Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Мар 2017 15:28
- Алминатора - написа: Някой още играе ли? Аз преди две седмици реших да си я купя, вече имам 210ти парагон левъл демон хънтър и правя GR20 соло, смятам да се пробвам скоро и на по-високите. Имам и 120 милиона злато Не го казвам да се фукам, но да отбележа, че играта е доста лесничка, особено ако имаш късмет с дропа. Въпреки това ми е някаква забавна, но едва ли ще я играя още доста дълго. Не знам с кое се фукаш, но ако влезнеш в група със средно нагрухани пичове, това се постига за 2 часа, без грам да преувеличавам
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Апр 2018 23:36
Отдавна ми се цъкаше АРПГ игричка, с идеята да се зарибя по тоя жанр. И тъй като PoE не ми хареса, реших да подхвана Диаблото след като явно е по-добрият избор за опита ми в жанра и времето, което бих могъл да отделям на ден(около 2 часа и то не всеки ден). Взех си и експанжъна и длцто едновременно, само 10 евро всяко.
Гледам, че има и сравнително активно комюнити в редит, също така започнах да гледам един стриймър в Туйч дето ме кефи. Също така, бях чел че имало опция някой по-нагрухан пич да ти помогне да си минеш кампанията и да стигнеш максимално бързо до макс лвл, ама като за първи път май няма да се възползвам, вече по-натам ще е като съм вдигнал и нагрухал сам поне един герой ще си намеря някого, с който да играя.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Апр 2018 11:16
От много време не е нужно да минаваш кампанията. Можеш да започнеш директно с баунтита или рифтове. Не съм сигурен, дали да ти кажа да минеш поне веднъж през кампанията на Д3, за да разбереш историята, тъй като има опасност да развиеш някакво мозъчно заболяване - толкова са се осрали близз в това отношение . За ден ще си макс лвл, после идват парагоните.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Апр 2018 11:38
Gipo написа: От много време не е нужно да минаваш кампанията. Можеш да започнеш директно с баунтита или рифтове. Не съм сигурен, дали да ти кажа да минеш поне веднъж през кампанията на Д3, за да разбереш историята, тъй като има опасност да развиеш някакво мозъчно заболяване - толкова са се осрали близз в това отношение . За ден ще си макс лвл, после идват парагоните. Ами все пак ще си я изцикля кампанията, че да се поопазная механиките на играта по-добре и тогава смятам да се мятам на сезоните/ранкинга или както там се води. Даже може направо на хардкор
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Юни 2018 14:55
Diablo Battle Royale? Експанжън или направо Diablo 4 ще са добре дошли, но може и да е някаква мобилна глупост >.> П.С. Това за "фронтпейджа на News.bg" вярно е епично
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Юни 2018 15:07
Активижън са неспособни да направят качествено диабло и вероятно го знаят. Затова се надявам да направят римастър на Д2. Възможно е да направят нещо мобилно, защото там пазарът е огромен.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 03:30
След Reforged по-скоро трябва да сме ужасени от потенциалните щети, които могат да бъдат нанесени върху Diablo 2 с този римастър. За мен лично ще мине бая време преди отново да купя игра на Близз Btw били са публикувани нови скрийншотове от прекратената Daiblo 3 версия на Blizzard North: https://www.purediablo.com/more-blizzar ... s-surface/gg... Дори и в този си незавършен вид ми харесва много повече от rainbow графиката на D3.
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 08:07
А бе честно казано всичко освен голямата биологична маса изглежда супер generic и bland.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 11:14
Тъкмо щях да кажа нямаше ли и едни още по-стари, с видимо друг артстайл и ги видях някъде след скицата на единия от демоните. Те тези циркулираха преди мнооого години даже. Иначе кво да се прай. Вижте стари снимки на Близзард Норт - като промо снимка на дет метъл банда от Тампа, Флорида са Работели са в едни много окултни времена, с изтървани дедлайнс, фалити, били са няколко пъти пред дърпане на шалтера - всичко това, евентуално, е било катализатор за един демоничен хъс, който се вижда в игрите. Сега в Близз са некви мехико джендъри и да не казвам кво, безлични еднодневки дето гледат да дръпнат и те за некоя цица От съвсем различни светове са.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 11:28
Като говорим за ретро близард разработчици - ей тоз е бил ванила уоу дизайнер. Има клипове в тубата, в които отговаря на куп въпроси за едно време, но и на живо можете да го питате в стрийма му https://www.twitch.tv/kevinjordan
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 13:55
Човек, взимал призванието си на сериозно. Искал е да се бори с Ада по всички фронтове. Сигурно е играл паладин на holy Иначе ми се върти в главата нещо, че не си били платили я ток, я наем, я някъв там договор, и идвали да им връчват призовки и тн. Това май беше казано в интервю с тримата след Exilecon-a. А те тия шотове, иначе, с видимо по-стария арт бяха и с амазонка и паладин, все още двуизмерни, а-у - даже в ПЦМ статия или нещо такова го имаше. Мноого отдавна, в смисъл - преди диабло 3 да излезе. Има един супер нърдски канал - xtimus, пича играе до пръскане Д2, имаше видео за това, мисля. Може и да се бъркам - пак казвам, циркулираха много отдавна. Иначе миналата година, покрай целия хайп за 4-ката и явно щото който е имал възможност, е датамайнвал каквото му падне, изскочи канселирания втори експанжън на тройката след рийпър ов солс. Бтв, в тоя канал на xtimus има много гийки диабло лор, слушах го редовно докат се прибирах пеш от работа есенно време, покрай близзкона им, хайпнат. Има инфо за кои предмети не са се появили във финалната версия, за цялата схема с BRING BACK THE BODY PARTS, заебаната идея за гилдии, шеърд гилд спейс/сташ; пвп арени и т.н., придружени с шотове дето не бях виждал въпреки половин съзнателен живот цъкане на диабло 2 с какви ли не модове.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Май 2020 16:01
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Май 2020 20:57
Мен ме кефеше колко е било революционно за тях да направят един обикновен скелет, който се движи. И как можеш да удариш този скелет и той да пусне предмет. Не помня в това интервю ли беше.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Май 2020 08:51
Нов сезон, нови сетове - преди месеци някъв блогпост четох как уж гледали да вкарат теми, разчупеност - да се отличават сезоните, чета - същото само че с друг скин и естествено сетовете - 10 000% повече демидж на еди си кво заеби вече
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Май 2020 21:53
За мен тази игра отдавна се изплати и морално остаря, опитах наскоро пак да я играя, но просто го чувствам абсолютно hollow и не мисля, че някога повече ще я инсталирам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Май 2020 22:18
Аз напоследък водих някакви събеседваници на тема "защо D3 е по-смотана от куп други ARPG-та (Grim Dawn, PoE...)" и въпреки, че това твърдение е напълно вярно, някак ми остана някакво желание пак да поцъкам Адска кретения.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Май 2020 12:04
Еми и на мен ми се доцъква чат-пат, от носталгия уж, даже предния сезон играх ... И на втория ден бях на Грифт 100 или квото там беше на мода. С пълен гиър, всичко нагласено според единия от двата мета билда за момента Бтв, някой игра ли Reign of Terror mod-a на Grim Dawn?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Май 2020 12:06
shub niggurat написа: Бтв, някой игра ли Reign of Terror mod-a на Grim Dawn? Аз не, каня се да си купя експанжъна на GD и дебна намаление. След това със сигурност ще пробвам няколко мода.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|