Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 00:24

unruly написа:
demolisher-???‚?µ ???° ?????µ???????·???°?‚?° ?µ???µ?????†?° - ?? ???°?»???? ?????????‚?????µ ?? ???°?‡?°?»???‚?? ?? ?????±???? ?‚?????????· ?? FS ?? ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???????°?‚?°, ???°???????‚ ?·?° rush e ???????????°?»?µ??. undead ?????????° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° ?????????? ?»?µ?????? ?? ghouls ?? garg. ?·???°?µ?‚?µ ?‡?µ ?????µ???? ???µ ???‡?µ?… ???° ???????°?? NE, ???? ?‚?°???° ?? ???µ ?????¶?°?… ???° ???‚???????? ???????‚?????????µ?????‚?????µ ???° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° - ?±???… ?±???°?‚ ???? ???°???? 1-2 ?????‚??, ?? rush (?° ?‚???? ?? orc ???????°?µ ?‚???‡???? ?‚?°???° - demolishers). ?????????????° ???? ?µ ?????? NE ???????°?‡???‚?µ - ???°?? ?????????°?‚?µ demolisher-???‚?µ ?

S mnogo zor brat4e s mnogo zor...Ma poneje si moi 4ovek 6te ti kaja lamerskia si opit...
Zavisi ot kartata:
Na Gnoll i Glacial Thaw vzimam BM,Archers i qko leveling na geroq kato razbira se osnovata ti e v hawk-a ,az polzvam hawk +me4ka...Na tezi dve karti s malko archeri moje6 spokoino da napravq
4 i 1/2 lvl geroi samo za nqkolko minuti.....Primerno 6te ti kaja kak creepvam s BM na gnoll....Gleda6 da ima6 2 gotovi archers predi da izvadi6 geroq ot tavernata.....Kato im dava6 rally point blizo do tavernata ot koiato 6te go summon dobre e tova da ne e blizo
kakto do start locationa na protivnika taka i do tvoq (vsi4ko zavisi ot tova kak vi pusne)
za6toto taka namalqva6 vuzmojnostta za creepjack....Kill purvite gnolls s hero bear i 2 archers...T?°???° sega ima6 me4ka na okolo 50% HP 4 archera (mejdu vremenno napraveni o6e 2 i idva6ti pri tebe) iz4akva6 malko mana i skill regenerate (2-3) sec
i otiva6 na golema i gnool-ovete koito pazqt merc campa..Castva6 si 2ra me4ka (burzo predi da e iz4eznala purvata) i s vsi4ko FF golema posle ostanaloto kato mejduvremenno si kupuva6 edin troll s heal i abolish....Sled kato svur6i6 hero + 6 archera..Minava6 prez pazara koito ti e na put i kill 3te gnoll-a tam koeto te pravi 3ti lvl
(ne puska6 me4ka tam to ne 4e ima6 i mana togava de 6toto samo 6e si q ohabi6 pri gnoll wardens)..I ot tuka s posle castnatata me4ka hero i 6 archera tva e okolo 4,30 min na igrata otiva6 v centura vsi4ki archeri po drakona hero i me4kata otdolu po kakvo to padne pazi6 da ne mrat archeri i tva e.........Vsi4ko razbira se zavisi i ot tova kolko aktiven e protivnika ,dali 6te te tursi kade creepva6 ili 6te se opitva da obie nqkoi i drug wisp v bazata ti.........No v ob6i linii FF vulcite i ne bi trqbvalo da imate problem...pone dotuka. :)Prez tova vreme malko hunts i tech za KotG i tallons koito obiknovenno ima6 1 i se pravi vtori kogato onq doide s demos....No togava ve4e ti ima6 po4ti 5 lvl hero s lo6ia hawk koito razbira se s shift po demos posle i gruntovete.....:)

Na ostanalite karti izpolzvam DH..Pazar boots i +2 all atr. po kusno moje i staff of teleportation.....Trugvam na hunts no no prekalqva6 ne pove4e ot 4-5 6toto pove4e te zakopavat da ne moje6 da pusne6 tier2 zadulgo....I v na4aloto mirco wars vs grunts gledam da ne mi omira nito edin hunt (kato ostane na 100tina HP maha6 ot controla i pravo v bazata) ako ve4e uspeq da si vzema nqkoi i drug grunt ponqkoga i FS idealno.Taka ili ina4e idva moment v koito orc-a nqma kade da hodi (i toi techva i ne moje da e pusnal tolkova mnogo gruntove 6toto nai-malkoto e mnogo tupo) i se pribira v bazata dokato ne mu izleze 2hero i demos..e v tozi harakteren moment nikoga ne go goni v bazata mu...Edno ot ne6tata koito sum nau4il kak da ne gubi6 spe4elena igra e
"v baza na orc i UD vlizai samo pri suotno6enie na silite 5:1 v tvoq polza" :) Prez tova vreme moje6 da creep samo sus nqkolko hunts (nqkoi po slabi jivotni) kato prez tova vreme s geroq i 2-3 hunts se vurti6 okolo bazata mu da ne smee predi tier 2 da se razhojda :) ,moje6 dori da expand...Ni-vajnoto spira6 s hunts(trqbvali sa ti samo za v na4aloto za za upperhand nad grunts pravi6 KotG , minava6 na upg za range archeri i po4va6 s talons...I togava idva atakata s demos i grunts.Pazi6 geroite i FF po koeto smqta6 za uda4no (pone moito mirco ne stiga za da izmukvam FF ot demolisheri hunts).Btw moje6 da izpolzva6 i zeppelin za da drop hunts i DH otzad pri demolisherite....Ve4e po natatuk i himeri....
Aaa i ako uima trolove purvo tqh gi FF..Drugo vajno mai-ne se se6tam...
Na mnogo mesta se spomenava za ultra burzi himeri ot koito da ima6 dori 3 v tozi moment az sum probval i ne mojah da go napravq...Ili ne stava ili sum zle i ne6to ne go prava kakto trqbva.....
Az izpolzvam vs gruntapult tezi taktiki osnovno....Razbira se ponqkoga gubq i to dosta lo6o ot tova...
Grunts+Demolishers spored men e nai-trudnata zada4a koqto moje da ima edin elf osobeno garnirana s watch towers si e napravo Nightmare.....
Nadqvam se pone 1-2 izre4enia da sa ti bili ot polza.....
Iskam sega i az da vi zadam edin vupros ot 4isto lubopitstvo kak strukturirate control grupite si.....
Tova sa moite :
1-heroes,hutns,bears abe melee units (bez MG)
2-archers only (naiii-mnogo i nqkoq driada ma nai-dobre samo te)
3-casters
4-drugi (MG,wisps za detonate,himeri)
5-Vsi4kite training zgradi (altar,tree ot life,AoW,AoL......)..switch s TAB......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 00:52

?????±???µ, ???° ???°?·?±?????°?? ?‡?µ ???????????????‚?? ?µ creep. ???»?µ?????° ?????????????° ???? ???°?? ???? ???°?·???? wisper-???‚?µ ? ?????°?‰?°?? ???? ???? ?†???»?°?‚?° ???°???‚?° ???»?? ???? ???‚???? ?? ?±?°?·?°?‚?°, ???°?‚?? ???????‚?? ???‚?°???µ ???° ???°?»???? ???????? ???»?? ?? ???????°?‚?° ???»?? ?»?µ???????°???µ ???»?? detonate ? btw ???°?‚?? ???µ ?·?°???????»???? ?????????° ???°???° ???? ?????° ?????µ?????????‚???° ?? ?·?°?‰???‚?°, ???° orc ?? ud ?µ ???µ???????????‚?????? ???° ???»???·?°?? ?????? hunters - piercing damage. ???µ ???? ???·?????‚???°?» ?·?°?‚?????????µ?????? vs elf, ?·?°?‰???‚?? ???????µ?‡?µ?‚?? units ???µ ???° ???µ?»?µ, ?° ???°?????‚?µ ???????°???? ???° ?µ?»?„???‚?µ ???° ?????±???° ?·?°?‰???‚?° (???° turtle rock elf-???‚?µ, ???????°?µ?‰?? ???? ?????????†???? ?±?µ?· ancient of war ???‚???????‚ ?µ?????° ???°???? ?·?° ?·?°?‰???‚?° ?????? ???????µ???µ?? human). human - militia.
???????‚?????»???‚?µ ???? ?·?°?????????‚ ???‚ ?µ???µ?????†???‚?µ, ???‚???°?‚?µ???????‚?° ?? ???°???°?‚?° ?? ???????‚?? ???????°??. ?µ?‚?? ?? NE :

1 - Heroes + mele (?????» MG) + ???????·?????°????
2 - archers + driads
3 - Heroes + archers + driads
4 - ?????? ?????¶???° ?????‚?°?‚?????° ???‚ 2 ???????‚?????», ???µ???·?????»?·???°???? ?????? 3?‚???? + heroes

???????°???? ?? ???‚???µ?»???? ?µ???µ?????†?? - ???°???? ?? ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???????°?‚?°.

?? NE ?????? noob ;] ?????????? ?????°???? wisps ?·?° detonate.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 02:07

Anonymous написа:
?????±???µ, ???° ???°?·?±?????°?? ?‡?µ ???????????????‚?? ?µ creep. ???»?µ?????° ?????????????° ???? ???°?? ???? ???°?·???? wisper-???‚?µ ? ?????°?‰?°?? ???? ???? ?†???»?°?‚?° ???°???‚?° ???»?? ???? ???‚???? ?? ?±?°?·?°?‚?°, ???°?‚?? ???????‚?? ???‚?°???µ ???° ???°?»???? ???????? ???»?? ?? ???????°?‚?° ???»?? ?»?µ???????°???µ ???»?? detonate ? btw ???°?‚?? ???µ ?·?°???????»???? ?????????° ???°???° ???? ?????° ?????µ?????????‚???° ?? ?·?°?‰???‚?°, ???° orc ?? ud ?µ ???µ???????????‚?????? ???° ???»???·?°?? ?????? hunters - piercing damage. ???µ ???? ???·?????‚???°?» ?·?°?‚?????????µ?????? vs elf, ?·?°?‰???‚?? ???????µ?‡?µ?‚?? units ???µ ???° ???µ?»?µ, ?° ???°?????‚?µ ???????°???? ???° ?µ?»?„???‚?µ ???° ?????±???° ?·?°?‰???‚?° (???° turtle rock elf-???‚?µ, ???????°?µ?‰?? ???? ?????????†???? ?±?µ?· ancient of war ???‚???????‚ ?µ?????° ???°???? ?·?° ?·?°?‰???‚?° ?????? ???????µ???µ?? human). human - militia.
???????‚?????»???‚?µ ???? ?·?°?????????‚ ???‚ ?µ???µ?????†???‚?µ, ???‚???°?‚?µ???????‚?° ?? ???°???°?‚?° ?? ???????‚?? ???????°??. ?µ?‚?? ?? NE :

1 - Heroes + mele (?????» MG) + ???????·?????°????
2 - archers + driads
3 - Heroes + archers + driads
4 - ?????? ?????¶???° ?????‚?°?‚?????° ???‚ 2 ???????‚?????», ???µ???·?????»?·???°???? ?????? 3?‚???? + heroes

???????°???? ?? ???‚???µ?»???? ?µ???µ?????†?? - ???°???? ?? ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???????°?‚?°.

?? NE ?????? noob ;] ?????????? ?????°???? wisps ?·?° detonate.

Ami opitvam se da gi ka6iram nqkade ,6toto 4ak za razpra6tane po kartata nema kvo da luja ne go prava.....A ina4e kato doide detonate dokato ima mana i vulci i posle zamqna s zdrav ot minata...

a btw na undead e nedopustimo da mu vliza6 s kakvoto i da e. Az purvo gledam da mu slagam edno qko embargo da ne moje da si izleze ot bazata i posle kogato se po4uvstvam v puti po silen ot nego 4ak togava se vlizam..Za6toto ina4e s dva (da ne govorim i za 3ti) umelo izpolzvani geroq edna statuq 2-3 ghool-a i tradicionnite za6titni structuri moje kato ni6to dati oburnat igrata....
Su6to ako si zabelqzal pove4eto UD uvereni v za6titata v svoqta baza nikoga ne pi6at
gg v situacii kadeto za drugite rasi e re6eno....I sa si pravi horata nai-malkoto 4e edno nedoglejdane ot strana na drugia obiva6 mu geroq i igrata trugva v suvsem druga posoka....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 04:08

1000% ?? BlueCrush ?????????»???? ???µ???µ?†?° ???????°?µ???µ ?—???????°?„?°! ?‡?°?? ???°?????°???? ?????µ?‚?? "Zografa" ?±?µ ?·?°???µ???µ???? ???‚ "Insomnia" ?? ?????„???‚?? :)
?????????? ?????????µ???° CrazyAssassin, ???°?»?µ, ?‚???? ???µ???? ???°?·?°???? ???? ?±?µ???µ ?»???±???????? RoC ???????°?‡, ?????°?… ???? ???????‡???? ???µ???????µ... ?°???° ???????µ ???µ ?·?°?????±?? ?‡?????µ???°... ?????? ???? ?·???°?µ? ?????¶?µ ?????? ?? TheSims ???°???????? ???° ?µ ???‚?°???°?» lol

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 09:16

hehe-mi stfu-orka nqma da igrae samo na grunts + demoli6ani-a i vse pak toq hawk s sumoned unit i edin purje nqma da mu se otrazi dobre...-edin elf mi napravi tova na gnoll wood-v na4aloto me zakuga 4e 6te igrae na mass hunts i az trugnah s demoli6ani-BM mu be6e lvl 3-i hawka si umira6e dosta lesno-taka 4e po vijmojnost zzemi 1-2 Feri drakoni-ili himeri-ako se stigne do himeri razbirase-a az da vi pitam kak se spira s ork-human koito igrae na mass caster + spell brakeri-opitah s kakvo li ne-kakto i s demoli6ans-ostanaha samo spell brakerite kkoito mi ebaha tsqlata armiq.....-wyvrenite mi ne praveha ni6to 6toto si bleeha...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 09:29

Edna ot nai-razprostranenite i ipolzvani orc taktiki taka nare4enia Gruntapult ne pomna da vklu4va shamani (ne 6toto bi bilo lo6o ami za6toto se pravi dosta po rano).. :twisted: Stava duma za kriti4nata za NE ataka s FS ,TC ili SH~ 5 grunta i 3 demolishera (eventualno trolls)..kakvi shamani kakvi Fiery Drakoni.....Tova e okolko 6-7 minuta...........Po natatuk ti razbira se 6te ima6 shamani no togava ve4e 6te imam dostatu4no koli6estvo archeri i taloni (eventualno himeri) taka 4e osnovnia problem e tova za koeto govoreh...A i toq elf e bil dosta lame za da ima samo 3 level BM dokato ima6 Shamani..........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 09:38

hehe -mi toi i nqma6e kak kato postoqno go mu4eh v bazata-ne moje6e da si postroi i moon weel-a asz predi da atak stroq edna dve kuli okolo vraga i togava pravq gruntapult :)-kajjete nqkvo prodivodeistvie s ork vs HU koito igrae edinstveno i samo na casteri i pravi blood mage ruj v na4aloto :PP

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 09:53

Nqmam li4en opit orc vs human...Orc igraq samo 6toto rasata mnogo me radva nqkkoi i drug mirror v lan i v hoff vs NE players 6toto napravo gi komplexiram s towerrush-ove ,demolishers drop i kakvo li o6e ne 8) .....
Gledal sum podobna igra na human v nqkoi replay-a(Am,footmans vmesto standartnite rifles,priests vmesto sorc,dragonhawk ridders i Blood Mage vmesto MK .....ni6to pove4e...Ina4e tova koeto kazva6 mi se struva lesno za nadigravane v wind ridders, ama de da znam ne sum igral moje da ne sum prav.......
A i bi li mi obqsnil AM i 2nd Bloodmage ili 1st Bloodmage ?Ti dobre go napisa ,oba4e az 6te sum kraino o4uden ako e vtoroto 6toto tovaga vsi4ko tva mi zvu4i kato nqkoq taktika na 7-8 godi6nite ot kvartalnia club :)
Kakvo to4no trqbva da zna4i bloodmage rush ?
Ima li footmans ?
Trugva na ne6to kato blizzard harrass,no s flame strike li ?
Ne se obijdai pi4 moje da e kofti ma na mene mi se vijda sme6no.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 10:11

mm zna4i -Blood Mage za 1st hero,zepelin drop,flame strike na durvetata,i sled tova tam stroi kuli-dokato peonite izsekat durvetata-6te umrat a napravi li kuli tam igrata se obezmislq-sled tova pravi samo Spell Brakari i massss sork + priistove-az gi izbih kulite ama sled tova..... tiq spel brakari sa napravo bezsmurtni !-na taureni minah.. to te ne vzeha u4astie-polumorf ,dispel,polymorf-nqma mana za dispek-napravih su vednuj dve kuli i poslu4ainost mu ubih zepelina i geroq i spe4elih edna igra ama toi purvata napravo me napravi pastir!-tova stava na karti s goblin laboratory-nai -4esto na LT i 2R-help

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 10:26

Pra6ta6 gi da sekat drugade....A ti kakvo pravi prez cqloto tova vreme ?
Tezi kuli navutre v gorata li sa ili samo prez 1-2 durveta ?
Izvun visual range li sa ti ?
Ako ne sa za6to ne popre4i6 da gi pstroi ?
Obsega im pokriva li bazata ti i kakva 4ast ot bazata ti moje da obstrelvat ?

4?µstno da ti kaja pi4 ne si go predstavqm qsno.....
Ako moje replay ili screenshot..........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 11:37

???· ?‰?µ ???? ?????‚?°?? ?µ?????? ???µ?‰?? ???° ?? ???µ???° ?????????? ???° ???‚????????????!!!???????° ?„?µ?µ???? ?„?°???????° ???° ?‚?°?»???????‚?µ (???µ?‚ ?????°???? -5 ?°????????)?????»???? ?????µ?????????‚???? ?‚?? ???°???° ,?? ???????????» ?????°?????? ???????µ?‡?µ ???µ???????¶ ?»????? ?????»???? ???????µ?‡?µ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 12:20

22-27% po goliam dmg........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 12:25

ki?®oman написа:
???· ?‰?µ ???? ?????‚?°?? ?µ?????? ???µ?‰?? ???° ?? ???µ???° ?????????? ???° ???‚????????????!!!???????° ?„?µ?µ???? ?„?°???????° ???° ?‚?°?»???????‚?µ (???µ?‚ ?????°???? -5 ?°????????)?????»???? ?????µ?????????‚???? ?‚?? ???°???° ,?? ???????????» ?????°?????? ???????µ?‡?µ ???µ???????¶ ?»????? ?????»???? ???????µ?‡?µ?

???°???°?»?????° damage reduction-a, ???????‚?? ?????¶?µ ???° ???‚?°???µ ?? ???‚?????†?°?‚?µ?»?µ?? => ?????µ???°?‚ ???? - ?????»???? damage. ?†?µ?????? ?µ ?? ?‡?µ ???????°?‚?? ?µ???µ?????†???‚?µ ???° ?????? ?‚?????° ?????????»???‚???µ ???? ?????¶???°??.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 12:35

??????,???????»?? ?‡?µ 12 ?±?µ???µ ???????µ???????????‚ ?‚?µ???????? ?·?° FF(focus fire) -_-;;(korean smile by me).Control group-???‚?µ ???? ???°:
-?? UD:
1,2,3-?°????????(???° 2 support ?µ?????????†?? ???°?‚?? ???‚?°?‚????)
4-crypt
5-altar
6-SHouse
7-Necropolis
8-Graveyard

-?? ???????‡???? ?????‚?°???°?»??:
1,2,3-?°????????,???°?‚?? ???° 2 ???»?°???°?? ?µ?????????†?? ???°?‚?? priests,sorcs
4-rax
5-altar
6-Main,???°?‚?? ???° Tier2 assign-???°?? Main-?° ???° 7,?° ???° 6 ???»?°???°?? ?????????????°?‚?° ?????????????¶?°?‰?° ???????°???° ???°?‚?? ???°????. Arcane,Lore
8-???????°???° ?·?° upgrade-?? ???°?‚?? Blacksmith,Mill,HHall

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 12:41

Mdaa orc vs elf si e napravo gavra no s nqkolko izklucheniq. Purvo na Turtule rock e mnogo trudno da biesh elf 1 shtoto beasta za otricatelno vreme stava 4 lvl, 2 mnogo trudno e da tower rush zaradi nedostata4noto mqsto na start location to stava edno mazalo gruntove se butat abe nqmam dumi... Kolkoto do orc vs human moga samo da kaja che spored men humana ima predimstvo pred orca prosto ako e s dobro micro v na4aloto ne mojesh da mu napravish po4ti nishto , kato izvadi djudje i slow ve4e stava po4ti nevuzmojo>. No ne az mai zabravih human AIR mne ne e overpowered ne e prosto nqmam dumi ostavish li human da izvadi gryphons + dragon haws prosto nishto ne moje da te spasi . Tezi griphoni sa bezmurtni Porsto s ebasi uslqta da ubiesh 2-3. HH contra - No way blizzard + clap i nqma hh no tova ne e vsi4ko na dneven red idva SPELL BREAKER tazi edinica e tolkova adski 6ibana ujasna 4e nqmam dumi 1. krade ti vulcite na master training, krade ti wardove, krade i magiii i e s medium armor >>HH koeto ozna4ava 4e human v vuzduj i Breakers prosto ne moje da se bie s orc kvoto i da pravish nqma na4in focus fire na taureni ili puk 4uk na farseera edin zalp ot griphonite i do tuka ... . A za undead prosto ne mi se govori...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 12:41

unruly написа:
ki?®oman написа:

???°???°?»?????° damage reduction-a, ???????‚?? ?????¶?µ ???° ???‚?°???µ ?? ???‚?????†?°?‚?µ?»?µ?? => ?????µ???°?‚ ???? - ?????»???? damage. ?†?µ?????? ?µ ?? ?‡?µ ???????°?‚?? ?µ???µ?????†???‚?µ ???° ?????? ?‚?????° ?????????»???‚???µ ???? ?????¶???°??.

Da zabravih da spomena i 4e gi vijda6 ina4e unruly mnogo dobre go obqsni az samo 6tr se povtorq kato kaja 4e to4nata cifra po-goliam dmg koito polu4avat units pod vuzdeistvieto mu e 22-27%....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 13:01

Anonymous написа:
kakvo shte kajete za tova - da otgovorite na nqkolko vuprosa ... pls :)
: 1-favorite rase
2-most used rase
3-favorite 2 heroes
4-most used 2 heroes
5-favorite unit
6-favorite map
7-most hated hero
8-favorite caster
9- kajete 2-3 tacticks :) PLS

1-orc
2-human
3-Troll shadow hunter / Tauren Chieftain
4-archmage / far seer
5-demolisher
6-Lost Temple ( nqma znachenie RoC ili tFT )
7-Death knight
8-Priest
9-Grunts & demolishers ! ;)

za razlichnite grupi
hum- 1 heroes + units
- 2 casters

orc - 1 heroes + melee units
- 2 Trolls / Whyverns / Demolishers smisul pootdelno
- 3 casters

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 15:14

stfu-n00b! написа:
unruly написа:
demolisher-???‚?µ ???° ?????µ???????·???°?‚?° ?µ???µ?????†?° - ?? ???°?»???? ?????????‚?????µ ?? ???°?‡?°?»???‚?? ?? ?????±???? ?‚?????????· ?? FS ?? ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???????°?‚?°, ???°???????‚ ?·?° rush e ???????????°?»?µ??. undead ?????????° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° ?????????? ?»?µ?????? ?? ghouls ?? garg. ?·???°?µ?‚?µ ?‡?µ ?????µ???? ???µ ???‡?µ?… ???° ???????°?? NE, ???? ?‚?°???° ?? ???µ ?????¶?°?… ???° ???‚???????? ???????‚?????????µ?????‚?????µ ???° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° - ?±???… ?±???°?‚ ???? ???°???? 1-2 ?????‚??, ?? rush (?° ?‚???? ?? orc ???????°?µ ?‚???‡???? ?‚?°???° - demolishers). ?????????????° ???? ?µ ?????? NE ???????°?‡???‚?µ - ???°?? ?????????°?‚?µ demolisher-???‚?µ ?

S mnogo zor brat4e s mnogo zor...Ma poneje si moi 4ovek 6te ti kaja lamerskia si opit...
Zavisi ot kartata:
Na Gnoll i Glacial Thaw vzimam BM,Archers i qko leveling na geroq kato razbira se osnovata ti e v hawk-a ,az polzvam hawk +me4ka...Na tezi dve karti s malko archeri moje6 spokoino da napravq
4 i 1/2 lvl geroi samo za nqkolko minuti.....Primerno 6te ti kaja kak creepvam s BM na gnoll....Gleda6 da ima6 2 gotovi archers predi da izvadi6 geroq ot tavernata.....Kato im dava6 rally point blizo do tavernata ot koiato 6te go summon dobre e tova da ne e blizo
kakto do start locationa na protivnika taka i do tvoq (vsi4ko zavisi ot tova kak vi pusne)
za6toto taka namalqva6 vuzmojnostta za creepjack....Kill purvite gnolls s hero bear i 2 archers...T?°???° sega ima6 me4ka na okolo 50% HP 4 archera (mejdu vremenno napraveni o6e 2 i idva6ti pri tebe) iz4akva6 malko mana i skill regenerate (2-3) sec
i otiva6 na golema i gnool-ovete koito pazqt merc campa..Castva6 si 2ra me4ka (burzo predi da e iz4eznala purvata) i s vsi4ko FF golema posle ostanaloto kato mejduvremenno si kupuva6 edin troll s heal i abolish....Sled kato svur6i6 hero + 6 archera..Minava6 prez pazara koito ti e na put i kill 3te gnoll-a tam koeto te pravi 3ti lvl
(ne puska6 me4ka tam to ne 4e ima6 i mana togava de 6toto samo 6e si q ohabi6 pri gnoll wardens)..I ot tuka s posle castnatata me4ka hero i 6 archera tva e okolo 4,30 min na igrata otiva6 v centura vsi4ki archeri po drakona hero i me4kata otdolu po kakvo to padne pazi6 da ne mrat archeri i tva e.........Vsi4ko razbira se zavisi i ot tova kolko aktiven e protivnika ,dali 6te te tursi kade creepva6 ili 6te se opitva da obie nqkoi i drug wisp v bazata ti.........No v ob6i linii FF vulcite i ne bi trqbvalo da imate problem...pone dotuka. :)Prez tova vreme malko hunts i tech za KotG i tallons koito obiknovenno ima6 1 i se pravi vtori kogato onq doide s demos....No togava ve4e ti ima6 po4ti 5 lvl hero s lo6ia hawk koito razbira se s shift po demos posle i gruntovete.....:)

Na ostanalite karti izpolzvam DH..Pazar boots i +2 all atr. po kusno moje i staff of teleportation.....Trugvam na hunts no no prekalqva6 ne pove4e ot 4-5 6toto pove4e te zakopavat da ne moje6 da pusne6 tier2 zadulgo....I v na4aloto mirco wars vs grunts gledam da ne mi omira nito edin hunt (kato ostane na 100tina HP maha6 ot controla i pravo v bazata) ako ve4e uspeq da si vzema nqkoi i drug grunt ponqkoga i FS idealno.Taka ili ina4e idva moment v koito orc-a nqma kade da hodi (i toi techva i ne moje da e pusnal tolkova mnogo gruntove 6toto nai-malkoto e mnogo tupo) i se pribira v bazata dokato ne mu izleze 2hero i demos..e v tozi harakteren moment nikoga ne go goni v bazata mu...Edno ot ne6tata koito sum nau4il kak da ne gubi6 spe4elena igra e
"v baza na orc i UD vlizai samo pri suotno6enie na silite 5:1 v tvoq polza" :) Prez tova vreme moje6 da creep samo sus nqkolko hunts (nqkoi po slabi jivotni) kato prez tova vreme s geroq i 2-3 hunts se vurti6 okolo bazata mu da ne smee predi tier 2 da se razhojda :) ,moje6 dori da expand...Ni-vajnoto spira6 s hunts(trqbvali sa ti samo za v na4aloto za za upperhand nad grunts pravi6 KotG , minava6 na upg za range archeri i po4va6 s talons...I togava idva atakata s demos i grunts.Pazi6 geroite i FF po koeto smqta6 za uda4no (pone moito mirco ne stiga za da izmukvam FF ot demolisheri hunts).Btw moje6 da izpolzva6 i zeppelin za da drop hunts i DH otzad pri demolisherite....Ve4e po natatuk i himeri....
Aaa i ako uima trolove purvo tqh gi FF..Drugo vajno mai-ne se se6tam...
Na mnogo mesta se spomenava za ultra burzi himeri ot koito da ima6 dori 3 v tozi moment az sum probval i ne mojah da go napravq...Ili ne stava ili sum zle i ne6to ne go prava kakto trqbva.....
Az izpolzvam vs gruntapult tezi taktiki osnovno....Razbira se ponqkoga gubq i to dosta lo6o ot tova...
Grunts+Demolishers spored men e nai-trudnata zada4a koqto moje da ima edin elf osobeno garnirana s watch towers si e napravo Nightmare.....
Nadqvam se pone 1-2 izre4enia da sa ti bili ot polza.....
Iskam sega i az da vi zadam edin vupros ot 4isto lubopitstvo kak strukturirate control grupite si.....
Tova sa moite :
1-heroes,hutns,bears abe melee units (bez MG)
2-archers only (naiii-mnogo i nqkoq driada ma nai-dobre samo te)
3-casters
4-drugi (MG,wisps za detonate,himeri)
5-Vsi4kite training zgradi (altar,tree ot life,AoW,AoL......)..switch s TAB......

???????° ?±?µ???µ ?????±???? ???????‚.?????° ?????????µ?? ???µ?? ?? ???????? ???°?‡???? ?·?° ???????‚?????????µ?????????µ.???????° ???° ???µ ???????????°?? ?? ???????????±???????‚??.?—?° ???° ???·???°???? ?±?????·?? ???°?‚?°?????»?‚??, ???????° ?‚?????±???° ???° ?????????µ ?±?????· ?????????µ???? ???° ?±?°?·?°?‚?°.
???°?‚?? ?????????? ?‡?µ ?µ ?????????°?» ?????°?????? ?±?????·?? 3-4 ?…?????‚?? ?? ???»?µ??-???????µ, ???°?‚?? ?? ?‚???… ???‚???µ?»???? ???‚ ???°?»?µ?‡?µ ?? ???? ???°?·???? ?? ?”?? ?? ?…?????‚???‚?µ (?????»?????‚?? ???????µ?‡?µ ?‚???»???????° ???? ?????±???µ) ?‚?°???° ?°?· ?»???‡???? ?????? ???µ?‡?µ?»???» ?????????? ????????.
1. ???µ???????‚?µ ?? ???µ?»?µ?‚?°?‚?°
2.?°???‡?µ???? ?? ???°?? ???µ?‡?µ ?????°??????
3. ?????????????µ ?·?° ???µ?‚?????µ???‚
4. ???????????? ?? ?…?????µ????(???°?‚?°?????»?‚?? ?????‰??)
5. ?????????????µ?‚?µ ?±?»???·?? ???? ?±?°?·?°?‚?° ???° ???????µ?????????°

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 18:50

Tormozko az mislq 4e kakto go pravq az s zgradite (vsi4ki na edin ctrl i kato si puskam ne6to prosto si gi smenqm s TAB) e dale4 po-udobno ne vijdam kakvo vi haresva da imate do 8-9 grup......

eeasss az li4no ne obi4am BM na Turtle da naistina burz leveling oba4e i mnogo lesno te creepjack-vat tam puk i zaradi o6e edna pri4ina......I osven tova na TR ako elf-a si e postroil kakto trqdva bazata 6te e trudno da go tower rush (imam vpredvid standartnoto pri vhodovete ne otstrani s iz4istvane na nqkoe i drugo durvo ili ne6to po "alternativno".....Ina4e za ostanaloto za vsqka bukva koqto si napisal sum napuno agree....

Raven radvam se 4e si otcenil pisaniata mi....Tova koeto trqbva da probvam...Az li4no pravq glave throwers samo na
mirror...6toto za ru6ene na gradi edin worker repair po-burzo otkolkoto 1 glave ru6i..... T_T Puk i 6te ima6 dosta problemi da gi obazi6 ot orc-a......

A i izkam da vi pitam kakvo mislite po vuprosa....Dnes testvah nqkolko igri elf vs elf praveiki PL na Rain of Fire+Cleaving Attack i napravo tva ownzz..E naistina oponentite mi ne bqha ne6to koi znae kakvo (koito igrae v hoff znae CiB.Immolat3.....) no mi se stori dobre..Edin priatel ot hoff club igrae NE vs NE na panda i samo mi naduva glavata kolko bilo dobre......no na men tova mi se stori po dobro....Vie kakvo mislite ?

I vtoria mi vupros e : Dnes padnah edin custom ot "_?°s?µ_" edna igra vs UD na ghouls kato igrah v warden na FoK..Sled igrata pregledah edna moq igra pak sre6u nego kadeto izprobvah DH na immolate i kato gledam immo > FoK ( osobeno ako nqma i gargs).Kakvo mislite po-vuprosa ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2004 19:11

stfu-n00b! написа:
Tormozko az mislq 4e kakto go pravq az s zgradite (vsi4ki na edin ctrl i kato si puskam ne6to prosto si gi smenqm s TAB) e dale4 po-udobno ne vijdam kakvo vi haresva da imate do 8-9 grup......

?????? ???????????? ???° ???·?±????.???±???‡?°?? ???°?‚?? ???????°?? ???° ?????»?·???°?? ?????????? ???????°???° ???° ?? ?????·???°?? ???µ?????°???°,???»???? ?‚?????° ?? ???°?‡?°?»???‚?? ?‡???µ?· hotkeys ?????????????¶?°?? ?µ?????? ???‚?°?±???»???? ?‚?µ?????? ?·?° APM ?°?»?° SC(?±?µ?· ???° ???‚?????°?? ???? ?????°?????????‚?? ?°?»?° [ReD]NaDa ;)).?”???????»?????‚?? ?·???°?? ??-?°,???????‚?? ???°?????????°?»???? ???? ???»?µ?????????° hotkeys,???·?????»?·???° "3" ?·?° rax,"4" ?·?° Main/Arcane ?? "5" ?·?° Smith/Aviary...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost