Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 19:52
ясно, значи съм ги отключил всичките още първия път 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 20:30
Ахаха, гот тогава... Между другото, шефе, с какъв играеш втория път?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 20:58
Dalish rogue Само се чудя и какви промени в партито да направя. За сега съм още в Lothering и вървя със Sten, Leliana и Моригън. Няма да имам нужда от Зевран, затова мисля да го убия ... А ми е писнало от Алистър, затова сигурно няма да го влача с мен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 21:38
Тръгвай с Огрен, Мориган и Стен. Диалозите помежду им са... абе виж ги сам. Няма да ти развалям удоволствието. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 21:55
Е, има време за Огрен. Или, викаш, да мина през джуджетата първо ? То е все тая , щото нивото на монстърите се определя от твоето, в момента, в който се появиш в зоната им. Това си е и малък бъг - можеш да идеш някъде и да ''заковеш'' нивото им, когато си малък лвл и да се върнеш по-нататък, когато ще ти е лесно.
Иначе Стен сега яде ТВЪРДЕ много бой , завалията. Може би е щото играя на хард ...
Време е вече и да си даваме подсказки за някои наистина скрити неща. Ако някой се сеща за нещо такова, може да споделя.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 22:02
Draksis написа: Иначе, ако Tiny не ме изпревари, можеш да я научиш в Alarith's Store в Денерим, след като Landsmeet, срещата на Лордовете, започне. Знаех си, че не трябваше да излизам IDDQD НЕ ЧЕТИ НАДОЛУ!!! SPOILERZ!!! Ако изберете да се предадете и ви арестуват, след като освободите кралицата и решите да не избягате сами от затвора е най-забавната част от играта Избирате двама компаниони, които да ви спасят и с всяка една комбинация пада яко смях Стен и кучето са голяма лудница.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Ное 2009 22:42
SPOILER.Когато отидете да намирате Наковалнята, вземете Шейл със себе си. Няма да разкривам подробности, просто ще ви кажа, че ако й дадете да говори с Каридин, ще можете да отключите специфичен куест за нея от дървото "Companions".
Да, говорех за Шейл в женски род. Вие преценете къде е спойлера.  Така, оттук нататък е просто стратегия за Стен. В началото наистина е слаб, просто защото нямаш необходимата броня за него. Колкото се може по-бързо вдигнете Two-Handed уменията му, и концентрирайте всичките му точки към Strength и Constitution, колкото да има малко кръв отгоре. На първо място, ако играете с персонаж, различен от Warrior и Arcane Warrior, му сложете Кървавия Дракон, а после, когато искате да дадете бронята на главния си танк, я заменете с Легионерът. От чиста гледна точка на щети, Стен е ултимат, особено ако го направите Berserker.
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 00:29
На кои нива Стен получава специализации? Вече ми е 10 lvl, а още не мога да му избера първата. Исках да го развия на B/R, но явно няма да стане ;[
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 00:37
Цитат: Утре на тракерът ще бъде достъпен и HD Graphic Enhancement за Dragon Age: Origins, както и Toolset-a. Първият, който направи Baldur's Gate Mod за DAO ще бъде позлатен. За замунда става въпрос. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 01:06
Стен го направих Berserker на ниво 15. Няма да стане тая работа да го максимизираш... 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 08:53
Вече имам една точка за специализация(която се взема на 7 и 14 левел) но не знам къде трябва да я науча.Бях видял една книга за темплър и си мисля че с това което искам е същото или? Максимален левъл предполагам че има и до кое ниво е 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 09:25
Специализациите можеш да ги научаваш и като молиш спътниците си за това (всеки е специализиран в нещо). Някъде по-назад в темата някой беше написал всяка специализация от кое нпц се научава 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 11:19
denik написа: Специализациите можеш да ги научаваш и като молиш спътниците си за това (всеки е специализиран в нещо). Някъде по-назад в темата някой беше написал всяка специализация от кое нпц се научава  Благодаря много  Просто ме мързи малко да разглеждам темата но ще я прочета цялата днес.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 11:36
25-то ниво е максимума, но трудно може да бъде достигнато.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 12:06
http://zamunda.net/details.php?id=196026&hit=1Тези дали ще работят за пиракта ми? Иначе има пач за играта може ли да ми дадете линк с него и с крак 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 12:14
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 12:49
Vermic написа: http://zamunda.net/details.php?id=196026&hit=1 Тези дали ще работят за пиракта ми? Иначе има пач за играта може ли да ми дадете линк с него и с крак  Да, работят, а два от тях са си почти задължителни. http://thepiratebay.org/torrent/5151608/[FTL3]_Dragon_Age_Origins_1.01_Patch___Crack Но първо поставяш dlc pack-a и после пачваш/кракваш.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 13:04
благодаря ти много Имам още един въпрос след като пачна след това мога ли ако излязат нови длц-та да ги слагам?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 14:20
Vermic написа: благодаря ти много Имам още един въпрос след като пачна след това мога ли ако излязат нови длц-та да ги слагам? Да, те би трябвало да излизат за новия пач и по-скоро ако си без него няма да можеш да си ги инсталваш. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Ное 2009 18:10
Така всичко е 6 Имам един въпрос :Д Защо геройте са все едно имат аура от тях излиза нещо като аура в лилав или леко червен цвят.Това да не би да се дължи на това в какво настроение са 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|