Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 21:12
Бъг най-вероятно, Рицарю. Пробвай да заредиш по-ранен сейв или пре-инсталирай играта. Ама пък наистина ебаси и тъпата работа, и аз като Вермик си чакам колекционерското издание и направо не ме свърта на едно място. Да еба майка му, втори път няма да пре-ордървам от тези загубени GAME...  Искам да си поиграя с монетката, да еба. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 21:24
Води ме до въпросната врата ако изляза през главната порта на форта. Ако изляза през страничната дето води до тунелите под форта ме върти и в двете посоки. В едната стигам до задънена зала, в която на картата показва врата, но, бога ми, наврях се във всяка пролука и такова нещо не намерих, а в другата ме води до барикадата, дет ни мога да я бутна, ни да я прескоча.
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 21:39
Абе играя, играя, но прекъсвам, че ме е страх че ще свърши бързо. Някой който е близо към края или е приключил да каже колко са чаптърите.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 21:46
Дотук докарвам до 5-та глава. Струва ми се, че има поне още няколко.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 21:48
Ще е хубаво някой ако ми подскаже какво да направя. Това е края на втората глава, или поне това разбрах от гугъл. Видях един друг с моя проблем, обаче никой не му е отговорил. Цитат: Но пък сега си пуснах със сейва от първата част и си имам raven armor Нещо специално oколо зареждането им има ли? Моите са си в папката откак последно играх първата игра (my docs/the witcher/saves), но като дам нова игра, ми казва, че са unavailable. edit: nvm... have the original Witcher game installed on your computer - The Witcher 2 will locate it and import the saves automatically. Тая няма да я бъде 
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 22:06
Похвално е колко добре боравят с канона от книгите. Дори бих казал, че качеството на играта е по-добро от поредицата на Сапковски в много отношения. *Спойлър* от акт 1 Това, че са намесили Йенефер, наистина ме накара да искам да стигна до края възможно най-бързо. Ще се наслждавам на всички сайд-куестове чак след като видя какво ще се случи 
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 22:09
Jedi Knight написа: Ще е хубаво някой ако ми подскаже какво да направя. Това е края на втората глава, или поне това разбрах от гугъл. Видях един друг с моя проблем, обаче никой не му е отговорил. Цитат: Но пък сега си пуснах със сейва от първата част и си имам raven armor Нещо специално oколо зареждането им има ли? Моите са си в папката откак последно играх първата игра (my docs/the witcher/saves), но като дам нова игра, ми казва, че са unavailable. edit: nvm... have the original Witcher game installed on your computer - The Witcher 2 will locate it and import the saves automatically. Тая няма да я бъде  Аз просто си копирах папката със сейвовете от бекъпа в my docs и ми ги откри ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 22:15
Някой ще ми обясни ли как да стигна до леговището на убийците? По-горе съм си описал проблема в два поста.
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 22:19
Толкова пари пръснах за кайран армора и бахти якия армор и с неква отвратително гадна качулка дето се едно лайно имаш на главата.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 10:09
Ако почна куеста за паметта, ще ми се спойлнат ли книгите, щото съм прочел само първите 3?
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 10:57
falloutа написа: Ако почна куеста за паметта, ще ми се спойлнат ли книгите, щото съм прочел само първите 3? до началото на акт 3 съм и мога да ти кажа, че каквото ти е спойлнала първата част, повече от това не може  То се знае, че Гералт е умнрял, и за Йенефер се знае как (ако си слушал внимателно историята на innkeeper-а в акт 4), и за Цири се знае всичко. Но по-добре ги прочети все пак, кратки са.
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 11:35
Абе моля ви се кажете къде има магазини за компютърни игри. Освен пулсар и озон. Трябва да си купя играта веднага. Немах пари пък сега като имам се оказа че са изчерпани количествата. А пък не мога да продължа щото ми трябва troll trouble DLC-то за 1 куест и трябва да си я купя веднага!!!!!!!!!!!
И не искам да е дигитална. Искам кутийка!
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 12:05
vasito написа: Абе моля ви се кажете къде има магазини за компютърни игри. Освен пулсар и озон. Трябва да си купя играта веднага. Немах пари пък сега като имам се оказа че са изчерпани количествата. А пък не мога да продължа щото ми трябва troll trouble DLC-то за 1 куест и трябва да си я купя веднага!!!!!!!!!!!
И не искам да е дигитална. Искам кутийка! DLC-то го кракнаха вчера. Иначе ако в Пулсар нямаш късмет - никъде няма да имаш. Принципно имат връзка с другите си магазини, така че ги накарай да проверят и да ти кажат къде има кутийки.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 12:52
E па никъде няма питаха Иначе кракнато? Има два релийза на скидроу дето не работят.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 13:09
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 16:22
Възможни спойлери за тея дето не са играли единицата:
Трябва ми някой, който е превъртял 1, оставил е Ада жива в края на играта и си е качил сейфовете на двойката. Щото още от както почнах 2 не ми дава мира мира тоя въпрос: В началото на 2, Фолтест вика че Ада е мъртва (нормално като не съм си качил сейфовете) и няма наследник, който да наследи трона му. Затова бил целия този щурм към замъка "Ла Валет". Та аджеба кво стаа ако си спасил Ада от проклятието на Стригата, тя и в 2 тряа да е жива все още и как това влияе на историята на 2?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 16:29
Да им е*а майката лайна смотани дет са правили играта. Има некаф куест с wraith-ове там с талисмана и некфа патка праи ритуал и го прави 10 минути а тия wraithove бият за 50% от кръвта ти и треа само удар търкулване назад удар търкулване назад и да сбъркаш и те убиват.
Половин час като луд ги трепах а те спаунват ли се спаунват се и не свършват. 3 наведнъж. Бахти и шибания куест.
Еми да бъгнат е. Сега на 6-тия път нещо спряха да се спаунват след като свърши ритуала. Макар че куеста пак ми дава протект фром wraiths.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 16:30
Аз я бях оставил жива , ама пак имаше обсада над замъка. А да питам къде да намеря Маргот, че не мога да изпълня тоя куест?
Edit: Намерих я! В inn- а е, най- отдолу, в една от стаите.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 20:29
Бахти кратката игра 3 глави и епилог... Много съм разочарован. Нито дракона убих, нито Лето щото очаквах да има нататък по-зловещи противници за кълцане. И накрая кво стана - само 3 секс сцени видях.. жалко. Ае да се захващат с експаншъни или длц-та.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 21 Май 2011 21:26
Мухльо пиши спойлери. Ти еба майката. От първите 3 думи те усетих и макар и да съм към края, ти еба майката в устата, лайната ги намирисвам от далеч
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|