Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 11 Окт 2012 14:33

Ще получиш определените бонуси за едномесечен платен потребител. Ако спреш да плащаш месечна такса, автоматично ще станеш безплатен потребител и съответно ще ти се заключи/ограничи достъпът до определен "content".

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2012 14:47

Т.е ако искам да играя на фул пак ще трябва да плащам абонамент

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 11 Окт 2012 15:17

да

(10 символа)

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 11 Окт 2012 20:22

Всъщност ще си ограничен само откъм групово съдържание т.е. флашпоинтове, PvP и космическите мисии (можеш да играеш само 10 или 20 от всяко от тези на седмица), а операциите не можеш да ги правиш въобще. Май имаше и нещо от сорта че можеш да си правиш само двама или четирима герои, обаче за това не съм много сигурен.

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Публикувано на: 14 Окт 2012 14:26

Нещо маи забравиха за f2p :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 14 Окт 2012 16:07

До края на ноември има време, а и сега като са пуснали HK-51 на тест сървъра едва ли ще чакат доста за да пуснат f2p и 1.5.

Профил

Публикувано на: 14 Окт 2012 18:23

Който го кефи играта,по-добре да си плаща,да получава всичко на макс.Фрий модела е доста зле реализиран.Единствения смисъл в него е ако искаш да видиш персоналните истории на класовете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2012 19:52

Фрий модела още не е пуснат така че не знам откъде черпиш информация.

Профил

Публикувано на: 15 Окт 2012 20:32

Ти официалния сайт на играта не го ли посещаваш?Бях останал с впечатлението,че си фен на играта.Ето ти малко инфо:
http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449
http://www.swtor.com/blog/community-qa-free-play-edition

Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Публикувано на: 15 Окт 2012 21:36

Почти всеки ден :D :D иначе мерси за втория линк ще го прочета като имам време :) :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2012 10:55

moroel написа:
Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин :roll:

Ами те ако дадат всичко да е безплатно, никой няма да плаща за каквото и да било :lol: Просто ще се отбягват "елитни" гилдии, а пък и не вярвам да има чак толкова много от тях.

Конкурентни на гиър? От какъв зор? И без това безплатните потребители няма да играят Операции. А пък повечето 50-то ниво Flashpoint-тите са толкова лесни, че може да ги минеш със зелена екипировка 40-45 ниво. А пък и без това, когато станеш 50-то ниво получаваш напълно безплатно "full set" синя PvP екипировка, която е по-добра от Tier 1 на PvE екипировката.
Колкото до PvP-то, безплатните потребители чисто и просто ще им отнеме повече време да си съберат екипировка. Но Tier 2 (Battlemaster) се събира доста бързо и лесно, дори само с по няколко мача на ден и си е напълно конкурентна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2012 18:51

Мороеле, нещо ми се струва че не си прочел нещата както трябва. Като за начало не се знае какво ще е ограничението относно PvP и flashpoint-ове. Това че ти си мислиш че ще е по десет мача и по 2 flashpoint-а на седмица е друг въпрос. Както каза Саро единствената разлика между новак 50-ка събскрайбър и новак 50-ка, който не си плаща, е че тоя дето не си плаща ще трябва да работи по-дълго за PvP екипировката. Операциите някак си ще ги преглътнеш. Или ще си платиш. Не се прави че не си очаквал че F2P всъщност не е изцяло Free.

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2012 21:08

Сега като вдигнат максиималното ниво на 55 и добавят новата планета ..ще удължат ли Stoory Lina на персонажиите ?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2012 10:51

Май не. За новата планета не се знае много, но мисля че от Bioware казаха че няма да е продължение на клас куестовете. Ще си има история, но ще е като Илум.
EDIT: Тъкмо прочетох това http://www.swtor.com/free/features. Мороеле, май се оказа прав. :IMNOOB:

Профил

Публикувано на: 17 Окт 2012 11:03

@Capo
Принципно си прав но смятам,че знаеш,че има къде по-добри ф2п модели.Освен това,въпроса за пвп-то не седи така както си го поставил.Този модел е ок ако става въпрос за пве.Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?

@gua543
Какво да прочета?Ограничение ще има-факт.Резултата?Както писах по-горе,ще бъдеш диво бит и ебан в пвп-то.Колкото по-дълго,толкова по-зле.И да допълня...не троля тебе или играта,просто ме е яд на нещатат които правят еа и биоуеар,отношението.Защото всички сме потърпевши.

Профил

Публикувано на: 17 Окт 2012 11:11

Жалкоо,че няма да удължат Story Quest .... на агента ми хареса историята

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2012 11:44

moroel написа:
@Capo
Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?

Както ги виждам аз нещата, те ти предлагат безплатно най-добрата страна на играта, а именно - история от 1-во до 50-то ниво. Все едно да ти дадат безплатно KOTOR. Всичко останало е MMO пълнежът, за който ще трябва да си платиш.

Три Warzone-а на седмица е смешно малко за безплатните потребители, на практика все едно нямат PvP. За сравнение - може да си играеш колкото ти душа иска Flashpoint-и, но само от три седмично ще получиш награда. Освен това от 10-49-то ниво екипировката ти в PvP не е чак толкова важна, стига да я подобряваш в съответствие с нивото ти. 50-то ниво PvP си е вече Еndgame и е логично (от гледна точка на ЕА) да ти искат по пет долара (примерно) месечно за него. Ако толкова много ти се играе, ще платиш. Все се сещам за един цитат в тази връзка на световния любимец John Riccitiello:

"When you are six hours into playing Battlefield and you run out of ammo in your clip, and we ask you for a dollar to reload, you're really not very price sensitive at this point in time."

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2012 16:48

Мене за операциите и flashpoint-вете не ме е толкова грижа, но за PvP-то ми е малко гадно защото имам един трупър vanguard и с него направо цепя мрака. Три пъти завършвах втори, при това съм само 15 ниво. Първенците винаги бяха 40+ ниво. И не, не съм спамил две умения. С vanguard-а можеш да победиш и като използваш малко повечко :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2012 17:15

BioWare/ EA нещо ни размахват дедовия... > http://www.youtube.com/watch?v=RsGV6hET ... ture=g-u-u

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2012 10:08

Някой знае ли добър и сигурен сайт за покупката на дигитално копие на ТОР?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com