Автор |
Съобщение |
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Дек 2011 23:05
Върви Бай Хуй по темите да изтъква колко сме зле с българския и в същото време употребява термини като "нюфаг" с честота, която навява за извършване на определен тип възвратно-постъпателни движения докато пише. Котката е прав за едно нещо, Изходе-имаш късмет, че си се родил през 20ти век.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 00:34
ахахаха, снайперчо, мамин сладък, гледам, че си жаден за вниманието ми. Ако не се беше обадил сега даже нямаше да разбера, че съществуваш и пишеш във форума. Нямаш бъдеще, момче. А това че цитираш котката говори достатъчно за теб В интерес на истината за геймър може да се съди по игрите, които играе. Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Еми смешно е Ама за повечето хора МЕ е върха в гейминга
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 00:58
->Изход<- написа: gua543 написа: debil sym Регистриран на: 23 Юли 2011 19:38 Ама много ти е смешно на тебе май, а? Що не отидеш да си се смееш някъде другаде?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 04:05
->Изход<- написа: Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Ами за да го играем, явно ни харесва "смешното байоуерско псевдо-ммо" Какъв си ти, че ще ми държиш сметка какво харесвам, и какво играя?
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 08:30
И аз обичам да се поебавам с играта, но Изходе, ти просто си зле
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 08:40
->Изход<- написа: ахахаха, снайперчо, мамин сладък, гледам, че си жаден за вниманието ми. Ако не се беше обадил сега даже нямаше да разбера, че съществуваш и пишеш във форума. Нямаш бъдеще, момче. А това че цитираш котката говори достатъчно за теб В интерес на истината за геймър може да се съди по игрите, които играе. Вие играете смешно байоуерско псевдо-ммо. Еми смешно е Ама за повечето хора МЕ е върха в гейминга Аз не съм тоя, който мъкне помията му в подписа си сякаш ми е върховна цел в живота да документирам всяка негова дума. Фактът, че дори за момент съм те сметнал за по-голямо нищожество е леко унизителен. Все едно да паднеш от Кийт Ричардс в конкурс за красота. За мойте човешки качества и предпочитания недей да береш грижи. Уча медицина. Играенето на The Witcher 2 не е показател за принадлежност към Арийската раса. По-скоро, такива като теб първи са вдишвали Циклон Б. Ако по някакво чудо успееш да се пребориш със синдрома на Даун, тогава ми се прави на оборотен, Путьо Маринкин. До тогава, хващай книжката за оцветяване и си трай, деба твойто семе деба.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 10:25
... темата ми доскуча. чао ви
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 10:51
Обикновен трол, голяма изненада. Когато 3-4 човека почнат да му отговарят на глупостите (включително и аз ) той просто отива да си троли някъде другаде. Но предполагам че отдавна се знае, че Изхода е трол.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Limbo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Дек 2011 11:47
Тва за Кийт Ричардс ми хареса.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 31 Дек 2011 17:59
Колеги мога ли да си сменям специализацията след като вече е избрана.Примерно аз сега съм Вангард,мога ли да се сменя на командо?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 31 Дек 2011 19:39
Melas написа: Колеги мога ли да си сменям специализацията след като вече е избрана.Примерно аз сега съм Вангард,мога ли да се сменя на командо? Не.След като си избереш адвансед класа,не можеш да смениш на другия.Единствено можеш да сменяш между спековете в талант дърветата,срещу известна сума кредити разбира се.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 31 Дек 2011 23:00
Първия път май беше безплатно, после всеки следващ става все по-скъпо.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Яну 2012 17:56
gua543 написа: Първия път май беше безплатно, после всеки следващ става все по-скъпо. Меерси!Аз играч Трупър вангард ,но не знам какви итеми да събурам ,само знам да са хеави армор,но за статс нз какво да търся :X
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Яну 2012 19:25
За Вангард търсиш предмети с възможно най-много 1.Armor 2.Aim 3.Endurance След като събереш добър сет вземаш Aric Jorgan, екипираш го и него и отиваш на open world PvP на Alderaan ^^^
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Яну 2012 22:23
TheChosen1 написа: За Вангард търсиш предмети с възможно най-много 1.Armor 2.Aim 3.Endurance След като събереш добър сет вземаш Aric Jorgan, екипираш го и него и отиваш на open world PvP на Alderaan ^^^ А защо някой оръжия немога да ги нося? Weapon training ли ми иска ?
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Яну 2012 14:39
Melas написа: някой оръжия
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Яну 2012 18:24
->Изход<- написа: Melas написа: някой оръжия Хахахахаха за пръв път да се съглася с теб! Иначе Меласе, с Vanguard-а можеш да носиш само пушки. Пистолети, снайпери и пънове a.k.a miniguns не можеш да използваш. Да не говорим за лазерни мечове и просто мечове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Яну 2012 13:48
Пач 1.1 инфото--> http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1276185На най-първия ред пише-Anti-aliasing is now available and can be enabled in the preferences menu. А Минотавъра се опитваше да ме убеди да си сменя видеокартата(6870 1гб)
|
|
|
|
|
ivo333
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Яну 2012 13:27
Гюнай написа: Титаник е потънал април 1912. Има още четири месеца.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Яну 2012 23:35
Гюнай написа: Клоун такъв !
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|