Автор |
Съобщение |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 13:50
stfu-n00b! написа: Исках да кажа Мончо ,че тия в хедофф имат бая респект към тебе и само говорат колко си бил силен...... Трябва някой път да ги разубедя 
от къде знаеш??Тая игра искам да я вида.Моля ви играйте м/у понеделник и петък м/у 14:00 и 16:00 часа!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 15:33
хахахаха апм70 кърти идиотчето
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:21
Честно?Какво означава честно ?Като децата "ТИ НЕ СИ ЧЕСТЕН!!"?Сега не използва програма нали...Това съм го виждал да го прават много хора по уговорка ,е това че го прави един е прецедент който досега не се е случвал ,но какво има възможност прави го.
Вместо да плюете по човека всички дето го правите що не си направите 4 ~45 lvl accs и тогава си излизайте за по 2 секунди ако искате 2000 пъти xaxaxa
А ти HighVoltage ми преличаш на мрънкащите за всичко американци глупаци от wcreplays с които споря в IRC и форума всеки ден.И те постоянно им е виновно нещо.Или Deadman им пречел "щото бил хакер" "руско ДЕТЕ".Или реват близард да правят чистки за хакери на всеки 5 дена щото секи който ги бие хаква ,а е доказано че след версия 1.12 на ~50 игри един е с мапхак което е НАПЪЛНО ПРИЕМЛИВО.Или се нещо им било
IMBA и противника им бил "bad manner abuser".От неамериканците уважават само Showtime.Според тях най-добрите са Bey и CADX2 ,които всъщност са смешници сравнявани с съответстващите им по ранк европейци ,пък за азия няма изобщо да говоря.
А да да не забравя любимата ми тема за "смърфовете" което си е нешо напълно нормално.Кой ще ти забрани да си правиш нови и нови акаунти и тия дето се оплакват са най-тъпите n00bs.
За да видите за какви тъпи копелета говоря вижте това :
Quote:
All americans who play video games have impeccable manner, its the damn euros who come smurf on our servers who have bad manners that they import with their eurotrash wine and their anti-war stances. We try and stop them at the borders, but alas the borders are not so clear in cyberspace, and some filthy-mouthed euros sneak on azeroth and lordearon every night just to give us mannered americans a bad name
eeasss помниш ли като говорихме е кажи няма ли и тебе да те дразнят изказвания като горното.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:36
Абе тоя верно има няколко игри срещу себе си
Insomnia бил казал за него,че има желание момчето,ама се панирал на турнири. 
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:37
Просто си премества TP-то.........За Инсомния нема да се плашиш копеуе от 10 игри му зима 1........ 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 16:47
Кой на кого зима 1/10 ??
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:13
51 левъл WTF ? да не би от 1.15 да има над 50 левъл?
А иначе Deadman e много по-слаб от Spirit_Moon който е най-добрия елф плеър (ако въобще може да се каже ,че има най-добър играч изобщо в света мисля ,че ще е той),и Showtime може би е по-добър,но това което е важното ,че е най-добрия европейски играч и вече го доказа многократно.
МАХ : Инсомния му взима 1 от 10 на APM70..
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:15
stfu-n00b! написа: Quote: All americans who play video games have impeccable manner, its the damn euros who come smurf on our servers who have bad manners that they import with their eurotrash wine and their anti-war stances. We try and stop them at the borders, but alas the borders are not so clear in cyberspace, and some filthy-mouthed euros sneak on azeroth and lordearon every night just to give us mannered americans a bad name
eeasss помниш ли като говорихме е кажи няма ли и тебе да те дразнят изказвания като горното.
хехе това сам го чел в форумите на wcreplays един от потребителите си го беше написал като инфо. А ти бтв що изобщо се занимаваш да спориш с тия дебили?
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:17
High_voltage написа: за да стане първият 51-ви левел в света и да се вдигне в очите на хората)
nema takowa jivotno
стфу виж си PM
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:29
Аз съм гледал само 1 replay м/у двамата и там Insomnia го направи смешен,пък незнам,за какво ми говориш.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:36
Еми интересувай се повече брато.......Питай който искаш или си пусни да гледаш шоу мача между двамата.
Тва е било за тая година,другата пак..... 
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 17:39
хеххе знаете ли са кво ми е яко като няма ботушки на 1.15. Демона с ботуши ми е най омразния герой просто още от рок го мраза яко
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 18:22
eeasss написа: хеххе знаете ли са кво ми е яко като няма ботушки на 1.15. Демона с ботуши ми е най омразния герой просто още от рок го мраза яко
"няма ботушки"??
|
|
|
|
 |
yO|Tra1ngElf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 18:27
Тва че Инсомниа зима 1/10 на APM70 не е несто особено ... Т_Т
Щото просто Инсо е спечелил доста повече $$$ от APM70 така че ако DeadMan-a го топли само тва колко игри взима... Ще видиме на турнирите кво ще направи(GL) Т_Т
Щото докато Инсо взимаше WCG апм хакваше
(Не сам някав тап хейтар дето мрази тия дето са много добри просто тва ми е мнението  )
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 19:00
LOL написа: искам да ви представя Мои много добри реплаъс еи тоя е срещу 22 лвевл играч с ненормален статс... http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=34264--------------- този е съ6то много добър http://www.replayers.com/index.php?action=view&id=34261ако ви харесат ми се обадете ското ще сложа о6те добри !!
=( както виждам никои не е гледал реплаите ми явно не ви вълнуват , не трябва6е да си играя да ги поствам... даже мислих да ппостна още 2 хубаво 4е не съм го направил
Аз ви давам само наи доброто от себе си па вие като не го оценявате....
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 19:16
Цитат: Щото докато Инсо взимаше WCG апм хакваше
Да съгласен съм но не можем да живеем в миналото нали ?
ЛОЛ ти пък се обиди няма и 5 часа откак постна.Сега имам "работа" утре ще ги видя и ше ти кажа какво мился.
[/url]
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 19:18
не просто виждам че няма абослутно никакъф интерес =)
Това ме смути !!
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 19:41
Да не те смущават такива глупости има хора които ще ги видят...
Цитат: Като си припомних слабата организация, се зачудих дали комповете им не са били разположени така, че да могат да си гледат?
Не,може би е бил с мапхак  .....Сори ,че се заяждам като селянин ма много ме радва тая твоя параноя от мапхакери.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 19:41
А бе нещастници (майтап) мързи ме да чета кви сте ги дропбили пакккк
Така УД вс УД -> най-тъпото е да си хване6 Бърз Експанд и да оставиш противника си да крийпне цялата карта и да си вдигне левел на героите => гг но ре !
А фаст експанд е добре при всички др комбинации - елф вс елф , орк вс орк, хюм вс хюм
СТФУ аре да играем сега ако искаш
Обс ако искате идвайте
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2004 20:05
lol, слаба игра (поне едната)...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|