен не ме кефи - не мога да го използвам като хората, не ми помага на армията , кел файда като остане само той накрая и умре :x

Лича е тъп щото е с малко кръв и лисно пуква + това ултимат магията е "леко" тъпичка :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2003 10:22

Dwarf_Lord написа:
Лича е тъп щото е с малко кръв и лисно пуква + това ултимат магията е "леко" тъпичка :lol:

За всичко мога да се съгласа но Ултимейтъ на Лича не нещо като Плейг на Дефайлъра от СКБУ - 4% демидж на секунда......
това не е Тъпо въобще :)

А в игрите има някой неща които просто не че са слаби, просто на са ти симпатични....... като МК и... например..... абе сещаш се :)

Drum'n'Bass Addict

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com