Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 01:07
Дечицата които реват, айде лягайте миличките ми, че утре сте на училище - батковците ще поиграят и утре ще дадат мнение. Никой не пита малки педерасчета какво мислят за играта.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 01:34
никой не пише почти :Д май играете ? много ме кефи енджина като изключа лошите неща дето споменах. картата ми е ужасна на мен за вас незнам. явно имитират гоогле мапс ама нещо спътници в skyrim незнам да има. как се развива в тая игра ве ? може ли да се прецакват необратимо скилове като в диабло ? както винаги и както в уоу си ме кефи на първо време голямото и лошо AXE за 2 ръце :д кефи ме играта, макар да имах мноооого по големи очаквания. както винаги както винаги
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 01:52
Ей деба тия конзоли бе Менюто е боза, ама скиловете и мапа са ефектни. Поне върви добре Ма си бех казал, че с тоя енджин игра повече няма да играя. Крайно време е да го разкарат... Дано историята поне е по-добра от бозата на Oblivion, че иначе лошо. Много ме радва скил системата Как се речарджват магическите предмети? И как се разглеждат предметите в инвентара? Бях гледал в едно конзолно клипче че се въртят и приближават предметите, обаче като се занимавах с оная златна лапа и едва видях кои са символите, щото не мога да го врътна. И на мене мишката не ми работи на някои менюта. На места интерфейса е доста неинтуитивен и дразни, но се свиква. С джойстик сигурно е бая по-лесно. След няколко часа игра - кефи, но не е онова величие...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 02:19
абе човек енджина е напълно нов :Д (УЖ) хем ме кефи хем го мраза както и стария геймбриото. мен ми мяза на пренаписан просто. анимациите са смешни особено лицевите.
Тея направиха Oblivion с пушки (Fallout 3). Сега пак. Уж различни IP-та а все едно играя една и съща поредица. Ебати горчивия вкус има. Колегата по горе е прав че Готик колко и недостатъци да има си е бая по силна поредица, макар че и там са далече от истината ама тва си е мое виждане ;д
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 02:34
Ми 6 гб игра с огромен свят. Кво очаквате?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 04:10
Така и не разбрах, как се дуулват магии. Има ли нещо общо с това, че левия ми бутон е сакат в менютата, или ти трябва скил?
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 07:25
Ерджан написа: Дано историята поне е по-добра от бозата на Oblivion, че иначе лошо.
Историята си беше много добра с интересни обрати и дори епичност на моменти, като изключим смехотворното начало да оставят императора в ръцете на затворник. Скиловете и начина на развиване също беше много приятен и нямаше как да си прецакаш героя, просто имаше огромни варианти на развитие. Тук при скиловете отново нещо куца и въпреки, че отново са търсели улесняване за конзоладжиите това само е навредило на играта, да не говорим за интерфейса. Дори битките са крачка назад, което си е цяло постижение. До тук с минусите, поне от мен.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 11:13
Лично аз съм очарован от играта. Единствените ми забележки са към конзолизирания интерфейс, ама се свиква бързо. Пък и без това, сигурен съм, през следващите няколко дена модърите ще се развихрят и най-вероятно ще го оправят... Доволен съм edit: Неработещата мишка при някои менюта (при мене е на почти всичките) е от крака. Дано пуснат фикс. Хората с оригиналки досега не съм прочел да се оплакват от такъв проблем...
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 11:39
Sabaka написа: Така и не разбрах, как се дуулват магии. Има ли нещо общо с това, че левия ми бутон е сакат в менютата, или ти трябва скил? Добавяш магията в Favorites, даваш Q, слагаш някой бутон (1,2,3,4,5....) за магията и го натискаш 2 пъти.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 12:52
Олкеи, въпрос 2 : защо огъня не изглежда както трябва, дори след като сложих пача?
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 13:00
Sabaka написа: Олкеи, въпрос 2 : защо огъня не изглежда както трябва, дори след като сложих пача? Масов проблем, при мен също, чакаме пач.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 14:23
Хаха,сега минавам през една голяма река и гледам как на дъното подскачат и се разхождат,лисица,козел и елен.
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 14:38
как примерно ако съм нападнал някой гард или съм откраднал нещо но са ме хванали как да се предам?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 14:46
бий се бе страхливец смърт за малодушните
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 15:03
Billy Wonka написа: как примерно ако съм нападнал някой гард или съм откраднал нещо но са ме хванали как да се предам? Според loading screen-а си прибираш оръжието. Protip: f5 преди да нападаш гардове.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 15:04
Единственото ми оплакване е, че Fus-Ro-Dah не звучи като на трейлъра
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 15:07
Мен ме мързи да си пусна втори път играта.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 15:50
Толко ли няма тук някой който да критикува. Кои са за вас Bethesda. Искам да споделя за мен какви са и кои са. Значи до преди Oblivion не бях и чувал даже, неква средна да не кажа никаква фирмичка. Направиха Oblivion некво умрело RPG което го определям като супер мега boring, особено ако си израснал с Готик примерно. И кфо нищо такива са си каквито техните качества им позволяват да са - средняци. После незнайно как се домогват до една от най великите игри, особено от към история, предмети и идеи - Fallout. И хоп мижитурките от Bethesda стават супер популярни, чак сега сигурно се мислат за толко големи колко Blizzard. Да ама не! Защо го пиша това, защото нон стоп като играя skyrim имам този шибан горчив вкус. Не само геймплея. Уж нов енджин ама НЕ. УЖ това не е Fallout 3 ама всъщност Е. Тея немогат да "скачат". Незнам дали някой ше ме разбере какво имам в предвид ама. Те са си направили некви клишета хиляди които си ги държат във всека една техна игра. Играя Fallout 3, а все едно играя Oblivion. Сега играя Skyrim, а все едно играя Fallout 3. Още ме е яд за Fallout, тя не е техно произведение това трябва всеки да го знае. Незнам как имат толкова фенове, като според мен пребаха серията Fallout.
edit: има фикснат пач вече в замунда предполагам оправя бъгавото меню. пропуснали някои фаилове в предишния ОМФГ ебати индианците...razor
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 16:24
станах член на dark brotherhood
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 11 Ное 2011 16:44
Nine Inch Nails написа: Толко ли няма тук някой който да критикува. Кои са за вас Bethesda. Искам да споделя за мен какви са и кои са. Значи до преди Oblivion не бях и чувал даже, неква средна да не кажа никаква фирмичка. Направиха Oblivion некво умрело RPG което го определям като супер мега boring, особено ако си израснал с Готик примерно. И кфо нищо такива са си каквито техните качества им позволяват да са - средняци. После незнайно как се домогват до една от най великите игри, особено от към история, предмети и идеи - Fallout. И хоп мижитурките от Bethesda стават супер популярни, чак сега сигурно се мислат за толко големи колко Blizzard. Да ама не! Защо го пиша това, защото нон стоп като играя skyrim имам този шибан горчив вкус. Не само геймплея. Уж нов енджин ама НЕ. УЖ това не е Fallout 3 ама всъщност Е. Тея немогат да "скачат". Незнам дали някой ше ме разбере какво имам в предвид ама. Те са си направили некви клишета хиляди които си ги държат във всека една техна игра. Играя Fallout 3, а все едно играя Oblivion. Сега играя Skyrim, а все едно играя Fallout 3. Още ме е яд за Fallout, тя не е техно произведение това трябва всеки да го знае. Незнам как имат толкова фенове, като според мен пребаха серията Fallout.
Мойто момче, Bethesda са известни много преди прословутия Fallout 3 и вместо да ги упрекваш, че са развалили името, именно те възродиха поредицата, въпреки минусите и. Нито Bioware с техния Baldur's Gate, нито Gothic създадоха този огромен отворен фентъзи свят, свитъците бяха преди тях. И Skyrim няма как да е Fallout 3, въпреки, че явно от Bethesda много си обичат камерата от там, защото като излезе тя, пък твърдяха, че това било Oblivion ама с пушки. Аз безкрайно много харесвам старанието което влагат във всеки един от световете си макар и да не е хардкор заглавие, свободата на развитие и възможността да се потопиш в света. Да си чувал за Morrowind, малко са игрите които могат да стъпят и на малкия и пръст, средняшка фирмичка друг път, ако бяха никой нямаше да чака тръпнейки всеки пореден Elder Scrools. Какво стана с прословутия Готик, погребаха го лично тези които го създадоха а в началото дори го гласяха, че ще измести Oblivion, но в крайна сметка тройката беше удавена от поредица грешки и бъгове които костваха загубата на правата върху собственото си заглавие. Skyrim поне засега оправдава почти всички очаквания, като изключим конзолната си насоченост и интерфейс и не се закопава сама.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|