Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 22:08
ма те не са ли за C3 ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2005 22:15
MG написа: ма те не са ли за C3 ?
ааааа ще полудея има написано откъде да се изтегли ц3 и сървъри за ц3,има и за ц2!!!!!!!!!.ако прочетеш малко ще ги видиш.дори има и линк за още сървъри.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 09:57
Seth написа: MG написа: ма те не са ли за C3 ? ааааа ще полудея има написано откъде да се изтегли ц3 и сървъри за ц3,има и за ц2!!!!!!!!!.ако прочетеш малко ще ги видиш.дори има и линк за още сървъри. Спокойно де Seth - не полудявай Човека не е много навътре в нещата.Аз като за първи път почнах да играя lineage в акаунта не можех да си вляза пък ти... И карта не знаех как да си купя... Щото Lineage ми беше първото сериозно играно MMORPG.А и тая тема е направена и за помощ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 18:09
е и аз бех така.в сървъра на матрикса питах един от админите който тогава беше там да ме упъти .
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 19:17
Eй Seth закъсняваш айде влизай в дуум Ц3 пробвай оная систем папка дето ти дадох ама си направи копие на старата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 20:57
аз си рейнсталнах играта и я записах от оригиналните ми дискове защото тая дето дръпнах от хеадофа нещо ми сече като играя и от оригиналните цела нощ се упдейтваше от ц1 до ц3 ,но дуума ннещо не ми харесва без гмшоп е тъпо,само с д грейд айтеми...
едит:систем папката която ми даде действа.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 21:55
Seth написа: аз си рейнсталнах играта и я записах от оригиналните ми дискове защото тая дето дръпнах от хеадофа нещо ми сече като играя и от оригиналните цела нощ се упдейтваше от ц1 до ц3 ,но дуума ннещо не ми харесва без гмшоп е тъпо,само с д грейд айтеми... едит:систем папката която ми даде действа.
Ха, и за какво ти е ГМ шоп? Да може всичко да си купуваш оттам.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2005 22:57
Corporal Hicks написа: Seth написа: аз си рейнсталнах играта и я записах от оригиналните ми дискове защото тая дето дръпнах от хеадофа нещо ми сече като играя и от оригиналните цела нощ се упдейтваше от ц1 до ц3 ,но дуума ннещо не ми харесва без гмшоп е тъпо,само с д грейд айтеми... едит:систем папката която ми даде действа. Ха, и за какво ти е ГМ шоп? Да може всичко да си купуваш оттам.
ми тъй като това е тестор сървър в момента надали ще седна да жула да събирам итеми и след седмица две админа да уипне сървъра и всичко е аут.плюс тва имаш ли си напрестава как се прави маджестик армор или примерно дуал дамаскукс ? или соул ресептор ?!(невъзможно е(май)).
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2005 01:14
Името е Soul Separator (разделящ души). И естествено че не е невъзможно, трудно - да. Е, невъзможно е в повечето leaked servers засега, понеже никой не се наема с написването на data-та. Duals се правят най-лесно, понеже обективно погледнато тва са два B grade съединени за да стане A grade, нищо особено. Дори интересното е защо по-дяволите трябва да отидеш при ковач, да ти вземе сума ти пари, да му дадеш два меча и той кво, казва ти "Ай на батка, от днес нататък моеш да ги носиш по един във всеки крайник, честито"... Тъпо. Но пък кво толкоз, и без това класовете които зависят от duals, а именно Гладиатор и Блейдденсър, са слаби PvPers... Е, разбираемо за денсъра, понеже той е support/buffer, но Гладиатора има потенциал, а много малко хора знаят как да играят с него... Както и да е, ако ми дадете system folder може да намина за ден два, и без това 100x са високи рейтс..
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2005 08:41
http://lineage2kidz.com/l2j/system.zip a преди това си направи 1 backup копие на старата.A иначе аз съм джуджар прая яко шоти пълен съм със материали и рецепти, прая кристали...Главното джудже на сървъра Айде влизайте.И няма да сте със д.Аз си купих армор и оръжие от магазина със крстали от гиран.Е C grade e - вече съм за А ама лидера на клана ще ми вземе от админа.
А и вчера имаше един тъпак от нашия клан (darkness) беха му дали 1 soul separator +999 и убиваше всички с по 1 удар и стана як PK.И го предупредиха и а се изпусне още 1 път - БАНан.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2005 18:37
дарки земи 1 соул рецептор за мене ако видиш админа че чак кам 9 часа ще влезна .
п.с дарк как ти се казва героя ? моя е Меда
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 02:03
Ам... в Doom имам един AW, направих го днес по време на downtime на Kastien. Ще вдигна няколко lvls и ако някой иска party/pvp nick-ът ми е Flameblind
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2005 07:00
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2005 08:19
Па ли има downtime ве деба!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 14:49
Zna4i imam elf wizard 35 lvl.
Koia profesia mi preporachvate,i ot kade da si vzema qesta za neia?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 15:40
зависи каква роля искаш да играеш.
Spellsinger - офанзивни магии, работата ти е да сваляш mobs/enemies докато heavy armors ги tank-ват. Безпроблемно соло.
Elemental summoner - не е силен в магиите, специализира се в призоваването на различни unicorns и cubics и с тях подпомага партито или участва в PvP. По-сложен за игра от SpS, но ако знаеш как да играеш с него, можеш да постигнеш повече победи в 1vs1 битки. Солото е по-бавно, понеже отива XP и за summon-a.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2005 08:13
Ami mislia da predpocheta Spellsinger.
Ot kade se vzima qesta i na koi level?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2005 19:19
sdl написа: Ami mislia da predpocheta Spellsinger. Ot kade se vzima qesta i na koi level? Aми той е за 40-ти левъл.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2005 19:42
дарки след малко влизам да играя.дано се засечеме
п.с аватара ти рулира
п.с.с странно като си напиша акаунта и паролата ме дискънектва .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|