Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на компютъра
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 12 Ное 2011 13:22

всички хейтъри да мълчат играта е доста добра даже е по - добра от обливион. Историята е интересна и имаш огромна свобода на действие какво повече искаш от игра на бетхседа а какъв е смисъка да се сравнява изобщо с диабло като това са страшно различни игри и бетхседа няма какво да научат от близард игрите са им доста добри.

П.С Ето как се краде: http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 12 Ное 2011 13:39

Малко е странно как с лекота коля дракони, но се случва да умра като ми скочат по-силни врагове и не им обърна внимание (да не говоря за гигантите :lol:).
Малко се разочаровах от куест линията с The Companions, но после се присъединих към магьосниците и... уау... Определено на някои неща е отделено много повече старание.
Освен дребни технически проблеми, кажи-речи нямам никакви оплаквания, играта е това, което очаквах и на което се надявах. 9.5/10 :)
А за това в инвентара, и аз не мога да ги въртя, но с С се увеличава картинката, което помага.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Ное 2011 13:40

Абе вие тъпи ли сте да спорите дали драконите във фентъзи игра през 2011-та година са откраднати отнякъде?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 13:47

Billy Wonka написа:
всички хейтъри да мълчат играта е доста добра даже е по - добра от обливион. Историята е интересна и имаш огромна свобода на действие какво повече искаш от игра на бетхседа а какъв е смисъка да се сравнява изобщо с диабло като това са страшно различни игри и бетхседа няма какво да научат от близард игрите са им доста добри.

П.С Ето как се краде: http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8

И аз бах така с въртенето на предметите, но след слагането на ъпдейтът всичко се оправи и даже фреймрейтът се увеличи малко!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 14:23

а от къде да си дръпна ъпдейта линкче плс

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 12 Ное 2011 14:24

Billy Wonka написа:
а от къде да си дръпна ъпдейта линкче плс

http://www.zamunda.net/details.php?id=286656&hit=1

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 14:25

wow това беше бързо мерси!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 12 Ное 2011 15:05

оф леле, някви тъпи лапета намесват диабло и уоу в темата - ЕЙ ЩЕ ВИ СЕРА НА УСТЕНЦАТА БЕ, МАНАФИ :!: :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 15:16

The Chameleon написа:
оф леле, някви тъпи лапета намесват диабло и уоу в темата - ЕЙ ЩЕ ВИ СЕРА НА УСТЕНЦАТА БЕ, МАНАФИ :!: :x

+1

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 17:30

hora bagva mi se kato otida v kanalite na Riften ima edin Esbern det trqa mi otvori edna vrata goroq s nego nno dialozite minavat mn barzo i ne q otvarq

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 18:20

Мда, появиха се вече първите бъгове, и аз имам един с имперския легион където не ми дава да говоря с началника с който ще щурмуваме едно укрепление, а ми дава само стандартните опции за разговор. Ще се чакат пачове.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 12 Ное 2011 19:13

Tолко ли е трудно тея идиоти да направат камера от 3то лице като хората. А управлението на коня е ужасно. И нон стоп се губи/мести някаде неможе го намериш. Даже влиза в сгради и неможе да излезеш после.
Интересно 100те часа геймплей така ли минават. Ходи там уби тоя, донеси това онова, говори с тоя. Като е така поне да имаше динамични битки, а то млатиш едно движение нон стоп там сече дърва и някоя кът сцена как го убива ;д за сега е трагична бойната система. няма тръпка никаква
Друга тъпотия е противниците. Бия всичко супер лесно до един момент когато срещам голем или както се казва, удара ме един път и лета из небесата като че ли съм пълен с хелий. Да са сложили левел или по някъв начин да разбереш че си слаб да се биеш с тоя.
Иначе е ясно че бая са поцъкали Готик 2, няма лошо

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 19:16

ААА супер яка игра!!!
Вече мога да се превръщам във ВЪРКОЛАК!!!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Ное 2011 19:22

Nine Inch Nails написа:
Tолко ли е трудно тея идиоти да направат камера от 3то лице като хората. А управлението на коня е ужасно. И нон стоп се губи/мести някаде неможе го намериш. Даже влиза в сгради и неможе да излезеш после.
Интересно 100те часа геймплей така ли минават. Ходи там уби тоя, донеси това онова, говори с тоя. Като е така поне да имаше динамични битки, а то млатиш едно движение нон стоп там сече дърва и някоя кът сцена как го убива ;д за сега е трагична бойната система. няма тръпка никаква
Друга тъпотия е противниците. Бия всичко супер лесно до един момент когато срещам голем или както се казва, удара ме един път и лета из небесата като че ли съм пълен с хелий. Да са сложили левел или по някъв начин да разбереш че си слаб да се биеш с тоя.
Иначе е ясно че бая са поцъкали Готик 2, няма лошо

Искам не искам ще се съглася за камерата, но ти явно не си цъкал Oblivion, тук управлението на коня си перфектно сравнение с нея. Ами часовете в Готик как минаваха, колкото и да е хардкор, а аз съм минавал и трите части, света на Тамриел предлага повече разнообразие и часове за сметка на хардкор елементите разбира се. Въпрос на избор, не ти харесва, не я играеш. А до големите... не му трябва да му пише левела, мисля че то се вижда от далеч по самия размер, а ти ако си толкова тъп, че да му се навреш, естествено, че ще фърчиш към небето не, ами направо към луната. Че има заемки от Готик има, но те не са от двойката, а по скоро от третата част и се вписват добре в света. Битките всъщност не са чак толкова лоши и стават доста динамични впоследствие, сякаш в Готик беше ебахти динамиката нали. И моля те стига с този Готик. Той си отиде, за добро или лошо.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Ное 2011 01:15

Олеле момчето иска левела да му пише...
ШЕ СЕ НАСЕРА :lol:

Но ми е странно, защо гигантите са толкова силни?
Имах една среща с дракон, която беше близо до гигант, та дракона реши да му скочи. Това което аз успях да направя е да набия две срели от разстояние на дракона, а докато приближа гиганта спокойно си уби дракона и за десерт ме подритна два пъти та и аз гътнах.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2011 01:42

гиганти трепя без проблем на 7 левъл :lol:
просто се пуцат с fireballs :D

Профил

Публикувано на: 13 Ное 2011 03:54

Тези които са сложили ъпдейта, липсват ли ви npc-тата по дъскорезниците които изкупуват дървата, при първия ми герой в Riverwood имаше единх Hog който стоеше там и изкупува дървата които си нацепил, не помня бях ли сложил ъпдейта тогава или не, пуснах се с нов герой и на никоя дъскорезница няма такова npc, въртях час по час дни и .т.н но нищо... npc-то си е в играта но си стои само в къщата или в 8 часа забегва на някъде в гората и до там.... :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2011 09:30

Куестовете на имперския легион са ебахти скуката, поне в началото имаха някаква разчупеност, но след един миг се свеждат до това завземи еди кой си форт с войниците и това е повтарящо се до безкрайност. Започвам да съжалявам, че не подкрепих бунтовниците. Много се надявам тези на маговете да предлагат някаква тръпка и интрига, че още не не съм ги почвал, а основния го пазя за накрая. Сгреших, света на Skyrim е не по-малко красив и изпипан от този на Oblivion, руините на джуджетата от Morrowind се завръщат и тук. Липсва ми играта с диалога от Oblivion обаче и разнообразието на брони и оръжия, които тук сякаш ми се струват по-оскъдни. Мога и да греша разбира се. Но откъм куестове наистина съм разочарован поне досега и тяхната стандартизация и клишираност, въпреки, че има изключения като онова дърво от което трябваше да отрежа с един специален кинжал и корените му препречващи пътя се отдръпваха само ако е в теб. Разбира се играта изисква месеци разучаване за крайна оценка, но започва да ми допада все повече и повече.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2011 10:09

The companions quest-овеге къртят!От там можеш са превърнеш във върколак и до ходите заедно с останалата глутница за лов на ловци на върколаци :D :D
Стигнах до оня колеж в Уинтерхолд!
Играта оправда всичките ми очаквания!

Профил WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 13 Ное 2011 10:12

^ааве ти някъв ретард ли си ве :x слагаи споилери да те еба в келеша скапан

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com