Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:26
Понякой пьт обичам близарддддддддддддддддд Мале целия треперя
|
|
|
|
|
TenHornedBeast
|
|
В момента играе: EndWar & HAWX
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:30
peace10 написа: Понякой пьт обичам близарддддддддддддддддд Мале целия треперя И АЗ, FFS!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! DIABLO III IT'S OVER 9000!!!!!!!!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:32
DIAAAAAAAAABLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO 3 FIIIIINNNNNNAAAAAAALYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MOTTTTTTTTHEEEER FUCCCCKEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRR!
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:32
Може ли някой да разясни какво казаха в Париж ? Дали ще е ММО ??????????????????????????????????
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:34
Няма да е MMO
|
|
|
|
|
TenHornedBeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:34
И КЕЙН Е ЖИВ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:36
Обявиха официално Diablo 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:39
ОО тоя барб как го разкъса тва ше бъде великоо
|
|
|
|
|
s7m
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:45
Някой ще напише ли по-подробно какво стана, защото явно доста хора имат проблем с лайв стрийма...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:46
Майкъл ли кой казва " да имаме да кажем нещо по новата игра... "
И излизат с китарата.. и засвирват мелодията от Тристрам... Господи, целият настръхнах.
........
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:48
Определено ми хареса презентацията, хареса ми това, което видях, особено последния мастит, дебел бос Много яко е, че ще може вече и да се правят female версии на героите Единственото, което малко ме подразни е тоя новия Witch Doctor. Като че иззема част от некромансърските функции. Да не осъмнем само с Диабло III без Некро Иначе, честито да ни е, усещам как ще ъпгрейдвам компа в приготовления за нова порция
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 12:59
При мене тъкмо се чу мелодията на Тристрам и след 1-2 секунди спря обаче успях веднага да я позная все пак съм я слушал 1000 пъти.
Баси още си спомням как в 5-6 клас некви се ебаваха, че имат Диабло 3 на диск и някои се връзваха даже, а сега вече е факт. Не е истина.
Всеки път като чуя тая мелодия настръхвам. Още в шок баси.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:01
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:08
Maле, сайта е жесток! Като пуснах картата и засвири музиката буквално се разтопих от кеф Ох, нямам търпение п.п. Ей заради такива моменти обичам Близард
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:11
ЛоЛ... Графиката е супер гадна, но все пак кой го интересува. Иначе не бързайте да се радвате, защото най-вероятн ще излелезе най-рано 2010.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:15
Кирилицата написа: ЛоЛ... Графиката е супер гадна Edit: Ти какво искаш бе, ъпгрейдната версия на Crysis енджина ?! Политиката на Близард винаги е била да пускат игри, които вървят на възможно най-широк кръг компютри. Плюс това, на кого по дяволите му пука дали героя му мята реалистична сянка върху мърдащата се с 35834592 пиксела трева, след като цялостната атмосфера и музиката те карат буквално да НАСТРЪХНЕШ ? Аре изчезвай от темата..
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:23
Обявена е!Не мога да повярвам!Ще има Diablo 3!ОМГ,Dablo 3!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
TenHornedBeast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:37
То какво да не си в шок, аз ще съм в шок докато не я превъртя...
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:48
Хах,като бях в шести клас,един мой бивш съученик ми разказваше,че на компютъра на братовчедка му имало Диабло 3. Но ето,че сега това е факт!ТОВА Е САТАНИНСКИ КУЛТ!ДИАБЛО 3 ЩЕ БЪДЕ ТУК И ЩЕ СТАНЕ НОВИЯ КРАЛ НА ХЕК ЕДН СЛЕШ РОЛЕВИТЕ ИГРИ!!!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Ликуй народе, ново Diablo! Публикувано на: 28 Юни 2008 13:51
Кирилицата написа: ЛоЛ... Графиката е супер гадна, но все пак кой го интересува. Иначе не бързайте да се радвате, защото най-вероятн ще излелезе най-рано 2010. рофл, отивай да си играеш Гилд Уорса бе, разбирачо на хубава графика.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|