Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 10 Апр 2012 16:25
Защо говориш глупости, поръчах си я от Пулсар към 12:00 ч. днес и утре ще ми я доставят. Мой приятел си поръча от сайта им в 11:40ч. и нямаше проблеми  Факт е че много българи ще я играят което ме радва  Някой да знае и кога ще има Бета уикенд скоро?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 10 Апр 2012 17:06
Аз май ще си я купя, без да съм гледл нищичко за нея 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 10 Апр 2012 17:07
В пулсар пуснаха некви остатъчни бройки. Погледни , че вече нямат. Само няколко колекторски.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 10 Апр 2012 21:39
Следващата бета е края на април. Спекулира се около датата 20.04. А иначе колекционерско издание ли си взимате? З00лв. :О
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 10 Апр 2012 21:50
Кур за Пулсар, кур и за тия дето я издават! В 16 е продадена последната бройка, която дава бета(дафък), има колекционерско и нормалната все още
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Limbo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 11 Апр 2012 07:26
Excess написа: Следващата бета е края на април. Спекулира се около датата 20.04. А иначе колекционерско издание ли си взимате? З00лв. :О Колекционерското ще го пропусна. Съдържанието нещо не ме радва много. Иначе, вече направих pre-order.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 12 Апр 2012 22:37
играта ще е феил . 1ницата сас сигурност ще си остане по добрият вариант ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 12 Апр 2012 23:03
ivopetrovv написа: играта ще е феил . 1ницата сас сигорност ще си остане по добрият вариант ... Това дето го казваш не е интересно.Разкажи нещо друго.Например успя ли да завършиш основно образование ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 12 Апр 2012 23:39
moroel написа: ivopetrovv написа: играта ще е феил . 1ницата сас играта ще е феил . 1ницата сас сигурност ще си остане по добрият вариант ... ще си остане по добрият вариант ... Това дето го казваш не е интересно.Разкажи нещо друго.Например успя ли да завършиш основно образование ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) охо , даже се мачим за вишисти вече . И все пак играта ще е феил сравнение с 1вата 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 12 Апр 2012 23:49
Как мислиш,каква е вероятността човек като тебе,който не може да пише грамотно,да се окаже прав в преценката си за такъв мащабен проект?М?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 12 Апр 2012 23:52
moroel написа: Как мислиш,каква е вероятността човек като тебе,който не може да пише грамотно,да се окаже прав в преценката си за такъв мащабен проект?М? времето ще покаже, и тогава ще се сетиш за мене и ще кажеш: "ех тоя неграмотник беше прав мама му стара "
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 13 Апр 2012 00:16
Ами какво да ти кажа,надеждата умира последна.Ето-и ти си фейл,вече толкова много години,ама вашите не се отказват и след основното и средното,инвестират вече и във висшото ти образование.Та така и аз ще инвестирам във фейл игра пък дано да тръгнат на добре нещата след време ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 13:02
moroel написа: Ами какво да ти кажа,надеждата умира последна.Ето-и ти си фейл,вече толкова много години,ама вашите не се отказват и след основното и средното,инвестират вече и във висшото ти образование.Та така и аз ще инвестирам във фейл игра пък дано да тръгнат на добре нещата след време ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) наи лошото в нашия спор е ,че се пише "Виcше" не "ВиcшО " ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . И все пак дано играта да не е феил ... голям фен сам на 1ницата  . В тоя случай има 1 поговорка " Присмял са Харбел Щарбел "
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 13:16
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 13:31
ivopetrovv написа: наи лошото в нашия спор е ,че се пише "Више" не "ВишО " 
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 14:20
Цитат: наи лошото в нашия спор е ,че се пише "Више" не "ВишО " ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Направо "Свише" 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 15:40
Иво,за грамотността ти няма да повдигам повече въпрос,явно си отвъд всякакво спасение.Ами я ми кажи агне сладко,ти какво разбираш под фейл?Че играта няма да е на печелба ли?Аренанет ще фалират?Или за тебе е фейл,защото ммо културата ти е на геврек с дупка и не можеш да възприемеш всичко ново което представлява играта?
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Апр 2012 22:38
Бе нека е фейл.. Тъкмо ей такива като тебе ще са сведени до минимум в играта
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Апр 2012 22:33
Търся да се добера до Pre-Purchase версия на стандартното издание, но по-евтино от официалния сайт, където е в € цената. Из българските магазини свърши отдавна, някой да знае друг вариант, освен от Шерифа, който е ясен (и последен реален вариант)?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Апр 2012 00:49
Ти си знаеш финансовите възможности най-добре,но моя съвет е да си я вземеш от официалния сайт.Все пак играта е един от мега хитовете на годината,няма месечна такса,гарантира много фън и в този случай не си заслужава за едни 20 лева да рискуваш.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|