Автор |
Съобщение |
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 19:26
'Айде и аз се доредих да я почна. GO BEYOND DEATH.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 19:45
Все едно я няма навсякаде. Мен па ми идва утре понеже е ретайл от озон. Аре да се коляме в мулти аз съм iddqd13 в стиим
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 19:57
Sean написа: Тъкмо я почнах. Играта е супер оптимизирана и върви много добре(35 фрейма на medium). Какъв модел е тоя таблет ?
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 20:14
Surface Pro
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 21:14
ше ти изпуши лаптопа тва лято
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 25 Апр 2014 23:34
Някъде бях чел, че пад е едвали не задължителен играема ли е с мишка и клавиатура или да не си права труда да я тегля?
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 00:04
За 1 или 2 питаш? И двете са неиграеми с клавиатура и мишка.
Току що убих първия бос. Бих казал че като механики е по-добра от първата. Тука имаш това от Demon's Souls където ако умреш ти се взима част от кръвта(и се стаква докато останеш със 50% кръв).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 00:22
Sean написа: За 1 или 2 питаш? И двете са неиграеми с клавиатура и мишка.
Току що убих първия бос. Бих казал че като механики е по-добра от първата. Тука имаш това от Demon's Souls където ако умреш ти се взима част от кръвта(и се стаква докато останеш със 50% кръв). Е как да не се играят е ? 1-цата с МОДОВЕ си е перфе с мишка а 2-ката не и трябват подобни неща ако имаш малко мозък си нагласиш клавишите да ти е удобно. А тоз дет е измислил това кръвта ти да намаля като умираш е бахти малоумника. Не виждам смисъла от него. Ко всички глас каннони ли ще правим ? Кво да дигам hp като то така ли иначе ще намалее.
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 00:47
Убих още един бос който се води наследник на един от най-популярните босове от единицата. Играта за момента не разочарова. Наистина си залужава името. Пробвах и онлайн. Толкова по-добре от DS1. Всичко си работи, призоваването стана от първия път и неткода излглежда е много по-добре.
Не бих препоръчал играта да се играе с клавиатура и мишка просто е зле работата. Ако някои не му пречи ок.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 14:06
Играта за разлика от единицата определено ме заинтригува и не виждам никакъв проблем да се играе с мишка и клавиатура - съвсем друг е въпросът колко шибани са тия туториали, в които е посочен съответния конзолен клавиш и аз трябва да гадая тая простотия как се прави тук. Няколко пъти паднах и умрях заради такива бози..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 14:40
Е единицата се води малко по-интригуваща, но тази е по изпипана механика. Айде адвайте ме и да се съмонваме.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 15:22
Аз лично намирам първата за доста по-стабилна като управление по време на битка. Втората... не знам дали аз не правя нещо не както трябва, но от време на време ми сменя анимацията на стандартната атака и съответно обърква timing, прицелване и т.н. Също така limited respawn механиката е малоумна IMO.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 17:14
iddqd написа: Е единицата се води малко по-интригуваща, но тази е по изпипана механика. Айде адвайте ме и да се съмонваме. http://steamcommunity.com/id/neon_noir/Това съм аз който иска да добавя. Не помня как става съмонването обаче.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Апр 2014 23:45
Двойката твърде много се опитва да увеличи трудността и изпада в състояние на "изкуствена трудност" -Да ти пада кръвта като умреш. -Фактът, че НПС-тата ти идват по 3-4 на ръш и от гърба. -The Gutter.
Ако се вгледаш във всеки един (от трудните поне) бос, много лесно се вижда, как просто са решили да използват стандартния Souls бос, само дето да го направят по-голяма болка в гъза.
Шибания първи ковенънт в Маджула прави играта по-трудна, а аз седях и обикалях с часове, да търся несъществуващ знак за фантом.
От друга страна, тези есетици правят играта по-фармаджийска, което поне мен ме дразни. Хубавото за единицата беше, че нямаше много фарм, а ако ти трябваше да фармиш, имаше места, където ставаше бързо. Не да ми разправят, как взимат 20 есетици и фармят Нашандра или Old Iron King, след което се кефят колко са силни, щото са фармили лесни босове.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Апр 2014 00:06
Мен това, че пада кръвта като умираш ме кефи. В първата част нямаше какво да ме амбицира да не умирам, тук вече има какво. Това дето издват в гръб по трима е тъпо да и мен не ме кефи. Също така дизайна и атмосферата на мапа в единицата е по зверски. Като гейм механика, енджин, порт, е по-добре, но мисля че дори това не е достатачно за да се пребори с единицата.
|
|
|
|
|
Sean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Апр 2014 00:14
Има ring of binding със който лимита за кръвта се вдига от 50% на 75%(демек ако умираш максимално ще ти падне до 75% отколкото на 50). Точно преди old dragonslayer боса е. И не е само да са я направили по-досадна. Факта че можеш да се телепортираш още в началото елиминира доста от досадния backtracking от единицата.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Апр 2014 15:24
В единицата нямаше толкова досаден бакдракинг, защото почти всяка зона преди Lordvessel-a имаше преки пътища, които се отключваха накрая. И все пак цялата карта беше свързана. А и все пак нали можеш да се портваш само към главни огньове, не е като Скайрим с напълно explore-ната карта.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Апр 2014 19:27
Точно това дето всичко в единицата беше навързано към фаиърлинк шрайна беше супер яко. Самата карта беше много умно измислена, точно това и липсва на двойката. Просто явно този дето е правил картата в единицата май не е участвал в правенето на двойката.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Апр 2014 15:21
Начи почнах пак единицата, ама тоя път с джойстик. Разликата е доволно голяма и с една идея по-добре за игра така. Въпроси към experienced хората: 1. Гледам, че екипировката се чупи, та засега гледам да удрям с въздушна атака, че стандартните мобове с 1 удар да ги взимам (Warrior съм). Видях, че се поправя с блексмит или спел за 10к души, тоя спел кога и откъде мога да го взема и има ли requirements като intelligence, за да мога въобще да го ползва с моя воин? 2. И споменатите блексмитове колко начесто са? 3. Понеже се разходждам и събирам души в зоните след като голямата гарга те пусне, гледам има френдли нпс-та, ма те нали изчезват след като говориш с тях, та не знам сега ли да ида да говоря и да оставя за по-късно? 4. Няколко по-слаби от началните предмета ми паднаха от мобове, от тях ли да си събирам неща или има магазини (или от сандъците)? 5. Защо по никакъв начин не мога да ъпгрейдна демиджа на R1 и L2?!
edit ako nqkoi se 4udi: getvaite repair box, npc-tata se mestqt ma pak gi sreshtash, pove4e dushi = po-qk drop
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Апр 2014 19:08
Има ли смисъл да почвам 1цата с клавиатура и мишка, или даи зчакам да си взема геймпад ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|