Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Игри за PC
Публикувай отговор

Намерихте ли това което търсихте ?

Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)
22
56%
Все още съм в процес на Издирване !
17
44%

Общо гласове: 39

Аватар
Agent

Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Мнение от Agent »

Sentry написа:
Gen.Toast написа:
Sentry написа:Blizzard не е човек, а компания, различни екипи, различни хора работят върху дете различни игри. Ако си платил за Diablo си платил за това, което Diablo предлага - open world PvE aRPG. Ако си платил за Overwatch си платил за това, което Overwatch предлага - team based objective heavy PvP. Ако си платил за Overwatch PvE преди да е излязло - това си е изцяло твой проблем.
Титаник не е просто лодка, а лайнер, различни екипи, различни хора работят в машинното и в кухнята. Ако си платил за билети за първа класа си платил за това което първата класа предлага - широки каюти с пищни материали. Ако си платил за билети втора класа, си платил за това което втора класа предлага - легло и може би люк. Ако си платил за билет трета класа преди да разбереш дали е безопасно - това си е изцяло твой проблем.

Общото между титаник и близард в тоя случай е че не коментираме положението на мостика, хората които са начертали курса (мениджмънта). Разликата е че титаник не е умишлено блъснат в айсберга.
Не, разликата е, че това, за което плащаш, не определя курса на титаник.
sentry-to uj umen be6e, sq e vlqzal v rolqta na darven filosof :lol:
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Момчета, не знам какви са ви делюзиите, ама търсенето определя посоката на пазара - като купувате боклуци вместо читави игри ще ви продават още боклуци в бъдеще.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Това с OW2 е адска издънка. Моментално ънинсталнах играта.
Д4 ще се играе обаче, защото е по-вероятно да си заслужава. Примерно и тоя експанжън на WoW си заслужава парите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Еми добре щом сте решили, после да не ви гледаме тука как пищите като ощипани госпожици като Diablo 4 стане на Diablo 4 Immortal :lol:
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами дано да е добра игра 4ката. Иначе имортал не е никак лоша игра като за мобилна. Даже смело бих казал, че е по-добра от диабло 3 и ако не беше типичния мобилен финансов модел, щеше да е хит и сред PC играчите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Gen.Toast написа:Еми добре щом сте решили, после да не ви гледаме тука как пищите като ощипани госпожици като Diablo 4 стане на Diablo 4 Immortal :lol:
А, ти си от ония неориентирани люде, дето не им беше ясно, че мобилна игра ще е с мобилна монетизация.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Gipo написа:Ами дано да е добра игра 4ката. Иначе имортал не е никак лоша игра като за мобилна. Даже смело бих казал, че е по-добра от диабло 3 и ако не беше типичния мобилен финансов модел, щеше да е хит и сред PC играчите.
Тя е хит, просто само сред по-заможните :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rQ6N-sb7SVQ[/youtube]
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Alan Wake 2 ще е пълна лудница! :shock:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HwdrTLAGhpU[/youtube]

Новата AC игра ме радва доста, прилича на AC 1, но доста по-подобрена :oops:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G97lx7orMN8[/youtube]

Bungie изкопаха едно от своите древни IP-та :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6y-e2krA3uE[/youtube]
TheChosen1 написа:даджайците
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Alan Wake 1 ми беше изключително meh, Control също беше ненужно Дейвид Линч, колкото и да искам да харесам всичко на Remedy нещо напоследък не ми се получава, та и с такива очаквания трябва да заходя за новата.

За нищо на Ubisoft никога не се надъхвам, Миража ше е очевиден рециклаж на AssCreed 1 и въпреки, че е доста по-добра формула от рпг-тата в последните няколко заглавия, най-вероятно ше е поредния им мъртъв отворен свят.

От целия Playstation Showcase само един трейлър ме хайпна жестоко. Даже не повярвах какво виждам докато не се появи котката отстрани. :lol:
Не мога да си обясня защо първата игра остана недооценена, на мен ми е една от любимите.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h0jvHAF9VS8[/youtube]
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Първата игра всъщност е доста добре приета и се представи добре и финансово (не добре от ранга на GTA5 или TES5, разбира се). Обичам да я преигравам от време на време. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Обожавам всичко в тая игра, от музиката в менюто през пъзелите до разговорите с MLA. Достатъчно хвалена и успешна е наистина, щом и ще правят втора част, но просто не се говори за нея достатъчно. С GTA или TES чак не върви, но сравнение с Portal е най-уместно (въпреки тежкото ѝ мемеизиране) и е много далеч от същия reception, дори да е на печалба, някак нямам много приятели, които да са запознати.

Също като Disco Elysium, която от години седи на #1 в класацията на PC Gamer, печалбите са повече от достатъчни, ама average gamer Joe не я е чувал. А е една от най-добрите игри, които някога съм пипал.

Представям си колко още такива hidden gem игри може да има. :roll:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Имаше една "The Ball" или нещо подобно, нея пробвал ли си я?
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

Serious Sam написа:Имаше една "The Ball" или нещо подобно, нея пробвал ли си я?
The Ball е доста зле отвсякъде, не я препоръчвам освен ако наистина не искате да я играете, защото сте луди фенове на пъзел жанра.

Аз лично ви препоръчвам Q.U.B.E., но не новите версии, които са в Стийм, а оригинала отнякъде го изпиратствайте. Бих я определил като нещо подобно на Portal, но яко орязана откъм бюджет. Така, че имайте правилна нагласа и очаквания, ако решите да я пробвате, според мен си струва 100%.
Проблема с новите версии са всевъзможни промени, които ги правят единствено по-лоши.
Като започнем с безумният voice over, които убива всякаква възможност за свободна интерпретация на сюжета от страна на играча, до замяната на последният музикален трак, който играеше в края на играта с някаква пълна тъпотия, до новият "remaster", който брутално подменя текстурите и осветлението в играта с "по-добри", като по този начин убива оригиналната артистична насока (най-зле са тъмните нива, които... еми вече не са тъмни :lol:) и т.н.
Стойте далеч от Q.U.B.E. 2 също :oops: :cry:
TheChosen1 написа:даджайците
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Serious Sam написа:Имаше една "The Ball" или нещо подобно, нея пробвал ли си я?
Не съм, доколкото виждам е само за PC, а аз съм конзолен селянин, но пък може и да тръгне на античния ми личен лаптоп, може да пробвам.
Q.U.B.E помня че я цъках, но трябва да е било отдавна, че сега нищо не помня, освен че съм я цъкал. :lol:

Доста малко читави fps puzzle игри намирам, особено пък такива, в които има и вложен смисъл в пъзелите. Опитах примерно The Witness ама ми се стори като walking simulator с еднообразен пъзел из някакъв остров, та никакъв кеф и спрях след половин час.
Последната приятна изненада от подобна игра беше Maquette, доста далеч е от големите заглавия и е бая кратка, но пък е супер за 1-2 приятни следобеда.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

:!: :!: :!: :!: Излезе римейка на System Shock :!: :!: :!: :!:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Само за пц все още дейба. :cry:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Има мн чил изисквания, то дори и на работен лаптоп може да се подкара :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

denik написа::!: :!: :!: :!: Излезе римейка на System Shock :!: :!: :!: :!:

:!: :!: :!: :!:

Голяма!

Remake-a изглежда мн добре като запазва атмосферата + art design-а, eвала на Nightdive Studios.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
moroel

Мнение от moroel »

Отскоро започнах да се заглеждам в игрите с карти от типа на хъртстон-а. От това което видях, въпросния хъртстон е тоталния лидер в жанра, като само МТГ е някаква конкуренция. Та се чудя, на какво се дължи този успех? Има игри на големи студия като гвент, артифакт, рунетера и ЕСЛ които са в кофите а поне на мен ми изглеждат многократно по-яко. Има ли някой който следи този жанр?
Публикувай отговор