Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Апр 2005 09:49

Bagain написа:
Схтеалтх , казвай бе човек заслужава ли си да си купя играта?

Естествено че има смисъл. Пиратките скоро време няма да се доближат до оригинала :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Апр 2005 17:31

Извинете, въпроса не е от мое име, но къде мога да намеря пачове до версия 1.3.1?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 15:03

Пичове..не съм вярвал че ще се случи.Пък то взе че се случи въпреки моята воля.Бях склонен да вярвам че само изданията на Squaresoft а именно Final Fantasy онлайн сериите са способни да ме накарат да си купя нещо от официалният разпространител.
---------------------
От едната тема ми се налага да се преместя и да пиша в тази.Това е нещо повече от миграция.Близард сломи бунтарският ми дух...прекърши геймърските ми навици..стъпи на пиратските ми принципи.Резидентния се примири и се призна за победен.Предполагам маса други хорица като мен са се убедили в думите ми...в процеса на игра.Няма три варианта, два са..или играеш или си мислиш че играеш.Е аз съм геймър..и се предадох.

Пред мен лежи чисто ново неразпечатано още издание на WoW...лъскаво и примамливо.
От другата страна на масата лежи DVD-R за 0,80ст също със копие от играта.Двете нямат абсолютно никаква разлика..само дето едното е 89,99лв а другото 0,80ст.

Останалото е фирмена далновидност и политика...близард са гяволи.Истински при това, признавам им го.Резидентният с въздишка прибра копието за 80ст дълбото в чекмеджетата и посегна към оригинала..за пръв път.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 16:34

MinuTeMan,

http://store3.data.bg/spiritofdarkness/WoW/

- тук съм качвал пачове. Другия вариант :

http://www.headoff.com/

Резиденте,

отлично те разбирам... Това не е WoW.
Даже и аз мисля да се лиша от напразно изгубените нерви и да си я купя оригинал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 17:25

Resident , е кажи доволен ли си все пак ? :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Апр 2005 18:47

Моля ви, кажете как да си направя локален сървър на WoW на компютър без интернет. Не съм търсил много подробно в темата, но във всички форуми които разгледах имаше информация само за игране през интернет.
(Както и трябва ли да редактирам някакви скриптове?) Ще ми свърши работа и някакъв линк към подходящата тема. Мерси предварително.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2005 10:19

Имам въпрос...
какво е това безумие със Roll-ването на предмети..или запитано по друг начин...АЗ ЛИ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАРЪК?!?!?

Ся ще опитам вече по-спокойно да обясня.

Играя в "дуумхамър" - уориър съм "танк".Играеме в група и аз съм боеца от първата линия..аз танквам гадовете или пък ги pull-вам с арбалет отдалеч.Сещате се за какво говоря..човека дето държи "аргото" или квото му викат там,щото концентрира ли монстъра гнева си на нещо различно от мен..и пуква партито за миг.Общо взето всички тупалки и стресове от боя на къса дистанция ги обирам аз.Чудеса от сръчност проявявам за да не гушна босилека в канонадата от удари..знаете как е отпреде.
Зад мен седат пристовете и маговете.."хелват" и помагат в сечта.И сега идва момента ..с ТЪПИЯТ Roll след "дпор" от монстъра и причината от която откачам от него.

Откак съм почнал да играя са изпадале поне едно 10-тина предмета които са били с особенна важност за мен (сини,зелени,лилави)...щитове, мечове, брони и т.н.И винаги в групата има претендент за същият предмет..при което тръгва тая простотия със заровете..чакам си аз чинно жребия и с надежда в сърцето:((( ОБАЧЕ, практиката показва следното нещо 100% няма да се падне в мен:(
Искам да питам от какво зависи тая скапан шанс? левел ли..участие в боя ли? щото не е редно ебаси..почти 90% от победата я изнасям на плещите си а досега не съм взел нито един предмет!
Аз ли пропускам нещо ? или си е чист късмет там ?
Вчера един щит го взе едно джудже което общо взето в сечта вкара само две брадви и отнесе готиният щит:(((Та питането ми е следното Резидентния ли е най-големият кърък на планетата или има нещо което пропускам и не го провя правилно.Мамка му живота не е справедлив!

п.с.Всичко е всферата на шегата ест. нЕма седна се изтезавам за една игра но все пак искам да знам ЗАЩО ТАКА БЕ МИМЕ?!?!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2005 12:19

pri roll /random 100 ako igraete na po defoult за предметите ест ролват само на който му трябва все пак е рандом 100 т.е. играта е виновна за загубите , обаче ако от 1000 предмета си зем 0 значии това е чист бъг или някой хакерсвта :? незнам немога да ти помогна човече

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2005 12:22

Извенете че се бутам, ама нали темата е за всякакви обсъждания... Аз си свалих четирите диска на WoW, разархивирах ги и ги качих на CD-та. Пускам инсталацията, която върви хипер бавно и като се инсталне CD1 ми иска CD2. Да, ама аз пъхам CD2 и нищо не става. Който и диск да сложа, резултата е същият - продължава да иска CD2. Къде е шибаната грешка?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Май 2005 12:34

Зубро Зубрев написа:
Къде е шибаната грешка?

В шибаната тема...е шибаната грешка.Си малце объркал темата приятелю...прочети ми по-горният пост и ще разбереш че има специална тема за кракнатите сървъри и нелегалното копие на играта...аз също се преместих от онази в тази тема...след съответното набутване на финикийски знаци в ненаситното гърло на Близард.

Stealth щ'а помоля за разяснения , по моят въпрос и също да затриеш този пост както и поста на Зубро Зубрев...или да го преместиш в "другата" тема.

пс.Може дори и аз да ти напиша какво и къде по въпроса със кракнатите сървъри..има нЕма все пак играх повече от месец на един от най-добрите руски такива.

Профил

Аватар
В момента играе: Warhammer 40 000 - Soultstorm
World of Warcraft
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2006 08:50

А може ли да ми дадете линк за някои сържъри,4е тея сървъри които сум намерил пък не им отваря саита саита :oops: .Ако може некои да ми даде саит за некои сървър на УоУ ако моге да е фрее, 4е искам да разбера малко за героите екиперовките магиите и др.и ако може да е бг 8)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юли 2006 15:02

Искам да попитам има ли някой който играе в близард в реалм Balnazzar ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юли 2006 14:13

Taq geimka dokolkoto sam q igral bie po vsi4ki pokazateli DiabloII :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2006 09:39

Някой играе ли на realma Burning Blade?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 10:14

Имам малък проблем.Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне.Аз играя rogue,професийте ми са leatherworking & skinning.Сега незнам как да развия leatherworkingа-tribal,elemental или dragonscale.Търсих в гуугъл отговор на въпроса ми,но нищо не открих...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 12:56

Ще може ли линк за европейската версия на WOW :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 13:57

Haven написа:
Ще може ли линк за европейската версия на WOW :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 16:00

имам въпрос относно професиите на роуга - става ли да науча mining & engineering ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 17:58

DestroY написа:
имам въпрос относно професиите на роуга - става ли да науча mining & engineering ?
Що да не става?Квото искаш мое да си научиш

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 18:04

аз знам че може ама дали е удачно, аз поразбитах наколко (20 - 30) роуга в уоу и 1/3 ми казаха тая комбинация, а 1 почна да ми изрежда закакво си ги е взел :) та за тва питам

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com