Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2004 20:35

eeasss написа:
не може тоя педал тъп АМЕРИКАНЕЦ aether da е skyintothesea просто много ама много ме съмнява да има необходимете скилс че да направи такъв статс

100 % Sry Hehe

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2004 21:07

Unruly vidqh igrata ti sre6tu fireproof-a..i iskam da ti kaja kakfi gre6ki napravi... ne 4e se praq na pro za6toto ne sym =) i sym dosta po lamaf ot tebe... no bih iskal da ti gi kaja za6toto izgledah mnogo vnimatelno replay-a

Ti otna4alo trugna mnogo dobre.. ama posle se poizloji.. qvno se panira6 na turnir4eta =) i az sym taka spoko..
no vse pak..
1)otna4alo mojeshe da se naso4i6 sre6tu geroq mu toi be6e samo na okolo 180-200 HP a ti ima6e pone mana za 2-3 coila..
2)malko kusno po4na da creepva6 s ghol4etata
3)ostavi si licha da byde otrepan =) s 2 skrol4eta v nego..
4)mnogo izka4aka dokato techne6 za Black citadela !
ina4e igrata si bew6e dobra..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2004 21:16

Fuck... Az pyk 6te igraq 3-tata si sre6ta sre6tu Zeod ( wqrwam 4e 6te stigna do tam) ... Mn lo6o... Dea mrazq orc ... a i na Plunder = 6it !!! No cepelin, nito pyk dyrwar... A i na smotranite PC-ta i Lagawiq LAN ... Militia = bonus exp... Az sym out...
Have Fun :P

Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2004 21:49

Ammm ako stigna do zeerax kwo sym mu prigotwil :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2004 21:54

ам може да игреам..само дето нета ми е такъв-/п-36 пинг..след 2 сек../п 2000 пинг :)
доста е нестабилен
за турниерче -може в събота да игреам ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 00:10

stfu-n00b! не че нещо ама fyi "научил съм се" много отдавна да си waypoint работниците след строеж.
Няма да се оправдавам но то си личи в играта колко съм неадекватен.
nm

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 03:25

Добре не казвам ,че не го знаеш ,но не го използваш което е се тая.
High_Voltage всъщност ако си ги save сичките риплей сложи ги ако искаш.
Unruly vs STFU-n00b! 4:4 от тая вечер :).
Нека всички пожелаем успех на Unruly утре....
Unruly dont fear бате верно имат опит,микро......но ако си играеш твойта игра имаш реален шанс да направиш нешо пък и те са хора ще сбъркат някаде яко и ти просто хвани момента :).Ми така де да не са някви корейци :wink: .Същото казвам и като играем срещу някой от топ CS клан като се сдухаме и като почнат "Нема тва е, няма пробиване" "Тия само някви нереални глави дават" ... :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 03:33

хаха ок не ги качвай няма проблем
ми нз бате ма аз ако я бях играл тая игра с некротата не бих се гордял с нея въпреки ,че съм спечелил...
Просто когато играя costom game просто така за фън и да потренирам предпочитам красива загуба пред грозна победа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 03:51

Много добре знаеш .че въпроса не е в левелите особено на хофф акаунти.
Оригиналните стратегии са SUPER.Това е причината за която направо боготворя Spitir_Moon.Накрая играта беше ОК.
Но лича ми да не е вдигнал 1 опит 10 минути ето кое ме притеснява.
И му купувай ботуши дори на 1.15,че така се едно носи табела "Please surround me!"

ЕДИТ : абе бате върни си играта бе много съжалявам не очаквах толкова силно да ти подейства казаното от мене..... sry

ЕДИТ2: ахах тоя пък се опитал да бие Deadman :lol: :wink: 8)
Aether[pG] vs. aT-Deadman 1:2
Руснака продължава да мачка без загубен мач в WC3L.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 06:35

лол :
"Пуснато на 08 Май 2004 04:51"
хахах луди сте :wink:
А за зеракс - Have Fun

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 10:14

нямам време да чета горните постове но искам да съобщя нещо.Турнир 2в2 на сървъра пвпгн.Още не се знае кога точно ще е.За инфо четете w3.xpam.de

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 11:01

Първата игра - лесна победа, брат ми печели служебно...втори кръг ще играя срещу anavar (orc) - мисля че е лесен съперник и няма да имам проблеми...трети ще играя с диди най вероятно...

unruly

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 12:18

Всеки момен ще започне срещата ми с диди, брат ми падна от zeod ;]

unruly

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 12:37

didi win, plunder isle sux...

unruly

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 12:53

Нищо успех с кой ще играеш в loosers bracket ,че ме мързи да изчислявам по схемата,а и няма никакво инфо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 14:14

ebati skillsa ne znam shto no aether mi e nai omrazniq igra4 napravo ne moga da go traq

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 16:30

Паднахме ;] Още сега казвам че коментари по игрите ми са нежелателни - 2рата и 4тата бяха само за протокола ;]

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 16:34

Аз пък бих 1-вата служебно, втората бих Pyro-X на търтъл рок с милитиа руш + тауърс... 3-тата паднах от Зеод (левел 37 :) ) - тази игра ме сложиха на друго пс мишката ми отказа и позлвах някаква от клуба - истинска борба с мишката това беше цялата игра.......... мн се изнервих... както и да е 4-тата си игра играх с Козлио и гоо победих ... А в 5-тата fireproof ме отнесе на търтъл...
Бтв не само във 2-рата си игра се изнервих... общо взето във всяка от игрите имах проблеми с мишката и клавиатурата и микрото ми бе дале4 под 0-лата... На тези компютри 4овек не мойе да покаже повече от 10% от възможностите си...

Хев Фън Ома.С.Джак отиде да си купи и изяде сандви4 от съседната ули4ка и му бе присъдена служебна загуба... Мина в лост бракетс но май въпреки това ще се класира...

ДКутровски - голямо разо4арование....

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 17:00

btw тия от канал 3 ми взеха интервю и можете да го гледате, когато дават репортажа за турнира :D

unruly ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2004 18:10

abe novaTV li topTV li ili prosto kanal 3 6tot nqkoi vikat kanal 3 na top-a

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: