Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Окт 2012 14:33
Ще получиш определените бонуси за едномесечен платен потребител. Ако спреш да плащаш месечна такса, автоматично ще станеш безплатен потребител и съответно ще ти се заключи/ограничи достъпът до определен "content".
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Окт 2012 14:47
Т.е ако искам да играя на фул пак ще трябва да плащам абонамент
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Окт 2012 15:17
да
(10 символа)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Окт 2012 20:22
Всъщност ще си ограничен само откъм групово съдържание т.е. флашпоинтове, PvP и космическите мисии (можеш да играеш само 10 или 20 от всяко от тези на седмица), а операциите не можеш да ги правиш въобще. Май имаше и нещо от сорта че можеш да си правиш само двама или четирима герои, обаче за това не съм много сигурен.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2012 14:26
Нещо маи забравиха за f2p
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2012 16:07
До края на ноември има време, а и сега като са пуснали HK-51 на тест сървъра едва ли ще чакат доста за да пуснат f2p и 1.5.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Окт 2012 18:23
Който го кефи играта,по-добре да си плаща,да получава всичко на макс.Фрий модела е доста зле реализиран.Единствения смисъл в него е ако искаш да видиш персоналните истории на класовете.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2012 19:52
Фрий модела още не е пуснат така че не знам откъде черпиш информация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2012 20:32
Ти официалния сайт на играта не го ли посещаваш?Бях останал с впечатлението,че си фен на играта.Ето ти малко инфо: http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449http://www.swtor.com/blog/community-qa-free-play-editionТа в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2012 21:36
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2012 10:55
moroel написа: Та в общи линни,най-лошото е,че се въвежда сегрегацията на базата от играчи.Което е наистина ужасно.Ще е пълно с гилдии изискващи от играчите си събскрбшъни,заради ограничението на правене на ендгейм пве и пвп.Отделно от това,фрии юзърите никога няма да са конкурентни като гиър на събскрайбърите,което навежда на мислите за пей2уин Ами те ако дадат всичко да е безплатно, никой няма да плаща за каквото и да било Просто ще се отбягват "елитни" гилдии, а пък и не вярвам да има чак толкова много от тях. Конкурентни на гиър? От какъв зор? И без това безплатните потребители няма да играят Операции. А пък повечето 50-то ниво Flashpoint-тите са толкова лесни, че може да ги минеш със зелена екипировка 40-45 ниво. А пък и без това, когато станеш 50-то ниво получаваш напълно безплатно "full set" синя PvP екипировка, която е по-добра от Tier 1 на PvE екипировката. Колкото до PvP-то, безплатните потребители чисто и просто ще им отнеме повече време да си съберат екипировка. Но Tier 2 (Battlemaster) се събира доста бързо и лесно, дори само с по няколко мача на ден и си е напълно конкурентна.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2012 18:51
Мороеле, нещо ми се струва че не си прочел нещата както трябва. Като за начало не се знае какво ще е ограничението относно PvP и flashpoint-ове. Това че ти си мислиш че ще е по десет мача и по 2 flashpoint-а на седмица е друг въпрос. Както каза Саро единствената разлика между новак 50-ка събскрайбър и новак 50-ка, който не си плаща, е че тоя дето не си плаща ще трябва да работи по-дълго за PvP екипировката. Операциите някак си ще ги преглътнеш. Или ще си платиш. Не се прави че не си очаквал че F2P всъщност не е изцяло Free.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2012 21:08
Сега като вдигнат максиималното ниво на 55 и добавят новата планета ..ще удължат ли Stoory Lina на персонажиите ?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 10:51
Май не. За новата планета не се знае много, но мисля че от Bioware казаха че няма да е продължение на клас куестовете. Ще си има история, но ще е като Илум. EDIT: Тъкмо прочетох това http://www.swtor.com/free/features. Мороеле, май се оказа прав.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 11:03
@Capo Принципно си прав но смятам,че знаеш,че има къде по-добри ф2п модели.Освен това,въпроса за пвп-то не седи така както си го поставил.Този модел е ок ако става въпрос за пве.Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой?
@gua543 Какво да прочета?Ограничение ще има-факт.Резултата?Както писах по-горе,ще бъдеш диво бит и ебан в пвп-то.Колкото по-дълго,толкова по-зле.И да допълня...не троля тебе или играта,просто ме е яд на нещатат които правят еа и биоуеар,отношението.Защото всички сме потърпевши.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 11:11
Жалкоо,че няма да удължат Story Quest .... на агента ми хареса историята
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 11:44
moroel написа: @Capo Някой казуал дето не бърза за никъде и да си гринди полека,да,привемливо.Но пвп?Във всеки шибан уарзоун да бъдеш диво бит и ебан от играчите с по-як гиър...колко мислиш би издържал някой? Както ги виждам аз нещата, те ти предлагат безплатно най-добрата страна на играта, а именно - история от 1-во до 50-то ниво. Все едно да ти дадат безплатно KOTOR. Всичко останало е MMO пълнежът, за който ще трябва да си платиш. Три Warzone-а на седмица е смешно малко за безплатните потребители, на практика все едно нямат PvP. За сравнение - може да си играеш колкото ти душа иска Flashpoint-и, но само от три седмично ще получиш награда. Освен това от 10-49-то ниво екипировката ти в PvP не е чак толкова важна, стига да я подобряваш в съответствие с нивото ти. 50-то ниво PvP си е вече Еndgame и е логично (от гледна точка на ЕА) да ти искат по пет долара (примерно) месечно за него. Ако толкова много ти се играе, ще платиш. Все се сещам за един цитат в тази връзка на световния любимец John Riccitiello: "When you are six hours into playing Battlefield and you run out of ammo in your clip, and we ask you for a dollar to reload, you're really not very price sensitive at this point in time."
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 16:48
Мене за операциите и flashpoint-вете не ме е толкова грижа, но за PvP-то ми е малко гадно защото имам един трупър vanguard и с него направо цепя мрака. Три пъти завършвах втори, при това съм само 15 ниво. Първенците винаги бяха 40+ ниво. И не, не съм спамил две умения. С vanguard-а можеш да победиш и като използваш малко повечко
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2012 17:15
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Окт 2012 10:08
Някой знае ли добър и сигурен сайт за покупката на дигитално копие на ТОР?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|