Автор |
Съобщение |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 18:39
Според мен единственя начин елф успешно да спре кули е да не даде да бъдат построени. Повечето ми игри срещу елф протичат така: Започвам с farseer и грунтове, и обикновено си стоя в базата докато не направя поне 2-3 грунта защото иначе Демона ми убива farseerа без проблеми, а убие ли ми farseerа просто ми се намаляват шансовете. Щом извадя 3 грунта си creepvam farseerа до lvl 2. По това време вече имам тиер2 и втори герой shadow hunter задължително. Правя един катапулт и с тази армия (4 грунта 2 героя 1 катапулт и 3 работника влизам). Обаче повечето добри елфи имат wisp по пътя и ме виждат. Съответно ме пресрещат по пътя и започва битка. (Ако елфа не направи това, а остави да стигна до базата му е 90% паднал). entagle на работниците и така нема кули и така пропада ръша. Аз лично сам забелязал на база игрите ми че ако елфа не се ръши през първите 7-10 мин положението за орка става много лошо. Също съм забелязал ,че
hypogriph raider са ефикасни срещу кули защото имат много голям range -700 и могат да смъкнат кулите за отрицателно време. А и още нещо според мен ако елф тръгне на маса huntress срещу орк спокойно може да си излиза защото с горната армия(4 грунта 2 героя 1 катапулт) мога да убия спокойно 8 huntress.
Незнам погледнете нещата и от страната на орка, за орка на пример доста трудно да бие микс ит гиганти с дриади и талони, казвате tauren s shockwave u farseer s ligting избиват всичко, но обикновено за кули се прави shadow hunter които е абсолютно безполезен срещу гиганти и дриади. Химерите са доста силни срещу орк и по мое мнение орка остави ли елфа да ги извади може да си излиза спокойно. Просто колкто и странно да звучи за мен орк vs елф е най трудния matchup осоено заради demon hunter който стане ли 4-5 ниво е почти безсмъртен, незнам това е matchupа който има най голяма нужда от баланс според мен.
|
|
|
|
 |
knox
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 18:44
Стария асс. го заебах toest ne go zaebah a acc-to mi e ex]revenger
i nai-me nervat komplexi kato tebe shtoto tochno zaradi nqkoi kato teb sa mi Del-nali acc-to
A AZ IGRAQ OT SHIBANITE MATRICIIIII A TAM NQMA SHIBANI HACKOVEEEEEEEEEEEE !!!!!!
Shtoto nekoi keleshar si e prashtal gluposti che sym maphacker
deeba sopolite 18lvl solo + 14 team + 40-50 tournie wins + At result (obsht) 50-60 = 10-15
BlizzarD suckersSSSSS Vurnete koleloto Kradciii Pederasii Sha Vi Prechukam
___________________________________ u3/|aM3u/|u TupoBe
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 18:57
High_voltage написа: Е, добре де малко попрекалих... Просто се вбесих като си припомних как един ме би само с Mountain Giants. Уби ми гуловете и героите без проблем и въпреки че имах значително количество гарги и дистройъри, той пак ме би без никакви други единици. След като видях, че Mountain Giant (той имаше 8 от тия) поема забележителния 4 (четири !) демидж от дистройър, направо се запътих към базата да му избивам сградите. Там уордънката ми потроши всички гарги с фен ъф найвс. Дестройърите също си изпатиха от орба. Уордънката беше безсмъртна, подпомогната от 9 кладенеца, чиято мана не свършваше. На всичкото отгоре Mountain Giants, за разлика от другите елфски единици, имат регенерация на кръвта И ПРЕЗ ДЕНЯ !!! И то доста бърза... За хайд - голямата постепенност - 1 секунда. Да го направят поне 2. И за завършек бих казал, че елфите могат да вземат играта само с герой, без никаква армия...
Малко преувеличих за елфа, но за промените на другите раси бях сериозен.
ако направат хайд-а за 2 сек по-добре да го махнат!!
бтв 8 МГ-та....Лош късмет...
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 19:05
ееаsss съгласен съм напълно с тебе и виждам нещата и от двете гледни точки напълно по същия начин.Аз с орк не мога да кажа ,че съм нещо особено ,но ми доставя голям кеф да разцъкам "зелените" някой LAN или custom и трябва да ти кажа ,че имам 100% успеваемост при towerrush (разбира се в ролята на елфа е някой нууб от хеадофф бнет или някой приятел не са някви големи играчи ) орк > елф tower rush ,елф > орк late game (chims , MG)
На mass huntresses може да се играе примерно диди8 играе така с BM и naga.Нобходимо е известно микро и да не се набиваш много много по базата му преди висок левъл БМ.А това дето го пишеш не можеш да го издържиш освен разбира се в базата си.
8 MGs наистина лош късмет  с ghouls трябва да спечелиш щом стане frenzy
Hide достатъчно бърз за да има идеално приложение и достатъчно бавен за да загубиш единицата при закъсняла реакция от твоя страна.Пък и ти си ъндед ....само 75 злато в пазара .......
Близард могат да сбъркат има и такива случай на хора които са се оплакали и им е върнат асс CDkey(въпреки че твоя специално може и да си хаквал не знам),разбира се вероятността за грешка е много малка.....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 19:26
бтв за новиа патч още от сега усещам комбината FarSeer + Goblin Tinker
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 22:16
Awe kavo zna4i "imba" i kvo zna4i "gosu"?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 22:47
High_voltage написа: Абе тия от Ейлиънс Клъб тъпи ли са? Утре започват квалификациите, а на тези тъпаци сайта им не се отваря. Горките хора дето са се записали... Нито знаят кога трябва да отидат, нито допълнителна информация... Пфууу...това е най-големия провал в историята на турнирите... Даже и CXG беше по-организирано... 
Точно...така е от няколко дни - никой не знае нищо, site-а не бачка...През трибуквието ми е за парите дето дадох, но все пка ми се ходеше на турнир...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 23:03
tnx ot super mnogo vreme se 4uda kvo zna4at teq raboti:)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 23:21
stfu-n00b! написа: Гледах въпросната игра много зле я изигра deadman .Заради последната му реплика ли ?Между другото моето мнение е ,че той е най-добрия европейски играч в момента.
По-скоро много добре я изигра Showtime^^.Руснакът(русначето по-точно) се ядоса,понеже се почуства премазан и надигран.
Btw видяхте ли кво му се случи на Grubby,когато игра vs истинския Sweet(защото la-z-boy,ако вярвам на SK.seo,е бил Showtime under cover,не Sweet).Втората игра(впрочем и първата) Sweet така го обърна,че Grubby се принуди да прибегне до camping,ahahahaha.
@Unruly-respect&gl@ESWC qualifications!Ако продължаваш в същия дух като нищо може един fireproof или neonik да отстраниш(или най-малкото да победиш в една от срещите).
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 08:51
wtf ?един ден да нямам нет и излезе нов пач..ебаси..нов герой...и тъпи промени...особено за елфите  -250 злато за боттс оф спеед и може да се купуват след ноща хахаха
за орките няма нищо съществено освен камикадзето -наистина ще стане камикадзе
е то близард пуснали ли са го за долнлоад ?
отсега осещам...30-40 мб пач  ))
а и тоя новия герой е доста добре
до колкото съм разбрал..магията рокет фактори е доста луда...отиваш му в базата и аре бум бум....
дано ското излезе да пробвам тоя гоблин грозен  )

___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 10:08
la-z-boy не мога да твърдя кой е бил ,но не игра за нивото на някой от двамата а като някой 15 левъл смешник от US ladders....
За alienz още щом ми казаха ми беше ЯСНО ВСИЧКО.
Unruly успех бате дано газиш на квалификацията....Играй си ТВОЙТА игра и don't panic..
Дай да се уговориме сега през weekend-a в хофф да направиме някоя друга игра с тебе.
Радо не може още да се каже нещо толкова катогорично за новия герой
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 12:03
Успех Unruly.Всички се надяваме да ги спукаш(аз съм сигурен че ще го направиш)
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 13:30
Малко неадекватно се намесвам,но и аз искам да пожелая много късмет на Ънръли и да размаже всички наред!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 14:26
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 14:33
eeasss написа: http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-ladder-solo.aspx?Gateway=Westfall WTF?!
Е кво ли е това ? Да не е несто за 50 левел ?
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 14:42
може би въпроса ми е адски тъп но все пак:Какви са тия tourney wins???как се правят???
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 15:10
eeasss написа: http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-ladder-solo.aspx?Gateway=Westfall
WTF?!
ami tfa mai e laddera za игра4ите дето са 50 левел...
не6то маи като продулжение се явява !
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 15:30
[quote="High_voltage"]
че la-z-boy все пак взе ДВЕ игри на Груби. [\quote]
не беше ли 1?
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2004 15:33
{obio}RAVEN™ написа: може би въпроса ми е адски тъп но все пак:Какви са тия tourney wins???как се правят???
ааа ъъъъ?!
еми като играеш торнамент в батъл.нет. В горния десен ъгъл на екрана си пише като има турнир....
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: да Публикувано на: 16 Апр 2004 19:43
Точно за това е.Обаче ако играеш там, после сигурно трябва да си връщаш до 1,14 за да играеш пак на нормалните.Още не е пуснат де.
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|