Автор |
Съобщение |
obby
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:03
Oт къде мога да си сваля Waaagh!TV?
|
 |
obby
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:10
5 ли? Съжалявам, май съм пропуснал предишните 4. Мерси много!
|
 |
obby
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:12
Ами освен client, recorder не трябва ли?
|
 |
obby
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:14
ОК. Ами случайно да знаеш как се оправя това : Като си пиша ника винаги не го изписва целия и след него има многоточие.
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:18
eeasss ;]
UB clan, утре имаме уговорен clan war с кланът FC, гледайте към 20:00 да сте online в headoff, по уговорка ще имаме 4 мача 1v1 и един 2v2, важна е не победата, а участието, все пак не знам до сега да е имал clan war в headoff ;]
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
спирам се
|
|
 |
obby
|
 |
|
|
obby е не ми се вярва да е от това. Обикновено само си се оправя по някакъв начин но сега държи постоянно от 2 месеца. Да не би да е от flextype-a?
|
 |
obby
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 19:24
Не е и от това, пробвах. Вече се отчаях, мисля да преинсталирам, много ме дразни това, пише само оb...
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 21:37
Hi,hora.Kak e hawata.Awe Horca wyznikna edin spor mejdu men i edini priqtel4eta.KAKAWO MILITE ZA GOBLIN THINKER????powe4eto ot nas smqtame 4e e Blizzard se izlojiha kato po 4udo tozi put.A wie kak mislite-pri polojenie 4e raketite praqt demij na syioznici i na was,4e pasivnata e samo za geroq,za mnoooto makidzeta-da kajem prosto-edinstwenoto ne6to za koeto go biwa,no nima si zaslujawa da wzemete geroi samo za edna magiq???Mislq 4e ne.Az za ultimatkata-nqmam komentar.Prosto ujas.Adski tupa.Trqbwa da e ne6to kato awatar,ama hilqda puti po tupo.Puk i manata ponqkoga gowori za magiqta,a 25 mana za ultimatka-mislq 4e se dose6tate  .Mddaaa,puk i towa e magiqta iziskwa6ta nai malko mana sred geroite-ne mi se misli powe4e.Mnoo sym razo4arowan>Da wi pitam o6te ne6to-za kakwo igraete w battel.net-za level,klasaciq ili ikona???PLS otgoworete.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 21:51
stfu-n00b! написа: ака и така няма да спа...... ЛОЛ Играта : Орка точно заради такива като него се отказах от елф...Ако ме биеше добър играч с майкро щях да се примиря,ама да ме бият само заради Imba извинявай по добре сега да бъхтам да се уча с ъндед.....Както и да е де това е друга тема на разговор...Само ще кажа ,че копаеше от мината си през 80% от играта с 6-7 дори 8 работника..... А за тебе какво да ти кажа...Имам няколко критики като страничен наблюдател (защото като играч още съм много зле с расата) -Много късно си revive DK.... -За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls -И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал....
Raven той си е конфигуриран просто даваш connect ,горе премстваш на games (това е просто за да видиш обстойно какви игри има в момента.Както си ти седи програмата ,влизаш в wc3 ,оттам в Local Area Network там трябва да ти се появят игрите,влизаш с дъбъл клик в която изкаш и пишеш /start и си готов....Няма да ти обяснявам останалите обций сам ги виж... И да ти кажа ,че е хубаво да търсиш играта докато започва зашото ако влезеш по--къцно програмата тръгва да наваксва и се получава се едно гледаш риплей на 3х скорост...Статуса на играта можеш ,да видиш в програмата /games там има едно status...Най-добре да влезеш когато е още "About to begin" или ако паралелно имаш IRC ,Shoutcast (като мене) можеш да разбереш точно в каква фаза е играта и да влезеш когато е Live! една две минути след началото не е фатално......
-Много късно си revive DK....
хммм мисля че така ти се е сторило... ако става дума за наи накрая... да ама преди това не се сещам... изкаш да кажеш да си ревивна ДК преди другите герои така ли?
-За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls- ами тогава играех с 600 пинг надявам се разбираш що за лаг беше =)
-И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал.... - ами мисля че точно тогава почна яко да ми лаги и тогава наистина поизостанх ... но по принцип винаги си харча парите и никога не оставям да се качи златото ми повече от 300 ! о_О или пък някои път се качва повечко защото нямам дърва !
а пък тоя Орк е почти вече 21 левел !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 21:58
ami towa е идеален слу4аи да си купи6 масс хеал + скрол ъф армър... няколко колби кръв и мана съ6то няма да навредят
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 22:00
CKD : "ROC>>>>TFT"
?!?!?!? no comment
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 22:52
Българите рулират :
Dsky 3:2 SK.int
Insomnia и Zeerax печелят 2v2 мача си
DIDI8 и DemonTT печелят мача си 2v2
Insomnia побеждава еnvious 1v1
иииии.................
DIDI8 2:1 SK.Sweet
a.k.a Sweet [SAINT] (за който случайно не знае според някой най-добрия UD играч в света)
На практика от 5те мача в четри участваха българи (в единия даже и двама) и всички спечелиха игрите си
1. 4Kings.Intel 34
2. mTw 32
3. Schroet Kommando Interanational 31
4. ArmaTeam 22
5. Infinity eSports - ieS 22
6. Destination Skyline 22
7. MeetYourMakers 20
8. OCRANA.WC3 18
9. pro-gaming.de Warcraft 17
10. Schroet Kommando Germany 14
11. Mousesports.wc3 13
12. Clanless Power 0 (DNF ex team9)
Това е крайното класиране за сезон 5 на wc3l преди плейофа....
А неделята само дано няма някакви проблеми ще стане супер яко за гледахе топ20 от 3те турнира wc3m които се проведоха тоя месец + 12 поканени.......
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 22:54
Яд ме е че inso падна от FaTC 3:1, гледах и 3те игри пряко, можеше да спечели...който не е гледал 4тата игра на lt да я гледа ;]]]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 22:59
Бе то и аз ги гледах ама.. Игра особено като последната не ми харесват...Скукааа.....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 23:12
stfu-n00b! написа: Бе то и аз ги гледах ама.. Игра особено като последната не ми харесват...Скукааа.....
Абе последната си беше доста добра, inso ми правеше лошо впечатление само с това че не му диспелваше iner fire-а, иначе...микро...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 23:14
Иначе да, с този турнир от 32ма играча ще стане мазало, феновете на grubby да гледат как ще падне в някоя от първите си игри ;]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 23:34
хахаха GG humiliatoin
Spirit_Moon смазва SK.Thagor на 2rivers за 8 минути с DH+archers+2 goblin shredder...
GODLIKE wisp micro ,просто вижте как му блокира героя....Естествено пуска и експанд.....
Ето това е играта от преди 2 дена е препоръчвам ви да я видите ,най-вече XYY щото той не знаеше какво прави Moon gg e пък и за разлика от 40 минутната игра
human vs human e само 8 минути.....
[url]http://evenstarbg.data.bg/wc3replays/new1.15/SK.Thagor(Orc)-vs-MYM]Moon.(NE).w3g[/url]
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 23:40
http://replays.net/ Виж и играта на Moon която съм сложил ако искаш...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 00:09
High_voltage написа: Честно казано, не съм се и съмнявал в ДИДИ. Според мен на него СЕРИОЗНО му куцат mirror мачовете.  Като се замисля май не съм гледал негов мирър мач, в който диди побеждава. 
Финалът на Clikarena vs Soul  .
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|