Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 12:58
Предвид факта,че тоя пич е 50лвл,а противниковия отбор бяха 12-42лвл,хич не съм впечатлен нито от класа,нито от играча.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 13:06
Другите играчи са с увеличени статистики като на 50-то ниво. Разбира се, липсват им съответните "skills/talents", което е от значение, но като щети, броня и здраве са идентични на 50-ти. Хубавото на това видео е, че е първото, в което се вижда играч от 50-то ниво в Warzone, който при това не е кликър, използва ротации на уменията, а и играе колкото може с отбора си Досега все гледахме разни 10-14 нива, които не правеха почти нищо съществено.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 14:22
Capo написа: Дръжките на мечовете ги получаваш като куест награди или като луут. Могат и да се правят с крафтинг. Това са оръжия със статистики в зависимост от нивото си. П.П. А сега с това видео феновете на Ловците сигурно ще се удесеторят http://betafootage.com/level-50-powertech-huttball-footage-credits-to-supride29/Иска ми парола за видеото - някой да може да ми я каже?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 14:39
reddit2 - Пише я в описанието, бе, пич.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 16:22
Draksis написа: reddit2 - Пише я в описанието, бе, пич. Мерси (трябва да се науча да чета описанията -.- )
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 14:45
Ловецът не е ли рандж клас ,тогава защо играе като меле клас
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 16:27
Защото в случая е специализирал повечко в "melee" талантите на Ловеца
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 16:41
Capo написа: Защото в случая е специализирал повечко в "melee" талантите на Ловеца Уж следя темата,ама нищо не знам.....сега ще се образовам
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 16:46
Capo написа: Дръжките на мечовете ги получаваш като куест награди или като луут. Могат и да се правят с крафтинг. Това са оръжия със статистики в зависимост от нивото си. П.П. А сега с това видео феновете на Ловците сигурно ще се удесеторят http://betafootage.com/level-50-powertech-huttball-footage-credits-to-supride29/На мен ли само така ми го дава или филмчето вече е изтрито? ;/
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 16:49
Gawayn написа: Capo написа: Дръжките на мечовете ги получаваш като куест награди или като луут. Могат и да се правят с крафтинг. Това са оръжия със статистики в зависимост от нивото си. П.П. А сега с това видео феновете на Ловците сигурно ще се удесеторят http://betafootage.com/level-50-powertech-huttball-footage-credits-to-supride29/На мен ли само така ми го дава или филмчето вече е изтрито? ;/ Изтрили са го!!Имах късмета даго гледам точно преди даго изтрият
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 17:10
Не е изтрито, още си е там. Току що си го изгледах пак
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 18:06
Кажете къв е паса
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 18:10
Capo написа: Не е изтрито, още си е там. Току що си го изгледах пак Сега да, но вчета и до преди малко ми даваше, че филмчето е изтрито.
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 21:18
Billy Wonka написа: Кажете къв е паса То си го пише с големи червени букви ама няма кой да чете, нали?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 21:27
Абе пичове знам че това не е темата за моите проблеми ама да си попитам - как мога да играя мултиплейър пиратската версия на Republic Commando от замундата? Да, знам че ощетявам компанията и така нататък, не си правете труда да пишете коментари от типа "Ходи си я земи от магазина шибан пират такъв, струва 20 лева". Ако имате само това да кажете по-добре недейте, преспокойно ще мина и без него. Ако някой знае как става да пише, много ще съм му благодарен.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Сеп 2011 22:11
Не може с пиратка мулти Пробвам съм много пъти преди, но не може. Единственият начин е оригинална игра. Но така или иначе, самото мулти не е добро. Само няколко стандартни режима за абсолютно всяко FPS, при това с посредствена реализация. Препоръчвам ти да си останеш с добрите впечатления от сингъла, който за мен е една от най-добрите SW игри
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Сеп 2011 02:21
Има намаление на играта в Steam, 7 лева е. Взимай я и се размазвай.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Сеп 2011 12:50
Draksis написа: Има намаление на играта в Steam, 7 лева е. Взимай я и се размазвай. 7 лева?!? *faints* Взимам веднага!!!
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 20 Сеп 2011 22:58
Потвърдиха, че скоро след лаунчът на играта, ще бъде добавен ъпдеит, позволяващ на играчите, да имат хомосексуални връзки с компениъните... Лично според мен - загуба на ресурси и време за задоволяването на 5 до 10 % от играчите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|