Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:03

Oт къде мога да си сваля Waaagh!TV?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:10

5 ли? Съжалявам, май съм пропуснал предишните 4. Мерси много!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:12

Ами освен client, recorder не трябва ли?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:14

ОК. Ами случайно да знаеш как се оправя това : Като си пиша ника винаги не го изписва целия и след него има многоточие.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:18

eeasss ;]

UB clan, утре имаме уговорен clan war с кланът FC, гледайте към 20:00 да сте online в headoff, по уговорка ще имаме 4 мача 1v1 и един 2v2, важна е не победата, а участието, все пак не знам до сега да е имал clan war в headoff ;]

Профил

Аватар
Заглавие:

спирам се

Профил

Аватар
Заглавие:

obby е не ми се вярва да е от това. Обикновено само си се оправя по някакъв начин но сега държи постоянно от 2 месеца. Да не би да е от flextype-a?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 19:24

Не е и от това, пробвах. Вече се отчаях, мисля да преинсталирам, много ме дразни това, пише само оb...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 21:37

Hi,hora.Kak e hawata.Awe Horca wyznikna edin spor mejdu men i edini priqtel4eta.KAKAWO MILITE ZA GOBLIN THINKER????powe4eto ot nas smqtame 4e e Blizzard se izlojiha kato po 4udo tozi put.A wie kak mislite-pri polojenie 4e raketite praqt demij na syioznici i na was,4e pasivnata e samo za geroq,za mnoooto makidzeta-da kajem prosto-edinstwenoto ne6to za koeto go biwa,no nima si zaslujawa da wzemete geroi samo za edna magiq???Mislq 4e ne.Az za ultimatkata-nqmam komentar.Prosto ujas.Adski tupa.Trqbwa da e ne6to kato awatar,ama hilqda puti po tupo.Puk i manata ponqkoga gowori za magiqta,a 25 mana za ultimatka-mislq 4e se dose6tate :( .Mddaaa,puk i towa e magiqta iziskwa6ta nai malko mana sred geroite-ne mi se misli powe4e.Mnoo sym razo4arowan>Da wi pitam o6te ne6to-za kakwo igraete w battel.net-za level,klasaciq ili ikona???PLS otgoworete.

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 21:51

stfu-n00b! написа:
ака и така няма да спа......
ЛОЛ Играта :
Орка точно заради такива като него се отказах от елф...Ако ме биеше добър играч с майкро щях да се примиря,ама да ме бият само заради Imba извинявай по добре сега да бъхтам да се уча с ъндед.....Както и да е де това е друга тема на разговор...Само ще кажа ,че копаеше от мината си през 80% от играта с 6-7 дори 8 работника.....
А за тебе какво да ти кажа...Имам няколко критики като страничен наблюдател (защото като играч още съм много зле с расата)
-Много късно си revive DK....
-За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls
-И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал....

Raven той си е конфигуриран просто даваш connect ,горе премстваш на games (това е просто за да видиш обстойно какви игри има в момента.Както си ти седи програмата ,влизаш в wc3 ,оттам в Local Area Network там трябва да ти се появят игрите,влизаш с дъбъл клик в която изкаш и пишеш /start и си готов....Няма да ти обяснявам останалите обций сам ги виж...
И да ти кажа ,че е хубаво да търсиш играта докато започва зашото ако влезеш по--къцно програмата тръгва да наваксва и се получава се едно гледаш риплей на 3х скорост...Статуса на играта можеш ,да видиш в програмата /games там има едно status...Най-добре да влезеш когато е още "About to begin" или ако паралелно имаш IRC ,Shoutcast (като мене) можеш да разбереш точно в каква фаза е играта и да влезеш когато е Live! една две минути след началото не е фатално......

-Много късно си revive DK....
хммм мисля че така ти се е сторило... ако става дума за наи накрая... да ама преди това не се сещам... изкаш да кажеш да си ревивна ДК преди другите герои така ли?

-За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls- ами тогава играех с 600 пинг надявам се разбираш що за лаг беше =)

-И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал.... - ами мисля че точно тогава почна яко да ми лаги и тогава наистина поизостанх ... но по принцип винаги си харча парите и никога не оставям да се качи златото ми повече от 300 ! о_О или пък някои път се качва повечко защото нямам дърва !

а пък тоя Орк е почти вече 21 левел !

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 21:58

ami towa е идеален слу4аи да си купи6 масс хеал + скрол ъф армър... няколко колби кръв и мана съ6то няма да навредят

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 22:00

CKD : "ROC>>>>TFT"
?!?!?!? no comment

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 22:52

Българите рулират :
Dsky 3:2 SK.int
Insomnia и Zeerax печелят 2v2 мача си
DIDI8 и DemonTT печелят мача си 2v2
Insomnia побеждава еnvious 1v1
иииии.................
DIDI8 2:1 SK.Sweet :lol:
a.k.a Sweet [SAINT] (за който случайно не знае според някой най-добрия UD играч в света)

На практика от 5те мача в четри участваха българи (в единия даже и двама) и всички спечелиха игрите си :)

1. 4Kings.Intel 34
2. mTw 32
3. Schroet Kommando Interanational 31
4. ArmaTeam 22
5. Infinity eSports - ieS 22
6. Destination Skyline 22
7. MeetYourMakers 20
8. OCRANA.WC3 18
9. pro-gaming.de Warcraft 17
10. Schroet Kommando Germany 14
11. Mousesports.wc3 13
12. Clanless Power 0 (DNF ex team9)

Това е крайното класиране за сезон 5 на wc3l преди плейофа....

А неделята само дано няма някакви проблеми ще стане супер яко за гледахе топ20 от 3те турнира wc3m които се проведоха тоя месец + 12 поканени.......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 22:54

Яд ме е че inso падна от FaTC 3:1, гледах и 3те игри пряко, можеше да спечели...който не е гледал 4тата игра на lt да я гледа ;]]]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 22:59

Бе то и аз ги гледах ама.. Игра особено като последната не ми харесват...Скукааа.....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 23:12

stfu-n00b! написа:
Бе то и аз ги гледах ама.. Игра особено като последната не ми харесват...Скукааа.....

Абе последната си беше доста добра, inso ми правеше лошо впечатление само с това че не му диспелваше iner fire-а, иначе...микро...

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 23:14

Иначе да, с този турнир от 32ма играча ще стане мазало, феновете на grubby да гледат как ще падне в някоя от първите си игри ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 23:34

хахаха GG humiliatoin
Spirit_Moon смазва SK.Thagor на 2rivers за 8 минути с DH+archers+2 goblin shredder...
GODLIKE wisp micro ,просто вижте как му блокира героя....Естествено пуска и експанд.....
Ето това е играта от преди 2 дена е препоръчвам ви да я видите ,най-вече XYY щото той не знаеше какво прави Moon gg e пък и за разлика от 40 минутната игра
human vs human e само 8 минути.....
[url]http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/SK.Thagor(Orc)-vs-MYM]Moon.(NE).w3g[/url]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 23:40

http://replays.net/ Виж и играта на Moon която съм сложил ако искаш...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2004 00:09

High_voltage написа:
Честно казано, не съм се и съмнявал в ДИДИ. Според мен на него СЕРИОЗНО му куцат mirror мачовете. :?
Като се замисля май не съм гледал негов мирър мач, в който диди побеждава. :(

Финалът на Clikarena vs Soul :lol: .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost