Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 16 Окт 2011 18:57

и кепън Куеузар. Спецялно за дж пуси кат Да има стимул докато си бръсне краката

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2011 19:16

Здравейте аз съм със АТИ карта и когато инсталирам картата и се опитам да я стартирам ми казва,че програмата е спряла да работи и ме изхвърля... какво да направя за да тръгне играта ? :s

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 18 Окт 2011 07:49

Нови драйвери за АТИ :

Link Win7/Vista : http://www2.ati.com/drivers/hotfix/cata ... _vista.exe
Link XP : http://drivers.softpedia.com/progDownlo ... 36986.html

директен от ати мисла Windows XP :
http://www2.ati.com/drivers/hotfix/cata ... _winxp.exe

Профил Skype

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 18 Окт 2011 23:02

Ебати добрата.

Току що я превъртях.

Ще се чака Екс задълже.

Ако някой я има оригинална да сподели и да направим комбото.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 10:07

Снощи я затрих вече - писна ми на хуя с всеки следващ фикс/драйвер/ъпдейт да става все по-зле и по-зле.. Тъкмо по някакво небивало чудо си я бях настроил така, че да си е идеална и с последния драйвер, който трябваше уж да оправя една камара неща.. направо ми оправи играта. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 19 Окт 2011 13:05

При положение ,че ти е била настроена защо си качвал новият ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 13:24

лаком гъз - кръв сере :D :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 15:26

Аз ше я купа, ама малко по-натам. Мисля като я пуснат на промоция към празниците приемрно. Щото без това напослдък много игри накупих и не мога да им насмогна. Иначе пиратката си я врътнах на нормал и хард. Мисля наитмера и коопа да го паза за оригинала.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 19 Окт 2011 20:58

Вчера сложих най бързия Уин който съм виждал. XP x64. Сега RAGE върви все едно съм ъпгрейднал компа. Смених 3 уина и всички драйвери на АТИ и такъв резултат не съм имал до сега. С този нов уин и с новите драйвери дето съм дал линк горе, RAGE върви не само бързо ами вече няма pop-in. Кадрите са 30+ на LARGE текстури за кво говорим. А компа ми е 2.5 гиги АМД 64 х2 4 гиги рам и Радеон 3850 512мб. На 3д марк 06 дава над 500 точки разлика спрямо 7ца х64. Напрао съм смаян от този Windows. Истинската геймърска система. Много мраза 7 страшно ми е кеф че се "родих" с този.

Бтв сините екрани дето имах изчезнаха сами, незнам кфо е ставало. Смешно е но единствената промяна дето правих беше че чисто новия монитор който купих преди 1 седмица вече е в сервиз - дефект даде на 1я час работа. Много невероятно ми звучи сините екрани да са били от драйверите на монитора, незнам. Изчезнаха още до като бях с 7цата. Тествах памета 3 часа с мем тест и работи на 100%.

Профил Skype

Публикувано на: 27 Окт 2011 21:01

Здравейте. Добавих си още 4 ГБ РАМ към моите 2 ГБ и станаха 6,но за да използвам целият потенциал трябва да премина на 64 битова операционна система (уинд. 7) но съм чувал,че там не вървят всички игри? А много искам да си продължа да играя ЦС 1.6,ФИФА 11 и Rage? При тези игри ще има ли някакви проблеми и по специално при Rage,защото аз я подкарах след като сложих драйверите,които ми препоръчахте тук! Също така искам да попитам как мога да запазя сейфовете си на ФИФА 11 и Rage? Мерси предварително!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2011 01:35

ще върват. сейвове в My Documents\My Games обикновено стоят. просто си ги копираш на диск който няма да форматираш.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Ное 2011 23:13

Отново проблем. Сори ако ви е писнало от мен,но сега след като си сложих 64 битовата операционна и пуснах Rage ми сече адски много и не разбирам, защо? Къде е проблема? CS 1.6 не ми сече и Renegade Ops също не сече,а сега Rage ми сече много,а преди това се вървеше толкова гладко? Ако трябва да съм честен запазих си сейфовете от играта и ги добавих пак дори не се наложи да инсталирвам пак играта,защото си тръгна,но адски сече... :Х

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2011 00:11

Пачни я и сложи новите дарйвери за видето си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2011 18:19

може да е от всичко. това че играта не иска инсталл е супер и не е причината това. аз си знам производителността на компа, имам 3дмарк 06 който е стандарт както беше и 2001. С такъв тест си знаеш колко ти е бърз компа и сега както ти казваш имаш проблем ако знаеше щеше да провериш с теста. може да е всичко никой няма да ти каже. примерно аз къв проблем имах като сложих памет. видео картата беше на PCIe x4 вместо x16. това значи -50% примерно, яко цикъл. просто я извадих забърсах сложих и си работи на 100%.
направи си и директории за кеша на RAGE. също като сложиш новия уин трябва да сложиш драйвери директ х 9 ама то ако не си сложил няма да ти тръгва играта. също оригиналния драйвер на АТИ(дет уин 7 слага) е без опенгл демек пак сигорно си сложил новите щото не тръгва подобно на директ хса. вече има 11.10 официални с които съм аз и при мен работат перфектно, но из форумите на некои карти пишат че има проблем със сини текстури, който се оправял с некав фаил като се сложи в RAGE дира. Незнам аз последните бета и официалните са ми перфектни за сега нямам забележки за първи път ати прават добър сравнително опенгл драйвер. бтв много харесвам този бета по горе дето съм дал щото е 200 мб и има всичко в тях, като почнеш от .net framework та минеш през некви c++ и тн слага всичко което трябва даже и некви south bridge драйвери за чипсети сигорно. но все пак е бета и имах проблеми във втората част от играта със сини екрани от него мисла. сега новия драйвер незнам не съм стигнал там.

Профил Skype

Публикувано на: 03 Ное 2011 22:23

Благодаря ви много пичове. Направих следното запазих си пак записите изтрих играта и след това я инсталирах на ново,след което сложих драйверите новите за АТИ за 64 бита сложих сейфовете и сега всичко е наред! Мерси много! :)

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2011 18:09

Много странно след като пуснах някакви машини и нещо като спътник в космоса показа даде кратко филмче и играта свърши. Това ли е всичко и нещо като продължение да очаквам ли?Иначе играта ми хареса много,но кратка беше май.

Профил

Публикувано на: 15 Фев 2012 22:03

Тази игра може ли да се подкара в мулти? Като се опитам ми казва че Steam Lost Conection, или нещо такова...

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2012 00:05

Може. Аз даже играех co-op сам. Търси в thepiratebay имаше SKIDROW мулти крак. Върви и с последния пач, макар и малко бъгнато меню.

Бтв сините екрани са пак тук при мен. Незнам каква е тази аномалия, не бях виждал син екран от времето на един бъгав каталист драйвер. Единственото място където излиза син екран е RAGE и затова неможах да изиграя co-op-a. Супер аномалия, незнам игра ли е бъгава(skidrow) или какво. Тествал съм часове и памет и prime95,orthos и всекви игри. Е така полудявам и немога да намера решение. Има вероятност и да е от драйвера, каталиста е бета... но скоро ще вземам gtx 560(обмислям) и ще разбера.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2012 03:41

Аз играя в стиим кооп, но тъпото е че ме пуска с някви ебаси ретардите и когато има мися дето трябва да се нарпави нещо специфично няма как да стане с тях. Иначе коопа е супер як. Мултито с количките също е готино, но понеже всичко става супер бързо там е кофти когато има дори слаб лаг. Просто в тази бързина дори най-малкия лаг ме преебава. Ако тук има някои които не е ретард и иска да играеме кооп в стиим да си даде акаунта да го аддна.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 16 Фев 2012 03:47

iddqd написа:
Ако тук има някои които не е ретард

бате, ост'ей.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми