Автор |
Съобщение |
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Фев 2015 21:28
A за кво vengeance ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Фев 2015 09:05
Това е physical руната, която генерира по 10 hatred на секунда. На Т6 активния скил на петовете го пускаш не толкова заради бъфовете, колкото заради hatred бууста, когато се биеш и останеш без hatred. За същото е и punishment. В парти играя без vengeance, защото се генерират достатъчно хелт орбове + горните два скила и успявам да смогна с ресурса.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2015 14:17
Моят буилд е същият, само че без vengeance(след крусейдъра вече ми се повръща от куулдауни) - ползвам генератор/calltrops, и съм доволен. Само дет сентрито ме изнасилва с едно докосване, а не e като да нямам никъв дефенс.И като ми се наредят sentry, frozen, enchanted направо ми се ебава майката.Ама това е просто щото все още нямам 2ро unity.Тук вече виждам предимствата на старият мародер, където просто може да оставиш сентритата да бият всичко и да се скриеш, докато си четеш някоя книга.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2015 15:16
За каква трудност говориш? Новия мародер изнасилва мобовете до такава степен, че не се налага да се криеш, докато умрат мобовете
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2015 18:29
Не ми беше такъв контекста.Идеята ми беше, че със старият мародер можеше просто да си седиш и нищо да не правиш и сентритата да ти свършат цялата работа, а този мародер си е доста по-рисков като стил на игра(особено на хк), което ще е проблематично, ако играеш на ГР 35+ да кажем.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2015 19:09
Прав си, че е по-рисков, но ако играеш добре с героя, можеш да чистиш много по-бързо Т6 и да стигнеш до по-висок GR. Аз играя само хк и понякога ми треперят гащите на по-високи GR. Един съвет от мен (ако мислиш да се пробваш на HC) - reflect демиджа се противодейства с физикъл резист. Аз имам достатъчно, че дори да си излея целия демидж на рефлектирала група елитки, изобщо не ми сваля кръвта.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Фев 2015 21:50
Мерси за съвета, но докато не си сменя интернет доставчика, че и компа, за да отстраня всякакъв лаг или изхвърляне по каквито и да е причини ХК си остава забранена зона за мен.В момента 8/10 от умиранията ми се дължат именно на лаг и едва 2/10 на чиста глупост. А и дори тогава не знам - сървърите на близард не винаги са особено стабилни. Хардкор ще го пробвам със сигурност някога, но с крусейдър - с пасив скила indestructible това нещо няма убиване: Indestructible When you receive fatal damage, you instead become immune to damage, gain 35% increased damage and gain 107284 Life per Kill for 5 seconds.
This effect may occur once every 60 seconds
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Фев 2015 09:18
Чак тия дни реших да опитам по-сериозен xp grind и поиграх с няколко човека на gr 31-35. С качествено парти се правят два-три пъти повече експ, отколкото ми е било най-доброто постижение на т6 за час. Единственият минус е, че ми се налага да играя билд с генератор Също така решихме да прогресираме малко на gr40+ в 3 players, ей така, в името на тръпката. Всички пъти на gr 40-42 ни се падаха супер карти и добри гардиъни, а в игрите с 43-45 ни се падаха много скапани. Единият път на gr44 бяхме доста добре с времето, но поради някаква причина гардиъна реши да се спаунне на майната си и ни отне минута и нещо, докато го открием. Не успяхме да го убием за около 10 секунди и изтече времето. Снощи ни се падна много добър gr 44 и вървяхме добре с времето, но играта нещо се бъгна и танк wd'то умря от два удара, докато държеше две групи елитки. Бъгът идваше от това, че умря от афикс, който не присъстваше в арсенала на двете групи елитки. След това се оказа, че това бил някакъв популярен бъг, при който нещо си ти мятало някакъв fire wall , въпреки, че не го виждаш и биеш. Буустнахме му ново геройче до 70, та като се пооблече пак ще пробваме отново . Аз както обикновено не играя сезон. Edit: Fire chain* хахаах
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Фев 2015 03:59
Деба, изглежда ми, че почти всички "смъртни случаи" на ХС са по вина на Близърд, а не на играчите. Тъпо. Поне танк буилдовете принципно лесно се възстановяват.Не знам при уича как е, но при монка и крусейдъра всичко без пръстените и амулета може да го крафтнеш...но предполагам, че на ХС имаш тонове резервни точно за такива случаи.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Фев 2015 08:49
Да. Аз лично пазя на склад второто и третото най-добро, което намирам за всеки слот плюс по един брой от най-доброто, което съм откривал от ненужните в момента сетове/легендарни. Пазя ги, защото близз може да ги пипнат и трябва да съм готов за новостите И пак да, танк билдовете се възстановяват доста по-бързо, ако разполагаш с 0 складирани предмети. За две години изцяло HC игра съм умирал 2 пъти, което според мен си е добро постижение. Първия път беше моя грешка+малко лаг+стар комп, защото се портнах малко арогантно от града при играчи, които биеха гардиъна. Отделно, компа ми забози при портването, а имаше и малко лаг спайк в тоя момент . Втория път не беше толкова драматично, просто ми спря тока, докато помагах на двама приятели да съберат екипировка. Те не правеха никакъв демидж и само тичаха след мен. Та може да се каже, че близард нямат пръст в двете ми умирачки досега, но аз и спазвам златното правило за HC - никога не играй соло! Ако нямам хора от френд листата онлайн, просто играя пъблик, където на HC е много по-читаво положението, отколкото беше на SC (доколкото помня)
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Фев 2015 11:55
софткор има няква класа само на високите грифтове(33+), където има причина да избягваш умирането.За торментите не мога да кажа, защото играя само Т6 и дпс-ът там е толкова висок, че просто изнасяваш всичко за секунди и дори сентритата нямат време да се активират.Помня отпреди само, че на по-ниските торменти беше много тегаво, защото постоянно имаше афк-ъри или лийчъри по 20,30 парагон лв, които само мрат. БТУ, видя ли patch notes от 2.2 ? Ще пускат нов сет за ДХ-то и ще бъфнат няколко, сред които и Наталия.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Фев 2015 12:24
Да, четох днес В бонус към наталия ще има и ръкавици, които качват демиджа на Rain of Vengeance, та може и да става вече за нещо тоя скил. В пач бележките ми хареса най-много написаното, че по-вероятно няма да пипат настоящите топ билдове, а ще се фокусират на другите.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Фев 2015 21:45
Е тва е. Близард реши, че героя ми е твърде силен и го уби Тия дни бях по gr45 и героя ми беше корав. Тая вечер обаче в Т6 парти, след като бяхме изчистили мобовете и с хората в партито обикаляхме тясно коридорче, за да си оберем дропа, играта ме изхвърли с error. Веднага погледнах и не беше от интернета ми. Релогнах се и героя ми беше умрял . Хората в партито, които са били наоколо нямат идея какво ме е убило.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2015 00:19
Сори за оффтопика но се нуждая от малко помощ а тази тема е доста активна.Значи,от доста време не бях бутвал игра на близард но тея дни реших да вляза в уоу,да си видя старите авери от гилда,да полафим и така нататък.Уоу,както и всяка друга игра на близ,може да се играе единствено през батъл нет лаунчъра.Та именно този лаунчър ми прави доста проблеми-забива на даунлоад,забива на initializing и всякави подобни.Не мога да стартирам каква да е игра.Рових се в съпорт форумите,където доста хора имат този проблем,пробвах всичко-днс флъшове,изтриване на всякакви файлове,реинстал,ръчно добавяне на файлове-нищо не работи.Та някой може ли да ми даде съвет,ако е имал същия проблем?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2015 08:47
Пробва ли да го ънинсталнеш и да го свалиш на ново? Не съм имал подобен проблем аз.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2015 16:40
Да,то това беше първото нещо,което пробвах.И после още поне 10 пъти.просто лаунчера забива и не ми дава да свалям,какъвто и да е клиент.Обречена история.Повече няма да правя оффтопик в темата.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2015 18:10
moroel написа: Да,то това беше първото нещо,което пробвах.И после още поне 10 пъти.просто лаунчера забива и не ми дава да свалям,какъвто и да е клиент.Обречена история.Повече няма да правя оффтопик в темата. Свърза ли се директно със съпорта на Близърд ?Ако не си, пробвай го. Понякога отговярат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Фев 2015 20:05
Ми то като гледам,техникъл съпорт форума им е пълен със теми само за този проблем.Доколкото разбрах,след драенор експанда,батъл нет лаунчера се е бъгнал нещо-в смисъл ако имаш клиента на играта си играеш без проблеми,но ако има пач за сваляне,лаунчъра блокира.Проблема е в самите сървъри на близз,които на произволен принцип,блокират даунлоуда към произволни клиенти.Не знам,може би нещо лош мрежов код или нещо такова.Доколкото четох,решение няма,чакаш след време да стане чудо и те така.
ps:Най-интересното е,че на лаптопа на дъщеря ми,лаунчера бачка без проблеми и клиента се сваля нормално.Ако вържа лаптопа с лан кабел към рутера,дали ще мога по този начин да прехвърля клиента от лаптопа на компа?
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2015 21:32
Оня ден най-накрая се реших да си направя HC герой. Още е жив, дейба.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2015 22:43
Не играй соло
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|