В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Публикувано на: 21 Окт 2021 11:54
Идва ПЦ порт на God of War на 14 януари '22. Много съм развълнуван, стига да мога да го подкарам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 15 Ное 2021 20:07
Очаква се да обявят доста неща
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 759 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 02 Май 2022 14:04
От devs на Deux Ex:HR и Mankind Divided. Доста добра концепция + щяла да бъде mature themed: ""The central theme of Hell is Us is that human violence is a perpetual cycle fueled by human emotions and passions."
"third-person action-adventure that takes place in a country devastated by civil war and the sudden appearance of supernatural creatures unleashed by an event known as the Calamity. "
След яката Guardian of Galaxy и тази трябва да е най-малко добра.
Дидко Бандитко
Публикувано на: 11 Май 2022 09:28
Поредицата FIFA вече ще се казва EA Sports FC (от 2024 - 20 години след първата фифа)
От организацията са искали от ЕА 1 милиард долара на всеки 4 години, за да продължат да използват името - ЕА са отказали
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 11 Май 2022 10:29
Много ясно, че ще откажат. EA може да са пълен ужас, ама FIFA и UEFA са не по-малки ужаси.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
moroel
Публикувано на: 12 Юни 2022 23:47
Бетесда показаха Старфийлд-а накрая, на мен поне ми хареса много.
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 13 Юни 2022 10:40
No Man's Sky къмюнитито е в криза. Иначе изглежда мн яко де.
Sentry
Публикувано на: 13 Юни 2022 12:51
Въпреки че не харесвам много нещата на Bethesda до сега Starfield изглежда невероятно добре. Доста интересни неща показаха вчера Microsoft.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Gipo
Публикувано на: 18 Юни 2022 19:23
Купих си Chivalry 2 по случай фул релийса. От епик, щото офертата им както винаги беше по-добра от на стийм. Гледайки стриймове си мислех, че играта е доста трудна и ще страдам. Бях в грешка, оказа са още по-трудна и страдам още повече Но съм мотивиран лека полека да стана машина. Играта има бъгчета, но дотук са все от забавен тип.
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 19 Юни 2022 09:31
Ууу, това изглежда интересно. Слагам си я в уишлиста за идните месеци и някоя бъдеща отстъпка.
Иначе, наскоро изиграх Gas Station Simulator, която е доста готина и забавна игричка, има ОК ревюта в стийм, но има разни бъгове тук-там и досадни UX решения. Като цяло доста ме накефи, но се изиграва за 12-14 часа, няма никакво replayability и на моменти грайнда идва в повече. Но става за теглене от торент и прекарване на един уикенд с нея
Иначе, в момента тече демо фестивала на Стийм и прецъках някои демота, които не бяха потресаващо зле, но има какво да се желае. Така като хайлайт ми харесаха Car Manufacture - от игрите с цехове е, в която произвеждаш автомобили от началото на миналия век, както и Sweet Transit (от създателите на Worms), която изглежда модернизирана версия на OpenTTD
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 06 Юли 2022 08:17
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 13 Авг 2022 21:25
GOTC вече излезе, достигнахме кулминацията на игрите:
Публикувано на: 06 Сеп 2022 11:10
Искам да напиша едно оплакване, което ми се появяава доста често напоследък. Навън е прекрасен слънчев ден, а светлината облива апартамента в една много жизнерадостна хармония от топли цветове. Почивен ден е и съм намерил няколко свободни часа да поцъкам нещо (а в момента съм и с ковид, така че съвсем е подходящо). И за голямо нещастие много често игрите, които играя, са мега тъмни или действието се развива през нощта и направо се вбесявам как не виждам абсолютно нищо. Първо го забелязах миналата година по това време с Диаблото, когато трябваше да го играя само след 18-19:00, за да виждам нещо... имам още примери за последната година, а в момента е същото и със Спайдърмена. В игри като Асасинс Крийд поне можеш да сменяш ден/нощ, но при много други игри не можеш. И то не е някво слънцето да ми блести директно в монитора - напротив, просто нормална дневна светлина. Имаше една малоумна игра, но не си спомням коя, която дори нямаше настройка на брайтнеса (не че брайтнес слайдъра помага много в случая)
Баси мамата, не всеки геймър е нощна птица/живее в мазе без прозорци/мрази ведростта на слънчевия ден. Трябва да помислят и за останалите
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 06 Сеп 2022 13:46
Външни щори или някакви плътни завеси.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
the_presator
Публикувано на: 10 Сеп 2022 23:10
Новата Assassin's Creed изглежда интересно, особено с всичките обещания за back to the basics, премахването на RPG глупостите и по-малък играем свят.
Публикувано на: 20 Сеп 2022 18:53
Публикувано на: 05 Окт 2022 00:27
CDPR направиха някакъв много смел анонс относно бъдещето си. Ще има нова трилогия по уичър вселената, плюс още 2 игри по същата вселена, но правени от външни студия, едната от която освен сингъл, ще има и мулти. Ще има и нов киберпънк, както и нов франчайз за който се носят слухове, че може да е спейс опера. Всичко това плюс по-рано обявените некст ген пач за третия уичър и експанжън за киберпънка. Колкото и хайп да звучи всичко не ми е ясно как поляците ще се оправят с всичко това-навреме и качествено.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 23 Апр 2023 20:23
Ебаси графиката!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Gipo
Публикувано на: 23 Апр 2023 23:17
Трябва да видя как я играят тая игра наистина. Дотогава ще си мисля, че е сниман клип с gopro в някой склад в покрайнините на люлин
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения