Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 11 Сеп 2011 19:50
Защото ги няма ? То е ясно че е направено за самия трейлър с CGI ефекти, ти да не мислеше, че са изкарани от играта ?
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 11 Сеп 2011 19:51
DJ Cat написа: Защото ги няма ? То е ясно че е направено за самия трейлър с CGI ефекти, ти да не мислеше, че са изкарани от играта ? Надявах се да са.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 11 Сеп 2011 23:11
За Меган, гледайте кретидите до края.
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 12 Сеп 2011 17:22
Theron Fears написа: И като имам предвид действията в оригиналния Deus Ex, май избора на Сариф е логичният. Вие какво мислите? Унищожаването на Panchaea ми изглеждаше като най-логичното решение. Нека човечеството само да реши.
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 12 Сеп 2011 18:16
Саможертвата и избора да кажа на хората всичко, промяната винаги е трудна, а още по-трудно е първата стъпка да я направиш.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 12 Сеп 2011 18:35
Това е най-тъпия избор за мене, ама карай. Изкуствено се драматизира, но пак е добре че го има като опция.
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 20 Сеп 2011 16:11
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 24 Сеп 2011 22:42
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Сеп 2011 23:50
Днес най-после намерих време да разцъкам. Почнах в 9 сутринта, сега спрях. Замаен съм.
Бива ли да е толкова велика тая игра...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Сеп 2011 00:21
Слабичка игра, предишните части са много по-интересни. Тука само графиката е яка, останалото са го осрали. Въобще няма и капка от атмосферата на останалите.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Сеп 2011 13:53
Бе недей говори глупости бе бастун. Графиката точно не е най-силната част на играта, точно атмосферата и стила са се запазили брутални. То освен че навсякъде лъха на Deus Ex, тази игра е доста по-добра от първата, да не говорим за втората. Като я превъртиш пак ми се обади, ако пак ти е такова тъпо мнението нема нужда.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Сеп 2011 23:07
GOTY
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Сеп 2011 23:24
Ерджан написа: GOTY DJ Cat написа: Бе недей говори глупости бе бастун. Графиката точно не е най-силната част на играта, точно атмосферата и стила са се запазили брутални. То освен че навсякъде лъха на Deus Ex, тази игра е доста по-добра от първата, да не говорим за втората. Като я превъртиш пак ми се обади, ако пак ти е такова тъпо мнението нема нужда. Нали не беше играл първата бе, от къде ти залъха на разни неща изведнъж?
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 27 Сеп 2011 15:31
Как да не съм я играл бе ?
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 01 Окт 2011 14:21
Едва ли ще е GOTY. По въпроса дали е по-добра от първата, в чисто техническо отношение определено я превъзхожда, но геймплеят само се доближава до този на първата-липса на специализации, кирливият health regen, босовете, продължителността, etc.
Играта е добра и се радвам, че решиха да възродят поредицата, но можеше още.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 01 Окт 2011 14:37
Третата игра е по-добрата в поредицата. Такива псевдо носталгични изгъзици, на мен не ми минават. Във всяко едно отношение е по-добра играта, мога да давам с часове примери, а болшинството което твърди обратното са хора, за които щом не е като в първата игра - минус. От такива слепи овце нема нужда. Оригиналната игра е била страхотна за времето си, в момента никой който не я е играл на времето, няма да и се наслади, а ще му е най-много средняшка. Гейминга се развива, но тъпите българи естествено са последни.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 01 Окт 2011 16:00
SniperDwarf91 написа: Едва ли ще е GOTY. GotY се раздават от над 100 различни медии в множество категории, така че въпреки страхотната конкуренция съм сигурен, че играта ще спечели поне няколко приза в края на годината...
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 01 Окт 2011 17:44
DJ Cat написа: Третата игра е по-добрата в поредицата. Такива псевдо носталгични изгъзици, на мен не ми минават. Във всяко едно отношение е по-добра играта, мога да давам с часове примери, а болшинството което твърди обратното са хора, за които щом не е като в първата игра - минус. От такива слепи овце нема нужда. Оригиналната игра е била страхотна за времето си, в момента никой който не я е играл на времето, няма да и се наслади, а ще му е най-много средняшка. Гейминга се развива, но тъпите българи естествено са последни. Колкото и да се мъчиш, няма да ме убедиш, че липсата на меле е плюс. Престани да налагаш мненията си като чук.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 02 Окт 2011 14:07
Мен играта ме разочарова на доста голямо ниво. Просто... усещането от предишните две го няма и хич не се накефих, като я играх. За протокола отбелязвам, че я минах с 3 от 4те края, да не кажете нещо
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 02 Окт 2011 23:20
MartoG написа: А другият ми път, в който се наложи да стрелям, беше след като излязох от офиса на Zhao, там когато ти правят засада, щото просто не знаех къде да се скрия. Има скрит vent през който можеш да се измъкнеш. Но аз лично ги нокаутирах всичките, щото нямаше как да изпусна XP-то. То не можеш да ги дебнеш, но разглеждайки си инвентара забелязах гас гранатите които бях насъбрал, та след 2-3 опита връщане на аутосейва, тичане надолу докато още говорят на входа и добре хвърлена граната, имаше масово задушаване и 2 минути ъпдейти докато успее да ми изреди целия народ дето издуших с една гранатка. Играта е толкова велика, че последните дни не съм играл, просто щото усетих, че наближавам края. До момента минуси мога да й дам само малкото дестинации и тъпите бос файтове, останалото се преживява. Определено играта на годината за мен. Всъщност я споделете, след второто връщане в Detroit (когато са протестите), колко часа игрово време ми остава горе-долу?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|