Автор |
Съобщение |
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 27 Авг 2011 16:17
Минотавъра написа: Демек... character creation процеса?
Първо избираш клас. Всеки клас има от 2 до 5 origin-а (подобно на Dragon Age), които определят расата и предисторията на персонажа.
Пример: Инквизиторът стартира като роб. Петте му origin-а обаче са различни. Човекът е потомствен роб. Туи'лекът е продаден на Ордена от собствените си родители. Забракът е роб от новозавоюваните територии, които, допреди няколко години, са принадлежали на републиката. Рататакът е потомък на разбитите и поробени поддръжници на Дарт Виш. И т.н., и т.н. Аха, значи е зависима от комбинацията м/у клас и раса. А как се развива историята на героят ти можеш ли да променяш в зависимост от изборите си в играта?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2011 16:21
Историята на героя се развива според действията му. Duh.
Да промениш какво? Характера на героя? Характера на съюзниците? Обществото около себе си? Сторилайна?
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 27 Авг 2011 16:42
Минотавъра написа: Историята на героя се развива според действията му. Duh.
Да промениш какво? Характера на героя? Характера на съюзниците? Обществото около себе си? Сторилайна? Което и да е от гореизброените, идеята ми беше, до колко е гъвкава историята в играта, доколко тя може да зависи от играча, и дали всичките тези опции който имаш при диалозите променят историята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Авг 2011 16:51
Аз доколкото знам историята си е фиксирана според класа ти и решенията ти имат значение дотолкова доколкото да ти дават дарк/лайт сaйд точки,иначе някакви генерални промени в света няма,то в ммо просто няма как да се направи.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2011 16:55
CallMeTheSnake написа: Което и да е от гореизброените, идеята ми беше, до колко е гъвкава историята в играта, доколко тя може да зависи от играча, и дали всичките тези опции който имаш при диалозите променят историята. Кратък отговор: Да. Дългият отговор би бил прекалено дълъг, а ме мързи да пиша.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 27 Авг 2011 16:59
Минотавъра написа: CallMeTheSnake написа: Което и да е от гореизброените, идеята ми беше, до колко е гъвкава историята в играта, доколко тя може да зависи от играча, и дали всичките тези опции който имаш при диалозите променят историята. Кратък отговор: Да. Дългият отговор би бил прекалено дълъг, а ме мързи да пиша. Хаха, ОК, мерси за вниманието и отговорите.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Авг 2011 19:55
нищо няма да се променя, не го слушай минотавъра, той вика, че и Mass Effect е RPG. А колко дълъг пост да трябва за това, играта не е излязла още, разполагаме само предоставеното от маркетинговия отдел, което е преувеличено и заблуждаващо. Колкото в Мас Ефект изборите ти имат значение, горе долу толкова (дори по-малко) ще е и тук. Демек почти никак.
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2011 21:38
Изходът хал хабер си няма от тая игра, не му обръщай внимание.
Изборите на героя имат значение. Ето няколко примера:
В известния сценарий "The Black Talon" можеш да избереш дали да убиеш капитана или не. Ако го убиеш, инстанцията става доста по-трудна, тъй като заместничката му е неопитна и позволява на враговете да вземат кораба на абордаж. По-късно роднините му пращат ловци на глави след теб. Ако го пожалиш той ти помага и добиваш съюзник, но нарушаваш директна заповед на великия моф Килран, един от най-могъщите хора в империята.
Воинът може да избере дали да убие първия си мастър на 10-ти левел. Ако го убие се отключва куест с дъщеря му по-късно в играта.
Джаеса Уилсаам може да бъде обърната към светлата/тъмната/неутралната страна, което модифицира куестовете й.
Когато получаваш Залек се активира различна кътсцена (т.е. история) в зависимост от това как си се държал с учителя си.
И естествено от действията на героя зависи кой от трите ендинга ще получиш.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Авг 2011 22:34
^^FUCKING GRAND SPOILER!!!
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Авг 2011 22:34
Звучи къде-къде по-добре от системата в ГВ2, мерси за кларификацията.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2011 22:37
Ендингите някой иска ли да му ги спойлна
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 27 Авг 2011 23:42
Минотавъра написа: Ендингите някой иска ли да му ги спойлна Аз
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Авг 2011 23:51
CallMeTheSnake написа: Звучи къде-къде по-добре от системата в ГВ2, мерси за кларификацията. A kakва е системата в гу2?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2011 00:22
Jedi Knight написа: Минотавъра написа: Ендингите някой иска ли да му ги спойлна Аз Няма проблем... само че останалите ще ме обесят. Обади ми се по скайпа.
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2011 16:46
http://www.4shared.com/video/5tK9toTz/Jedi_Knight_vs_Sith_Inquisitor.html - сравнение между Рицаря и Инквизитора. Имах известни проблеми с ъплоудването (4shared е ебаси нестабилния сайт), така че ако не можете да го изтеглите ми се обадете да го пратя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Авг 2011 22:32
Да попитам-към коя фракция сте се насочили?
|
|
|
|
|
CallMeTheSnake
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Авг 2011 22:43
moroel написа: Да попитам-към коя фракция сте се насочили? Империята, разбира се, всички дечковци ще се набутат джедаи за да са от ''добрите'', както винаги. http://www.gamebreaker.tv/live/Ще предават някаква хубавинка на живо след 10-тина мин.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2011 22:51
Инфантили има и от двете страни поравно.
Аз съм се насочил към Империята, защото историята е по-интересна.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2011 10:14
Аз не можах да гледам, к'во показаха?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|