Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 22 Авг 2009 22:12

На мен също ми се сториха един вид тип "Персонажи на 10-о ниво", но предполагам, че това е в началото на играта, после ще започва истинския кеч... :twisted:

А и те не показаха истинско PvP, показаха как колиш NPC-та. Да бяха показали епична битка между джедай и сит на горящата повърхност на Мустафар, е тогава щеше да е велико. :)

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 22 Авг 2009 22:21

Пре-алфа версия, демонстрация от производителите, вразите нарочно са по-слаби и героите по-силни, за да не могат дизайнерите да умрат и да покажат максимума от играта :- )

Профил WWW

Публикувано на: 22 Авг 2009 23:16

Sentry написа:
А бе само на мен ли 1 на 1 битките ми се виждат леко дървени и безинтересни?

Добре ти какви ги искаш ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2009 23:49

Букмейкара написа:
Sentry написа:
А бе само на мен ли 1 на 1 битките ми се виждат леко дървени и безинтересни?

Добре ти какви ги искаш ?

О, не знам... правят най-голямата и най-изродската игра ever със тонове история, voiceacting, революционни gameplay идеи, готина бойна система за всички класове, какво може да очаквам - може би очаквах да са ИНТЕРЕСНИ?

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 23 Авг 2009 14:47

Ситът са го направили малко гей с това крехко телце. Иначе жалко, че не показаха и нещо за труупърите. За сега определено боунти хънтърът води в личната ми класация. Тея дръжки на мечовете не знам кво са ги смалявали ама още са си като вибратори ... Иначе много ми хареса интерфейса. Като се биха там с двамата джедаи ми се стори леко дървена битката. Лошото обаче при мен е, че отсега трябва да почна да събирам пари за ново рс, че с моята GeForce 7300 GT вече здава багажа... Та така - хареса ми доста и чакам още.

Профил Skype

Публикувано на: 23 Авг 2009 15:12

Крайно субективно е кое е хубаво и кое не.... въпрос на вкус.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2009 09:44

Sentry написа:
О, не знам... правят най-голямата и най-изродската игра ever със тонове история, voiceacting, революционни gameplay идеи, готина бойна система за всички класове, какво може да очаквам - може би очаквах да са ИНТЕРЕСНИ?

Дади написа:
Пре-алфа версия, демонстрация от производителите, вразите нарочно са по-слаби и героите по-силни, за да не могат дизайнерите да умрат и да покажат максимума от играта :- )

:wink: Споко, Bioware си разбират от работата, убеден съм, че във финалната версия ще са дори по-добри. Истината е обаче, че на мен cover системата на смуглера ми се стори велика, а пък движенията на джедая с меча бяха също доста добри :- ) Виж, ловецът на глави беше малко по-зле, щот' т'ва да стоиш на едно място и да стреляш по вразите, докато те се прикриват - малко кофти стоеше, истина :)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: WOW, Jedi Academi
Публикувано на: 26 Авг 2009 07:41

Вчера получих писмо от сайта на The Old Republic. Пуснали са ново видео, което са го нарекли Developer Walkthrough. Видеото е разделено на 4 последнователни филмчета, показват малко геймплей с 3 различни героя, показали са групова мисия играна от 2ма човека. Според мен най-ценното във филмчетата е демонстирания гласов диалог. Както и очаквах, това е просто доразвита идеята от KOTOR за диалози. Дава се избор да се избере метод на провеждане на диалога и посока на диалога, и в този момент героя изговаря предварително сложените реплики за този разговор и тласва развитието на действието според избрания метод и посока. Това се и очакваше де, но начина по който се говореше из мрежата за гласовите диалози, придаваше по голяма свобода на водене на диалозите, не че самото наличие на диалози, не е революция за ММО жанра, но една възможна свобода щеше да е още по-важна стъпка. От самия геймпелй си заслужава да се види битката между сит от висок левъл срещу джедай от висок левъл. Определено сита изглеждаше леко по-силен от гледна точка на използваните ситски техники. Но джедая беше NPC и вероятно за това не се справяше добре.

Това е самото обявление в сайта на SWTOR:
http://www.swtor.com/news/news-article/ ... eid=ea4787

А това е директно първото филмче в сайта на IGN където са публикувани, когато завърши първото автоматично почва следващото:
http://pc.ign.com/dor/objects/816935/bi ... 82109.html

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 26 Авг 2009 10:23

freeico написа:
Вчера получих писмо от сайта на The Old Republic. Пуснали са ново видео, което са го нарекли Developer Walkthrough. Видеото е разделено на 4 последнователни филмчета, показват малко геймплей с 3 различни героя, показали са групова мисия играна от 2ма човека. Според мен най-ценното във филмчетата е демонстирания гласов диалог. Както и очаквах, това е просто доразвита идеята от KOTOR за диалози. Дава се избор да се избере метод на провеждане на диалога и посока на диалога, и в този момент героя изговаря предварително сложените реплики за този разговор и тласва развитието на действието според избрания метод и посока. Това се и очакваше де, но начина по който се говореше из мрежата за гласовите диалози, придаваше по голяма свобода на водене на диалозите, не че самото наличие на диалози, не е революция за ММО жанра, но една възможна свобода щеше да е още по-важна стъпка. От самия геймпелй си заслужава да се види битката между сит от висок левъл срещу джедай от висок левъл. Определено сита изглеждаше леко по-силен от гледна точка на използваните ситски техники. Но джедая беше NPC и вероятно за това не се справяше добре.

Това е самото обявление в сайта на SWTOR:
http://www.swtor.com/news/news-article/ ... eid=ea4787

А това е директно първото филмче в сайта на IGN където са публикувани, когато завърши първото автоматично почва следващото:
http://pc.ign.com/dor/objects/816935/bi ... 82109.html

Много си закъснял с информацията :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 10:56

Дади написа:
Джедаите са гей. Истинските мъже ще сме контрабандисти ;- )

Хамзо, идвай и ти, ще пренасяме лолита зад границата :o :o :o

Зарибен съм! :shock: :shock: нпц момиченца :!:

edit : знае се, че ще е пълно с лапета гейчета дето ще цъкат " badass siths ", но това няма да ме възпре да съм могъщ Сит Лорд. :twisted: Ще унищожавам другите Ситове със същата решителност, с която ще унищожавам джедаите по пътя си! :twisted:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 11:20

Ебати филмарите :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 11:24

Wannabe написа:
Ебати филмарите :lol:

Педро, ти за роулплей не си чувал нали? :) Отивай да power lvl-ваш. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 11:32

Да чувал съм за роулплей по време на играта,ма не и преди да е излязла :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 11:34

Wannabe написа:
Да чувал съм за роулплей по време на играта,ма не и преди да е излязла :lol:

Това е, щото си ограничен. :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 12:42

Tiny написа:

След като си бил осведомен след 21-ви, защо не драсна 2 линка за да видиме че има нещо ново. Аз не претендирам да съм съобщил новина. Просто който като мен е бил дълго време на почивка и не е посещавал сайта на SWTOR и не видял филмчето, може да види че има такова сега.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 14:02

freeico написа:
Tiny написа:

След като си бил осведомен след 21-ви, защо не драсна 2 линка за да видиме че има нещо ново. Аз не претендирам да съм съобщил новина. Просто който като мен е бил дълго време на почивка и не е посещавал сайта на SWTOR и не видял филмчето, може да види че има такова сега.

Защото Дади го направи...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 14:25

Ами аз прегледах тази сутрин линковете които бяха в група от които бях много доволен, точно заради тях се замислих и да постна тези линкове, които добавих в последствие. Линка с видеото не съм видял защото попаднах на някакъв линк с някаква чалгария и след това директно пропусках постовете на Дади. Не мисля че е уместно да има подобен пост - спокойно може някой модератор ако реши че начина по който съм дал линковете е нахален да затрие самите линкове от поста ми. Останалото с коментара си важи, независимо как съм гледал филмчето. Изкефих се че ще има диалози. Писнало ми е от текстовете в УОУ и невъзможността за диалог.

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 26 Авг 2009 15:45

@freeico Много се обясняваш, пич. Карай по спокойно. Дади ми идеше да му тегля един хедшот след шибания Rick, ама кво да се прави - i was rickroll'd - прощавам - все пак той даде първи лина. Иначе това с озвучаването освен всички положителни черти има и една отрицателна - много от гласовете ще се повтарят пи различните нпц-та... Както и да е - да излиза по-скоро и за се почваме. :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 15:47

Добре, бре, вие представяте ли си да изпусна възможността да рикролна маса хора? На мое място вие бихте ли се сдържали? :oops:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 16:17

<mitko> написа:
@freeico Много се обясняваш, пич. Карай по спокойно. Дади ми идеше да му тегля един хедшот след шибания Rick, ама кво да се прави - i was rickroll'd - прощавам - все пак той даде първи лина. Иначе това с озвучаването освен всички положителни черти има и една отрицателна - много от гласовете ще се повтарят пи различните нпц-та... Както и да е - да излиза по-скоро и за се почваме. :lol:

Всъщност едва ли ще има повторения.Bioware ще работят със стотици актьори в пет различни града (Лос Анжделис, Лондон, Ню Йорк ,Сан Франциско И Торонто) за повече информация ТУК.
Друго ме притеснява - репликите на извънземните.В КОТОР-ите дразнеше как те постоянно, монотонно повтарят едно и също. Дано има по-голямо разнообразие този път.И също много ми беше неприятен в КОТОР-а езика на уукитата.Речите им бяха твърде продължителни и дразнещи,а във филмите на Чубака му стигаше с едно изръмжаване да преразкаже цялата "Война и мир".

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com