Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 07:21

Ще цитирам един кореец от филмчето на SK в Корея....
"Progammeres dont sleep much, only about three to four hours" xexe :)....Ами аз нямам
никакъв режим на месец я спя 5 пъти нощтно време я не :)...Ше си легна към 12 и ше спа докъм 18.00.....И довечера ше се видиме в хофа....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:16

нооба пак е заспал след поредната си загуба с/у мен и е сънувал, че ме бие... както се казва "сито лемар4е победа с/у ХУУ не сънува"...

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:17

бтв хеф фън :P

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:18

a бтв гръби е наистина най-добрия играч в света :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:18

аааааааа флуудър съм :oops: :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:43

нууба си е много буден нищо ,че още не е лягал....
А за grubby разбира ти главата на тебе..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 11:58

Grubby e nai-dobriq igra4 sveta we tva e qsno.Ma4ka gi vsi4ki podred :twisted:

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 12:09

Ima li sait za Grubby :?:Az sam mu golqm fen

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 12:13

Grubby The BesT

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 12:30

stfu-n00b! написа:
Ми пич освен срещу МrXYY срещу друг компютър не съм играл от малко след като излезе RoC....Но да ти отговоря на въпроса последния път бих XYY за около 4 минути.... ^^ :wink: :wink: :P :D :fingers:

моля??????!!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 12:44

спирам се

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 12:53

eeasss написа:
mrxyy е тъпа Цензура и се мисли за нещо много но всъщност е ламя имаш късмет че не save nah оня реплай да те видят и другите къв си некадърен ама яко отворен мама ти стара

ммда....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 15:42

....................................бааа реших изобщо да не спа ... кажете като влезете довечера ....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 15:45

Верно е аз съм си ламер и тапак ама само мноо ми е голям устата !

Мr.XYY

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:40

дебила, който се е представил за мен е изпуснал някои нещица... например пише се без точка и ме мързи да превключвам на латиница и го пиша М Г Х У У
МгХУУ
А бе Зорг_бг що не кажеш на всички как се дропи 2-рата игра и не поиска 3-та даже(на кг естествено).... ламер .....

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:41

бтв кефите ме всички ... ама на макс :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:43

иии ... откъде тази омраза към мен :oops: какво като ве мачкам наред :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:44

ака и така няма да спа......
ЛОЛ Играта :
Орка точно заради такива като него се отказах от елф...Ако ме биеше добър играч с майкро щях да се примиря,ама да ме бият само заради Imba извинявай по добре сега да бъхтам да се уча с ъндед.....Както и да е де това е друга тема на разговор...Само ще кажа ,че копаеше от мината си през 80% от играта с 6-7 дори 8 работника.....
А за тебе какво да ти кажа...Имам няколко критики като страничен наблюдател (защото като играч още съм много зле с расата)
-Много късно си revive DK....
-За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls
-И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал....

Raven той си е конфигуриран просто даваш connect ,горе премстваш на games (това е просто за да видиш обстойно какви игри има в момента.Както си ти седи програмата ,влизаш в wc3 ,оттам в Local Area Network там трябва да ти се появят игрите,влизаш с дъбъл клик в която изкаш и пишеш /start и си готов....Няма да ти обяснявам останалите обций сам ги виж...
И да ти кажа ,че е хубаво да търсиш играта докато започва зашото ако влезеш по--къцно програмата тръгва да наваксва и се получава се едно гледаш риплей на 3х скорост...Статуса на играта можеш ,да видиш в програмата /games там има едно status...Най-добре да влезеш когато е още "About to begin" или ако паралелно имаш IRC ,Shoutcast (като мене) можеш да разбереш точно в каква фаза е играта и да влезеш когато е Live! една две минути след началото не е фатално......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:44

стфу мсг ми ако влезеш в хофф :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 16:45

тук си тук си :lol: :lol: Аиде да играем :P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения