Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 18:39

Според мен единственя начин елф успешно да спре кули е да не даде да бъдат построени. Повечето ми игри срещу елф протичат така: Започвам с farseer и грунтове, и обикновено си стоя в базата докато не направя поне 2-3 грунта защото иначе Демона ми убива farseerа без проблеми, а убие ли ми farseerа просто ми се намаляват шансовете. Щом извадя 3 грунта си creepvam farseerа до lvl 2. По това време вече имам тиер2 и втори герой shadow hunter задължително. Правя един катапулт и с тази армия (4 грунта 2 героя 1 катапулт и 3 работника влизам). Обаче повечето добри елфи имат wisp по пътя и ме виждат. Съответно ме пресрещат по пътя и започва битка. (Ако елфа не направи това, а остави да стигна до базата му е 90% паднал). entagle на работниците и така нема кули и така пропада ръша. Аз лично сам забелязал на база игрите ми че ако елфа не се ръши през първите 7-10 мин положението за орка става много лошо. Също съм забелязал ,че
hypogriph raider са ефикасни срещу кули защото имат много голям range -700 и могат да смъкнат кулите за отрицателно време. А и още нещо според мен ако елф тръгне на маса huntress срещу орк спокойно може да си излиза защото с горната армия(4 грунта 2 героя 1 катапулт) мога да убия спокойно 8 huntress.
Незнам погледнете нещата и от страната на орка, за орка на пример доста трудно да бие микс ит гиганти с дриади и талони, казвате tauren s shockwave u farseer s ligting избиват всичко, но обикновено за кули се прави shadow hunter които е абсолютно безполезен срещу гиганти и дриади. Химерите са доста силни срещу орк и по мое мнение орка остави ли елфа да ги извади може да си излиза спокойно. Просто колкто и странно да звучи за мен орк vs елф е най трудния matchup осоено заради demon hunter който стане ли 4-5 ниво е почти безсмъртен, незнам това е matchupа който има най голяма нужда от баланс според мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 18:44

Стария асс. го заебах toest ne go zaebah a acc-to mi e ex]revenger
i nai-me nervat komplexi kato tebe shtoto tochno zaradi nqkoi kato teb sa mi Del-nali acc-to
A AZ IGRAQ OT SHIBANITE MATRICIIIII A TAM NQMA SHIBANI HACKOVEEEEEEEEEEEE !!!!!!

Shtoto nekoi keleshar si e prashtal gluposti che sym maphacker
deeba sopolite 18lvl solo + 14 team + 40-50 tournie wins + At result (obsht) 50-60 = 10-15
BlizzarD suckersSSSSS Vurnete koleloto Kradciii Pederasii Sha Vi Prechukam

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 18:57

High_voltage написа:
Е, добре де малко попрекалих...
Просто се вбесих като си припомних как един ме би само с Mountain Giants. Уби ми гуловете и героите без проблем и въпреки че имах значително количество гарги и дистройъри, той пак ме би без никакви други единици. След като видях, че Mountain Giant (той имаше 8 от тия) поема забележителния 4 (четири !) демидж от дистройър, направо се запътих към базата да му избивам сградите. Там уордънката ми потроши всички гарги с фен ъф найвс. Дестройърите също си изпатиха от орба. Уордънката беше безсмъртна, подпомогната от 9 кладенеца, чиято мана не свършваше. На всичкото отгоре Mountain Giants, за разлика от другите елфски единици, имат регенерация на кръвта И ПРЕЗ ДЕНЯ !!! И то доста бърза... За хайд - голямата постепенност - 1 секунда. Да го направят поне 2.
И за завършек бих казал, че елфите могат да вземат играта само с герой, без никаква армия...

Малко преувеличих за елфа, но за промените на другите раси бях сериозен.

ако направат хайд-а за 2 сек по-добре да го махнат!!
бтв 8 МГ-та....Лош късмет...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 19:05

ееаsss съгласен съм напълно с тебе и виждам нещата и от двете гледни точки напълно по същия начин.Аз с орк не мога да кажа ,че съм нещо особено ,но ми доставя голям кеф да разцъкам "зелените" някой LAN или custom и трябва да ти кажа ,че имам 100% успеваемост при towerrush (разбира се в ролята на елфа е някой нууб от хеадофф бнет или някой приятел не са някви големи играчи ) орк > елф tower rush ,елф > орк late game (chims , MG)

На mass huntresses може да се играе примерно диди8 играе така с BM и naga.Нобходимо е известно микро и да не се набиваш много много по базата му преди висок левъл БМ.А това дето го пишеш не можеш да го издържиш освен разбира се в базата си.

8 MGs наистина лош късмет :twisted: с ghouls трябва да спечелиш щом стане frenzy
Hide достатъчно бърз за да има идеално приложение и достатъчно бавен за да загубиш единицата при закъсняла реакция от твоя страна.Пък и ти си ъндед ....само 75 злато в пазара .......
Близард могат да сбъркат има и такива случай на хора които са се оплакали и им е върнат асс CDkey(въпреки че твоя специално може и да си хаквал не знам),разбира се вероятността за грешка е много малка.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 19:26

бтв за новиа патч още от сега усещам комбината FarSeer + Goblin Tinker

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 22:16

Awe kavo zna4i "imba" i kvo zna4i "gosu"?

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 22:47

High_voltage написа:
Абе тия от Ейлиънс Клъб тъпи ли са?
Утре започват квалификациите, а на тези тъпаци сайта им не се отваря. Горките хора дето са се записали...
Нито знаят кога трябва да отидат, нито допълнителна информация... Пфууу...това е най-големия провал в историята на турнирите... Даже и CXG беше по-организирано... :(

Точно...така е от няколко дни - никой не знае нищо, site-а не бачка...През трибуквието ми е за парите дето дадох, но все пка ми се ходеше на турнир...

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 23:03

tnx ot super mnogo vreme se 4uda kvo zna4at teq raboti:)

Заглавие:
Публикувано на: 15 Апр 2004 23:21

stfu-n00b! написа:
Гледах въпросната игра много зле я изигра deadman .Заради последната му реплика ли ?Между другото моето мнение е ,че той е най-добрия европейски играч в момента.

По-скоро много добре я изигра Showtime^^.Руснакът(русначето по-точно) се ядоса,понеже се почуства премазан и надигран.
Btw видяхте ли кво му се случи на Grubby,когато игра vs истинския Sweet(защото la-z-boy,ако вярвам на SK.seo,е бил Showtime under cover,не Sweet).Втората игра(впрочем и първата) Sweet така го обърна,че Grubby се принуди да прибегне до camping,ahahahaha.
@Unruly-respect&gl@ESWC qualifications!Ако продължаваш в същия дух като нищо може един fireproof или neonik да отстраниш(или най-малкото да победиш в една от срещите).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 08:51

wtf ?един ден да нямам нет и излезе нов пач..ебаси..нов герой...и тъпи промени...особено за елфите :)-250 злато за боттс оф спеед и може да се купуват след ноща хахаха :)
за орките няма нищо съществено освен камикадзето -наистина ще стане камикадзе :)
е то близард пуснали ли са го за долнлоад ?
отсега осещам...30-40 мб пач :)))
а и тоя новия герой е доста добре
до колкото съм разбрал..магията рокет фактори е доста луда...отиваш му в базата и аре бум бум.... :)
дано ското излезе да пробвам тоя гоблин грозен :))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 10:08

la-z-boy не мога да твърдя кой е бил ,но не игра за нивото на някой от двамата а като някой 15 левъл смешник от US ladders....

За alienz още щом ми казаха ми беше ЯСНО ВСИЧКО.

Unruly успех бате дано газиш на квалификацията....Играй си ТВОЙТА игра и don't panic..
Дай да се уговориме сега през weekend-a в хофф да направиме някоя друга игра с тебе.

Радо не може още да се каже нещо толкова катогорично за новия герой

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 12:03

Успех Unruly.Всички се надяваме да ги спукаш(аз съм сигурен че ще го направиш)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 13:30

Малко неадекватно се намесвам,но и аз искам да пожелая много късмет на Ънръли и да размаже всички наред!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 14:26

http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... y=Westfall

WTF?!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 14:33

eeasss написа:
http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-ladder-solo.aspx?Gateway=Westfall
WTF?!

Е кво ли е това ? Да не е несто за 50 левел ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 14:42

може би въпроса ми е адски тъп но все пак:Какви са тия tourney wins???как се правят???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 15:10

eeasss написа:
http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-ladder-solo.aspx?Gateway=Westfall

WTF?!

ami tfa mai e laddera za игра4ите дето са 50 левел...
не6то маи като продулжение се явява !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 15:30

[quote="High_voltage"]
че la-z-boy все пак взе ДВЕ игри на Груби. [\quote]

не беше ли 1?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2004 15:33

{obio}RAVEN™ написа:
може би въпроса ми е адски тъп но все пак:Какви са тия tourney wins???как се правят???

ааа ъъъъ?!
еми като играеш торнамент в батъл.нет. В горния десен ъгъл на екрана си пише като има турнир....

Профил

Аватар
Заглавие: да
Публикувано на: 16 Апр 2004 19:43

Точно за това е.Обаче ако играеш там, после сигурно трябва да си връщаш до 1,14 за да играеш пак на нормалните.Още не е пуснат де.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost