MaRiN_007 написа:
Еми и аз ще кажа моето скромно мнение с оглед някой хора да се обидят. Този бфл пач като го сложих добре горе долу ми хареса уж може да е за оригинални игри дадох си там регистрирана версия на играта имам, еми пуснах един мач както зареждаше и е изхвърли от цялата игра с съобщение сенд ор донт сенд , пробвах пак същатата работа. Еми сега сезона на феновете е само за мулти какъв е смисъла от него като 90 % от хоората не играят сингъл то беше ясно от начало че за да се направи отбор и да се вкара в мулти трябва ЕА дабарат , както и трябва да се играе в режим бе а про 11 на 11 където през ип или лан неможе.
Друго реших да го махна тоз пач дадох ънинстал на всичко пускам играта - сенд ор донт седн правих работи някви джаджи същата работа неможе да зареди и сега трябва прейнстал. Пълен отврат за мен незнам идеята е добра , ама както каза феликс много пъти се осират нещата , като визия пача ми харесва , но има доста бъгове. Това е от мен
Сега трябва прейсталирам фифата пак
пфффф баси историята баси... е от тия твой думи Марине просто вече тотално съм се отчаял и повече край, аз това дори не искам да го чувам за тоя пач, та ако ще да съм фен на ЦСКА И ЛЕВСКИ
ще им играя аз с някакви отбори-абе я си земете се осъзнайте баси
били сложили В група... лоооол, супер яко ще да е, охооо имат си собствени песни лелеее тоя дето ги е изпял шапка му свалям само дето незнам колко трябва да е тъп за да си даде песните на толкова тъп пач...
абе това ако ми беше станало на мене да трябва да преинсталирам направо ги хващам тия сите там отивам им у офиса ли къде имат нещо и ги чупя просто, това е подигравка баси, 1 година седят кумят се и правят нещо и накрая секи път се осират ама яко, разтройство ли устройство ли имат незнам
За хората който вече мислят като мене им давам съвет просто следващия път когато чуят че има БФЛ пач да вземат да драснат едно писъмце до ЕА в което има 2 варианта-да ги нахлебят здраво и второ да ги нещо там ръчкат да правят БГ първенство... абе да им кажат и Б група да сложат ако искат и А регионална
апхахахахха, абе щооо тия от БФЛ не направиха А регионална??? виж яз на тия им се кефим-сигурно е яко клане там