Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 11 Яну 2012 22:48

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=162569 :arrow: Гаврата с играчите от страна на EA/BW продължава с пълна сила.След всичките мизерии с преордъри,бети и рилииза сега се оказва,че играта няма хай-резолюшън текстури :shock: :oops: :D И тоя Стивън Рийд вика,че наличието на такава опция в насторйките било UI бъг...ама са нагли копелетата,а? :D И не е като да не рекламираха през годините :roll:

И още по темата за троленето и лъжливите обещания :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=68VfgesWmcI :clap: :clap: :clap:

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2012 11:54

интересно ми е кога ПС мания ще напише нещо за поредното осиране покрай тази игричка ( тя може би затова се казва ТОР ? ) :D Или за някое от предишните осирания, всъщност ?
Сериозно, искам нещата да са ок, защото чакам ME3 и се надявам на, ако не велик, то поне запомнящ се DA3, ама ТОР-а бързо трупа точки в класацията провал на 2012-та

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 12 Яну 2012 16:07

Тия двамата над мене очевидно не са прочели първата страница на линка, който мороел даде. А и аз не разбирам какъв е проблема - ако камерата ти е в нормално положение по време на игра не си личи особено разликата между високи и средни настройки. А по време на разговорите всичко си става перфектно. Не знаете как става? Ми прочетете какво е написал Стивън Реид в темата. Третия пост, за тия които не им се търси.

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2012 16:50

Сори,ама май ти не си прочел за какво става на въпрос в поста на Рийд и следващите 200 страници.Какви камери,кви пет лева?Въпроса е ,че BW лъжат и мамят най-нагло(не за първи път).След като маса време рекламират играта с ингейм клипчета с високо качество,и пускат отворена бета в която има хай-рез текстури и все още на сайта им има рекламни скриинове с хай-рез,за рилииза на играта те махат споменатите текстури,без обаче да уведомят играчите.И накрая Рийд как обяснява това?Че наличието на настройка медиум в графичните опции било "UI BUG" :shock: и имало само лоу и хай настройки,където предишния медиум се явява сегашния хай.И разбираш ли не били сложили хай-рез текстури,за да предпзят играча от самия него си-демек,да не би да набичиш графиката на хай и да ти падне перформънса и ти да се разтроиш....нямам думи честно.Знаеш ли колко хора са си купили/ъпгрейдвали нови пс-та,специално за тор-а?Ебати,даже FFXI и EQ2 имат хай-рез текстури,а са отпреди 7-9 години.Топ ААА ММО с бюджет 300 милиона излиза през 2012 без хай-рез текстури,ама иначе как беше?-грейтест ачивмент ин ммо хисторито,разбираш ли.God's gift.

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2012 17:25

Какво ти FF.... не-точно-игри като Entropia Universe и Second Life имат по-добра графика и по-детайлни текстури от тази изцепка.... :lol:
Която обаче има огромни системни изисквания...
И не върви гладко дори на машини, които ги покриват двойно...
Но затова пък ти струва по 15$ на месец :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 12 Яну 2012 20:41

Много ми е чудно как ще забележиш разликата между медиум и хай настройки докато млатиш някой. Както казах, отдалеч не личи. И ако бяха пуснали хай настройки още в началото нямаше да има оплаквания че играта не им върви на макс, а че им цепи на макс. Познайте при кой случай щеше да има повече разочаровани.

Профил

Публикувано на: 12 Яну 2012 21:10

Тя сега защото върви идеално, с 60 fps и без лаг, нали :roll: Не и ако вярваме на официалните форуми :roll:
Дори и при добри машини :D
Но, за да продължим гаврата с труп :
Spoiler for :
http://www.youtube.com/watch?v=YOQeiVRhJkY

Супер :D Скоро ще има и Star Wars с елфи, както е тръгнало :D

Иначе, това за графичните опции, би било абсолютна дреболия, ако милите хорица не бяха рекламирали продукта с липсващата HD графика. Това е малко все едно да си купиш нов лаптоп и в последствие да се окаже, че са му махнали wi-fi-то, сануда и usb портовете, щото дъното не можело да ги понесе и фърмуера не ги обича. Но на кутията ти, пък и на документацията да пише че имаш безжична, usb-та и саунд карта :shock: :D

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 03:48

Не защитавай играта, това си е фейл с каквато и нагласа да го погледнеш.

А това че цепи с по 10 кадъра на хора с hexacore процесори... Това вече е същинска гавра.

Какво се оказва - произволен потребител дава $7000 за геймърски звяр, очаква всичко да му върви, влиза и гледа слайдшоу. И изправя средния си пръст, отебава играта и не се занимава с тези драми.

Барем да ги бяха пуснали тези текстури. Така и така ще ни сече, поне да мога да различавам цветовете на робата си, да еба мамка му.

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 10:07

Че тя играта не може да бъде защитена никак тъй или иначе :D И най-запалените фенбойчета вече казват нещо от рода на " (шмрък) ама пък има потенциал, пък ! ( шмрък)" след което тихичко си спират акаунта :D Между другото, ми е малко тъжно за екипа на PC Мания - те още не са написали възхвалителното си ревю, пък вече трябва да пускат материали как ТОР потъва като Титаник :roll:

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 12:46

Абе засега няма да потъне играта,това е ясно.Че тя си има нейните достойнства,така е,спор няма.Въпроса е в отношението на EA/BW към играчите.След толкова примери за неадекватно отношение,просто недейте очаква някакво специално отнишение от тяхна страна към играта под формата да на редовни пачове,съдържание и така.Още повече,че ако базата от събскарйбъри падне под милион,забравете за бъдещи инвестиции в нея.Пример-уархамър онлайн.Същия инвеститор+голяма част от разработчиците.

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 14:08

Играта щеше да е страхотна, ако беше single-player RPG. Просто невероятна. Само че, не е.
И при положение, че годината обещава доста интересни неща на MMORPG сцената, и BW и EA трябва много сериозно да се замислят върху отношението си към играта. И към играчите.

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 19:48

..........

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2012 21:05

Хардкор феновете на Междузвездни войни, като мен, много добре знаят че разликата между рагхоул и зомби е само козметична така че мен това си ме кефи. Да, тия зомбита всъщност не са зомбита, а са рагхоли (rakghoul). И това съвсем не е първата поява на ходещи трупове в игри по Междузвездни войни:

И защото играта не е със графика на нивото на Crysis затова е провал, така ли? Откога графиката стана водещ фактор при правенето на една игра?

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 21:47

Абе майната му на Star Wars-a, да не ми осерат по същия начин Generals 2...

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2012 21:52

Ти май не можеш да разбереш нещо съвсем просто, въпреки че ти го обяснихме много пъти :)
Графиката сама по себе си не е провал.Провал е,че създателите на играта промотират продукт който не могат да предложат. Провал е, че играта е нестабилна и неоптимизирана, провал е че играта е явно недовършена и има прекалено много бъгове и липси. И най-вече провал е, че засега хората отговорни за това нехаят напълно, съпорта им съква до степен дори тъпите индийци в съпорта на Blizard да изглеждат като технически гурута, и явната ебавка която си правят с клиентите - като изказването че "само 5% от играчите с най-скапани машини имат проблеми" когато по-скоро 5% от играчите могат да я играят горе-долу добре :) А независимо раг-еди-квоси от кога го има в историята, приликата с други заглавия става прекалено силна, за да не се бъзика човек с нея :)

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age
Публикувано на: 14 Яну 2012 16:21

Draksis написа:
Не защитавай играта, това си е фейл с каквато и нагласа да го погледнеш.

А това че цепи с по 10 кадъра на хора с hexacore процесори... Това вече е същинска гавра.

Какво се оказва - произволен потребител дава $7000 за геймърски звяр, очаква всичко да му върви, влиза и гледа слайдшоу. И изправя средния си пръст, отебава играта и не се занимава с тези драми.

Барем да ги бяха пуснали тези текстури. Така и така ще ни сече, поне да мога да различавам цветовете на робата си, да еба мамка му.

Абе не знам, явно трябва да хвърлиш през прозореца геймърския /предполагам, че е лаптоп/ си звяр за 7000 долара, защото играта на моя комп от близо 4 години за 900 ЕВРО си върви екстра на средни настройки. И го последвай, имам предвид през прозореца, защото парите на мама и на тате са отишли у някой манчестърски измамник!

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2012 16:55

Ти си по-тъп и от Изхода, бе, мой. Играчи с такива конфигурации се оплакват във форума, не аз. И повярвай ми, повече от двама-трима са.

А моя компютър си го купих със заплатата, не съм искал дарения от никого. Ти прочете ли нещо от това, дето го написах, или пребяга през редовете и реши да се дръвчиш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2012 17:04

Напомняш ми за 1 олигофрен от темата, която беше линкната по-горе ---

"Аз нямам проблеми - играта си е екстра.
- Кое й е екстра - текстурите, които ги в бетата ги имаше, а сега ги няма; измисления отговор на Bioware?
При мен си е добре - бъзикнах малко mipmap-a на видеото и си е ок.
- Добре, кво общо има mipmap-a с това, че текстурите реално ги няма?
Ами нз, уж се оправя работата май - аз се кефя 6от съм бот..."

-----
Ем еби си Цензурата клеясала тогава.

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age
Публикувано на: 14 Яну 2012 17:19

Draksis написа:
Ти си по-тъп и от Изхода, бе, мой. Играчи с такива конфигурации се оплакват във форума, не аз. И повярвай ми, повече от двама-трима са.

А моя компютър си го купих със заплатата, не съм искал дарения от никого. Ти прочете ли нещо от това, дето го написах, или пребяга през редовете и реши да се дръвчиш?

Вервам ти, аз играя със словак, щатско чедо и руснак и няма такова нещо, но по - прости от българите по света - няма! Агентът, ти си живо доказателство, нали си знаеш!

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 14 Яну 2012 17:51

Само да вметна, че steelfag е изключително зле...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com