Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 18 Май 2015 08:35

Ако съдя по форумите им, хората не се оплакват да е p2w.
20% са си оферта, макар, че аз я взех по време на черния петък и струваше жълти стотинки и то imperial edition и сега с 20% намаление пак ми се струва яка сума :D
Тия дни пак ще почна да я поцъквам, мисля да почна от 1лвл, най-малкото, защото левълинга ми допадна адски много, а пък енд гейма не е особено подходящ за заети хора. Тъпото е, че станеш ли vr1 отиваш в друга пвп лига и ти пръскат гъза някакви наядени. Всички разправят, че не-vr пвпто е най-забавно и балансирано и затова хората реролвали постоянно, за да бият там.

wannabe написа:
Аз днес си взех играта и си направих DC high elf, само че в последствие видях че high elf не са от DC и се чудя дали да почвам отново в друга фракция.

Нямам идея как е баланса сега, аз бях спрял да я играя, откакто чух, че ще става b2p.
Ама да, играй каквото ти е кеф/където имаш познати. Фракцията има значение, само ако ще играеш енд гейм PvP, което в момента явно малко хора играят, защото не са доволни от баланса и както казах по-горе - реролват нови герои и от 15лвл почват да играят пвп и ги вдигат там до 50лвл и наново.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 07:52

Гледах някакви стриймове от туич на играещи ESO с PS/Xbox... е няма такова дърво! Управлението е толкова по-непрецизно спрямо PC, че направо прави играта да изглежда като друг жанр :lol:
Никога не бих играл мморпг/рпг на конзола.

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2015 17:02

И ако за соло куестване нещата са горе долу ок,не знам триалите как ще ги правят.
Тука едно видео на вр14 играч,който си е копирал героя от пц на конзолата и сам се бие срещу 30+ пресни конзолни играчи,в резултат на което ги избива повечето без да успеят дори да му преполвят живота:
https://www.youtube.com/watch?v=CfllRa4CYyc

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2015 07:41

Ужасно тъпо решение е това, да.
Вчера в туич имаше някакъв, дето стриймваше и беше сложил заглавие нещо от сорта на "(PS)Best sorc vr14". Влязох и почнах да чета чата как му наливат хората, понеже почти сам сийджваше някакъв замък и убиваше 10ки хора за секунди. Сипах му и аз солидно и той в един момент не издържа и рейджкуитна от twitch :lol:
ЕДИТ:
Тоя Sypher, дето си го постнал е един от най-добрите NB (ако не и най-добрия), които съм гледал. Той на PC има клипчета 1vsXX, където прави някакви епични битки срещу много хора и в крайна сметка ги побеждава. А там се бие срещу други vr14 хора, значи представи си какъв райд бос е на конзолата сега... Има и клипчета как играе sorc на non-veteran, дето изобщо не е толкова опитен с него и там героите са в пъти по-балансирани и пак беше райд бос и убиваше партита сам.
ЕДИТ2: колко дървено си играе героя на това клипче само показва колко по-ужасен е контрола на конзолите спрамо мишка+клавиатура.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 20:15

Нещо честно казано не ме зарибява много играта поне в началото. Става ли по-фън натам или да я заебавам? :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2015 07:45

Нямам идея за теб как е, ама при мен, при положение, че съм играл 200 ммота и ми е писнало на оная работа от игри - ESOто ми прави страшен кеф. Куестването поне първия път е интересно (за разлика от останалите ммота), скил системата ми допада. PvPто също, но го има и това, че аз досега не съм имал оплаквания с лага, за разлика от други играчи. А и възможността да задобрееш с героя си в пъти повече от старите игри заради додж и блок системата ми го прави още по-интересно. Доста пъти ми се е случвало да отида при някой world boss (от ония, дето са означени на картата с череп), да тръгна да се бия и да умра като куче. След това преосмислям стратегията си, скачам му пак и след зверска битка го побеждавам. И това с NB, който се води доста по-слаб в соло пве спрямо temp и DK (а и сорс на петове). Разбира се, има доста по-лесни босове.
В последните доста години, това е първата игра, която наистина ме кара да си мечтая да съм отново 19-20 годишно студентче с не особено сериозна работа, за да мога да се изкъртвам така, както на времето с тая тъпотия Lineage 2 :lol:

Та не мога да ти кажа нещо от сорта на "ти си педал и нищо не разбираш от игри!!!", защото всичко е до лично мнение :D . Просто ми е трудно да разбера защо не те зарибява.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2015 10:44

wannabe написа:
Нещо честно казано не ме зарибява много играта поне в началото. Става ли по-фън натам или да я заебавам? :D

Дал си пари за играта вече, опитай се да минеш поне началните зони и след това сам прецени.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юни 2015 07:56

Вчера прекарах доста време в обикаляне на местата, в които има шанс да се респауннат върколаци, които да ме заразят. По едно време вечерта му теглих майната, отидох да си мия зъбите и като се върнах - какво да видя, на 5 метра от мен се бяха респауннали 2 върколака :lol: Та осемениха ме, направих куестчето и ще го поразвия, колкото да взема интересните пасиви. Няма да играя на върколак иначе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2015 08:25

Какво става, някой играе ли? :)
Аз последния път като започнах да играя ролнах нов герой, че нещо клерика не ми беше никак любим. Сега съм почти vr7 с NB и ми е доста по-приятно, макар, че клерика е доста по-лесен соло. До 50лвл прекарах повечето време в non-vet пвп кампанията, но се върнах и си взех всички точки по пве картата.
Още малко и всички скил дървета ще са ми на 50(расови, на оръжията, арморите... всичко). Вдигам ги, защото след това е много по-трудно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2015 13:35

Ми аз се опитвам да играя ма нещо мнооого бавно се вдига. Правя някав куест 40 минути по некви дънджани, реалмове, убивам босове кво ли не и накрая дигна общо 10% експ... Има ли някакъв по-бърз начин ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2015 16:28

По-бърз начин? Това не е уоу.

EDIT:
Ако си кежуъл играч като мен, тази игра ще ти отнеме поне 3 месеца, за да вдигнеш макс лвл (vr14). На мен тоя герой ще ми отнеме и повече, заради пътувания и тн. Принципно, тук там има грайнд спотове, които с подходящ AoE билд можеш да ускориш процеса на качването. За мен обаче (и за много други играчи) това е загуба, защото по този начин скипваш куестовете със скил точки, скайшардовете и тн.
Като стигнеш до 50лвл(тоест vr1) и изпълниш цялата main story куест линия те праща да правиш куестовете на друга фракция. Изпълняваш куестовете до към vr5/vr6, след това и на третата фракция до към vr10/11. След това до vr14 имаш карта с групови работи или пък качваш с пвп/грайнд и тн. Грайнд спотовете не се шерват в нета, защото производителите обичат да им правят нерф като станат твърде популярни. Но в общи линии това са спотове със зомбита. Хората предпочитат зомбитата, защото всички са меле(тоест те гонят като ги събираш за масовка, а не те стрелят) и защото нямат някакви руутващи/стънващи скилове. Трябва да има и добър респаун на спота.
Скоро играта ще стане с vr16, обаче ще намалят изискванията за левъл до 850к експ (сега е 1млн) + ще увеличат експа от куестовете. Та тези, които тепърва ще навлизате във vr левълите сте облагодетелствани сериозно :)

Профил

Публикувано на: 19 Дек 2015 21:25

Някой играе ли го още елдер скрола?За трети път давам шанс на играта и този път май ще се получи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2015 00:16

Аз все така го играя :)

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2015 16:15

Няколко бързи въпроса,понеже отдавна не съм я пускал и започвам с чисто нов герой-бретон темплар.
Има ли българска гилдия?Има ли смисъл отначало да слагам адони и ако да,кои?Има ли смисъл отначало да влизам в търговски гилдии и ако да дали ще намеря ли такива със свободни места?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2015 10:32

За български гилдии не знам. Аз лично избягвам гилдии/кланове базирани на националност, предпочитам такива, които имат общ интерес (стил на игра, пвп/пве ориентирани, кежуъл/хардкор и тн).
Аддоните са доста удобно нещо и има някои, които са почти задължителни.
Първо бих ти препоръчал да си свалиш програмата Minion, която следи за най-новите ъпдейти на адоните, които имаш. По-добре с нея, за да не ъпдейтваш/сваляш ръчно. Свали си я от http://www.esoui.com/addons.php, напълно безопасна е, ползва се и за WoW.
Въпросните почти задължителни аддони са:
- http://www.esoui.com/downloads/info288-LoreBooks.html - това чудо ти показва всички книги по картата, а те са ти нужни за вдигане на mages guild
- http://www.esoui.com/downloads/info128-SkyShards.html - показва ти всички скайшардове по картите. Много е важно да си взимаш всичките скайшардовете, защото 3 скайшарда = скил пойнт.
Дотук това са двата наистина важни аддона, сега по-маловажните:
- http://www.esoui.com/downloads/info561-LostTreasure.html - паднала ти се е карта на съкровище от моб, сандък или дейли награда. Този аддон директно ти показва къде да изкопаеш съкровището, вместо да се взираш и да обикаляш картата, за да търсиш за детайли като от откритата карта на съкровище.
- http://www.esoui.com/downloads/info65-InventoryGridView.html - за мен е досадно да скролвам надолу в инвентара, особено ако съм напълнил 200те слота. Тоя аддон ти ги подрежда като при другите ммота - в grid.

От тук нататък, ако искаш по друг начин да ти изглеждат нещата - това си е въпрос на личен избор и имаш голям набор от аддони.

Към горните, аз ползвам и PvP аддон, който ме известява като нападнат някоя крепост или ресурс по пвп картата. ПвЕ аддони не ползвам, тъй като не ходя по дънджъни и босове.

Профил

Публикувано на: 23 Дек 2015 20:59

Мерси за съветите.А да питам за още два аддона,как са-този за минимапа и този-Foundry Tactical Combat,дали ги ползваш?Също така относно гилдиите за търговия,как точно става процеса на продаване/купуване между членовете на гилда?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2015 09:48

FTC е един от най-известните UI адони. Има още 2-3 популярни, ама както казах - въпрос на вкус е кой точно ще си сложиш. Само веднъж съм слагал аддон за минимап и се оказа, че точно този, точно тогава причинява зацикляне. Четох, че е масово явление и го махнах. Не знам как е с други такива аддони и дали са го оправили, беше отдавна.
Идеята на трейд гилдиите е следната - стандартен аукцион като в уоу, рифт... само дето този аукцион е между членовете на гилдията (макс 500 човека) и евентуално ако някой външен ви посети трейдъра (npc, което седи на определено място и за този трейдър гилдията плаща определена сума всеки месец). Някои гилдии искат от членовете си някакво дарение и с тия пари наемат трейдъра, други не искат пари. ДОтук най-добрата трейд гилдия, която съм виждал е Notting Hill, пробвай ги. Искат по 1000голд на седмица като не са супер стриктни, аз почти винаги забравям да сложа в гилд склада пари :lol:. Повечето хора имат повече от една трейд гилдия. Аз имам 2 трейд гилдии, 1 социална (ама тя е малка и развиваща се) и 1 мега мощна пвп гилдия (Honour на Daggerfall). 5тия слот за гилдия ми седи празен засега, оглеждам се.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2016 20:12

Има ли играещи в Aldmeri Dominion?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Яну 2016 20:39

Аз съм на DC.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 21 Яну 2016 01:59

Гипо що не играеш някво по-яко ММО, нали си голям ММО-маниак. Тая игра е тъпа, брат. :wink:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com