Автор |
Съобщение |
YourSepulture
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 09:19
Как се медитира?и дава ли това възможност да прескачаш от ден на нощ както в първата част?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 09:37
YourSepulture написа: Как се медитира?и дава ли това възможност да прескачаш от ден на нощ както в първата част? цъъъъъкаш контроооооооол, пооооосле си избииииирааааааш от менютоооо И ги четете малко тия туториали бе, деба. Усещам как сме/сте изтъпяли яко от дебилни конзолни игрички и сега в Уичъра като има един-два по-сложни елемента и всички са втф омг лол как да го направя това ??? Сигурно, ако нямаше и на някои куестове и местности маркировка на картата, щеше всеки втори пост да е питанка за тях. Тцтцтц, а едно време ... Ся да не се обидите, малко на шега ги приказвам тия неща. А играта става все по-яка, даже ме е яд, че вчера нямах толкова време да я цъкам, а си бях планувал целия ден да отиде само за това.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
YourSepulture
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 09:51
Не просто мога да отделя по 30-40 мин на ден. и не ми стига да разглеждам детайлно туториила.Погледнах в контролите , но не видях за медитацията.Сесията ебава майката на положението 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 11:04
Играта отчаяно се нуждае от storage chest mod ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) edit: in other news, преебах си сейфовете и трябва да почвам отначало акт1 ...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 11:31
 Това май е главния куест и вариантите му. Някаква идея как да се направи онова, което води само до 1 завършек (долу, в акт 1)?
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 11:31
Добре, има ли някой да продава кирия за оголемяване на торбата. Пълен абсурд е така, постоянно имам билки, крафтинг материали и т.н. и като луутна нещо и нашия момък започва да ходи като насран.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 11:48
Тайни, как се прееба ? Кажи, че да внимаваме ние.
За сега нямам проблем с многото боклуци. Гледам да не нося оръжия в мене, нито брони. Разните материали ги правя на следващите по качество. Само дето съм пълен с мутагени, дето сигурно 90% от тях са безсмислени, ама ...
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 13:18
Единственото, което открих са ръкавици, които дават...5 точки бонус за товар. И мога да нося 255, вместо 250, ухаааа! Иначе съгласен - инвентарът се нуждае от пачване. Нещо като например билките да не се броят за тежест. То книгите, които са сигурно по 5 кила всяка, ги брои по-леки от въздуха, а ми гледа всяка ягодка колко ме натоварва  В тази връзка - къде ми е опцията "You already have read this book" Аз лично почнах да изхвърлям "crafting" материалите, които не са за бомби. Много място ми заемат, а и не виждам смисъл. Имах диаграма за една хубава броня, събирах, купувах, изразходвах си времето и парите, направих бронята и след половин час намерих една също толкова добра в пещера... И съставката "етер" е сигурно най-редкият материал на света, да му се не види!
|
|
|
|
 |
Glamour
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 14:25
В Abilities има едно умение strong back, което дава capacity + 50. На мен ми го даде когато носих Аryan през затвора. Разбира се за да се появи Аryan в затвора не трябва да го убивате в пролога.
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 14:29
DJ Cat написа: Добре, има ли някой да продава кирия за оголемяване на торбата. Пълен абсурд е така, постоянно имам билки, крафтинг материали и т.н. и като луутна нещо и нашия момък започва да ходи като насран. Има strong back умение, но се отключва в пролога. Дава допълнително да носиш 50 lbs. Cover : damage reduction +10% - Unlocked by being under Triss's umbrella and not leaving it - not a clue where...After the jail Triss will make a magic shield to protect from arrows, just stay under that for the fight Strong Back : +50 to capacity - spare aryan when u confront him then rescue him from the dungeon. you recieve it after you help him escape - Dungeons of La ValettesConjuror : +3 sign damage - i recieved this after i used axii sign during convorsation about where kings kids were. not sure if thats where i got it. but u get it in the prologue Assassin : +25% damage when attacking from behind - Find the white cloaked body in a haystack in the town fight very early on Stylized Corpse написа: Тайни, как се прееба ? Кажи, че да внимаваме ние.
За сега нямам проблем с многото боклуци. Гледам да не нося оръжия в мене, нито брони. Разните материали ги правя на следващите по качество. Само дето съм пълен с мутагени, дето сигурно 90% от тях са безсмислени, ама ... По грешка ги изтрих, не е по вина на играта. Спеше ми се и не проверих хубаво дали съм изтрил правилните. Но пък сега си пуснах със сейва от първата част и си имам raven armor Иначе на мен все ми липсва достатъчно oil, за да ги направя на по-добри. Лошото е, че не знам дали трябва да ги пазя за следващите чаптъри или не ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) едит: има мод, който прави всички предмети да тежат 0 кг http://www.gamefaqs.com/boards/975399-t ... s/59181607http://www.gog.com/en/forum/the_witcher ... weight_modНо ми се струва малко прекалено  едит2: а това е мениджър за сейфовете. Можете да видите кой сейф кой е Цитат:
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 14:30
Glamour написа: В Abilities има едно умение strong back, което дава capacity + 50. На мен ми го даде когато носих Аryan през затвора. Разбира се за да се появи Аryan в затвора не трябва да го убивате в пролога.  Ама аз исках да мре...Геройска смърт и всичко оставало. Няма ли тогава "Weak back" и Данделион да го ползвам като муле? 
|
|
|
|
 |
Glamour
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 15:35
Може да се спести доста място като се продават всички crafting материяли които се ползват за правене на брони или подобрения на брони (leather, cloth и т.н.), не намерих никакъв смисъл да се правят брони... по магазините продават по-хубави. А освен уменията които Тiny изброи имам и strong stomach което дава +10 резистънс на пойзън, което не помня къде ми го даде. Незнам дали това са всички допълнителни умения в играта (+ AXI SING HEX, INTIMIDATION и PERSUASION които май ги дава още в началото) но до чаптър 2 тези съм намерил.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 16:41
Е от кво зависи да спасиш Аryan? Аз се опитах да разреша нещата без кръвопролитие. И какво става ако е жив? Само го спасяваш ли?
А майка му от какво зависи да я измъчват? Аз като играх не я измъчваха.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 17:06
Не е вярно, че в магазините продават по-хубави. Понякога има диаграми за доста добри брони, пък и излиза по-евтино да си я направиш. В магазините не е ли от хилядарка нагоре ? П.П. OOOOOOOOOOOOOOOOODRIIIIINNNNNNN .... Най-якия куест до сега. 
|
|
|
|
 |
Glamour
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 18:38
vasito написа: Е от кво зависи да спасиш Аryan? Аз се опитах да разреша нещата без кръвопролитие. И какво става ако е жив? Само го спасяваш ли?
А майка му от какво зависи да я измъчват? Аз като играх не я измъчваха. Ами не трябва да се дуелираш с Аryan в пролога, предполагам трябва да се избере правилния диалог, а ако се дуелираш незнам дали има възможност да го оставиш жив. В последствие той се оказва в затвора, и ако му помогнеш играта ти дава strong back. Stylized Corpse написа: Не е вярно, че в магазините продават по-хубави. Понякога има диаграми за доста добри брони, пък и излиза по-евтино да си я направиш. В магазините не е ли от хилядарка нагоре ? П.П. OOOOOOOOOOOOOOOOODRIIIIINNNNNNN .... Най-якия куест до сега.  Незнам, на мен най-добрата диграма за броня ми е CAYRAN CARAPACE ARMOR, а иначе на втори чаптър продават броня която струваше 3600 мисля, и е горе долу два пъти по-добра. Вярно, че струва бая ама пък защитата цена няма  Сега играя на хард и ... не ме убиват много често  A по напред може да има и по-хубави диаграми, и тогава ще се окаже че съм се набутал  След като играх вече доста, мога да кажа, че играта е невероятна. Започна малко неубедително, но с течение на времто става все по-интересна, и поне на мен ме завладя повече дори и от първия Witcher. Само интерфейса не струва, предполагам са го окепазили заради X-Box. Относно бойната система и на мен ми се стори доста опростена, но в крайна сметка установих че битките са ми доста интересни и разнообразни. За разлика от Witcher 1 за която няма какво да се лъжем, дори и на Hard беше прекалено лесна и общо взето докато се биех ядох пуканки  Спомням си че обикалях докато насъбера 15-20 гада за да ги убия наведнъж щото ме мързеше да ги убивам един по един. И се чувствах като супер мен, което на моменти си е тъпо. А сега на 2-ката всяка битка ме държи под напрежение, а при това са и изключително красиви и визуално и като движения. Не ми харесват кът сцените когато убиваш някой зашеметен, както не ми харесваха и на 1-цата, щото са много мудни и според мен излишни и не на място. Поради тази причина не играя с Аард и всичко което зашеметява. Много се радвам, че намесиха в историята Йорвет, надявам се да се разбере нещо и за Алвин и Grand Master-a. Вярно, че е играта доста по-различна от Witcher 1 и това в първия момент стряска, но всеки който и даде шанс няма да съжалява. Моите оценки са - Графика - 10, Звук и музика - 10, История - 10, Интерфейс - 3, Геймплей - 10
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 19:49
Единствения кусур, за който бих могъл да мрънкам, е инвентара. И мини-картата, която се върти като гламава, ако някой знае опция, която да я направи статична, да свирка. Иначе това е. Играта е феноменална. Напълно (е, почти) оправя горчивия вкус в устата след Dragon Age II. Толкова от мен, не ми се пише повече, отивам да цъкам. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 20:02
Как може навсякъде да са свършили бройките да им********
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Ltkash
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 20:09
E тва е! Може би лек спойлер:
Най-накрая започнаха бавно да разплитат историята с Йенефер. Цялата минала част се чудих къде се е дянала! Отивам да играя, не мога да мирясам.
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 20:25
аз все още си чакам колектърса ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 20 Май 2011 20:59
Ам, имам проблем. След като извърших ритуала с Детмолд, разбрах каквото разбрах, и ще отивам към скривалището им. Гералт казва, че мъртвеца трябва да има ключ със себе си, обаче не мога да интерактна с трупа. Въртях се, суках се, не ми излиза иконката. Огледах и около мястото където се бихме - няма нищо. А като отидох на входа, ми казва че трябва ключ. Какво трябва да направя?
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|