Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 13 Яну 2011 18:57

Eh da e еба чак март ли :/ чак се чудя какво да правя до тогава.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2011 20:00

Като излезе има опасно голяма вероятност, отново да се чудиш какво да правиш.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 13 Яну 2011 20:08

DJ Cat написа:

:lol: :lol: :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 13 Яну 2011 20:44

DJ Cat написа:

еее защо сега ги пишеш такива работи :( толкова ли ще е разочароваща играта.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 13 Яну 2011 21:58

Wait ! Wha?
8ми март ще е бахти якия ден :D

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Публикувано на: 13 Яну 2011 23:22

Всъщност е 11 Март. Осми ще е за Северна Америка, единадесети ще е за Европа.

Все пак, всички знаем, че играта ще се появи по тракерите много по-рано от това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2011 01:09

Абсурд според мен. Винаги са пристигали в магазина на замунда на датата или ден по-късно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2011 02:58

За Digital download ще е осми. Иначе да, 11, все пак в петък се пускат игрите в Европа.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 14 Яну 2011 16:58

Цитат:
The biggest change is that the attack animations are sped up and much flashier than before, making battle scenes more visually interesting and visceral.
Ето го написано черно на бяло от човек играл играта. Системата е кажи-речи същата, анимациите са други. Everybody happy?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 14 Яну 2011 17:17

Jedi Knight написа:
Цитат:
The biggest change is that the attack animations are sped up and much flashier than before, making battle scenes more visually interesting and visceral.
Ето го написано черно на бяло от човек играл играта. Системата е кажи-речи същата, анимациите са други. Everybody happy?

Бе ти не знаеш ли, че омаскариха ВСИЧКО, бе?!?

Сериозно, като ви слуша човек, и ще си каже, че BioWare са наследниците на Котик...

Толкова превюта, в които се казва, че всичко си е на мястото и че единствената промяна е инжекцията с адреналин, която са вкарали на битките, и пак недоволни.

Изчакайте да излезе и тогава плюйте.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2011 17:40

Draksis написа:
Толкова превюта, в които се казва, че всичко си е на мястото и че единствената промяна е инжекцията с адреналин, която са вкарали на битките, и пак недоволни.

Изчакайте да излезе и тогава плюйте.

Ама как може да ми махнат дългите редове възможен диалог и да му турят Mass Effect колелце, хаааамаха... :D Не че която и да е от двете системи ми пречи по принцип, но нали трябва да се оплакваме.

И какво е това нещо - героят е озвучен??? Ерес!!!

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2011 20:03

Draksis написа:
Сериозно, като ви слуша човек, и ще си каже, че BioWare са наследниците на Котик...

Ами след това, което направиха с DLC-то какво друго мое да си помисли човек...

Пък и всички видяхме графиката и геймплей клипчетата...

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 14 Яну 2011 20:11

WidowmakeR написа:
Draksis написа:

Пък и всички видяхме графиката и геймплей клипчетата...

Да, от нещо, което очевАдно не беше завършен продукт...
Да ви еба у хейтъри деба. Не пипнали още играта, но плюят на поразия...

Иначе аз ще я видя каква е и ако ми хареса ще я сваля ( :oops: ), врътна и по-нататък ще купя ultimate edition-а и ще я врътна пак.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 14 Яну 2011 20:11

. (фак дабъл пост енд символ рестрикшънс)

Профил

Публикувано на: 14 Яну 2011 20:19

pcultimate написа:
Да, от нещо, което очевАдно не беше завършен продукт...

Играта е завършена. Доста трябва да си заблуден, щом мислиш обратното.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 14 Яну 2011 22:14

WidowmakeR написа:
Draksis написа:

Aбсолютно същото нещо беше с The Stone Prisoner в оригиналната игра, или вече забравихте?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2011 02:40

Гледам шотовете от IGN и се чудя. Не знам на какъв етап е цялата работа, но нещо ужасно важно ми липсва и не мога да разбера какво е. Има нещо в моделите, в декора, във впечатлението, което оставят видяните клипчета, което ама изобщо не ми харесва. Може би защото ми прилича на някакво ММО под средната класа, или защото изглежда 10 пъти по-конзолна от очакваното, не знам. Не ми пука особено, няма да си умра от яд, ако играта е ташак, но ми се щеше да прекарам пак един месец в безгрижно цъкане като миналата година по същото време. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2011 02:56

Недей . . . Сега ще дойде Dragon Age Squad-а и ще ти налива акъл, как играта всъщност изглеждала добре. Не тя не изглежда добре, даже никак към този момент. За мен най-голямата изненада ще е ако играта се окаже добра, а да е тъпа ми е супер вероятно, да не кажа че съм 100 процента сигурен след всичко видяно. Просто за този франчайз най-ще ме яд. Но какво да правиш, нали се ориентират към лапенцата и масата, които искат да получат проста игра. Заповядайте, комплекта включва и най-гадните анимации, които съм виждал в РПГ от 2-3 години насам.
Просто преди да напиша поста изгледах всичко, излязло до момента и направо не мога реагирам и да си обясня как точно е възможно да се очертава такъв могъщ провал.

Добре че излиза Elder Scrols, който ще е може би най-доброто РПГ догодина, след като се разработва супер дълго и ще е супер красиво. За Уичъра няма да отварям дума да не отива към офтопик. Mass Effect и Deus eux също са ясни. Просто вместо Драгъна да се конкурира с тези, тя ще води люта битка с Two WOrlds 2 в личната ми класация, която може и да загуби.

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2011 04:14

Искате да съм честен ли? Окей, почвам...

На мен играта също ми изглежда по-светла от предишната. Не става въпрос за олекотена, конзолизирана версия на Origins, а просто тоновете на графиката ми изглеждат прекалено "Улица Сезам"-о подобни. В предишната бяха прекалили с кафявото, вярно е. Но пак изглеждаше по-зряла от двойката, която просто прилича на някой произволен епизод на "Телетъбис".

Притеснен съм и от факта, че ще прекараме десет шибани, пре-дълги години в един град. Какво, оригиналните идеи за локации им свършиха ли? "Ще има Deep Roads, ще има и допълнителни нива из останалата част на Свободните градове". Ау, да, бе, и под какво - под формата на 7 доларови DLC-та ли? С три нива за по два часа всяко игра се не прави, малоумни шибани алчни копелета такива.

И като сме на вълна алчност - кой тъпак ви прокле да не направите SE достъпна за Steam потребители? А, да, вярно, работите за ЕА, простете за въпроса...

По един чифт гащи за цялото парти? Какво ще правят тия хора десет години само в една дреха, бе, да го еба, сезони се менят, нова мода идва... Дай да ги накичим с нещо друго. А, да, то пък беше оправдано от Мass Effect модата. We'll get right back to you...

И отново, като сме на тая вълна - може би не искам визуални подсказки какво ще каже героя ми по всяко време на денонощието. Може би ми харесваше да избирам какво точно ще кажа и да го казвам. Не да се чудя дали този "саркастичен" коментар няма да им каже да ходят да се шибат на рандъм група стражи или нещо подобно. Мани...

-----------------------------------------

Бих могъл да кажа всичко това и още много. Но пък вместо да гледам с лошо око и да се свивам в ъгъла, мърморейки си неразбрано под носа, аз ще изчакам до Март, ще си взема Сигнатурата от пощенската кутия, ще седна, ще откъртя 80 часа и ако играта е добра, ще изпея веднъж "Покемон" и ще легна да си почина. Ако ли не, ще си счупя диска и ще пратя парчетата на BioWare за да могат да си ги натикат в задника.

Толкоз.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2011 04:39

Аз лично мисля да посрещна DA2 със същите очаквания, с които посрещнах и DA1 - никакви. Самата игра ми изглежда с прекалено размити цветове и бих предпочел да е малко по-ярка и това се постига лесно. Също така що се отнася до графиката - може да се проследи самото развитие на моделите като се гледат различни клипчета или скрийнове - отначало бяха много ръбати като постепенно ръбовете се изгладиха и играта започна да изглежда прилично. Не съм graphic whore и графиката ми се вижда на достатъчно добро ниво, за да си свърши работата и да създаде нужната атмосфера.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com