Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 16 Ное 2009 23:11

Ми не е добре, защото няма да имаш бойни умения и sustained такива. Следователно няма да си фактор в битките. От rogue-то се изисква много повече от отключване на ключалки, поставяне на капани и pickpocketing. Все пак тук партито ти е само 4 човека и затова се нуждаеш от максимално ефективни членове.

За съотборниците се грижиш както за главния герой - екипираш ги с гъзариики, разпределяш умения и статистики и т.н. Има опция за autolevel, но честно казано не ти я препоръчвам.

В стелт режим, винаги първата атака е backstab, независимо как е разположено rogue-то.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2009 23:37

А има ли смисъл изобщо някога да го разполагам зад гърба на някои? също така кой да пикпокетвам? Ама сега като гледам роджърските умения също са си боини бе има разни суфт страикове и применро да използва кунинг вместо стренг за бонус към атаката. А също така я ми обяснете за тактик умението има ли смисал да се дига с героя с които игаря или е за искуствения интелект нещо?

Профил

Публикувано на: 17 Ное 2009 11:12

Ако не разполагаш Rogue-a зад гърба на хората по време на битка, по-добре въобще не го взимай в партито, втори воин ще ти е по-полезен.

Честно, с малко тактика Мошеника вкарва повече DPS и от маг. So to speak...

И да, полезно е да вдигаш Tactics slot умението. Всяка точка, инвестирана в него, ти дава допълнителен тактически слот за дадения персонаж, който да използваш както си искаш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 13:10

Абе аз още нензам как се разполагат тия персонажи. Като стане битка просто отивам до гадовете и помпам х, а като имам някви умения ги използвам тях и моите копелета влизат отпред и изколват квото могат аз колим стрелици применро. За напред явно ще трябва да разбера как стават тия номера с арзполагането.
Веднъж умрях и ми написа че имам инджурита и трябвало да използвам някакъв инджури поушън за да се оправя. Имах такива и използвах еидн лесър инджури, ама каква е далаверата с тия инджурита? Има ли голямо и малко инджури? За кво ми е лесър сега поушъна и дали ме е излекувал напълно?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 17 Ное 2009 15:25

Lesser-a лекува само по 1 Injury, а големите по 3.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 22:35

Добре бе каде пише колко ми е инжурнат героя? Сега еидн пукна 2 пъти и в инвентара му има една жълто червена линия най доло дето има нарисувано сърце на нея, но колкото и такива пушънки за инджури да пия се си седи някаде посредата и нз кво е това?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 22:56

iddqd написа:
Добре бе каде пише колко ми е инжурнат героя? Сега еидн пукна 2 пъти и в инвентара му има една жълто червена линия най доло дето има нарисувано сърце на нея, но колкото и такива пушънки за инджури да пия се си седи някаде посредата и нз кво е това?

http://i45.tinypic.com/33wqk2x.jpg

също така ги показва като отвориш char screen-а и до в прозореца дето се вижда героя в цял ръст, в горния десен ъгъл се изреждат в червени иконки.

онова със сърцето е колко ти се кефят хората в партито

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 23:15

Абе конзолния интерфейс е по-различен. Подредено е в кръг някакси понеже нямаш 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 и затова си избираш с копчета и шифтове. Абе ако много го инджърват може ли да му стане нещо после да немога да го оправя?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2009 23:19

всяко ходене в camp-а премахва всички инджърита ... просто е ташак като се биеш и си ранен, щото ти преебават някои статове .

ама на различния интерфейс не знам как да ти помогнем ... некъде трее да ги показва като иконки в червено ... и lesser kit-а лекува 1 инджъри ( ако си повален само веднъж ) , а нормалния кит - до 3

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2009 00:36

Айде сега тука да обсъждаме полезни системи в играта. Применро аз искам да използвам умения като покпикет и разни подобни свързани с нпц тата. Та идеята ми е ако дигам само на бойни умения играта почва да ми прилича на диабло и губи чара си. Та някои има ли добри идеи кои с какъв левъл покпикет да джобя за да спечеля нещо което си залужава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2009 03:13

Ооо много яко е това крадене. Значи още преди да влеза в първото село бях последен дигнал краденето до край и сега ебаси яките предмети гепя отсякаде. Хахаха това си е ебаси ташака, несъм намирал по яки предмети в битките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Ное 2009 01:16

Абе я да питам сега ако в тактиките несъм си нагласил всички умения да използват моите тъпаци от групата, това означава ли че няма да ги използват изобщо. Щото няма досатъчно слотове да им кажа спецяло кога да използват сяка магия, ама те използват ли си ги. Я някои да обясни по подробно този аспект от играта понеже ми е много противен като него разбирам.

Профил

Публикувано на: 19 Ное 2009 03:49

Няма да използват магия, различна от тази, която си упоменал в тактиките, ще трябва да я задействаш ръчно. Примерно ако не си дал на Мориган да прави Blizzard, когато се насъберат повече от трима врагове, тя няма да я направи.

Изобщо, ползвай тактиките само като базова наченка на стратегия и управлявай последователите си сам. По-добре е, отколкото да разчиташ на компютър да решава вместо теб.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 19 Ное 2009 14:09

Има един мод, който отключва 25 слота, но на конзолата няма да ти върши работа...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Ное 2009 14:38

О не аз чиитове неизпозлвам. А пък тактика трябва ли да качвам за да имам повече слотове или за какво е? Кака да н арпавя отрова за магазинера в първото село? Как мога да си разполагам чарактериоте по време на битка щото някй каза че можело да си разполагашш крадеца зад гърбовете им, ама нензам как.

Профил

Публикувано на: 19 Ное 2009 22:11

За първия ти въпрос - да, трябва да качваш Tactics, за да отключваш нови слотове. Отрова за магазинера в Лотъринг се прави, когато смесиш Toxin Extract и една Flask. Той би трябвало да може да продава колбички, а колкото до Toxin Extract-ите - в самия горен край на картата, точно отдясно, има една пещера с паяци. Те го пускат като дроп. А за разположението на персонажите по време на битка - трябва да закараш Rogue-a зад враговете. Ако се вгледаш по-внимателно в червения кръг в краката на враговете си, ще видиш, че има черно "полукръгче", втъкнато в тях. Това е зоната за флангиране, т.е. зоната за Backstab. Отиваш с мошеника си зад тях и почваш да ги ръгаш. Това е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2009 02:27

Братле мерси много това ще ми помогне много за напред :rockon:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2009 19:21

New DLC http://www.pcmania.bg/?go=news&p=detail&newsId=1397

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2009 19:34

Въпрос - има ли от къде другаде да науча assassin, ако утрепя Зевран още на първата среща ?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 20 Ное 2009 19:46

Ами тя специализацията ти е Profile-bound, тоест, колкото и герои да направиш, веднъж отключиш ли я, няма смисъл да я гониш наново с друг герой. Иначе, ако Tiny не ме изпревари, можеш да я научиш в Alarith's Store в Денерим, след като Landsmeet, срещата на Лордовете, започне.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost