Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 09 Авг 2014 10:56

hah i az berserk go pochnah predi izvestno vreme i si predstavqm kak tva e edva li ne predistoriqta na artorias

inache Ceaseless Discharge - ebati qkoto ime, ebati velichestveniq boss <3

inache kak vzimash toq armor i bqgash, nali ima fog gate?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 11:08

Зимаш го и бягаш. Аз още в началото си го зимам и бягам, а по нататака като кача левел си минавам и си го трепа. Няма гейт направен е да може да се краде. Също така още в началото си взимам и червената роба още веднага като ме дропне гарване ако си взел ключ като стартов предмет отиваш доло и отключваш подземията вратата и слизаш при червената роба бегаш или умираш с пръстен за запазване и си ок. Нося от тях и така спестявам за ъпгрейд докато не намеря това което искам да ъпгрейдна. Тази черната не може да се ъпгрейдва и бездруго, а е с добри статове доста. Та просто трябва да ги гепите в началото, също така може да гепиш меча и щита пред бон дракона и да умреш и ще си мега мощен още в началото, разбирасе ако може да ползваш меча, ако ли не меча на дракона е още по зъл. В началото на играта ако направиш тия екстри ще може да ръшнеш доста злобно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 11:16

O choveche, shtqh da umra ot oef, kogato v nachaloto gledah 3 youtube idea, v koito vikat za da vzemete shtita i mecha pred drakona vuv valley of drakes(predpllagam za nego govorish) otivate vzimate gi i mu se davate da umrete, a az uspqh da gi vzema s jumping attack i mu preskachah poison-a. prosto obojavam kak DS e edna ot malkoto igri, v koqto kolkoto i dvete da sa vajni, prosto skills > stats.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 11:23

Ако ще я преиграваш и искаш як билд бих споделил моите любими билдове. Първо декстирити уепаните в дарксоулс 1 са по-1ки от стрейгт уепъните. Правиш декстирити билд с повечко енюранс и хитпоинтс и без да качваш на резистънс. http://darksouls.wiki.fextralife.com/Washing+Pole брадиш билда около това оръжие
След това разбери как да вземеш нинджа рол пръстена. Малко е сложничко, но си струва http://darksouls.wikidot.com/dark-wood-grain-ring. Та с този пръстен и екипировка под 25% ставаш сипер подвижен, разбирасе да си подвижен е по-важно от колкото да си тромав и с много дефенс. Така ще си супер бърз и подвижен с супер мощната катана.
Другия билд е за сорсер правиш билда около този меч http://darksouls.wiki.fextralife.com/Moonlight+Greatsword и много важно като вземеш Soul of Manus веднага отиваш и я даваш на пилето http://darksouls.wikia.com/wiki/Snuggly_the_Crow и така ще получиш супер мощната магия с която да мачкаш дори в пвп. Трябва ти и този каталист за да си супер http://darksouls.wikidot.com/tin-crystallization-catalyst

Горе доло това ми бяха любимите билдове дето съм правил

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 09 Авг 2014 11:24

berserk, oooooo yaaaaaaa!
а мангата е още по-badass!
иначе не се бях замислял за приликите... :roll:

а армора ще мина да го взема по някое време.

мисля на следващо преиграване наистина да пробвам декс билд. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 11:48

Аз тая манга берсерк съм я гледал, но не знам какво общо намерихте. От каде на каде Берсерк има нещо общо с тази игра? Не знам кво толкоз се прехласвате мен дори не ми направи особенно впечатление това аниме. Играта няма нищо общо

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 09 Авг 2014 12:17

iddqd написа:
Аз тая манга берсерк съм я гледал, но не знам какво общо намерихте. От каде на каде Берсерк има нещо общо с тази игра? Не знам кво толкоз се прехласвате мен дори не ми направи особенно впечатление това аниме. Играта няма нищо общо

Нз какво си гледал но самият Миазаки казва, че е огромен фен на Берсерк. В играта има толкова много препратки към поредицата, че не е истина. Дори в един епизод от анимето има цитат, който почти дословно е копиран в Souls игрите. Нещо от рода на по-ярък пламък , по-дълбоки сенки. Ако тази манга не ти е направил впечатление нз, защото е позната като една от най-качествените евър, и то не основно заради битките, с които е известна за тези, които не са добре запознати с нея.

https://www.youtube.com/watch?v=l-uuR9B1gjQ

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 12:32

hit points?! health points li imash predvid t.e. vitality? inache dex build si 1 hit death koeto malko ne me kefi :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 12:46

HP е съкращение за hit points. не само тук, а и в повечето rpg-та.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 13:24

Абе берсерк ми е все едно някво детско гледам. http://zamunda.net/details.php?id=398411&hit=1 е тва е вече истинско аниме като манга почти. Играта е направена като европейско рпг а не като янонска аниме игра. Нити стилът е аниме, а инфуелциите са по скоро от книги игри на иън ливингстън и стиив джаксън http://www.reddit.com/r/darksouls/comments/18dk02/miyazaki_and_others_said_they_were_heavily/ преди 20 сетина години много ги четях. Този Миязаки си е казал че от тях е инлуенсван не от Берсерк или дриги подобни. Иначе за декст билда ти си трупаш на хитпойнтс и си имаш някви армори ако сложиш пръстена за носене на товар и пръстена на ония златния рицар дето те преебава и трябва да го утрепеш и без това. Друго важно правило е винаги да ъпгрейдваш първо оръжия до кадето може чак след това да отделяш за ъпгрейд на броня. Просто оръжията са много по-важни ако занеш как да играеш.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 09 Авг 2014 14:00

Като ми линкваш някво heavy CGI ми е ясно колко разбираш. Няма смисъл да се занимавам повече, фактите са си факти. Дори в линка ти от Редит говорят повече за Берсерк.
Никъде не се казва, че това е единственото му вдъхновение, а че е едно от най-осезаемите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 15:14

tochki za udar vinagi mi e zvuchalo kato stat v pohodovorpg tip tvoq geroi kolko hp ima da mlati drugite, a ne te nego, zvuchi mi nelogichno da imash stat deto izmerva neshto negativno *sreshtu* teb i thank god tuk e vitality

anyway
naduhah se da pochna now geroi na dex i se pusnah edin wanderer, tozi put obache she biq vsichki v chista bitka, shtoto na purvata igra bih purviq black knight s trika deto go butash ot skala izvun undead burg, a taurus demona samo sus stulbata, no sa i dvata gi minah chisto

btw Scimitara nqma block break ataka i e dosada da chakam nqkvi da svalqr shtita, ako ima alternativa za ataka prez shtit, shte se radvam da spodelite :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 15:53

vitality е стат, който ти вдига HP.
в смисъл, съвсем различно е.
щото 1 vitality ти вдига по няколко HP.
са дали ще се казва health points, life points, hit points е се тая, но е различно от vitality, както endurance е различно от stamina.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 16:42

vitality v ds ti vdiga samo jivot = health points i t.n. tui che si e dosta sushtoto

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 17:01

е да, ама hp ти се вдига не само от vitality, а и от айтъми, бъфове и т.н.
да не говорим, че количеството HP не е пропорционално на качването на vitality.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 18:51

kato vuv vsqko rpg, no ideqta ki e, che vitality e se edno v drugite igri health ili hp - ili kakto nqkoi stranni za men devove go narichat hit points :D

awesome read 》http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/04/01/is-dark-souls-a-100-hour-waste-of-time/

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2014 22:45

S parirane kayo nqmash kick. Mejdo Dr pariraneto e imba v mp

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2014 12:01

pich, ti seriozno li..? nali znaeshche parry na dignat shtit minava prez nego prosto demek useless...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2014 14:59

Parry I backstab sa imba v ds1 v 2 sa fixnati. Inache kayo si s typo orujie shte mlatish kato lud po ahtita. To udarish like 1 2 piti protivnika reshava DA vurne.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2014 16:06

Em From s tva sa reshilibda me pusnat. Ma drugite orujiq pochnaha da idvat, taka che beli kahuri. Basi, bukvalno i sled 100 chasa i desetki procheteni wiki stranici prodjlhavam da nauchavam novi neshta za taq igra.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com