Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Намерихте ли това което търсихте ?
Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)    56%  56%  [ 22 ]
 Все още съм в процес на Издирване !    44%  44%  [ 17 ]
Общо гласове : 39
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
Публикувано на: 16 Яну 2010 18:14

Nipps написа:
Здравейте, The Witcher добра игрица ли е ?Че търся нещо да разцъкам та да ме зариби. :rockon: освен за Вещера кажете мнения и за warhammer 40k dawn of war 2 чудя се коя от двете по ще ме зариби.. :IMNOOB:

Определено the witcher, най-доброто RPG от новата генерация.
DoW 2 е яко бозава, не ти трябва.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2010 12:28

Здравейте,от някъде може ли да намерите Blitzkrieg:Mission Barbarossa или Blitzkrieg:Anthology. По възможност ако може да е от БГ сайт

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: BioShock 2 [Zamunda.NET Link]
Публикувано на: 08 Фев 2010 22:23

:arrow: http://www.zamunda.net/details.php?id=209064

Edit: Някакъв фикс ако имате проблеми

:arrow: http://www.arenabg.com/details.php?id=2 ... 5c7d24f9a4

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2010 12:11

Надявам се на някой все още да му се играе 1.12.1 класик уоу, защото намерих един много добър сървър: http://vanilla.splashgame.org//world1.php?nr=0

Рейтовете са следните:

Experince x1
Quest x1
Gold x2
Honor x2
Repuration x2
Drops x1

А играта направо с пача може да си дръпнете от тука: http://zamunda.net/details.php?id=64031&hit=1

- Допълнително инфо което мога да ви дам, е че сървъра е само на 2 дена и всички магии и инстанции работят, а 90% от куестите също бачкат + това има и Аукционна къща.
Naxx, AQ, Onyxia's Lair работят.
Единственото от което сървъра има нужда е хора.
За повече инфо може да ме намерите на скайп: g1rk0v

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 12:23

Изход написа:
Търся интересно RPG с увлекателна история, хубава музика и войс актинг. По възможност и гласът на главния герой да е озвучен (не е задължително).
Битките да НЕ са походови!
Да не е много трудна.
Да не е Mass Effect, The Withcer, Jade Empire, Falllout (3), KOTOR или Oblivion.
Мерси предварително:))
Risen/Gothic 2

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
Публикувано на: 28 Фев 2010 11:34

Ахххххх...щях да ги кажа същите.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Мар 2010 06:52

За феновете и играчите на World of Warcraft => http://wowbg-affliction.mmorpgheroes.net/forum.htm :)

Профил

Аватар
В момента играе: с майка ти!
Публикувано на: 14 Мар 2010 01:42

Здравйте,
Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах :59: .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!

P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2010 17:41

cekira написа:
Здравйте,
Наскорох реших да си побъцкам GTA San Andreas та взех че я врътнах :59: .Обаче ми се прииска нещо по-ново (GTA IV).Обаче един фр каза ,че е имал затруднения с пускането на GTA IV ,защото не можело да си направи офлайн профил или нещо такова (говоря конкретно за GTA IV от замунда на KiNGS).Та искам да попитам наистина някой друг имал ли е такива проблеми и ако е имал как ги е решил.Ще съм ви благодарн ако ми отговорите на въпроса!!!

P.S.Предполагам ,че с изискванията няма да имам проблеми процесор-DualCore AMD Athlon Black Edition 7750, 2647 MHz (13.5 x 196) видео карта-ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) RAM-3 GB

Ми явно приятеля ти не е знаел как да си направи такъв. Влизаш в играта. Натискаш бутона Home (от клавиатурата) и си правиш Offline Account :wink:

Профил

Публикувано на: 18 Мар 2010 23:25

За всички любители на Old School WoW-a || http://www.forsakengaming.com/forums/index.php? ||

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2010 12:39

Здр. може ли да ми кажете къде да сложа мод за коли на Street Legal Racing 2.3.0 le :)

Профил

Публикувано на: 31 Май 2010 09:10

Някой да играе Bounty Bay Online?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2010 12:35

Кажете, играе ли се още Quake Wars, сървъри има ли?

Профил

Публикувано на: 19 Авг 2010 16:19

Реших да поиграя някоя по стара игра та пробвах Cossacks:art of war , но не ми трагна.Същото беше положението и с Command and Conquer:Generals.Пробвах и Blitzkrieg,а при него имам само звук без картина.Преди съм ги играл на същата конфигурация,която имам.Дали проблема е в някой драйвери или.....?

Профил

Аватар
В момента играе: Urban Terror най-вече
http://urbanterror.info/
Публикувано на: 25 Авг 2010 09:03

http://www.urbanterror.info/

Профил WWW

Публикувано на: 27 Авг 2010 14:07

От доста време търся една стара игра която си я бях записал от диска на PC Mania.Играта е с колички и се гледа отгоре (не е 3D).Има голям избор от колички и писти.Количките май бяха във бяло със черни очертания.Пистите не бяха много цветни.В името на играта имаше думата "Rally"!

Ако някои се досети за някаква такава игра моля да пише !

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2010 18:22

да не правя нова тема бе как се казваше онази известна игра в която в началото един кораб пътува към една космическа станция и после пича става някав извънземен и фърчи наляво надясно ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2010 00:20

FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ
Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години :(

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2010 09:45

Здравейте,
От няколко дена съм в търсене на една стара игра за Формула 1. Проблема е, че никога не съм я играл, но един приятел ми я описа и останах крайно очарован от нея. Годината за която е направена играта е в интервала 99-01, поне според приятелят ми. Интересното в тази игра е, че не избирате реален пилот от листа, а създавате свой собствен профил и започвате да градите кариера, като в началото започвате от най- слабите отбори и с течение на времето и вашите постижения, големите отбори Ви предлагат договори и съответно ставате по голяма звезда. Играта знам със сигурност, че не е F1 challenge 99-02, просто защото там никой не ти предлага договор, а сам избираш за кого да се състезаваш. Моля ако някой има идея коя е играта и ако може да даде линкче за нея, ще му бъда крайно благодарен!

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2010 10:01

wiedzmin написа:
FUNCOM ДА СПРАТ ДА СИ ЧЕШАТ МЪДЕТЕ С ММО-ТА И ДА ПРАВЯТ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА TLJ, ЧЕ НЕ СЕ ТРАЕ
Тъкмо превъртях dreamfall, а преди няколко дена и първата част. Как може да се бавят толкова години :(

Нали? Продължението се очаква след около година-две, а ако си по-любопитен относно възникналите въпроси след края във форума на the longest journey има какви ли не теории за финал на историята - от това The prophet да е бащата за Зоу до това, че Брая Уестхаус да е образът на Алвин Пийтс, в който се е вселил Undreaming-а :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com