Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 10:56
hah i az berserk go pochnah predi izvestno vreme i si predstavqm kak tva e edva li ne predistoriqta na artorias
inache Ceaseless Discharge - ebati qkoto ime, ebati velichestveniq boss <3
inache kak vzimash toq armor i bqgash, nali ima fog gate?!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 11:08
Зимаш го и бягаш. Аз още в началото си го зимам и бягам, а по нататака като кача левел си минавам и си го трепа. Няма гейт направен е да може да се краде. Също така още в началото си взимам и червената роба още веднага като ме дропне гарване ако си взел ключ като стартов предмет отиваш доло и отключваш подземията вратата и слизаш при червената роба бегаш или умираш с пръстен за запазване и си ок. Нося от тях и така спестявам за ъпгрейд докато не намеря това което искам да ъпгрейдна. Тази черната не може да се ъпгрейдва и бездруго, а е с добри статове доста. Та просто трябва да ги гепите в началото, също така може да гепиш меча и щита пред бон дракона и да умреш и ще си мега мощен още в началото, разбирасе ако може да ползваш меча, ако ли не меча на дракона е още по зъл. В началото на играта ако направиш тия екстри ще може да ръшнеш доста злобно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 11:16
O choveche, shtqh da umra ot oef, kogato v nachaloto gledah 3 youtube idea, v koito vikat za da vzemete shtita i mecha pred drakona vuv valley of drakes(predpllagam za nego govorish) otivate vzimate gi i mu se davate da umrete, a az uspqh da gi vzema s jumping attack i mu preskachah poison-a. prosto obojavam kak DS e edna ot malkoto igri, v koqto kolkoto i dvete da sa vajni, prosto skills > stats.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 11:24
berserk, oooooo yaaaaaaa! а мангата е още по-badass! иначе не се бях замислял за приликите... а армора ще мина да го взема по някое време. мисля на следващо преиграване наистина да пробвам декс билд.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 11:48
Аз тая манга берсерк съм я гледал, но не знам какво общо намерихте. От каде на каде Берсерк има нещо общо с тази игра? Не знам кво толкоз се прехласвате мен дори не ми направи особенно впечатление това аниме. Играта няма нищо общо
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 12:17
iddqd написа: Аз тая манга берсерк съм я гледал, но не знам какво общо намерихте. От каде на каде Берсерк има нещо общо с тази игра? Не знам кво толкоз се прехласвате мен дори не ми направи особенно впечатление това аниме. Играта няма нищо общо Нз какво си гледал но самият Миазаки казва, че е огромен фен на Берсерк. В играта има толкова много препратки към поредицата, че не е истина. Дори в един епизод от анимето има цитат, който почти дословно е копиран в Souls игрите. Нещо от рода на по-ярък пламък , по-дълбоки сенки. Ако тази манга не ти е направил впечатление нз, защото е позната като една от най-качествените евър, и то не основно заради битките, с които е известна за тези, които не са добре запознати с нея. https://www.youtube.com/watch?v=l-uuR9B1gjQ
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 12:32
hit points?! health points li imash predvid t.e. vitality? inache dex build si 1 hit death koeto malko ne me kefi
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 12:46
HP е съкращение за hit points. не само тук, а и в повечето rpg-та.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 13:24
Абе берсерк ми е все едно някво детско гледам. http://zamunda.net/details.php?id=398411&hit=1 е тва е вече истинско аниме като манга почти. Играта е направена като европейско рпг а не като янонска аниме игра. Нити стилът е аниме, а инфуелциите са по скоро от книги игри на иън ливингстън и стиив джаксън http://www.reddit.com/r/darksouls/comments/18dk02/miyazaki_and_others_said_they_were_heavily/ преди 20 сетина години много ги четях. Този Миязаки си е казал че от тях е инлуенсван не от Берсерк или дриги подобни. Иначе за декст билда ти си трупаш на хитпойнтс и си имаш някви армори ако сложиш пръстена за носене на товар и пръстена на ония златния рицар дето те преебава и трябва да го утрепеш и без това. Друго важно правило е винаги да ъпгрейдваш първо оръжия до кадето може чак след това да отделяш за ъпгрейд на броня. Просто оръжията са много по-важни ако занеш как да играеш.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 14:00
Като ми линкваш някво heavy CGI ми е ясно колко разбираш. Няма смисъл да се занимавам повече, фактите са си факти. Дори в линка ти от Редит говорят повече за Берсерк. Никъде не се казва, че това е единственото му вдъхновение, а че е едно от най-осезаемите.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 15:14
tochki za udar vinagi mi e zvuchalo kato stat v pohodovorpg tip tvoq geroi kolko hp ima da mlati drugite, a ne te nego, zvuchi mi nelogichno da imash stat deto izmerva neshto negativno *sreshtu* teb i thank god tuk e vitality anyway naduhah se da pochna now geroi na dex i se pusnah edin wanderer, tozi put obache she biq vsichki v chista bitka, shtoto na purvata igra bih purviq black knight s trika deto go butash ot skala izvun undead burg, a taurus demona samo sus stulbata, no sa i dvata gi minah chisto btw Scimitara nqma block break ataka i e dosada da chakam nqkvi da svalqr shtita, ako ima alternativa za ataka prez shtit, shte se radvam da spodelite
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 15:53
vitality е стат, който ти вдига HP. в смисъл, съвсем различно е. щото 1 vitality ти вдига по няколко HP. са дали ще се казва health points, life points, hit points е се тая, но е различно от vitality, както endurance е различно от stamina.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 16:42
vitality v ds ti vdiga samo jivot = health points i t.n. tui che si e dosta sushtoto
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 17:01
е да, ама hp ти се вдига не само от vitality, а и от айтъми, бъфове и т.н. да не говорим, че количеството HP не е пропорционално на качването на vitality.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 18:51
kato vuv vsqko rpg, no ideqta ki e, che vitality e se edno v drugite igri health ili hp - ili kakto nqkoi stranni za men devove go narichat hit points awesome read 》http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/04/01/is-dark-souls-a-100-hour-waste-of-time/
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 22:45
S parirane kayo nqmash kick. Mejdo Dr pariraneto e imba v mp
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 10 Авг 2014 12:01
pich, ti seriozno li..? nali znaeshche parry na dignat shtit minava prez nego prosto demek useless...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 10 Авг 2014 14:59
Parry I backstab sa imba v ds1 v 2 sa fixnati. Inache kayo si s typo orujie shte mlatish kato lud po ahtita. To udarish like 1 2 piti protivnika reshava DA vurne.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 10 Авг 2014 16:06
Em From s tva sa reshilibda me pusnat. Ma drugite orujiq pochnaha da idvat, taka che beli kahuri. Basi, bukvalno i sled 100 chasa i desetki procheteni wiki stranici prodjlhavam da nauchavam novi neshta za taq igra.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|