Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2005 22:08

ма те не са ли за C3 ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2005 22:15

MG написа:
ма те не са ли за C3 ?

ааааа ще полудея :!: :!: :!: има написано откъде да се изтегли ц3 и сървъри за ц3,има и за ц2!!!!!!!!!.ако прочетеш малко ще ги видиш.дори има и линк за още сървъри.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 09:57

Seth написа:
MG написа:
ма те не са ли за C3 ?

ааааа ще полудея :!: :!: :!: има написано откъде да се изтегли ц3 и сървъри за ц3,има и за ц2!!!!!!!!!.ако прочетеш малко ще ги видиш.дори има и линк за още сървъри.
Спокойно де Seth - не полудявай :wink: Човека не е много навътре в нещата.Аз като за първи път почнах да играя lineage в акаунта не можех да си вляза пък ти... :wink: И карта не знаех как да си купя... :wink: Щото Lineage ми беше първото сериозно играно MMORPG.А и тая тема е направена и за помощ.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 18:09

е и аз бех така.в сървъра на матрикса питах един от админите който тогава беше там да ме упъти :).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 19:17

Eй Seth закъсняваш айде влизай в дуум Ц3 пробвай оная систем папка дето ти дадох ама си направи копие на старата.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 20:57

аз си рейнсталнах играта и я записах от оригиналните ми дискове защото тая дето дръпнах от хеадофа нещо ми сече като играя и от оригиналните цела нощ се упдейтваше от ц1 до ц3 :(,но дуума ннещо не ми харесва :( без гмшоп е тъпо,само с д грейд айтеми...

едит:систем папката която ми даде действа.

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 21:55

Seth написа:
аз си рейнсталнах играта и я записах от оригиналните ми дискове защото тая дето дръпнах от хеадофа нещо ми сече като играя и от оригиналните цела нощ се упдейтваше от ц1 до ц3 :(,но дуума ннещо не ми харесва :( без гмшоп е тъпо,само с д грейд айтеми...

Ха, и за какво ти е ГМ шоп? Да може всичко да си купуваш оттам.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2005 22:57

Corporal Hicks написа:
Seth написа:

Ха, и за какво ти е ГМ шоп? Да може всичко да си купуваш оттам.

ми тъй като това е тестор сървър в момента надали ще седна да жула да събирам итеми и след седмица две админа да уипне сървъра и всичко е аут.плюс тва имаш ли си напрестава как се прави маджестик армор или примерно дуал дамаскукс ? или соул ресептор ?!(невъзможно е(май)).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2005 01:14

Името е Soul Separator (разделящ души). И естествено че не е невъзможно, трудно - да. Е, невъзможно е в повечето leaked servers засега, понеже никой не се наема с написването на data-та. Duals се правят най-лесно, понеже обективно погледнато тва са два B grade съединени за да стане A grade, нищо особено. Дори интересното е защо по-дяволите трябва да отидеш при ковач, да ти вземе сума ти пари, да му дадеш два меча и той кво, казва ти "Ай на батка, от днес нататък моеш да ги носиш по един във всеки крайник, честито"... Тъпо. Но пък кво толкоз, и без това класовете които зависят от duals, а именно Гладиатор и Блейдденсър, са слаби PvPers... Е, разбираемо за денсъра, понеже той е support/buffer, но Гладиатора има потенциал, а много малко хора знаят как да играят с него... Както и да е, ако ми дадете system folder може да намина за ден два, и без това 100x са високи рейтс..

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2005 08:41

http://lineage2kidz.com/l2j/system.zip a преди това си направи 1 backup копие на старата.A иначе аз съм джуджар прая яко шоти пълен съм със материали и рецепти, прая кристали...Главното джудже на сървъра :wink: Айде влизайте.И няма да сте със д.Аз си купих армор и оръжие от магазина със крстали от гиран.Е C grade e - вече съм за А ама лидера на клана ще ми вземе от админа.

А и вчера имаше един тъпак от нашия клан (darkness) беха му дали 1 soul separator +999 и убиваше всички с по 1 удар и стана як PK.И го предупредиха и а се изпусне още 1 път - БАНан.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2005 18:37

дарки земи 1 соул рецептор за мене ако видиш админа че чак кам 9 часа ще влезна :(.

п.с дарк как ти се казва героя ? моя е Меда

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2005 02:03

Ам... в Doom имам един AW, направих го днес по време на downtime на Kastien. Ще вдигна няколко lvls и ако някой иска party/pvp nick-ът ми е Flameblind

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2005 07:00

Ами на мен ника ми е DarkFighter.Не може да не ме чувате на ! щото постоянно секи ме търси ту за кристали ту за SS или да му дам парички :wink: Не мога левъл да дигам от тея. :P\

:evil: :arrow: :evil: :arrow: :evil: :arrow: :evil: :arrow: :evil: :!: Нещо или ми е от щайгата или сървара не бачка!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2005 08:19

Па ли има downtime ве деба!!! :evil:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2005 14:49

Zna4i imam elf wizard 35 lvl.
Koia profesia mi preporachvate,i ot kade da si vzema qesta za neia?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2005 15:40

зависи каква роля искаш да играеш.
Spellsinger - офанзивни магии, работата ти е да сваляш mobs/enemies докато heavy armors ги tank-ват. Безпроблемно соло.
Elemental summoner - не е силен в магиите, специализира се в призоваването на различни unicorns и cubics и с тях подпомага партито или участва в PvP. По-сложен за игра от SpS, но ако знаеш как да играеш с него, можеш да постигнеш повече победи в 1vs1 битки. Солото е по-бавно, понеже отива XP и за summon-a.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2005 09:39

Aми хора с 1 момче бяхме при домашният ми любимец - Антарас.Направих screeshots.A на края си викаме - дай да го атакнеме да видим какво ще му направим.Е да ама нищо.Вкарвахме му към 10 000 дмг в секунда обаче кръвта не виждах да му се смъква :wink: А иначе той никакъв damage не ни правеше - от порядъка на 300-400.Взимаме си quick healing potions и половин час можем да му седим.Аз ще навия клан лидера да съберем хората и да идем да го киллнем.Пък и други хора не от нашия клан нека да дойдат.Ще пробваме. :wink:

Ето шотовете:

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00000.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00001.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00002.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00003.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00004.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00005.jpg

http://www.lineageworld.hit.bg/Shot00006.jpg

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2005 08:13

Ami mislia da predpocheta Spellsinger.
Ot kade se vzima qesta i na koi level?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2005 19:19

sdl написа:
Ami mislia da predpocheta Spellsinger.
Ot kade se vzima qesta i na koi level?
Aми той е за 40-ти левъл.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2005 19:42

дарки след малко влизам да играя.дано се засечеме :)

п.с аватара ти рулира :D

п.с.с странно :( като си напиша акаунта и паролата ме дискънектва :(.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com