Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 07:21
Ще цитирам един кореец от филмчето на SK в Корея....
"Progammeres dont sleep much, only about three to four hours" xexe  ....Ами аз нямам
никакъв режим на месец я спя 5 пъти нощтно време я не  ...Ше си легна към 12 и ше спа докъм 18.00.....И довечера ше се видиме в хофа....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 10:16
нооба пак е заспал след поредната си загуба с/у мен и е сънувал, че ме бие... както се казва "сито лемар4е победа с/у ХУУ не сънува"...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 10:17
бтв хеф фън 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 10:18
a бтв гръби е наистина най-добрия играч в света 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 10:18
аааааааа флуудър съм 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 10:43
нууба си е много буден нищо ,че още не е лягал....
А за grubby разбира ти главата на тебе..
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 11:58
Grubby e nai-dobriq igra4 sveta we tva e qsno.Ma4ka gi vsi4ki podred 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 12:09
Ima li sait za Grubby  Az sam mu golqm fen
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 12:13
Grubby The BesT
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 12:30
stfu-n00b! написа:
моля??????!!!!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 12:44
спирам се
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 12:53
eeasss написа: mrxyy е тъпа Цензура и се мисли за нещо много но всъщност е ламя имаш късмет че не save nah оня реплай да те видят и другите къв си некадърен ама яко отворен мама ти стара
ммда....
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 15:42
....................................бааа реших изобщо да не спа ... кажете като влезете довечера ....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 15:45
Верно е аз съм си ламер и тапак ама само мноо ми е голям устата !
Мr.XYY
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:40
дебила, който се е представил за мен е изпуснал някои нещица... например пише се без точка и ме мързи да превключвам на латиница и го пиша М Г Х У У
МгХУУ
А бе Зорг_бг що не кажеш на всички как се дропи 2-рата игра и не поиска 3-та даже(на кг естествено).... ламер .....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:41
бтв кефите ме всички ... ама на макс 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:43
иии ... откъде тази омраза към мен  какво като ве мачкам наред 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:44
ака и така няма да спа......
ЛОЛ Играта :
Орка точно заради такива като него се отказах от елф...Ако ме биеше добър играч с майкро щях да се примиря,ама да ме бият само заради Imba извинявай по добре сега да бъхтам да се уча с ъндед.....Както и да е де това е друга тема на разговор...Само ще кажа ,че копаеше от мината си през 80% от играта с 6-7 дори 8 работника.....
А за тебе какво да ти кажа...Имам няколко критики като страничен наблюдател (защото като играч още съм много зле с расата)
-Много късно си revive DK....
-За паяците те наистина МНОГО трудно се опазват от орк ма полагай повече усилия ,та незнам нямам опит,но мойто нуубско мнение (не се лъжи по него) е игра на ghouls
-И последното което е валидно за всички раси : в много напечени ситуации когато подкрепления биха били решаващи ти седиш с 1300-1400 злато и не произвеждаш нищо.Това ми се случва доста сега и на мене ,ма тва е защото още не се чуствам комфортно с расата иначе с елф никога не съм го допускал....
Raven той си е конфигуриран просто даваш connect ,горе премстваш на games (това е просто за да видиш обстойно какви игри има в момента.Както си ти седи програмата ,влизаш в wc3 ,оттам в Local Area Network там трябва да ти се появят игрите,влизаш с дъбъл клик в която изкаш и пишеш /start и си готов....Няма да ти обяснявам останалите обций сам ги виж...
И да ти кажа ,че е хубаво да търсиш играта докато започва зашото ако влезеш по--къцно програмата тръгва да наваксва и се получава се едно гледаш риплей на 3х скорост...Статуса на играта можеш ,да видиш в програмата /games там има едно status...Най-добре да влезеш когато е още "About to begin" или ако паралелно имаш IRC ,Shoutcast (като мене) можеш да разбереш точно в каква фаза е играта и да влезеш когато е Live! една две минути след началото не е фатално......
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:44
стфу мсг ми ако влезеш в хофф 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2004 16:45
тук си тук си  Аиде да играем 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|