Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Яну 2012 22:48
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 11:54
интересно ми е кога ПС мания ще напише нещо за поредното осиране покрай тази игричка ( тя може би затова се казва ТОР ? ) Или за някое от предишните осирания, всъщност ? Сериозно, искам нещата да са ок, защото чакам ME3 и се надявам на, ако не велик, то поне запомнящ се DA3, ама ТОР-а бързо трупа точки в класацията провал на 2012-та
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 16:07
Тия двамата над мене очевидно не са прочели първата страница на линка, който мороел даде. А и аз не разбирам какъв е проблема - ако камерата ти е в нормално положение по време на игра не си личи особено разликата между високи и средни настройки. А по време на разговорите всичко си става перфектно. Не знаете как става? Ми прочетете какво е написал Стивън Реид в темата. Третия пост, за тия които не им се търси.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 16:50
Сори,ама май ти не си прочел за какво става на въпрос в поста на Рийд и следващите 200 страници.Какви камери,кви пет лева?Въпроса е ,че BW лъжат и мамят най-нагло(не за първи път).След като маса време рекламират играта с ингейм клипчета с високо качество,и пускат отворена бета в която има хай-рез текстури и все още на сайта им има рекламни скриинове с хай-рез,за рилииза на играта те махат споменатите текстури,без обаче да уведомят играчите.И накрая Рийд как обяснява това?Че наличието на настройка медиум в графичните опции било "UI BUG" и имало само лоу и хай настройки,където предишния медиум се явява сегашния хай.И разбираш ли не били сложили хай-рез текстури,за да предпзят играча от самия него си-демек,да не би да набичиш графиката на хай и да ти падне перформънса и ти да се разтроиш....нямам думи честно.Знаеш ли колко хора са си купили/ъпгрейдвали нови пс-та,специално за тор-а?Ебати,даже FFXI и EQ2 имат хай-рез текстури,а са отпреди 7-9 години.Топ ААА ММО с бюджет 300 милиона излиза през 2012 без хай-рез текстури,ама иначе как беше?-грейтест ачивмент ин ммо хисторито,разбираш ли.God's gift.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 17:25
Какво ти FF.... не-точно-игри като Entropia Universe и Second Life имат по-добра графика и по-детайлни текстури от тази изцепка.... Която обаче има огромни системни изисквания... И не върви гладко дори на машини, които ги покриват двойно... Но затова пък ти струва по 15$ на месец
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 20:41
Много ми е чудно как ще забележиш разликата между медиум и хай настройки докато млатиш някой. Както казах, отдалеч не личи. И ако бяха пуснали хай настройки още в началото нямаше да има оплаквания че играта не им върви на макс, а че им цепи на макс. Познайте при кой случай щеше да има повече разочаровани.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Яну 2012 21:10
Тя сега защото върви идеално, с 60 fps и без лаг, нали Не и ако вярваме на официалните форуми Дори и при добри машини Но, за да продължим гаврата с труп : Супер Скоро ще има и Star Wars с елфи, както е тръгнало Иначе, това за графичните опции, би било абсолютна дреболия, ако милите хорица не бяха рекламирали продукта с липсващата HD графика. Това е малко все едно да си купиш нов лаптоп и в последствие да се окаже, че са му махнали wi-fi-то, сануда и usb портовете, щото дъното не можело да ги понесе и фърмуера не ги обича. Но на кутията ти, пък и на документацията да пише че имаш безжична, usb-та и саунд карта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 03:48
Не защитавай играта, това си е фейл с каквато и нагласа да го погледнеш.
А това че цепи с по 10 кадъра на хора с hexacore процесори... Това вече е същинска гавра.
Какво се оказва - произволен потребител дава $7000 за геймърски звяр, очаква всичко да му върви, влиза и гледа слайдшоу. И изправя средния си пръст, отебава играта и не се занимава с тези драми.
Барем да ги бяха пуснали тези текстури. Така и така ще ни сече, поне да мога да различавам цветовете на робата си, да еба мамка му.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 10:07
Че тя играта не може да бъде защитена никак тъй или иначе И най-запалените фенбойчета вече казват нещо от рода на " (шмрък) ама пък има потенциал, пък ! ( шмрък)" след което тихичко си спират акаунта Между другото, ми е малко тъжно за екипа на PC Мания - те още не са написали възхвалителното си ревю, пък вече трябва да пускат материали как ТОР потъва като Титаник
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 12:46
Абе засега няма да потъне играта,това е ясно.Че тя си има нейните достойнства,така е,спор няма.Въпроса е в отношението на EA/BW към играчите.След толкова примери за неадекватно отношение,просто недейте очаква някакво специално отнишение от тяхна страна към играта под формата да на редовни пачове,съдържание и така.Още повече,че ако базата от събскарйбъри падне под милион,забравете за бъдещи инвестиции в нея.Пример-уархамър онлайн.Същия инвеститор+голяма част от разработчиците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 14:08
Играта щеше да е страхотна, ако беше single-player RPG. Просто невероятна. Само че, не е. И при положение, че годината обещава доста интересни неща на MMORPG сцената, и BW и EA трябва много сериозно да се замислят върху отношението си към играта. И към играчите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 19:48
..........
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 21:05
Хардкор феновете на Междузвездни войни, като мен, много добре знаят че разликата между рагхоул и зомби е само козметична така че мен това си ме кефи. Да, тия зомбита всъщност не са зомбита, а са рагхоли (rakghoul). И това съвсем не е първата поява на ходещи трупове в игри по Междузвездни войни: И защото играта не е със графика на нивото на Crysis затова е провал, така ли? Откога графиката стана водещ фактор при правенето на една игра?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 21:47
Абе майната му на Star Wars-a, да не ми осерат по същия начин Generals 2...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Яну 2012 21:52
Ти май не можеш да разбереш нещо съвсем просто, въпреки че ти го обяснихме много пъти Графиката сама по себе си не е провал.Провал е,че създателите на играта промотират продукт който не могат да предложат. Провал е, че играта е нестабилна и неоптимизирана, провал е че играта е явно недовършена и има прекалено много бъгове и липси. И най-вече провал е, че засега хората отговорни за това нехаят напълно, съпорта им съква до степен дори тъпите индийци в съпорта на Blizard да изглеждат като технически гурута, и явната ебавка която си правят с клиентите - като изказването че "само 5% от играчите с най-скапани машини имат проблеми" когато по-скоро 5% от играчите могат да я играят горе-долу добре А независимо раг-еди-квоси от кога го има в историята, приликата с други заглавия става прекалено силна, за да не се бъзика човек с нея
|
|
|
|
|
steelprophet
|
|
В момента играе: Dragon Age
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Яну 2012 16:21
Draksis написа: Не защитавай играта, това си е фейл с каквато и нагласа да го погледнеш.
А това че цепи с по 10 кадъра на хора с hexacore процесори... Това вече е същинска гавра.
Какво се оказва - произволен потребител дава $7000 за геймърски звяр, очаква всичко да му върви, влиза и гледа слайдшоу. И изправя средния си пръст, отебава играта и не се занимава с тези драми.
Барем да ги бяха пуснали тези текстури. Така и така ще ни сече, поне да мога да различавам цветовете на робата си, да еба мамка му. Абе не знам, явно трябва да хвърлиш през прозореца геймърския /предполагам, че е лаптоп/ си звяр за 7000 долара, защото играта на моя комп от близо 4 години за 900 ЕВРО си върви екстра на средни настройки. И го последвай, имам предвид през прозореца, защото парите на мама и на тате са отишли у някой манчестърски измамник!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Яну 2012 16:55
Ти си по-тъп и от Изхода, бе, мой. Играчи с такива конфигурации се оплакват във форума, не аз. И повярвай ми, повече от двама-трима са.
А моя компютър си го купих със заплатата, не съм искал дарения от никого. Ти прочете ли нещо от това, дето го написах, или пребяга през редовете и реши да се дръвчиш?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Яну 2012 17:04
Напомняш ми за 1 олигофрен от темата, която беше линкната по-горе ---
"Аз нямам проблеми - играта си е екстра. - Кое й е екстра - текстурите, които ги в бетата ги имаше, а сега ги няма; измисления отговор на Bioware? При мен си е добре - бъзикнах малко mipmap-a на видеото и си е ок. - Добре, кво общо има mipmap-a с това, че текстурите реално ги няма? Ами нз, уж се оправя работата май - аз се кефя 6от съм бот..."
----- Ем еби си Цензурата клеясала тогава.
|
|
|
steelprophet
|
|
В момента играе: Dragon Age
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Яну 2012 17:19
Draksis написа: Ти си по-тъп и от Изхода, бе, мой. Играчи с такива конфигурации се оплакват във форума, не аз. И повярвай ми, повече от двама-трима са.
А моя компютър си го купих със заплатата, не съм искал дарения от никого. Ти прочете ли нещо от това, дето го написах, или пребяга през редовете и реши да се дръвчиш? Вервам ти, аз играя със словак, щатско чедо и руснак и няма такова нещо, но по - прости от българите по света - няма! Агентът, ти си живо доказателство, нали си знаеш!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Яну 2012 17:51
Само да вметна, че steelfag е изключително зле...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|