Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 10:43
само да вметна, че не вярвам "добрите" да са повече, защото инфантилните дечица щели влизат основно към републиката. Точно обратното-в WoW, където ордата са по-нецивилизовани, bad-ass, големи и зли (на вид) има повече хора (в това число и деца). Просто републиката и светлата страна е банална за доста хора.
Офтопик, ама трябва да споделя, че Лукас е педал, наскоро гледах 3та част за първи път от 2005 насам, няма таква посредственост просто. А като си помисля първа каква дебилщина беше и втора колко незадоволителна ми се стори дори като излезе...еми деба. И стар уорс има як потенциал, просто тоя човек го преебава постоянно. Аз и в Байоуеър нямам голяма вяра де, сетинга и страничните четива ще ги докарат, ама куестовете и централната история сигурно ще са типизирани а ла мас ефект, котор, драгън ейдж и т.н. Не че мога да ги вина, след като троика фалираха може би рпг феновете не заслужават нищо качествено, ама все пак...
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 11:01
Естествено че лошите ще са повече. Всеки иска да носи червен меч все пак. Аз лично ще играя с ловец на глави защото спасих галактиката два пъти от ситите в двата Котора и сега искам да пострелям по малко джедаи. И Изходе моля ти се недей да говориш колко е скапан Лукас в присъствието на толкова много фенове на Междузвездни войни (включително и мен). Не е добре за здравето Не мога да говоря за Ефекта на Масата и Времето на Драконите (Mass Effect и Dragon Age за неразбралите), но историята в KotOR си беше и още е доста добра. Още първия път когато играх играта ми се стори добра, а сега когато вече чета какво ми говорят разните NPC и мисля върху думите им ме кефи още повече. Ако искаш да се оплакваш от тия работи направи се тема "Защо TOR ще се провали".
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 11:44
Изход написа: само да вметна, че не вярвам "добрите" да са повече, защото инфантилните дечица щели влизат основно към републиката. Точно обратното-в WoW, където ордата са по-нецивилизовани, bad-ass, големи и зли (на вид) има повече хора (в това число и деца). Просто републиката и светлата страна е банална за доста хора. И двамата сте прави. Аз, като човек който следи тенденциите в къмюнитито, мога да кажа, че идиотите са разпределени поравно между двете фракции. От една страна имаш инфантилите, които искат да бъдат "добрите" и да бият "лошите". От другата имаш измъчените, изтерзани тийнейджъри, които мислят, че е готино да бъдеш лош. Сетингът оперира на Black and Gray Morality или дори на Gray and Grey Morality, ама на кого му пука... Дори не искам да навлизам в популярността на тъмния джедай (готин анти-герой) и светлия сит (благороден демон). Тук кретенията достига рекордни размери - всеки иска да е такъв, защото е готино да бъдеш бунтар. BTW, World of WarCraft не е добро сравнение, защото там няма добри и лоши - всеки се бори за себе си. Blizzard got that right, at least. Изход написа: Аз и в Байоуеър нямам голяма вяра де, сетинга и страничните четива ще ги докарат, ама куестовете и централната история сигурно ще са типизирани а ла мас ефект, котор, драгън ейдж и т.н. Какво точно значи "типизирани" в този контекст? gua543 написа: И Изходе моля ти се недей да говориш колко е скапан Лукас в присъствието на толкова много фенове на Междузвездни войни (включително и мен). Не е добре за здравето Тук съм на негова страна. Лукас е може би най-лошото нещо, което се е случвало на сагата. Трябва да се отбележи, че филмът с най-високи оценки (и от критиката и от феновете) е "Империята отвръща на удара" - т.е. този в който Лукас няма почти никакво участие. gua543 написа: Аз лично ще играя с ловец на глави защото спасих галактиката два пъти от ситите в двата Котора и сега искам да пострелям по малко джедаи. Не ти го препоръчвам. Ловецът има може би най-лошата история в играта.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Авг 2011 11:57
Минотавъра написа: Аз не можах да гледам, к'во показаха? И аз не го гледах, малкия нещо се разбуди, а сега е ред на жена ми да е командировка, та аз съм му детегледачка фор дъ тайм бийнг хД. Което ме подсеща, аз миналата година бях до Сиатъл и си взех билетчера за РАХ, ама не пробвах ТОР, само демото на ГВ2, сега ако имах шанса веднага щях да се наредя за ТОР да видя как ще ми се стори хД.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 12:06
Мамка му, аз пък заспах Никой ли не го е гледал, дееба? Бай дъ уей, нямаше да видиш много - даваха само по 15-20 мин. Докато се научиш да управляваш героя и времето ти изтекло.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:26
Вчера като гледах анкетата относно ММО-тата на РАХ (с въпрос - за кое заглавие сте най-развълнувани), на първо място беше ТОР с 80%, а на второ ГВ2 с 12% ХД. Поне са близо по популярност и ГВ2 има някакъв шанс (/ендсърказъм).
А да - ТОР спечели най-добро ММО в Германия на Геймском (най-голямата европейска гейминг конвенция). Изглежда, че играта реално е най-доброто ММО което можем да очакваме в близките години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:34
Ами аз гледах цялото предаване по геймбрейкърс тв,от линка който CallMeTheSnake даде.Като за начало обявиха че няма да има предаване на живо,защото в театъра нямало wi-fi и следях случващото се от коментарите и чата.Започнали са с операцията в етърнити ваулта,като са избирали хора от публиката(които са уайпнали жестоко ).После имаше пвп-уарзон и накрая Q&A,където не видях да казаха нещо интересно. Иначе като цяло по-интересните новини са,че от 2 септември започват бета уикендите в щатите и че са обявили уорлд пвп-то,като за начало на планетата Илум(после и други планети).Накратко-бази,кули и когато сломиш отбраната на базата викаш бомбинг страйкове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:39
@CallMeTheSnake Не се лъжи с тези проценти.Нормално е да бяха 80 защото беше панела на тор-а.След 2 часа като започна панела на гу2 беше точно обратното.А за геймском-а,миналата година наградата я спечели именно гу2
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:41
Т'ва още ли не фалира? Мислех, че след последните видеота всички са си отказали преордърите.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:47
moroel написа: @CallMeTheSnake Не се лъжи с тези проценти.Нормално е да бяха 80 защото беше панела на тор-а.След 2 часа като започна панела на гу2 беше точно обратното.А за геймском-а,миналата година наградата я спечели именно гу2 Хаха, явно са ресетнали вотовете хД. Иначе - тя ГВ2 миналата година я спечели, но тази хайпът по играта е намалял значително, от това което виждам. Миналата година хората си продаваха майките за да се доберат до демо-станцийте, а тази, като гледам, няма даже и много клипчета от играта снимани по време на РАХ 2011. Тотал Бизкит зверски се кефеше на играта, но и ТОР му хареса, и каза че и двете игри са страхотни, и всичко е въпрос на вкус. От това което виждам, ТОР определено е по-близко до моя - не ми харесва това, че ГВ2 дивелъпърите продължават да говорят, как енд-геймът започва от първо ниво - това не е енд-гейм, това си е керъктър прогрешън, Енд-гейм е да си си развил героя и да си влизаш от време на време в някое дънджънче с няколко приятеля, да си пиеш биричката и да си чилваш, а не да си развиваш героя (поне за мен това е така).
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 12:51
Tiny написа: Т'ва още ли не фалира? Мислех, че след последните видеота всички са си отказали преордърите. След последните видеота преордърите заваляха. Байоуеър трябва да запалят свещ на Total Biscuit за безплатната реклама. @moroel: Мерси.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 12:55
Ами какво да ти кажа-въпрос на вкус.Аз лично мисля да си купя и двете игри(+диабло 3,която междудругото отвя всичко на геймском-а,няма тор,гу2,код,батълфиилди).Според мен и двете има какво да предложат и то по много.А за хайпа какво да ти кажа,доста е относително.От пакса почти няма филмчета за гу2,защото демото е същото като от геймскома и няма нищо ново и интересно.Иначе от самия геймском има над 100 филмчета.Мен лично най ме е яд,че няма филмчета за тор-а.От време на време само някой кратък клип в алтертор-а и това е.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 13:31
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 13:43
Аз съм съгласен, че новите три Епизода бяха боклуци. Добре че в "Империята отвръща на удара" на Лукас общо взето само са му позволявали да седи на снимачната площадка без да говори Човекът създаде идеята, притежава лиценза, от какъв зор му трябваше и да режисира Нищо чудно Уве Бол да се бе справил по-добре. Колкото до КОТОR-а, историята в своята основа е преработена версия на филмите, само че 4000 години по-рано. Реван е все едно Вейдър. Обаче силната страна, с която КОТОR печели е атмосферата, която създава и начинът на представяне на събитията. Имах един приятел навремето, който казваше за настолните D&D игри, че една и съща история може да изглежда съвсем различна в зависимост от това колко го бива Дънджън Мастъра. В случая Bioware са много кадърен Дънджън Мастър А за GW2, аз все още не бързам да се хвърлям на "hype train". Реално тази игра би излязла най-рано през септември 2012, а дотогава има цяла година. Ако NCSoft не даде зор, може би първата половина на 2013-та е по-реален прозорец.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 13:58
Единственото нещо, което ме човърка от вътре, е това, че за няколко хиляди години като цяло технологията изобщо не е напреднала много.. поне аз така ги виждам нещата.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 14:08
В Star Wars принципно е така. Технологията напредва изключително бавно, но разлика има, стига да знаеш къде да гледаш. За out-of-universe обяснението виж Cosmetically Advanced Prequel и The Aesthetics of Technology.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Авг 2011 15:21
Е, то е ясно, че ще искат да внесат старото чувство на Стар Уорс, но мен вечно ще си ме човърка отвътре хД. Не че, ще ми попречи да се насладя на играта . http://www.gamebreaker.tv/pax-2011-swto ... iscussion/ - Ето я въпросната дискусия.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 15:44
Тия тримата ще ме накарат да заспя на клавиатурата. Може и да кажат нещо важно по някое време, ама как да отделиш зърното от плявата?
Архаична технология ще видиш (вероятно) в следващите таймлайни, стигащи до 32,000 г. преди филмите.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Авг 2011 16:18
Минотавъра написа: Тия тримата ще ме накарат да заспя на клавиатурата. Може и да кажат нещо важно по някое време, ама как да отделиш зърното от плявата?
Архаична технология ще видиш (вероятно) в следващите таймлайни, стигащи до 32,000 г. преди филмите. Хаха, снощи ако не беше заспал преди да започне, щешо по време на него 100% да заспиш хД.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Авг 2011 17:00
Минотавъра написа: gua543 написа: И Изходе моля ти се недей да говориш колко е скапан Лукас в присъствието на толкова много фенове на Междузвездни войни (включително и мен). Не е добре за здравето Тук съм на негова страна. Лукас е може би най-лошото нещо, което се е случвало на сагата. Трябва да се отбележи, че филмът с най-високи оценки (и от критиката и от феновете) е "Империята отвръща на удара" - т.е. този в който Лукас няма почти никакво участие. Чакай малко нещо не схващам. Как така човека измислил Междузвездни войни е най-лошото нещо случвало им се някога? Минотавъра написа: gua543 написа: Аз лично ще играя с ловец на глави защото спасих галактиката два пъти от ситите в двата Котора и сега искам да пострелям по малко джедаи. Не ти го препоръчвам. Ловецът има може би най-лошата история в играта. Малко спойлерчета ако може? Не нещо грандиозно де просто колкото да ми обясниш.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|