10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 07:19
Green_Dragon написа:
:help: Сега си инсталирах Tomb Rider : Legend . На 1-во ниво Bolivia. Стигнах до едмо място дето убивам един тигър. След туй има едни скали дето излизат от стената. Първите ги минавам, но след туй има едни по - дълги и ма раплезкват. Как да го мина? Много ще съм ви благодарен!
:help: Сега си инсталирах Tomb Rider : Legend . На 1-во ниво Bolivia. Стигнах до едмо място дето убивам един тигър. След туй има едни скали дето излизат от стената. Първите ги минавам, но след туй има едни по - дълги и ма раплезкват. Как да го мина? Много ще съм ви благодарен!
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
тъп гъз
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 16:14
Ако може линк за Painkiller : Battle out of Hell . Само експанжъна ми трябва.
jones
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 16:57
Kalessin написа:
Ако може линк за Painkiller : Battle out of Hell . Само експанжъна ми трябва.
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
някой може ли да ми даде линк от където мога да си изтегля играта Mu знам че е много стара ама ги гледам някой в залите я играят и викам да я изтегля и да я видя макар и да е с дървена графика и други...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
ghoul
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2006 19:19
???? ?? ???? ?? Cold Zero???????? ????.
Cherry Lips
Заглавие:
Публикувано на: 17 Май 2006 19:21
|_-xXx-_| написа:
някой може ли да ми даде линк от където мога да си изтегля играта Mu знам че е много стара ама ги гледам някой в залите я играят и викам да я изтегля и да я видя макар и да е с дървена графика и други...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения