Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 28 Яну 2015 16:17

Да им изсъхнат ръцете на близард, ако нерфнат още едно нещо в тая игра :lol:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Яну 2015 21:47

Някой играл ли е парти, в което има крусейдър, да ми каже какви са му впечатленията ? Аз почти не срещам - на 20тина играча, я се падне някой, я не. На мен ми се струва в момента като най-слабият клас.От няколко пача насам не е претърпял никаква промяна, а му трябва. Най-малкото да му намалят wrath спендърите, че са ненормално високи, предвид, че генерирането му на ресурс е едно от най-ниските(при доктора и монаха, не знам как е)а, без unrelenting phalanx просто забрави за грейт рифтове над 35лв.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2015 00:25

Аз редовно играя с крусейдъри и мисля, че са балансирано силни, само монка е леко напред (ама съм ок да си остане така). Виж с барбове почти не се засичам.
Най-лошия ресурс си остава в ръцете на ДХ, бях забравил колко е тегав в това отношение покрай няколкото месеца игра с избиващите всичко сентрита.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2015 12:17

DarkAvenger89 написа:
Някой играл ли е парти, в което има крусейдър, да ми каже какви са му впечатленията ? Аз почти не срещам - на 20тина играча, я се падне някой, я не. На мен ми се струва в момента като най-слабият клас.От няколко пача насам не е претърпял никаква промяна, а му трябва. Най-малкото да му намалят wrath спендърите, че са ненормално високи, предвид, че генерирането му на ресурс е едно от най-ниските(при доктора и монаха, не знам как е)а, без unrelenting phalanx просто забрави за грейт рифтове над 35лв.

глупости, крусейдъра си е много газещ клас, а и ако набараш вече ancient-и можеш да добуташ до 43-5 грейтър рифтаци. Това с перфектни ролове на аму и рингове с cooldown reduction, 6 пийса акан, без рорг, ами направо soj + unity

и си имаше сума бъфове крусейдъра, даже на моменти ставаше вече обвиъс, че го гласят за звездата на сезона, както е сега монка за сезон 2 :lol:

може би не виждаш такива в игри щото всички са го играли в началото, сега вече всеки е минал през 3-4 героя и доиграва квото не е за сезона

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Яну 2015 23:23

Определено е най-коравият от всички класове, но като ДПС...пф. Удря по много, особено holy shotgun build-a, който ми е любимият, но се "изчерпва" твърде бързо и срещу guardian-и, понякога просто се оказваш в положение,в което няма какво да направиш.Наистина мисля, че трябва да му намалят wrath спендърите на някои от скиловете като : heavens fury, fist of heavens, phalanx с до 5-10.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2015 14:36

Просто ми е чудно как се оплакваш от ресурс системата на друг герой, при положение, че съществува ДХто, чиято ресурс система е възможно най-отвратителната :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2015 17:06

E да, ама ДХ-то го играя с vengeance пасива, reaper's wraps, preparation с руна punishment и cinder coat, който значително намаля hatred спендърите и си спамя cluster arrow като хамал 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2015 17:50

Уви брейсърите и пасива не работят чак толкова добре на по-висок левъл GR и срещу гардиъни :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2015 21:05

E с ДХ-то хич не ме ебе за висок левел гардиъни - сложил съм му гема, който се взима от оня дебелият гоблин в трежър реълма, нагърлинг пръстен и кейн сета, достатъчно за мейдж файнд бонуса и го ползвам за луут герой единствено, на нормални Т6 рифтове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2015 23:11

Меджик файнда не работи особено, нали знаеш?
Идеята е да биеш колкото се може по-бързо, така ще вземеш повече предмети, отколкото с някакъв осакатен откъм предмети (и съответно билд) герой, който е наблъскан с неработещия меджик файнд.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2015 00:43

Аз лично, наистина не мога да видя разликата, ама един познат ми разправя, че на рифт вадил 15,16+ легендарни понякога. До колко е вярно, не знам.Затова и си газя с крусейдъра.Веднъж падне ли ми се ancient fate of the fell ще се кротна и ще почна и ДХ-то да го играя като хората.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2015 08:53

меджик файнда е за жълти и сини итеми ( поне така беше до едно време, не знам дали е променено ) - ако бъркам некой да каже как точно работи

но ако речем, че е така - от там, нали, шанс някой от тия жълти и сини итеми, дето уж имат по-голям шанс да паднат, ако ролне да падне лажандари - окей, ама минаваме през много измерения на rng-то :lol:

демек - what Gipo said, нема никъв смисъл от луут гиър, освен на нормални рифтаци т6 да ползваш avarice band с boon of the hoarder в него, за злато - ако изобщо ти трябва злато

и това в случай, че имаш що-годе перфектен гиър в останалите слотове и изтриваш елитките сам при 4 човека в играта

щот на дх-то малко му трябва да е звяр на т6 нормални рифтаци

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2015 09:13

@DarkAvenger89 - не знам колко легендарни взима твоя човек на рифт, но ако ползва някакви кайн сетове и подобни щуротии, няма как да играе героя с най-силните му билдове. Аз лично предпочитам да правя full clear на рифт за възможно най-кратно време, да ми е максимално гот, отколкото да играя смотан билд. Отделно от това, ако сложиш да кажем 1 час за тест, сигурен съм, че за 1 час с оптимален дпс гиър ще изкараш не по-малко неща отколкото с мф гиър. Просто защото с оптималния гиър ще си минал 2-3 пъти повече рифтове, ще си взел и 2-3 пъти повече експ.

Отначало и аз ползвах avarice band с boon of the hoarder, обаче впоследствие реших да си сложа soj/unity, защото поровете се справят добре със събирането на голд (явно са ги пипали, преди не беше така). Сега слагам boon'а веднъж на няколко дни, за да покрия разходите по рерола, а и съм си поставил за цел да не падам под 2млрд голд :lol:

ДХто е мега звяр на Т6, да. Сентри-мултишот билда без генератор е най-силен там, независимо в парти или соло. За GR30+ слагам генератор обаче. Поне за мен до към GR40 мултишот билда е по-силен от CA, след това се обръщат нещата. От друга страна и мултишота малко смекчава неприятното чувство, което остава супер бавния атак спийд на crossbow'а (което лично на мен ми къса нервите с CA).

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2015 20:12

Е, ако имаш мародер сета с добри ролове естествено, че всеки меджик файнд е напълно безмислен. Уви, събрах го, едва малко след новият пач и почти не съм го играл. Едва днес се пуснах за по-дълго, с елементал ароу за спендър обаче. Пробвах с кейн сет и без него и единствената разлика е, че с нормален буилд не ми е тегаво да играя.
А с какво точно мултишот е по-добро от ER освен AOE damage ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2015 00:26

Ракетите на мултишота (както и ракетите от абсолютно всеки скил) стават нечовешки мощни като сложиш балистик пасива. Вдига им двойно демиджа и правиш някакви стотици милиони критове. Единствения минус на ракетите е, че такива от 1 и същи изстрел не могат да ударят един и същи моб. Тоест, стрелваш с мултишот (арсенал), ракетите се разпръскват и правят яко демидж, но ако таргета е само един - само една ракета ще го удари конкретно от този изстрел. Но пак билдовете с ракети са най-силните за дх заради пасива. Същото важи и за ракетите от CA руните - мега мощни.
EA става за чистене на Т6 (пак със сентри билд), но само ако имаш крайдършот. Ако ползваш генератор за EA жертваш прекалено много демидж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2015 13:28

Пробвах го това - баси зверската работа.Единственият минус е, че гълта ресурс като американско лапе - хамбургерги.
А кое според теб е по-добре да ролна : companion damage или multyshot damage ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2015 17:10

Мултишот, разбира се. Компанион демиджа не ти е нужен, петовете са само за примамка на мобовете и за пасивните/активните им скилове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2015 17:34

Днес попаднах на 3 големи групи от трежър гоблини и успяхме да ги вземем всичките.Резултатът : над 2000 шарда и към 10тина легендарни само от тях и 3 рамалдинита. (и още тонове друг талаш разбира се) I totally jizzed in my pants :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2015 21:00

Да, а покрай евента с двойно повечето гоблини ми се наложи да си направя макро на нагата, щото ме заболяха пръстите да събирам. А нали като съм ДХ и имам бая крафт да правя (хубави рипърки с няколко елемента и арбалет) и събирам всичко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2015 09:27

Това е билда, който използвам през повечето време, някакъв пич го демонстрира добре в това клипче.
https://www.youtube.com/watch?v=MDJ4KmnhLfI

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com