Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 15:54
Darth Revan написа: Група Н
Благо - Снупи
Мач без значение ,но се препоръчва да бъде изигран!
Краен срок за първите групи 11 май!
Добре де,лека корекция само-имаме само 20 минути да доиграваме от този мач,а резултата до момента е 4-4... пък и аз му писах той бързаше,писах и във форума той не е отговорил кат гледам не му се доиграва , но пак ще го потърся и ще го доиграеме де спокойно
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 17:58
®SnOoPy™ написа: Darth Revan написа: Група Н
Благо - Снупи
Мач без значение ,но се препоръчва да бъде изигран!
Краен срок за първите групи 11 май! Добре де,лека корекция само-имаме само 20 минути да доиграваме от този мач,а резултата до момента е 4-4... пък и аз му писах той бързаше,писах и във форума той не е отговорил кат гледам не му се доиграва , но пак ще го потърся и ще го доиграеме де спокойно
Добре де какво се ежиш.Казах да си играете мача по някое време и съм сложил срок до кога!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2007 23:13
няма да е лошо някой от мойта група да ме потърси
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 11:08
Незнам кога ще играем с tanasi , защото той все е offline , а другия пич не ми е приел пълномощното ...
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 11:28
D група
1.Koko [Inter] 6 13
2.FELIX [Chelsea] 6 8
3.Revan [Spain] 4 6
4.Krissan [Chelsea] 4 1
Аз определено съм учуден от резултата в тази група. Браво на КОКО за тази революция Стискам му палци да стане шампион.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 11:45
Реван 4-0 Крисан
Много добър мач стана.Цяло първо полувреме се редяхме кой да изтърва повече.В началото на второто се задържах в неговата полувина и направих 3-4 поредни корнера и след поредно разбъркване Рейес с глава вкара!Тука мача прекъсна и доиграхме едно полувреме.Тука само аз играх той не можа да се настрои за мача и вкарах 3 безоответни гол и изтървах още 1-2!
Крисан 7-1 Реван
Е няма такъв мач.той ме поведе с автогол.Пуйол уцели в главата Рамос и топката влезе.Веднага изравних ,но този път Пуйол реши сам да си я вкара и го направи за 1-2 за него.Докрая на мача изтървах доста ,а той вкара доста и изтърва още 1-2 положения.Просто 2-3 пъти я дадох на Раул след центриране и пича сам от 5 метра все я пращае в аут.
Като цяло в първият мач той не заслужаваше да падне с толкова ,а втория мач аз не заслужавах да падна с толкова.
Трой вчера вечерта гледах Танасито на линия!
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 11:48
Revan 4:0 Krissan
Много хубав мач за жалост пак много пропуски направих.Първото полувреме завърши 0 на 0 с много пропуски и от 2те страни и с много динамична игра .После ми прекъсна нещо компа и направихем второто полувреме в което си ме смаза
Krissan 7:1 Revan
Тва също беше много интересен мач в който той ме поведе и после си вкара два супер куриозни автоголове.Те му провалиха играта и ота там нататъка му вкарах 5 гола 4 с Дрогба и един с Калу.
Тъй като аз отпаднах рано рано ми дойде идеята отпадналите от тая група на турнира да си направим едно аматьорско първенство , нещо като Б група или Уефа в което 3тите и 4 тите от тези групи да играят чрез жребий по между си по 2 мача и който се класира играе с един от отпадналите в следващите групи.Мисля победителя да вземе 1 точка за ранглистата.(при положение че шампиона взима 3 втория 2)
Ако всички са съгласни можем да си го направим
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 11:52
Darth Revan написа: Трой вчера вечерта гледах Танасито на линия!
Едва ли , щото той вчера си празнуваше рожденния ден и освен ако не си го видял към 2-3 през ноща ти се е привидяло
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 12:25
Krissan написа: Darth Revan написа: Трой вчера вечерта гледах Танасито на линия!
Едва ли , щото той вчера си празнуваше рожденния ден и освен ако не си го видял към 2-3 през ноща ти се е привидяло
ми в 10 пише ,но може някой просто да е пуснал компа му!
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 18:49
aide tiq ot moita grupa daite da igraeme ma4ovete pls
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 19:19
FELIX написа: ех, отпаднах... поне вярвам че Реван ще ме замести достойно! ей, ако стане тази Б група ще е много добре! Лично адмирирам за тази работа
Krissan, относно тази Б група - ако не беше отпаднал щеше ли да се заемеш с такава второстепенна лига? Доколкото знам, който отпадне - това е и чака новия турнир. Феърплей трябва и извън игрищата. Прави си контролки.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 20:45
J_Leno написа: FELIX написа: ех, отпаднах... поне вярвам че Реван ще ме замести достойно! ей, ако стане тази Б група ще е много добре! Лично адмирирам за тази работа Krissan, относно тази Б група - ако не беше отпаднал щеше ли да се заемеш с такава второстепенна лига? Доколкото знам, който отпадне - това е и чака новия турнир. Феърплей трябва и извън игрищата. Прави си контролки.
Определено ! Сигурен съм , че ако не беше отпаднал и през главата ти нямаше да мине такова нещо
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 21:19
Мога ли да помоля Иморталити за контрола?:Д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Levskarа™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2007 21:57
Cantodea написа: Мога ли да помоля Иморталити за контрола?:Д
Ей пич ако искаш пиши ми на скайпа да играем една контрола,аз сьм най добрия тука
skype-Champion_89
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 09:18
Cantodea написа: Мога ли да помоля Иморталити за контрола?:Д
Може ,само си кажи скайп-а,че аз не давам вече ауторизация на никой,защото са ми много хората в скайп .Моят скайп е necro_polis
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 13:18
Piggsy написа: J_Leno написа: FELIX написа: ех, отпаднах... поне вярвам че Реван ще ме замести достойно! ей, ако стане тази Б група ще е много добре! Лично адмирирам за тази работа Krissan, относно тази Б група - ако не беше отпаднал щеше ли да се заемеш с такава второстепенна лига? Доколкото знам, който отпадне - това е и чака новия турнир. Феърплей трябва и извън игрищата. Прави си контролки. Определено ! Сигурен съм , че ако не беше отпаднал и през главата ти нямаше да мине такова нещо
Така е , затова и вчера рамислих и в крайна сметка няма да има такова турнирче
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 15:48
Айде мойете хора да ме търсят аз ви няма скайповете само на романс имам.Моят е :neron-marin1441
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2007 16:21
† iMMortality † написа: Cantodea написа: Мога ли да помоля Иморталити за контрола?:Д Може ,само си кажи скайп-а,че аз не давам вече ауторизация на никой,защото са ми много хората в скайп .Моят скайп е necro_polis
kriegeh
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|