Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Яну 2015 16:17
Да им изсъхнат ръцете на близард, ако нерфнат още едно нещо в тая игра .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Яну 2015 21:47
Някой играл ли е парти, в което има крусейдър, да ми каже какви са му впечатленията ? Аз почти не срещам - на 20тина играча, я се падне някой, я не. На мен ми се струва в момента като най-слабият клас.От няколко пача насам не е претърпял никаква промяна, а му трябва. Най-малкото да му намалят wrath спендърите, че са ненормално високи, предвид, че генерирането му на ресурс е едно от най-ниските(при доктора и монаха, не знам как е)а, без unrelenting phalanx просто забрави за грейт рифтове над 35лв.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Яну 2015 00:25
Аз редовно играя с крусейдъри и мисля, че са балансирано силни, само монка е леко напред (ама съм ок да си остане така). Виж с барбове почти не се засичам. Най-лошия ресурс си остава в ръцете на ДХ, бях забравил колко е тегав в това отношение покрай няколкото месеца игра с избиващите всичко сентрита.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Яну 2015 12:17
DarkAvenger89 написа: Някой играл ли е парти, в което има крусейдър, да ми каже какви са му впечатленията ? Аз почти не срещам - на 20тина играча, я се падне някой, я не. На мен ми се струва в момента като най-слабият клас.От няколко пача насам не е претърпял никаква промяна, а му трябва. Най-малкото да му намалят wrath спендърите, че са ненормално високи, предвид, че генерирането му на ресурс е едно от най-ниските(при доктора и монаха, не знам как е)а, без unrelenting phalanx просто забрави за грейт рифтове над 35лв. глупости, крусейдъра си е много газещ клас, а и ако набараш вече ancient-и можеш да добуташ до 43-5 грейтър рифтаци. Това с перфектни ролове на аму и рингове с cooldown reduction, 6 пийса акан, без рорг, ами направо soj + unity и си имаше сума бъфове крусейдъра, даже на моменти ставаше вече обвиъс, че го гласят за звездата на сезона, както е сега монка за сезон 2 може би не виждаш такива в игри щото всички са го играли в началото, сега вече всеки е минал през 3-4 героя и доиграва квото не е за сезона
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 31 Яну 2015 23:23
Определено е най-коравият от всички класове, но като ДПС...пф. Удря по много, особено holy shotgun build-a, който ми е любимият, но се "изчерпва" твърде бързо и срещу guardian-и, понякога просто се оказваш в положение,в което няма какво да направиш.Наистина мисля, че трябва да му намалят wrath спендърите на някои от скиловете като : heavens fury, fist of heavens, phalanx с до 5-10.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Фев 2015 14:36
Просто ми е чудно как се оплакваш от ресурс системата на друг герой, при положение, че съществува ДХто, чиято ресурс система е възможно най-отвратителната
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Фев 2015 17:06
E да, ама ДХ-то го играя с vengeance пасива, reaper's wraps, preparation с руна punishment и cinder coat, който значително намаля hatred спендърите и си спамя cluster arrow като хамал
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Фев 2015 17:50
Уви брейсърите и пасива не работят чак толкова добре на по-висок левъл GR и срещу гардиъни
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Фев 2015 21:05
E с ДХ-то хич не ме ебе за висок левел гардиъни - сложил съм му гема, който се взима от оня дебелият гоблин в трежър реълма, нагърлинг пръстен и кейн сета, достатъчно за мейдж файнд бонуса и го ползвам за луут герой единствено, на нормални Т6 рифтове.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Фев 2015 23:11
Меджик файнда не работи особено, нали знаеш? Идеята е да биеш колкото се може по-бързо, така ще вземеш повече предмети, отколкото с някакъв осакатен откъм предмети (и съответно билд) герой, който е наблъскан с неработещия меджик файнд.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Фев 2015 00:43
Аз лично, наистина не мога да видя разликата, ама един познат ми разправя, че на рифт вадил 15,16+ легендарни понякога. До колко е вярно, не знам.Затова и си газя с крусейдъра.Веднъж падне ли ми се ancient fate of the fell ще се кротна и ще почна и ДХ-то да го играя като хората.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Фев 2015 08:53
меджик файнда е за жълти и сини итеми ( поне така беше до едно време, не знам дали е променено ) - ако бъркам некой да каже как точно работи но ако речем, че е така - от там, нали, шанс някой от тия жълти и сини итеми, дето уж имат по-голям шанс да паднат, ако ролне да падне лажандари - окей, ама минаваме през много измерения на rng-то демек - what Gipo said, нема никъв смисъл от луут гиър, освен на нормални рифтаци т6 да ползваш avarice band с boon of the hoarder в него, за злато - ако изобщо ти трябва злато и това в случай, че имаш що-годе перфектен гиър в останалите слотове и изтриваш елитките сам при 4 човека в играта щот на дх-то малко му трябва да е звяр на т6 нормални рифтаци
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Фев 2015 09:13
@DarkAvenger89 - не знам колко легендарни взима твоя човек на рифт, но ако ползва някакви кайн сетове и подобни щуротии, няма как да играе героя с най-силните му билдове. Аз лично предпочитам да правя full clear на рифт за възможно най-кратно време, да ми е максимално гот, отколкото да играя смотан билд. Отделно от това, ако сложиш да кажем 1 час за тест, сигурен съм, че за 1 час с оптимален дпс гиър ще изкараш не по-малко неща отколкото с мф гиър. Просто защото с оптималния гиър ще си минал 2-3 пъти повече рифтове, ще си взел и 2-3 пъти повече експ. Отначало и аз ползвах avarice band с boon of the hoarder, обаче впоследствие реших да си сложа soj/unity, защото поровете се справят добре със събирането на голд (явно са ги пипали, преди не беше така). Сега слагам boon'а веднъж на няколко дни, за да покрия разходите по рерола, а и съм си поставил за цел да не падам под 2млрд голд ДХто е мега звяр на Т6, да. Сентри-мултишот билда без генератор е най-силен там, независимо в парти или соло. За GR30+ слагам генератор обаче. Поне за мен до към GR40 мултишот билда е по-силен от CA, след това се обръщат нещата. От друга страна и мултишота малко смекчава неприятното чувство, което остава супер бавния атак спийд на crossbow'а (което лично на мен ми къса нервите с CA).
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 05 Фев 2015 20:12
Е, ако имаш мародер сета с добри ролове естествено, че всеки меджик файнд е напълно безмислен. Уви, събрах го, едва малко след новият пач и почти не съм го играл. Едва днес се пуснах за по-дълго, с елементал ароу за спендър обаче. Пробвах с кейн сет и без него и единствената разлика е, че с нормален буилд не ми е тегаво да играя. А с какво точно мултишот е по-добро от ER освен AOE damage ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2015 00:26
Ракетите на мултишота (както и ракетите от абсолютно всеки скил) стават нечовешки мощни като сложиш балистик пасива. Вдига им двойно демиджа и правиш някакви стотици милиони критове. Единствения минус на ракетите е, че такива от 1 и същи изстрел не могат да ударят един и същи моб. Тоест, стрелваш с мултишот (арсенал), ракетите се разпръскват и правят яко демидж, но ако таргета е само един - само една ракета ще го удари конкретно от този изстрел. Но пак билдовете с ракети са най-силните за дх заради пасива. Същото важи и за ракетите от CA руните - мега мощни. EA става за чистене на Т6 (пак със сентри билд), но само ако имаш крайдършот. Ако ползваш генератор за EA жертваш прекалено много демидж.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2015 13:28
Пробвах го това - баси зверската работа.Единственият минус е, че гълта ресурс като американско лапе - хамбургерги. А кое според теб е по-добре да ролна : companion damage или multyshot damage ?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2015 17:10
Мултишот, разбира се. Компанион демиджа не ти е нужен, петовете са само за примамка на мобовете и за пасивните/активните им скилове.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2015 17:34
Днес попаднах на 3 големи групи от трежър гоблини и успяхме да ги вземем всичките.Резултатът : над 2000 шарда и към 10тина легендарни само от тях и 3 рамалдинита. (и още тонове друг талаш разбира се) I totally jizzed in my pants
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Фев 2015 21:00
Да, а покрай евента с двойно повечето гоблини ми се наложи да си направя макро на нагата, щото ме заболяха пръстите да събирам. А нали като съм ДХ и имам бая крафт да правя (хубави рипърки с няколко елемента и арбалет) и събирам всичко.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Фев 2015 09:27
Това е билда, който използвам през повечето време, някакъв пич го демонстрира добре в това клипче. https://www.youtube.com/watch?v=MDJ4KmnhLfI
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|