DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 18:35
Никъв шанс 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
FrAnTic1bg
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 20:35
Изразих едно доста умерено мнение тоя път, но вече няма да го направя....
Казвате че CnC3 не е балансирана. Така е! А я сега се замисли колко пача трябваха на СЦ1 да стигне до съвършенството - 14 (знам че 15 излезе ма той нищо не балансира) - за 10 години. Евала на близард че поддържат играта - но за ЦнЦ3 излязаха 4 за 2 месеца (не че е хубаво де, малко напомня на почти приготвена манджа). Историята НЕМОЖЕШ ДА Я СЪДИШ. Да на теб може да ти харесва СЦ историята повече. На мен си ми харесва тази на ЦнЦ. Тука опира до личен вкус. Пък и къде не беше банална историята на СЦ1. Някой май не чете фантастика достатъчно?
А за графиката. Мога ли да се смея.... ама силно..... Заеби ЦнЦ3, Кох или ДОу. http://youtube.com/watch?v=IromEM2CkBQ& ... ed&search=
Еми... WiC ще излезе тaзи година а дъртото се очаква следващата година...... Е нямам коментар.
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 20:58
FrAnTic1bg написа: А за графиката. Мога ли да се смея.... ама силно..... Заеби ЦнЦ3, Кох или ДОу. http://youtube.com/watch?v=IromEM2CkBQ& ... ed&search=Еми... WiC ще излезе тaзи година а дъртото се очаква следващата година...... Е нямам коментар.
Наистина работата не е дали е кох доу или WiC..
Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно. Просто това е нормално за нова стратегия и ако това за което спорим не се казваше старкрафт2, ами galaxy wars, щеше да се появи с 2-3 сийдъра в тракерите и коментарите да бъдат, че е обикновенна игра имитираща стар крафт 1.
П.П Тази world in conflict съм я чувал само като заглавие, но не я бях виждал.. КУЛ, играеше ми се игра за студената война 
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 21:21
Нямаш си на представа колко я чакам тази игра. Това ще е единствената игра която усещам ,че ще надмине Ra 2 . Просто страхотно.
|
|
|
|
 |
MuZikFrEaK
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 22:01
След като 4-ма от най-креативните хора в Blizzard, начело с Бил Ропър напуснаха не мога да очаквам някаква страхотна игра от Blizzard. Добра - да, но страхотна - не. ):
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 22:12
Цитат: Понякога ми харесва как се изнервяш и започваш да нападаш отчаяно
1.Не пиша когато съм изнервен(и двамата го знаем). 2.Не правя лични нападки а те се смятат за отчаян опит, не ги прави и ти. 3.Прекалено много се повтаряш в мненията си. Цитат: Ми подправката и тиберия технически единственото им общо е,че се събират от "харвестър". И двете субстанцйи причиняват мутация и също така и двете са най-ценният ресурс в галактиката. Цитат: Евала на близард че поддържат играта - но за С&С3 излязаха 4 за 2 месеца Четирите пача излязоха за 72 часа, защото много от клиентите неможеха да играят в мрежа и изпитваха проблеми при инсталиране или пускане на играта. TW беше пусната нетествана и недоизпипана, няма нищо хубаво в това. Цитат: На мен си ми харесва тази на С&С Историята на играта си е прекрасна, но третата част се справи трагично с представянето и. Когато завършиш с GDI унищожава извънземните, разбиваш Nod и получаваш глобален контрол. С Nod губиш войната, остават ти територйите единствено в Австралия и за да не се чувстваш кралски пр**бам(да ме извините за израза, но по точен няма) ЕА прави леко извъртане в история, но ако си изиграл кампанията на GDI усещаш, че онзи план на Кейн е като утешителна награда. При Scrin в четвъртата мисия извънземните се чудят как да оцелеят, мисля, че това само по себе си говори достатъчно. Цитат: Казвате че CnC3 не е балансирана. Готов съм да претендирам, че тази игра дори не покрива минималните изисквания. Ако си на друго мнение моля те дай причини, защо това нещо трябва да се играе( моля ти се не използвай изразът "всеки с мнението си", защото в случеят не е валиден). Цитат: Много хора ще ми се ядосат за това което ще кажа, но игрите C&C 3, DoW и Battle for Middle Earth си приличат много по геймплея Игрите имат малко общо в геймплея, не мисля, че си им обърнал внимание. Цитат: Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно. А необективно ли е да се оцени графиката на SCII като хубава? Цитат: Blizzard >>>>>> ALL
Въпреки, че мразя подобни сравнения, мисля че е редно да се съглася, тази компания все още не е издала игра, която да не е постигнала значителен успех.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 22:17
Tadaima написа: Цитат: Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно. А необективно ли е да се оцени графиката на SCII като хубава? Без да се взема в предвит визията на други (модерни) ртс игри да се определи ск2 като красива е необективно. tadaima написа: Прекалено много се повтаряш в мненията си.
Определено е така и това не говори добре за събеседниците в този случай (някой път просто вината е моя, но сега се налага да изказвам аргументи, които вече съм споменал по-горе).
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 22:43
Цитат: Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно.
Тва не знам кой го е казал, обаче ме уби с прашка
@До пича, дето е написал тая помия в quote-a:
Ахахаххаха !!! Е, добре  Яки заключения вадиш :Р Жалко, че РТС ми е любимия жанр, ама да, малко съм играл, що не :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 23:56
Всъщност както и да го погледнеме C&C3 е по-добра от Ск2 по няколко причини :
Първо Ск2 не е излязла и сега C&C3 води играта ...
Обявена е за крал на РТС-ите ...
Графиката му е водеща за РТС потдържащ масови батални сцени ... не говоря за игри с лимит : Единствените качествени са COH,DOW,Age частите, ...
... а такива без лимит е само една C&C ... Винаги C&C е била на чело и така ще бъде ... Ако говориме за фенове още първата седмица са продадени 1 милион копия получили са печалба в размер 25 милиона долара ... Само 1-рвата седмица ... единствената вселена със Филми между мисиите , интрота и завършващи такива със РЕАЛНИ ХОРА !
Това е висшо майсторство прибавящо дълбочина на вселена, герои, фракции ...
Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ...
Едно е да ми набуташ баналната история за хора затворници и некви плазмодии + добре развити дебили които всички ритат ...
Друго е да пресъздадеш дълбока атмосфера наситена със съспенс, неочаквани обрати и страхотни герои пресъздадени от страхотни актьори.
От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ... невероятно предадена е и такъв страхотен сюжет просто няма , много далеч напред е от клишетата както и да го гледаме
Ясно е ,че винаги ще се делят геймърите на Командващи и завоеваващи и Стркрафтаджии което от своя страна звучи като някоя неуспешна песен на Милко Калайджиев (Къде си батко и Малката са добри  ) .
Така ,че седете си мирно ... едните ще играят и ще движат пиксели по бонбони и захарен памук а другите ще се бият за опустошени зони със Тиберий, в една негостоприемна вселена наситена със фанатизъм, постоянна опасност и истински екшън.
И да плюете и да мажете това ще остане факт от там на татък си правете сметката дали ще продължите сляпо да ходите по път водещ до пропаст или каквато метафора се сетите а аз ще остана само да ви чета и да ви се смея.
И кой каза 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 Уехеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
ееееееееееееееееееееее
е
е
ееееееееееееееееееееееееееееееее
еееееееееееее
еееееееееееееееееееееееее
|
|
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 09:36
Immaterium написа: Всъщност както и да го погледнеме C&C3 е по-добра от Ск2 по няколко причини :
Обявена е за крал на РТС-ите ... Стар Крафт носеше тази титла 7 години под ред. Immaterium написа: Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ... Едно е да ми набуташ баналната история за хора затворници и некви плазмодии + добре развити дебили които всички ритат ... Някак си ми писна в 3 поредни части да слушам за Кейн и неговия тиберий. Едно е да мелиш една история 3 пъти по различен начин, друго е да продължиш историята на една легенда. Immaterium написа: Друго е да пресъздадеш дълбока атмосфера наситена със съспенс, неочаквани обрати и страхотни герои пресъздадени от страхотни актьори.
Kакво и е дълбокото на атмосферата. Същия параноичен Кейн, със същия скапан тиберий. За какви обрати ми говориш. Още като се чу за течния тиберий беше ясно, че ще го взривят. Предателствата също бяха очевадни, така че само се дръж с дълбоката атмосфера и обратите. Историята е по-зле от сапунен сериял. Immaterium написа: От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ... невероятно предадена е и такъв страхотен сюжет просто няма , много далеч напред е от клишетата както и да го гледаме Same shit, "different" C&C. Immaterium написа: аз ще остана само да ви чета и да ви се смея.
Само си измий зъбките, че дъхът ти намирисва.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 10:09
Фанатизирания Нод-овец би ли се разкарал от темата, ПО ДЯВОЛИТЕ! Върви си цикли C&C3 и си пиши в темата, или може би там вече никой не ти обръща внимание на шибаните бръщолевици? Ако не си забелязал името на темата е Стар Крафт 2, не С&С3. Деба писна ми от сума ти страници тука не се обсъжда предстоящата игра Стар Крафт 2, ами темата се обърна на война между игри и фирми разработчици. Така че айде моля ти се Нодовче отивай си се разлагай в Тиберия, пък ни остави нас "простите" хорица да си говорим за НАЙ-ВЕЛИКАТА стратегия правена досега и нейното така жадувано продължение...
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 10:32
Защо пък, темата е интересна, може да се направи анализ на феновете на ск...
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 10:36
Ми не.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 10:52
Immaterium написа: Всъщност както и да го погледнеме C&C3 е по-добра от Ск2 по няколко причини :
Първо Ск2 не е излязла и сега C&C3 води играта ... Обявена е за крал на РТС-ите ...
Dune 2 е обявена за бащата на RTS жанра, но с С&С нямат нищо общо(освен енджъна, но в случеят това не е валидно, защото геймплеят пак се различава). Starcraft е обявена за перфектна(графика,атмосфера,геймплей,скорост), най-добре направена за про-гейминг и за десет години това не се променя, няма да се промени и с двойката. С&С е игра с добра история(TD&TS), но никога не е била добра за мрежа. Цитат: Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ... Starcraft има много добре развита предистроия, но в случеят мисля, че тук става на въпрос за лични предпочитания. Цитат: От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ... Играта използва симетричният метод, който бе захвърлен през '97 от повечето производители, това говори достатъчно? Цитат: Така ,че седете си мирно ... едните ще играят и ще движат пиксели по бонбони и захарен памук а другите ще се бият за опустошени зони със Тиберий, в една негостоприемна вселена наситена със фанатизъм, постоянна опасност и истински екшън. Hardcore феновете на вселената са на мнението, че С&С 3 има прекалено "светла атмосфера", ефектите са на изключително ниско ниво. Това което се създаваше в първите две части го няма тук. Цитат: Ако говориме за фенове още първата седмица са продадени 1 милион копия Command & Conquer: Red Alert (3 million) - най-добре продаваната част от поредицата StarCraft (9.5 million) - единствената част от поредицата. Цитат: И да плюете и да мажете това ще остане факт
В поста ти няма факти, ако знаеш това какво е. Цитат: Защо пък, темата е интересна, може да се направи анализ на феновете на ск...
И ти що си разбрал дълбините на човешката душа и прозрял това що стотици преди тебе не са разбрали би ли разкрил таз' мистерия пред нас?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 11:01
tadaima написа: Цитат: От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ... Играта използва симетричният метод, който бе захвърлен през '97 от повечето производители, това говори достатъчно? Това по какъв точно начин показва, че няма иновации ? Освен това колко е отхвърлено е под въпрос... Tadaima написа: И ти що си разбрал дълбините на човешката душа и прозрял това що стотици преди тебе не са разбрали би ли разкрил таз' мистерия пред нас?
Глупости...От кога да определиш културата на група хора е нужна голяма мъдрост ? 
|
 |
FrAnTic1bg
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 11:15
Tadaima написа: Цитат: Казвате че CnC3 не е балансирана. Готов съм да претендирам, че тази игра дори не покрива минималните изисквания. Ако си на друго мнение моля те дай причини, защо това нещо трябва да се играе.
Ти си претендирай колкото си искаш. Да тя не е балансирана, да микрото не е на най-високо ниво, но се готви баланс пач - и то ГОЛЯМ! Все пак играта излезе преди грубо 2 месеца. Поне във версия 1.0 немога да правя от харвъстъри - Мамути 
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
 |
Sashakiss®
|
 |
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 14:52
Цитат: Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ... Пускайки си мисиите на която и да е C&C игра вярваш ли си, че няма да гледаш как за пореден път американци ритат задниците на Русия/GLA/Nod и се изкарват за най-добрите, най-хуманните и т.н?! Цитат: единствената вселена със Филми между мисиите , интрота и завършващи такива със РЕАЛНИ ХОРА !
Хммм, май не си играл Act of War ...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
Dok'cho
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 16:56
Цитат: единствената вселена със Филми между мисиите , интрота и завършващи такива със РЕАЛНИ ХОРА !
NewsFlash :
Wing Commander вселена пресъздадена през далечната 1990, цели 5
години преди първият C&C.
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|