Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:23

Къв си прост копеле, без да си играл играта - съдиш кое е какво. Аз съдя МЕ3 по факта че са го превърнали в зле направен екшън, без грам пипане нито откъм графика, нито откъм дизайн, нито откъм умения, нито откъм оръжия.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:28

DJ Cat написа:
Къв си прост копеле, без да си играл играта - съдиш кое е какво. Аз съдя МЕ3 по факта че са го превърнали в зле направен екшън, без грам пипане нито откъм графика, нито откъм дизайн, нито откъм умения, нито откъм оръжия.

Браво на тебе! Явно си един от малкото, които са ги забелязали тези неща...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:28

Danivanov написа:
Къде са хищните прилепи в мрака? Къде са крясъците? Къде са висящите парчетии?

Всичко е там. :shock:
Danivanov написа:
Измислиха нов жанр. Точка.
Ако си разгледал внимателно E3, ще забележиш, че разликите са очевадни.

Къв е тоя нов жанр? :lol:
Danivanov написа:
GoW 1 - добре; GoW 2 - още по-добре; GoW 3 - закачливо приключенско екшънче от типа на филма за принца на Персия.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:30

Аре стига фенбойски войни бе, дерайлирахте цялата тема :x

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:32

Минотавъра написа:
Аре стига фенбойски войни бе, дерайлирахте цялата тема :x

Направих я интересна.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:34

Може и да греша. Постни един клип...

TPS-RPG е жанра.

Кракена трябваше да е отвратителен. Вместо това е като изваден от детска анимация.
При това, някой възкликна, че разпарчетосването на желираното му око е гадно...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:40

DJ Cat написа:

Само аз ли усещам иронията в този пост?

Критикуваш Дан, че съди дадена игра без да я е играл... след което оплюваш игра, която все още не си играл :lol:

Danivanov написа:

Моля? Би ли ми обяснил какъв точно е този жанр? Кое е ново - RPG-то или TPS-а? Или може би идеята за хибридизация?

Сериозно, това вече е фенбойщина. BioWare никога не са се славили c иновативни концепции - те просто полират вече доказали се такива.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:41

Въпрос на вкус казало прасето и изяло лайното.
Mass Effect 3 - The fate of the galaxy is in your hands, no pressure or anything
Gears of war 3 - Let's just go kick some ass because I want something.Fuck the universe

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:54

Минотавъра написа:
DJ Cat написа:

Само аз ли усещам иронията в този пост?

Критикуваш Дан, че съди дадена игра без да я е играл... след което оплюваш игра, която все още не си играл :lol:

Danivanov написа:

Моля? Би ли ми обяснил какъв точно е този жанр? Кое е ново - RPG-то или TPS-а? Или може би идеята за хибридизация?

Сериозно, това вече е фенбойщина. BioWare никога не са се славили c иновативни концепции - те просто полират вече доказали се такива.

Понеже бавно загряваш, дообясних защо критикувам игра, която още не съм играл, но ти си отчайващ затова пояснявам.

Той съди Гиърса без да я е играл, че не е достатъчно добър екшън и продължение на предните части. Аз съдя МЕ3 че е превърнат в тъп шутър(факт намалени са РПГ елементите до минимум), графиката не е променена (факт), дизайна и интерфейса са си все същите (факт), уменията не са мръднали - същите безполезни боклуци - pull, singularity, overload и т.н. ( друг факт).

Балъка казва просто че ГОУ 3 е усрана на базата на нищо. Напротив с по-добра графика, с по-добри анимации и с по-добър арсенал, точно най-добрата част от поредицата. МЕ3 имат време да я правят още, но за момента е чист МЕ2, без капчица труд вложен. Нищо не са променили и ако МЕ3 е фейл като Да2 - Байоуер стават балъци номер едно, без право на успорване. Добре че има истински рпг-та че с тези тпс си ебало майката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 21:56

Минотавъра:
Не са се хвалили, защото пичовете вършат дела и не очакват награда за това.

RPG-та, много рядко играя. Игри като Dragon Age и The Witcher, играя с прозявки от време на време - малко по-малко.

Това което се постигна с ME1 е невероятна смесица между - динамика, хаотичността на RPG-тата и великата вселена, която пичовете създадоха.

Доколкото предусещам, ти не си доволен от геймплейното оформление на ME3, или?

Ако ти станеш гейм-дизайнер и измислиш нещо иновативно, ще тръгнеш ли да го разправяш на всеки срещнат? Има вероятност да станеш досаден...

"Bioware като че ли са наказани да бъдат велики. Всяка тяхна игра успява да революционализира по един или друг начин ролевите приключения. По същия начин, по който Blizzard влияе на развитието на стратегиите. Baldur's Gate показа как се прави изометрично RPG, Icewind Dale пък изрита Diablo по голямото, червено "Д" доказвайки, че един hack&slash също може да има богата история и комплексна система от игрови правила. Ретроспекцията ни продължава с Neverwinter Nights - едно от първите успешни 3D RPG-та с революционна система за създаване на модове за него. И приключваме с Knights Of The Old Republic и Jade Empire - най-брилянтната Star Wars игра на всички времена и една от най-красивите азиатски приказки, излизали за PC. Затова не е чудно, че около Mass Effect се вдигна толкова много шум, а самата игра бе чакана с невероятно нетърпение."

Георги Панайотов, си е казал всичко, много добре...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 22:06

Цитат:
Балъка казва просто че ГОУ 3 е усрана на базата на нищо.

Цитат:
Кракена трябваше да е отвратителен. Вместо това е като изваден от детска анимация.

Цитат:

Цитат:
Level Up-а, също жестоко напомня на CoD.

Цитат:
Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си.

Графиката при ME3 е променена и въпреки това, смесва по изключителен начин атмосферата на единицата(откривателската) и двойката(минорната и фаталната).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 22:11

Danivanov написа:
Цитат:
Балъка казва просто че ГОУ 3 е усрана на базата на нищо.

Цитат:

Цитат:

Цитат:
Level Up-а, също жестоко напомня на CoD.

Цитат:
Ice-T има роля в играта(GoW 3). Мамка му, дори и създателите нямат право да развалят играта си.

^Което е наистина нищо. Кракена не изглеждал добре.. пич дизайна на чудовищата почти не е пипан. Насилието даже е качено. Къде му е насилието на Mass Effect-а? Level up-а напомнял на CoD.. двете поредици нямат нищо общо при развитието във мулти. Знаеш ли от къде знам? ИГРАЛ СЪМ GEARS :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 22:16

Насилие на Mass Effect, не му трябва.
Играта винаги е била един смислен и интелигентен разказ за обратите, които съдбата може да ти сервира, хората за които те е грижа и препятствията, през които определен човек трябва да мине, за да може 10000000000000000000 други да живеят нормално(и да живеят въобще). За действията и последствията. Класика, пренесена в уникална и обширна вселена.

Взимане на тежки морални решения. Смесица от най-доброто, което Sci-Fi киното и игрите предлагат.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2011 22:17

DJ Cat написа:
Понеже бавно загряваш, дообясних защо критикувам игра, която още не съм играл, но ти си отчайващ затова пояснявам.

Мерси за проявеното снизхождение, господарю.

Цитат:
Аз съдя МЕ3 че е превърнат в тъп шутър(факт намалени са РПГ елементите до минимум)

Факт, RPG-елементите са увеличени спрямо предишната част. Потвърдено в хиляда изявления до момента.

Цитат:
графиката не е променена (факт)

Енджинът е същият, но е е изстискан до максимум. Подобрения в графиката има, макар че не са чак толкова големи.

Цитат:
дизайна и интерфейса са си все същите (факт)

Това да, но какво значение има?

Цитат:
уменията не са мръднали

Уменията са същите, но системата на изучаването им е друга - има skill trees.

Цитат:
МЕ3 имат време да я правят още, но за момента е чист МЕ2, без капчица труд вложен.

Съветвам те да се поразтърсиш за информация преди да приказваш. Само в този пост допусна маса грешки. И какво точно очакваше - някаква напълно нова игра, която няма нищо общо с предишните ли?

Danivanov написа:
Не са се хвалили, защото пичовете вършат дела и не очакват награда за това.

Айде, айде, моля ти се. Не е нужно да ми се хвалят - аз си имам собствен акъл и мога да преценя сам. Я ми изреди тия революционни идеи на BioWare, за които говориш?

И ти и котаракът се държите като отчаяни фенбойчета, подобно на деца, които се карат кой е по-як - Батман или Спайдърмен. Ебахти резила.

Цитат:
Доколкото предусещам, ти не си доволен от геймплейното оформление на ME3, или?

Доволен съм, но това не значи, че трябва доброволно да ослепея за недостатъците й и да провъзгласявам превъзходството й над всички останали игри. Обективност, майна...

Цитат:
Георги Панайотов...

Това не са иновативни неща, просто нестандартни за времето си. Пионер -/- иновативен.

Аз съм голям фен на BioWare, но няма да тръгна да претендирам, че те са алфа и омега на индустрията и игрите им са второто пришествие на гейминга. Успокой се малко.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2011 22:39

Цитат:
Айде, айде, моля ти се. Не е нужно да ми се хвалят - аз си имам собствен акъл и мога да преценя сам. Я ми изреди тия революционни идеи на BioWare, за които говориш.

И ти и котаракът се държите като отчаяни фенбойчета, подобно на деца, които се карат кой е по-як - Батман или Спайдърмен. Ебахти резила.

Фенове сме на различни неща.
Плюя по Gears 3, защото се плюе по ME3. Това се прави в момента. Дискусия на тема - лабавите елементи в игрите, които очакваме.
Не ги пиша тия коментари, за да обиждам съфорумниците и съответно те, не трябва да се обиждат от това, че изказвам мнение. Колкото повече мнения, толкова по-добре. Накрая отсяваме най-ярките минуси.

Цитат:
Я ми изреди тия революционни идеи на BioWare, за които говориш.

Цитат:
Това което се постигна с ME1 е невероятна смесица между - динамика, хаотичността на RPG-тата и великата вселена, която пичовете създадоха.

Цитат:
Това не са иновативни неща, просто нестандартни за времето си. Пионер -/- иновативен.

Хората, които създават "нестандартни за времето си" неща(и са смислени), се уважават. Харесвам това студио и съм на тяхна страна.

Светещото кубче на картината е нестандартно, отличаващо се и иновативно(ако приемем, че няма други кубчета като него). Може да направи някаква революция или да не направи. Може да бъде различно за добро или зло. Може да нямаш интерес от тази иновация, но други хора да имат. С времето и други кубчета ще станат като него, но то ще бъде запомнено като първото такова(от някои хора).

Естествено, какво са тези игри, ако ги погледнем от днешна гледна точка. Но не трябва да забравяме, че ако не са били те, може би нещата, които играем сега, нямаше да съществуват.
Целта ми е, да защитя твърдението си.

P.S.: Хм... прегледах геймплей видеото от миналата година(на GoW 3) и действително изглежда много добре. Явно само последното представяне(това на E3 2011), не ми е харесало. Така де, не се показаха хвърчащи крайници(нещо характерно за поредицата). My mistake...

Профил Skype

Публикувано на: 10 Юни 2011 18:54

Live action trailer.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2011 19:28

Draksis написа:

Интересно е направено, макар и да не се вписва толкова със стила на ME, колкото към този на Half-Life 2.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 00:02

Това което ме притеснява е колко динамично ще се развива историята. При положение че Земята бива унищожавана и Шепърд трябва да реагира бързо и да доведе подкрепления, кога ще остане време за правенето на куестовете и разучаването на планети. Морално неправилно ми се вижда по време на унищожението на Земята, нашия герой да си разкарва задника из галактиката търсейки риба за кроганите примерно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2011 14:26

thewhitestig написа:
Това което ме притеснява е колко динамично ще се развива историята. При положение че Земята бива унищожавана и Шепърд трябва да реагира бързо и да доведе подкрепления, кога ще остане време за правенето на куестовете и разучаването на планети. Морално неправилно ми се вижда по време на унищожението на Земята, нашия герой да си разкарва задника из галактиката търсейки риба за кроганите примерно.

Останалите от екипа, също се борят за оцеляването си. Ясно е, че трябва помощта на всички раси, но за да стане това, трябва да се решат проблемите им. Единственият организиран човек е Shepard(и точно заради това е лидер...). Само да има кой да го слуша...
Андерсън ще наблюдава зeмния фронт и евентуално, ще изпрати един SMS до Normandy, когато стане напечено ;)

Новини:
- Illusive Man работи за Reaper-ите. Кейси го потвърди на едно от геймплейните представяния за GameTrailers.
http://www.youtube.com/watch?v=8K5LuFaCTcM
Можете да го чуете на 08:25.
Най-вероятно и Illusive Man е същият случай като Saren.

- Ще управляваме "машината за убиване" от 02:35.
http://www.youtube.com/watch?v=lBjoi5BiKoc

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 11 Юни 2011 15:04

Danivanov написа:
- Illusive Man работи за Reaper-ите. Кейси го потвърди на едно от геймплейните представяния за GameTrailers.
http://www.youtube.com/watch?v=8K5LuFaCTcM
Можете да го чуете на 08:25.
Най-вероятно и Illusive Man е същият случай като Saren.

Слабо и предвидимо. Очаквах повече от това, честно.

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost