Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online
Публикувано на: 07 Апр 2014 22:30

@Sigvardr

Жалко,че не си си направил труда да прочетеш мненията на хиляди играчи от темите които съм постнал и какво са препатили а си се задоволил само с неверните заявления на евреите от зенимакс.Те може да си напишат много работи но какво се случва всъщност е съвсем друг въпрос.

Първо,от къде на къде ще ти искат данни за кредитна/дебитна карта за да можеш да си активираш така наречените 30 БЕЗПЛАТНИ дни,които и без това ВЕЧЕ СИ ГИ ПЛАТИЛ?

Второ,от къде на къде ще извършват трансфери по картата ти-изтегляния и последващи връщания на пари по сметката под предтекст за одобрение?Купил си играта,имаш 30 дни.Точка.Свършват 30-те дни,сам решаваш дали ще им даваш пари.Точка.

Трето,от темите се вижда,че има много хора на които картите са чаржнати по 14,99$ и после парите не са върнати,проблеми със гейм кодовете със съпорта и така нататък.

И накрая не мога да проумея едно нещо.Разбирам да кажа нещо от рода на:играта е смотана,тъпа,фейл и еди кво си,някой да тръгне да я защитава.А то евреите от зенимакс правят ебати долния cashgrab и се ебават с клиентите си и има хора,които защитават тази брутална практика на измами и ще изкарат хората със слаб мозъчен капацитет при положение,че от километри се вижда какво искат зенимакс.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2014 08:15

Прегледах ревютата в няколко сайта, включително това в pcmania.bg

Замисълът много ми допадна, но, безкрайното мотане из мапа във вършене на куести тип "черна работа" и p2w елемента охладиха желанието ми да се включа в това MMORPG, както впрочем и във всяко друго, които следват една и съща линия. Накратко - всичко това вече сме го виждали.

Обаче битките са това, което най-сериозно ме жегна. Няма такава дървения.
Как един път в MMO игра не се взе задоволителната бойна система на Mount&Blade:Warband или дори тази на Skyrim, които далеч не са перфектни, но пък си има в голяма доза елементи на skills на играча, за да се почувства самия той поне малко интригуван, вместо отегчаващото помпане на мишката за убиването на поредния крийп. Аз не проумявам защо повечето RPG-та следват такава изпитана, но вече крайно овехтяла бойна система като в Diablo.

Бих прежалил месечните такси, за да цъкам някое добро MMO час-два вечер, но определено това няма да е TESO поради горните причини. В смисъл тази игра е пъти под летвата на Skyrim и за единия mmo елемент не бих я играл дори и да беше безплатна.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Последно играх GW2.
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 08 Апр 2014 09:39

По-нагоре съм постнал 3 филмчета от дънджани 42 левал в играта. Относно геймплей те показват всичко нужно. Спрете да сравнавате гейплея на играта с други игри, защото бойнат система е различна и въобще няма спамене на 1 -2 бутона.

Относно P2W - само хора които на са играли играта и нямат грам представа за нея говорят подобни простотии.

Всичко се върти около скиловете, а много скилове се взимат от куест линии в ПВЕ контент. Расовоте бонуси нямат никакво значение и прехваления Империал е просто поредната раса. Всички раси имат един и същ кап на уменията и край. Скилнат играч на 10 левъл, може да размаже 50 левъл играч в ПВП. Експирианса от играта е толкова много, че овърлевълвате контента ако превите всичко.

Разбира се има и идеоти, които скипват и хардкор левълват (дънджани и ПВП). Защо го правят? Нямам никаква идея, защото само губят от това. Ще станат ранг 10 и ще имат умения колкото нормален играч с 1/5 от контента. После ще хукнат да обикалят зони за малък левъл за да си съберат пропусматия контент с досада.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2014 09:52

Не знам, ама не е нормално да правиш грешки на елементарни думи :?

Профил

Аватар
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 10 Апр 2014 12:28

Gipo написа:
Не знам, ама не е нормално да правиш грешки на елементарни думи :?

Намери какво да кажеш. Това е единствения форум без ограничения. Половоната му потребители пишат на латиница и едва се разчита.

П.П. Човек се опитва да сподели полезна информация и веднага се появяват критици. които няма каакво да споделят, но иначе са много начетени.
Просто си заври забележките където обикновенно ти ги завират ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2014 12:57

Проблемът е, че имаш грешки и в сайта. Хвани някой грамотен да редактира.

Профил

Аватар
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 14 Апр 2014 13:17

Gipo написа:
Проблемът е, че имаш грешки и в сайта. Хвани някой грамотен да редактира.

Дай да видя твоя сайт и да те критикивам и аз :)
Много е лесно така от страни. Отделил съм стотици часове по сайта и видиш ли някой на готово чете преведеното и организираното, но има забележки, че имало и грешки. Ами чети си го на Английски и Руски тогава - без грешки ;)
Не че няма кой да ги оправи, просто не ми пука за такива дреболии. Нали се разбира какво е написано :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2014 01:59

^ и десетки хиляди часове да си отделил на нещо, това не оправдава грешките

още часове ще отделиш, ще си оправиш тъпите пропуски

дейба къв глупак дейба

човека ти дава конструктивна критика, ти му зяеш насреща

ето ти малко и от мен, дано я приемеш достойно и се вслушаш, току виж случайно вземеш да свършиш нещо полезно:
като започне да ти пука за всяка дребна грешка и съвестно я оправяш, тогава си позволявай да имаш претенции
дотогава се еби в гъза

и като цяло, забелязал ли си някой от тоя форум да ти е казал 'ее евала, пич, много полезна информация ми даде'? не, май, а? понеже забелязвам, че си дебелокож и глуповат, ще ти го кажа съвсем ясно - напусни

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2014 03:24

iziris - "дай си сайта" хората правят различни неща бе, кух
щех да кажа няколко неща, ме deprivd ги е казал вече
to i tva pisane se rabzira nekak si kioravo, ma e govnqno na max, sesh se
аре като ше си рекламираш нещата тук малко на ниво, а?

Профил

Аватар
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 15 Апр 2014 07:02

hyper` написа:
iziris - "дай си сайта" хората правят различни неща бе, кух
щех да кажа няколко неща, ме deprivd ги е казал вече
to i tva pisane se rabzira nekak si kioravo, ma e govnqno na max, sesh se
аре като ше си рекламираш нещата тук малко на ниво, а?

:) След подобно изказване, което не се чете дори, не знам какво искате от мен :)

Рекламата се прави с комерсиални намерения! Аз нямам такива ;) По сайта няма нито един банер! Успях да разчета някакво "ниво" си очаквал от мен. Ама като не ти се разбира ще пропусна да отговоря, че то и при теб няма грам ниво а се изказваш;)

Deprivd - конструктивна критика приемам от хора, които са ми доказали, че се справят по добре от ман. А секви драскачи по форумите, скрити зад някакъв ник, просто им се радвам на опитите да се изкажат "конструктивно".

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 15 Апр 2014 10:25

То как да ти даде човек конструктивна критика, като те види колко си неграмотен.
И най-смешното е че продължаваш да си неграмотен, във всеки коментар имаш грешки, които само първолак може да допусне.

Стегни се и си оправи българския език преди да пишеш каквото и да било.
И преди да ми се направиш на интересен ще ти кажа, че не съм просто някой, криещ се зад ник във форум, а съм филолог и се занимавам постоянно с език и правилно писане и говорене, та не ми е неизвестно за какво говоря.

Вместо да се зъбиш се вслушай в съветите на хората, никой не ти мисли лошото, а се опитваме да ти помогнем.

:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2014 13:25

Трябва да е промотираш - ето ти пример как виждам грешка и поправям. И другото се разбира, ма е въпрос на принципи да го поправиш за 2 секунди.

Профил

Публикувано на: 15 Апр 2014 22:02

Извън караниците,някой има ли наблюдения как седят нещата със сиродил?В нета чета,че много малка част от игарчите са там и има само 2 пълни кампании+още няколко които са доминирани на 100% от някоя фракция.

Профил

Аватар
Чакам лънча на TESO
Публикувано на: 16 Апр 2014 12:30

Нормално е Сиродил да е малко празен. Повечето хора още левълват героите си, а това ще отнеме около 300 часа гейплей. Аз примерно играя от ранния достъп и съм само четвърти ранг. Очаквай раздвижване след месец.

Профил

Публикувано на: 16 Апр 2014 19:12

iziris написа:
Нормално е Сиродил да е малко празен. Повечето хора още левълват героите си, а това ще отнеме около 300 часа гейплей. Аз примерно играя от ранния достъп и съм само четвърти ранг. Очаквай раздвижване след месец.

и F2P до година

Профил Skype

Публикувано на: 19 Апр 2014 23:09

Ей такива истории като тази дето се вихри напоследък покрай есо,а именно цирковете с масовия дупинг в играта и последвалите масови банове на виновните и още повече невинни ,e ясен показател,че със събскрибшън модела е свършено.Макар че в интерес на истината,единственото ммо което чакам да е събскрибшън,в глобален план този модел просто не върви вече.Аз лично до скоро не бях много убеден но е ясно,че в днешни времена,където ммо пазара а и въобще гейм пазара е супер наситен за да искаш месечна такса трябва да си мега перфектно ммо а това мисля,че вече не е по силите на никоя фирма.

Профил

Публикувано на: 22 Апр 2014 16:46

Аз само да публикувам това тук
https://www.youtube.com/watch?v=Ov3B26h12C4

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 22 Апр 2014 19:24

Много добро ревю, уникално бих казал, защото малко се осмеляват да говорят така свободно. Изгледах го цялото макар, че играта не ме интересува. Направо ги закопа тоя пич. И даде тая средна оценка при положение, че оценява като много добра комбат системата, което за мен е най слабото нещо в игрите на Бетесда. Каква ли оценка щеше да и даде ако оценяваше комбата като мен 1/10 ;д. Не разбрах мотиви как може да му хареса тая шитня, но... всеки си има мнение.
Повече хора като тоя трябва, да се спре да се лижат гъзовете на големите компании, най вече от продажни медии.
Все пак алчната, самозабравила се Бетесда падна на глава много лошо, точно както очаквах и предричах и си го заслужава. Не всичко е зелено на тоя свят.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 23 Апр 2014 10:49

Няма да казвам, че Bethesda е лошо студио, защото не е.
Но платените ММО-та с такси са прекалено голям залък за студия като Bethesda и BioWare е жив пример, когато видяха, че нямат шанс и пуснаха SW-TOR f2p.

Очаквам Bethesda да направи същото, защото просто няма да успеят.

Профил

Публикувано на: 23 Апр 2014 17:41

@Ten Bears- това е може би единственият ревюиращ, който уважавам, гледам с удоволствие, и (почти винаги) когато и аз съм играл дадена игра и той и направи ревю сме на едно и също мнение.
@doggyemien4o- платените MMO-та са бита карта според мен. но f2p модлеът на SwTOR е лоша работа.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com