Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 21:44

Е ти и да не беше казал жоро щеше да ми каже , ама не се притеснявай с англия и въобще с тея национални малко на автопилот карам нищо съществено немога да сътворя :wink:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 21:59

MaRiN_007 написа:
Е ти и да не беше казал жоро щеше да ми каже , ама не се притеснявай с англия и въобще с тея национални малко на автопилот карам нищо съществено немога да сътворя :wink:

Ха щом казваш 8)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 22:00

Имах малко работа тия дни ... Как па точно се падна да играя с тоя , немоа го понасям :evil: , са трябва да му махам блока ала бала ... Утре ще го търса !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 22:03

crazysasho написа:
Имах малко работа тия дни ... Как па точно се падна да играя с тоя , немоа го понасям :evil: , са трябва да му махам блока ала бала ... Утре ще го търса !

ае па ти къв си че да казваш с кого да играеш тва е жребия пиши ми сега кво утре пиша ти от 2ва дена а ти се криеш кат мишок :D :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 22:48

Верно , че не си БЪЛГАРИН , но мисля , че си научил поне малко ... Написах "Имах малко работа тия дни" , което не значи , че съм се крил а , че не съм имал време да играя , отвори тълковния речник ако не знаеш какво написах ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 23:00

crazysasho написа:
Верно , че не си БЪЛГАРИН , но мисля , че си научил поне малко ... Написах "Имах малко работа тия дни" , което не значи , че съм се крил а , че не съм имал време да играя , отвори тълковния речник ако не знаеш какво написах ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: както винаги се изказваш неподготвен имал работа и няма време за 2ва мача :lol: :lol: пич тебе те е страх още от фифа07 а и за новата в ф-г като имахме мач за един тур в групите ми писа служебна без да играем що ли :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2007 23:32

Полуфиналите ще са стряскащи :twisted: :lol: 8) :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 09:35

Red DevilS|RooNeY написа:
crazysasho написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: както винаги се изказваш неподготвен имал работа и няма време за 2ва мача :lol: :lol: пич тебе те е страх още от фифа07 а и за новата в ф-г като имахме мач за един тур в групите ми писа служебна без да играем що ли :roll:
Щото не искам да играя с тебе мн добре знаеш ти играеш грозно и не за кеф ае млъквай щото мисла и тука да ти дам служебни да моеш да живееш , че без фифа май ще умреш !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 10:40

След всичко което прочетох до сега съм категоричен вече че не искам Рууни в клана.
Останах с впечатление че за тебе фифата е най-важното нещо в живота , и се мислиш за най-великия на фифа , също си много нахален , появяваш се от някъде и хоп да те взимаме в клана.В този клан за да влезнеш ТРЯБВА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ !!! И как можеш да говориш така на crazysa6o който е един от най-добрите тука и изобщо и е постигнал толкова много ...и на всичкото отгоре и играе красиво и за удоволствие ... нз просто много ни падна в очите , казвам НИ защото не съм само аз и ще разбереш кой друг също мисли така :wink:

съжалявам ако пак създаван скандали ама просто не се сдържах.Предлагам ако ше ми отговаряш да го направиш в темата за клана :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 11:33

Kriss написа:
След всичко което прочетох до сега съм категоричен вече че не искам Рууни в клана.
Останах с впечатление че за тебе фифата е най-важното нещо в живота , и се мислиш за най-великия на фифа , също си много нахален , появяваш се от някъде и хоп да те взимаме в клана.В този клан за да влезнеш ТРЯБВА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ !!! И как можеш да говориш така на crazysa6o който е един от най-добрите тука и изобщо и е постигнал толкова много ...и на всичкото отгоре и играе красиво и за удоволствие ... нз просто много ни падна в очите , казвам НИ защото не съм само аз и ще разбереш кой друг също мисли така :wink:

съжалявам ако пак създаван скандали ама просто не се сдържах.Предлагам ако ше ми отговаряш да го направиш в темата за клана :wink:

пич с САшо се знам от мн време и винаги като сам го биел той ме е псувал и ме ебаннвал от форума защото аз си го надигравам а той нали е Шеф и не може да падне от обикновен потребител като мене и ме баннваше и от тогава сме скарани а и ако мислиш че фифата ми е целия живот мн се лъжеш на ден играя по 1-2 мача понякога и толкова не играя а и вече ще играя само в тоя форум щото в ф-г като биеш някой шеф те баннват :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 15:24

как аз като съм побеждавал рапитката и сашо не са ме банвали :roll: айде няма значение писах защото бях родостен за светльо че бил марин а то ко стана :lol:

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 16:25

Red DevilS|RooNeY написа:
Kriss написа:

пич с САшо се знам от мн време и винаги като сам го биел той ме е псувал и ме ебаннвал от форума защото аз си го надигравам а той нали е Шеф и не може да падне от обикновен потребител като мене и ме баннваше и от тогава сме скарани а и ако мислиш че фифата ми е целия живот мн се лъжеш на ден играя по 1-2 мача понякога и толкова не играя а и вече ще играя само в тоя форум щото в ф-г като биеш някой шеф те баннват :roll:

е добре де са защо се така пишеш, хубаво биеш всичко, ма малко респект бе деба, аз примерно незнам, ако ще някой да бия 10 на 0 ще изпитвам респект от човека, хайде успокой се и стига сте писали ОФФ

ПС-Ванка моля те махни това от подписа ти бе :lol: :lol: :lol: :lol:
лудницата ей, както искаш стой не ти казвам нищо :wink:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 17:19

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 хахахахххахахахах луд си уе FELIX :lol: :lol: :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 17:42

ааа, хубаво е че получих поне от няколко хора тука признание :lol: :lol:
благодаря благодаря, старая се всяко ново клипче да се получава по-добро от предишното!
Пичове за да не правя и аз ОФФ нека сложа една новина тука- http://man1a-gaming.org/readnews/?id=1809
Турнир по пес, колкото и да не ми се вярва май ще отида, хем да видя колко са силните играчи на тази игра, хем и аз да видя дали мога да я играя (предстоят ми две седмици на тренировки на тая дървения, но :lol: )
ама много странна работа, чудя се дали скоро ще има фифа турнир с подобни награди, дали въобще ще има турнир на фифа :cry:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 18:49

@Kriss мерси луд ;)

Ахмедчо явно не ме познаваш добре ;) Аз играчите на фифа ги деля на 2 групи : хора с , които ми е кеф да играя и хора , с които не ми е кеф ... ти си от втората група защо ли ?

Иначе неска вечерта към 8-9 ще мога да изиграя мачовете ... мн задължения напоследък и никво време за игра но ще се опитам тогава да съм свободен !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 20:22

аве кога започва записването за следващия турнир :wink: мерси предварително

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 21:09

Когато свърши този :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 22:05

Нигерия - Холандия 1:2

Пропуснах победата мн пъти срещу вратара ама ВДС е непробиваем ..

Нигерия - Холандия 1:0

Тука вместо да спечела с 5-6:0 пак ВДС го спаси ... Мартинс има финишинг 77 и мн пропуска бе деа

Нигерия - Холандия 5:5(4:3)

Победа с дузпи от възмжна още с 7-8:2 в редовнтоо време ... Толкова много пропуски за тея 3 мача не бях праил 1000% над 20 пъти срещу вратара пропуснах и все пак се класирам :)

Само едно ще кажа пред всички казах му го в скайп и го блокирах пак защото отново ме разочарова !!!

Щях да го поздравя дори и да ме беше победил , но при 4:5 за него в 120 минута излизам от центъра с двамата срещу вратаря му и той ме резна отзад като до там 3 мача нито 1 път не го направи ... Просто с това си деяние поакза , че фифата е целия му живот и ако не се класира ще умре ... Сега сигурно си ближе раните , защото да паднеш от високо като 1 секуна преди края си водил и да загубиш на дузпи е най-лошото !!!

На мене ми дреме дали ще отпадна мене ми е ясно че с тоя отбор няма да сатне кой знае какво и тея мачове , които ще изиграя до края ще са удоволствие !!!Нека му е !!!Ахмеда докато не се научи че фифата игра за кеф няма да има хора , които да го уважават !!!

И така край по тоя въпрос ;) Очаквам да изпише романи щото хубаво си го нахраних в скайпа , но си е залужено де :)

Успех на другите 1/2 финалисти и дано напраим най-хубавите мачове !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 22:29

Тоя 3ти мач е ненужен , и бе това печелиш с гол на чужд терен :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2007 22:31

сашо и в скайпа ти се извиних за това че те спанах но нямах време да играя имах гости и настояваха за разговор по скайпа ти сам видя че нито един пат не бях те спънал но ако искаш ми вярвай но така или иначе мачовете бяха мн добри поздравявам те особенно 3ретия 2-0 за мен 4-2 за теб обрат и 4-4 и в продължението 5-4 за мен и 5-5 евала но ти квото си искаш мисли за мене просто пак сори че те спънах не беше нарочно

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com