Автор |
Съобщение |
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Яну 2008 10:19
Търся една доста стара игра : The Typing Of The Dead. Много ще съм благодарен на този които ми я открие. П.П. Да не е Демо!!! Още търся....
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 03 Фев 2008 18:35
Търся стратегия, в която се водят войни в европа с реални държави, смисъл да водя армиите си по картата на европа, а не отделни битки, ако има такива да имам избор сам да управлявам армията или сами да се бият, нещо като Knights of honor. Дали Rome total war е такава? Дайте съвети
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 16 Фев 2008 11:01
Моля някой да ми препоръча някакво старо рпг, като Gothic 1 примерно, със зарибяващ сюжет и геймплей, че ми писна от WoW и Oblivion. Ако има и линк ще съм благодарен.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
TarMihail
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 24 Фев 2008 17:21
Търся Act of War: Direct Action. Ако имате и експанжъна ще е супер. Съществуват като торенти в арена и замунда, но няма сийд там.
___________________________________ "Music is enough for a lifetime but a lifetime is not enough for music" Рахманинов Настане утро,гори небето.Цветя миришат,ехти полето.Настане вечер,месец изгрее и звезди обсипят свода небесен.Гора зашуми,вятър повее,Балканът пее хайдушка песен.
|
|
|
|
|
Gargata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 26 Фев 2008 21:59
Търся някоя игра подобна Max Paine
___________________________________ Dance In Peace Jacko
|
|
|
|
|
Gargata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 26 Фев 2008 22:10
Търся някоя игра подобна Max Paine
___________________________________ Dance In Peace Jacko
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 04 Апр 2008 10:15
Точно Crime Life: Gang Wars изобщо не прилича на Макс Пейн. Освен, че е адски тъпа в играта се набляга повече на ръкопашния бой за разлика от Макс Пейн, която си е чиста пуцалка.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 07 Апр 2008 19:54
Търся линк за Yu-Gi-Oh Capsule Monster Coliseum Става въпрос за някаква 3Д игрица след оная 2д поредица
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 09 Апр 2008 23:50
Абе за какви Сай Фай игри се сещате ? Ако може без ММО-та и аниме стил.. И без реалновремеви стратегии :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 10 Апр 2008 21:00
Freelancer, Advent Rising(a must!), Phantasy Star Universe(sorry, не мога да я пропусна), Oni, Halo, Unreal, Metal Gear Solid, Beyond Good & Evil(kind of), Fallout, Quake, Doom, Duke Nukem, Half-Life, Star Wars, Tron, Deus Ex, Rogue Trooper P.S. MDK1&2(a MUST!, просто няма по-изтрещяла игра),Scrapland, Jericho, System Shock, Bioshock P.P.S. Assassin's Creed, Hard to be a God - и двете са sci-fi, въпреки че не изглеждат така
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 14 Апр 2008 19:38
Някой може ли да ми препоръча РПГ с добро стори?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 14 Апр 2008 19:47
Notorious™ написа: Някой може ли да ми препоръча РПГ с добро стори? KOTOR и KOTOR 2. Историята и на двете части е доста добра, ще те държи в напрежение докато не ги превъртиш.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 14 Апр 2008 20:07
Знам, играл съм ги Май е редно да кажа кои игри/поредици съм играл щото са доста Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, The Elder Scrolls, Neverwinter Nights, KOTOR, Fallout, Gothic, The Witcher, Lionheart, Spells of Gold, Diablo, Sacred, Jade Empire, Silent Storm, Hammer & Sickle, Avencast, Dungeon Siege, Fable, Vampire: The Masquerade Май са т'ва...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 14 Апр 2008 20:59
А Fate играл ли си
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Апр 2008 10:46
Не К'во представлява (освен че е РПГ де)?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Апр 2008 21:31
По-добре сам да разбереш...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
shadowsong
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 15 Апр 2008 21:53
Аве геймари дайте някав линк да си изтегля WoW със сървар че бати зора,че немога са сетя откаде си го бях драпнал преди.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 16 Апр 2008 12:36
Notorious™ написа: Знам, играл съм ги Май е редно да кажа кои игри/поредици съм играл щото са доста Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, The Elder Scrolls, Neverwinter Nights, KOTOR, Fallout, Gothic, The Witcher, Lionheart, Spells of Gold, Diablo, Sacred, Jade Empire, Silent Storm, Hammer & Sickle, Avencast, Dungeon Siege, Fable, Vampire: The Masquerade Май са т'ва... Arcanum е това което търсиш. Просто най-добрата история, която съм виждал в RPG.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 16 Апр 2008 13:01
Duuude Таман се бях закучил нещо с игрите и ми беше тъпо, че реших да дръпна това...сега 10 часа не можеш ме изкара навънка Това е нещо УНИКАЛНО.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ Публикувано на: 16 Апр 2008 17:38
Мерси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|