Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 22:53
извинявай пресатор, но без да се надценявам смятам че играх доста прилично и 2те игри, и последната със рикимару направих добра игра сравнение с останалите. Това че съм отишъл афк когато 5 наядени героя ни атакуваха базата със счупен тауър докато сме умрели от нашия отбор няма голямо значение тъй като беше ясно че ще загубим. А 1вата игра (когато бях с pudge) още при противниковите пикове(арахна, магмус, валкирия) беше ясно че нямаме шанс.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2009 23:50
Добре, бе, мамка му, ето ви една рецепта. Slither, Soulstealer (yours truly), Arachna и Devourer пукнаха гъза на Scout, Night Hound, Swiftblade, Moon Queen и Ophelia. Четирима на петима, срещу тотален gank отбор, на всичкото отгоре и изоставахме с две-три нива, а ги строшихме. Ако Electrician-a, петия член на отбора, не го беше изхвърлило, щяхме още по-голям бой да им хвърлим.
Що не можем да ги бием като клан, не знам.
И то не да речеш, че не можем, а сякаш не искаме.
Първата ни отборна битка със Suzumaki и EricClapton ги разбихме. Втъкнахме ги в конски гъз.
Карай.
А Мекицата разбива. Браво на човека.
Кефи ме.
Може би проблема е в мене. Вие сте си тренирали нервите по две-три години преди това на ДотА, а на мен тия 30 игри ми бяха първите. Все пак, мисля че с range персонажи се справям добре, макар и мелетата да са ми пълна трагедия.
Дълъг стана тоя пост.
Спирам.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 01:00
Ние сме си тренирали нервите с Дота, а ти с файтъри При тях е повече нервирането
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 01:34
Ъхъ. Тъй си е. Нощни птици сте сите, бе, ей, що не нанкате? Искам темата да задмине броя страници на "Кво слушате в момьента".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 01:43
Draksis написа: Ъхъ. Тъй си е. Нощни птици сте сите, бе, ей, що не нанкате? Искам темата да задмине броя страници на "Кво слушате в момьента". Е тогава треа всеки да казва колко килове е правил, кви итеми е збрал и т.н.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 08:53
Дайте само една покана да видите как ще ви кординирам само. Който не изпълнява - анално !!!
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 09:47
Дайте сега и аз да си пльосна мнението. Ще има и критика, ама не ми се сърдете много. Първо, аз съм си нууб-не съм играл Дота от 6 месеца, а преди това съм играл около 3-4. Което означава, че и на тази игра съм нууб и ще сами необходими ПОНЕ 2-3 месеца да вляза във форма. Второ, като играем като клан, аз предлагам към името на играта да се бутва едно "n00b". Защото, извинявайте, ама само като видях оня с Валкирията с Пср 1700+ и два пъти повече убийства, отколкото смърти и се насрах у гащите-още тогава ми стана ясно, че губим. С пиковете на героите се потвърди. Трето, Пресатор(да не ми се сърдиш, ей) как, по дяволите, да се бутна точно във Валкирията и в оня другия дето беше? Какво имаш предвид под "секи бяга на рандъм принцип"? Еми как да бягаме-организирано ли? В смисъл ние нямахме друг шанс освен да правим тактическо отстъпление. Мекицата игра добре, Уидоу и Драк не съм ги гледал, просто нямаше време. С една дума, искам да кажа, че това е просто една игра, а клана ни е все още далеч от про-класата в играта. Така че или да се бием срещу нуубове, или приемете, че ще падаме! Аре мир!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
DrunkenHase
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 11:48
Като един скромен просяк ще помоля за 1 покана. Видях играта и много ми хареса, но имам преблем с регистрацията ще сум мн благодарен ако някои прети 1 поканка . t0ma.popov.90@gmail.com или t0ma_popov@abv.bg. Ае 10x предварително.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 11:56
Здравейте, някой би ли изпратил една покана на ddarkyy@gmail.com ? Много благодаря !
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 12:49
Аз и Митака бяхме първи.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 12:54
Да - ако някой смята да раздава покани - Drovage се заплю първи, след него съм язе.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 13:09
Вчера влязох и направих 2 игри, първата бях със swiftblade или нещо от сорта, бихме ги със зор, но ги бихме. 2-рата бях със soul... нещо си (nevermore в дота) Онея доста ни биеха, но нямаха тиймплей, докато гонеха да убиват наще аз тръгна соло пуш доло и им изнесох базата Зор ми е, че не ми тръгва на компа, а играя от лаптопа и играя на земята Edit: nick-a mi e Die_cunt Вкарайте ме в клана
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 14:11
кажете откъде да гледам за покани че ако имам ви давам на секундата
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 14:18
Няма откъде, но ние все пак си се надяваме някой да е направил повече от 1 рикуест за поканки, та да го измуфтим да даде на другарчетата си, зажаднели за нещо по - така.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 14:22
абе разбрах от къде е това е когато си направиш рег има такава секция, ама в момента ми пише че не може...
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 15:02
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 16:45
Сега играх с Madman много див герой, 15/3 stats бях, като 3-те пъти бяха отначало докато схвана героя. След това имах items: midas, крак, Sange & yasha, rapira, MKB. Не знам как са им имената в ХоН, тоя скаут уж много го хвалехте, точно той ме уби отначало 3 пъти и после го помлях, биех страшно бързо и по 800 критикал Доста забавна игрица
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 16:49
аз пък ейсега играх срещу някакъв мега нуубарския host Scout, отначало стийлна всички фрагове на тийма си и 1 от тях лефна после пък се ояде жестоко ама тийма му беше много зле и ги изнесохме с мега крийп, а той постоянно правеше бд...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 17:27
Баси, ей ся играем Blood Hunter, Pharaoh и Soulstealer срещу Swiftblade, Madman и Pebbles. Личеше си отдалеч, че ще ги спукаме, ама моите тъпанари взеха, че се disconnect-наха. Аман...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Авг 2009 18:14
Draksis написа: Баси, ей ся играем Blood Hunter, Pharaoh и Soulstealer срещу Swiftblade, Madman и Pebbles. Личеше си отдалеч, че ще ги спукаме, ама моите тъпанари взеха, че се disconnect-наха. Аман... Oo тва не е нищо, преди малко играх с някакви супер мега нуубове. Занчи аз съм Behemoth един е магина итрети е омни. Идват да ни гангват Glacius и Accursed и аз се дърпам на зад защото бях на половина и в същото време и моите се дърпат на зад с мене. Стънвам ги, но продължават ни гонят, след което Glacius ме слолна и ме обиха. Значи можеше омни да ме хилне и да им направи дмг, а магината можеше да се върне и да ги спука, но решиха да избягат. После цяла игра псувах Омнито, а тои само си седееше в базата и ми викаше, че съм 12 годишен.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|