Автор |
Съобщение |
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 01 Ное 2011 19:49
VLM написа: Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911 /care Хората според мен преиграват с тоя батъллог не е чак такъв проблем. Повече ме дразни липсата на възможност за настройки извън играта. А да и ще е хубаво да си оправят Punkbuster-a, да няма толкова шибани бъгави инженери и АА-тата да не 2shot-ват самолетите, които са 10 пъти по-безполезни от бетата. My battlefield planes experience: YES, finally flares. Oh, an enemy. 15 minutes of *beep* *beep* *beep* After the 1000th rocket you finally take down an enemy plane. He jumps out. Vehicle disabled- 100 pts. -_- AA spots you/two( or more) stingers spot you/ two planes chase you = you are jsut delaying your death. В момент не виждам никакъв смисъл да си пилот. Само губиш точки и си разваляш ушите, Факта, че има 90% инженери не помага за удължаване на живота ти. Нито пък човекът, който седи в базата си на АА gun и кампи там цяла игра. -_-
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 01 Ное 2011 20:56
Ей дейба бъгавата игра Хубаво, оправихме проблема със звука, успях да поиграя. Още не виждам нищо в настройките си обаче, просто нищо не се вижда и това е. Т.е. вижда се какво настройваш, но не и как го настройваш. Цъкам на сляпо като се опитвам да пипна нещо. Срещнах обаче нов проблем, който отново ми уби играта. Доста често разни нпц-та просто не ми се появяват. Играта върви гладко, не е да лагват, а просто... абе няма ги. Ако са враждебни и трябва да се избият седя и чакам като алтав или се отдалечавам малко и се пръкват, та да продължиме. Обаче стигнах до оная шибана жица и скриптираното меле, където седя и се бия със въздуха, който даже и ме убива. Като започне схватката ме кара да напомпам "Е", след което се бием или танцувам и аз нз и след 5 секунди лягам мъртъв. А не ми изписва да помпам нищо друго. Бахти. Идеи? ЕДИТ: Аре там го минах щот намерих клипчета в youtube кои бутони се натискат. Проблема е, че ми е бъгав и част от HUD-а и не ми изписва какво трябва да натисна. Също така и компас нямам, само синьото поле на което трябва да е принципно. Абе кеф. Ся една мишка ме уби 5 пъти и аз й показвах среден пръст преди да издъхна докато не намеря клипче, че правилния бутон е левия на мишката. Е да му еба майката.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 01 Ное 2011 21:48
Мда, уникално бъгава е играта и аз ги имам тия проблеми. Направо не знам дали ще имам сили да я доиграя. На мисията в Париж както си вървя и изведнъж около мен се телепортираха от нищото 5 враждебни нпц-та и ме убиха веднага Явно е трябвало да се появят по-рано. Приятелските нпц-та пък постоянно се заклещват като след това не мога да продължа напред и трябва да рестартирам чекпойнтите с надеждата да не се заклещат. Иначе аз май още не съм стигнал до това място, за което говориш, тъй като не съм имал подобен проблем. Играта се съревновава с Fallout: New Vegas по бъгове ама Fallout-a поне беше як. Разбирам, че това е мултиплейър ориентирана игра ама тогава да не бяха пускали сингъл кампания изобщо.
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 01 Ное 2011 22:34
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 01 Ное 2011 22:34
Да ви кажа - като чета постовете ви ми се струва,че мултито е по-малко бъгаво. Е,и там си има проблеми,ама не са чак толкова gamebreaking.От проблемите със сингъла съм имал само липсващо NPC на едно-две места като проблемът си го оправих с релоудване на последния чекпойнт.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 00:26
Хммм интересно, превъртях я и не съм видял един бъг дори в сингъла... Да не е нещо свързано с видеокартата? С бета драйвърите ли сте? С последните драйвъри на Nvidia и GTX 580 не съм имал нито графични бъгове, нито дропове във фреймрейта, нито дори бъгнал се destruction или npc.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 12:38
И аз съм с тази карта, но с по-добър процесор от теб и си има много бъгове в сингъла. Прекалено много.
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 12:58
Ако може някой да ми обясни как работи Spot-а,защото блъскам като изоглавен и нищо не става? Battlelog-а работи добре,само понякога като искам да вляза в някоя игра и играта не се стартира от първия път,end process и после влизам.Не знам как го правя,но честичко влизам в отборите на тотални кретени и нямам идея как станах 5 lvl Понеже съотборниците не са много с всичкия си се занимавам да трепя самолети,но не винаги става Обаче сега виждам че favourite сървърите ми са изчезнали?! П.П Навит съм да участвам в platoon.Вчера или оня ден pcultimate и Orkz ми разказаха играта многократно,а не искам да се превръщам в боксова круша,поне не и на българи
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 13:52
С бета драйверите съм, и с тях и без тях положението е същото. По 5-6 геймбрейкъра на мисия, които едва успявам да мина и аз не знам как. В танка пред банката с хеликоптера не знам защо но в момента, в който пилота каже че има 20 секунди до излитане хеликоптера избухваше без очевидна причина. На 6-7мия път не избухна и успях да я мина. Сега на снайперската мисия когато покривам моите хора в блока и пристига камиона с MG-то и се очаква от мен да го сваля, в камиона няма никой, но картечницата си стреля. Съответно пуцам по въздуха около него с идеята да сваля този който стреля, но него просто го няма. Не е като някои други които не ми се появяват, да са си там но да не се виждат и да ги отстреляш като се блъснеш в тяхи видиш че има нещо, този въобще го няма, но си стреля и след 5 секунди ми слага край на мисията щото не съм го бил свалил. Пробвах кво ли не ама хуй, то ми се убива кефа от играта ебаси. Отказвам се. Добре че не дадох пари за тоя боклук. Само мисията със самолетите беше яка.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 14:04
Странно, и аз си изиграх кампанията без никакви проблеми и бъгове. Да не би пиратския рилийз да е бъгав?
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 15:02
Еми не знам възможно е да е от пиратския релийз, защото съм с последните драйвъри за моята карта, които даже самата игра ме накара да ги инсталирам (и май не са бета), а пък и вие всички, които казвате, че нямате подобни проблеми май сте с оригинални копия. В такъв случай нямам право да се оплаквам от играта
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 17:39
Ами аз и pcultimate сме с оргиналки. Може наистина от това да е
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 17:47
Тази игра започна да става доста странна...Отключил съм няколко attachment-а(оптики),но никъде не ми ги показва,за да модифицирам оръжията си.Къде е уловката?
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 19:01
Уловката е, че можеш да ползваш атачмънтите само за оръжието, за което си ги отключил. Пример: отключваш лазера за RPK. Можеш да го сложиш САМО на RPK. Явно си отключил атачмънт за едно оръжие, а после си минал в другия отбор (респективно си сменил и оръжието) и затова не ти излиза в Accessories.
|
|
|
ivo333
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 22:10
Hicks написа: Ами аз и pcultimate сме с оргиналки. Може наистина от това да е Аз също съм с оригинална и досега съм срещал хиляда бъга в сингъла.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 02 Ное 2011 22:23
ivo333 написа: Hicks написа: Ами аз и pcultimate сме с оргиналки. Може наистина от това да е Аз също съм с оригинална и досега съм срещал хиляда бъга в сингъла. Явно е въпрос на късмет
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 03 Ное 2011 08:28
Аз пък нямам никакви бъгове в сингъла.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 03 Ное 2011 23:57
Бре мамицата му превъртях я с ебати зора. MG-то ми се spawn-на като не направих врътката с afinity-то към единия процесор. Преглътнах loop-ващия звук до края на играта но ми пооправи проблема, та да може поне да се играе.
Играта е слабичка де. Освен мисията със самолетите <3
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 04 Ное 2011 00:18
Ерджан написа: Играта е слабичка де.
играл в сингълплеър и мисли, че мнението му има значение
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 04 Ное 2011 00:45
За кампанията говоря ве, олигофрен. Майка ти през гъза ли те е родила
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|