Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:38

аве ПИЛЕ Пигси не е в клана щото не иска да е когато станеш добър колкот мен камоли колкто пигси тогас се обади щото аз мисля че пигси има винаги място в клана на ПЦМания поне според мене но и мари мисли така и Иморталити така че невиждам защо трябва да се правиш на добър пред Пигси си нищо :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:42

хахахахахаххааа :lol: :lol: :lol: абе ван ли си кво си...с тебе играли ли сме та да можеш да кажеш колко съм добър и колко не-не сме играли. Така, че е крайно време да МЛЪКНЕШ. а пигси с тази бъгава игра...ок нека да е добър, щом смяташ. За добро или зло пигси вече не е в клана, а пък ти си мълчи, щото още повече не си, а и с тези простотии които говориш незнам и как ще влезеш...

пс. не се правя на добър...поне не на толкова, колкото не съм.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:56

Тва че Пиггси има място в клана е вярно.Винаги ше има за него място , просто в момента не е в клана и няма думата.Ако се върне ще може да предлага хора за изключване. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:57

Pileto написа:
Piggsy написа:
Аз съм против pileto в клана...........По - добре сложете Ван , щото тоя ******** не заслужава да е в клана :evil:
хехе говориш така, защото те засегнах нали? казах истината, че играеш мн смешно и дървено, бъгаво, но въпреки това ефектно? ами да, истината боли...а иначе аз съм съгласен, нека си против...ще видим мнението на другите, но според мен бях приет с пълно съгласие...не вярвам сега да са се променили нещата...все пак ок. а доколкото виждам ти не си в клана и с право според мен...така че незнам защо ручиш :lol:

А пиле без такива,моля ти се.Едвам влезна в клана и почна да гониш и да обиждаш другите играчи.Всеки играе така както може и иска.Щом хората ги радва или искат да играят с бъгове,нека така да бъде...Техен си избор.Пигси си е добър играч и като сме играли с него,той не ми играe така бъгаво както ти разправяш.А ти не играеш ли с бъгове?И какво направи с тея бъгове снощи срещу мен?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 15:01

† iMMortality † написа:
Pileto написа:
Piggsy написа:
Аз съм против pileto в клана...........По - добре сложете Ван , щото тоя ******** не заслужава да е в клана :evil:
хехе говориш така, защото те засегнах нали? казах истината, че играеш мн смешно и дървено, бъгаво, но въпреки това ефектно? ами да, истината боли...а иначе аз съм съгласен, нека си против...ще видим мнението на другите, но според мен бях приет с пълно съгласие...не вярвам сега да са се променили нещата...все пак ок. а доколкото виждам ти не си в клана и с право според мен...така че незнам защо ручиш :lol:

А пиле без такива,моля ти се.Едвам влезна в клана и почна да гониш и да обиждаш другите играчи.Всеки играе така както може и иска.Щом хората ги радва или искат да играят с бъгове,нека така да бъде...Техен си избор.Пигси си е добър играч и като сме играли с него,той не ми играe така бъгаво както ти разправяш.А ти не играеш ли с бъгове?И какво направи с тея бъгове снощи срещу мен?
не не съм почнал да гоня никой и да обиждам. ДА, според мен играе с бъгове и ДА, ако питаш това аз не играя така. Но това няма значение.
А като съм влезнал в клана какво...трябва да мине време, за да си дам мнението ли? не си прав бате...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 15:07

Абе боклук , аре млъквай вече , че започна много да ме дразниш....Нз ама мене до сега никой не ме е изнервял толкова :x: Направили сме 1-2 мача , даже не съм сигурен дали са 2 , и вече вика че играя бъгаво и дразнещо.......Рядко играя така , даже нз срещу кой друг съм играл бъгаво , а днес беше така , защото трябваше да те бия и ти беше с Барса :lol: А пък , както бях казал , загубил съм форма , не играя така , както играех преди

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 15:12

Piggsy написа:
Абе боклук , аре млъквай вече , че започна много да ме дразниш....Нз ама мене до сега никой не ме е изнервял толкова :x: Направили сме 1-2 мача , даже не съм сигурен дали са 2 , и вече вика че играя бъгаво и дразнещо.......Рядко играя така , даже нз срещу кой друг съм играл бъгаво , а днес беше така , защото трябваше да те бия и ти беше с Барса :lol: А пък , както бях казал , загубил съм форма , не играя така , както играех преди
Ей смешко, ае стига си говорил повече, сямтам, че няма нужда да се дразним повече взаимно. ДА 2 пъти сме играли първия път беше 1:1, втория път беше сега. И в двата мача ми е направило впечатление затова го писах. И още нещо, ти видя ли, че просто го написах това ей така и също бях съгласен, че в такъв мач е нормално? ама ти продължаваш да бучиш...не те разбирам, ае peace :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 17:00

който от вас двамата (Pileto , Piggsy) продължи да псува другия и да спорят след този мой пост ще бъде баннат от турнирите на фифа за 3 месеца , така че ви съветвам да спрете :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 19:44

Krissan написа:
който от вас двамата (Pileto , Piggsy) продължи да псува другия и да спорят след този мой пост ще бъде баннат от турнирите на фифа за 3 месеца , така че ви съветвам да спрете :wink:
А на мене знаеш ли колко ми пука вече? :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 16:52

Е по спокойно е хора за кво се карате :!: . За клана казах че можем само още 1 човек да приемем и ако иска ван да играе с другите , ако те са За , да ми пише на мене да направим един мач , и ще видим :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:07

ае с кого да играя за да вляза в клана пишете ми на скайп zloben_ciganin да играем

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:14

Момчета току що ми падна мнението за тея от фифа лийг макар че не всички са такива . Играх в техния тур , и бих един от техните кланове , с доста го бих и тоя пич почна да ме псува на майка , че съм го спъвал , което въобще не е вярно , нямаше никво нарушение срещу него , каза да си ходя у смотания форум и да играя там и съм бил ламер , поствам тва тука щото направо ми се отщя да играя с тея величия който се мислят че няма кой да ги бие , щото тоя шич определено не може да губи , и ви казвам че ако не отговорят на това което сме писали повече аз няма да предизвиквам никой от тоя форум , просто съм възмутен :evil:
П.П sorry за офтопика ама тоя тай ме изнерви щото го пръснах и пак ми приказва че нашия форум и тура били смотани тва ме изнерви не че ме псува щото мене нем и пука за такива лекета , лапе съм бил тоя 15 годишния :twisted: И ако играем срещу тяхния клан някой ден напрво ще ги спукаме тея :x

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:16

MaRiN_007 написа:
Момчета току що ми падна мнението за тея от фифа лийг макар че не всички са такива . Играх в техния тур , и бих един от техните кланове , с доста го бих и тоя пич почна да ме псува на майка , че съм го спъвал , което въобще не е вярно , нямаше никво нарушение срещу него , каза да си ходя у смотания форум и да играя там и съм бил ламер , поствам тва тука щото направо ми се отщя да играя с тея величия който се мислят че няма кой да ги бие , щото тоя шич определено не може да губи , и ви казвам че ако не отговорят на това което сме писали повече аз няма да предизвиквам никой от тоя форум , просто съм възмутен :evil:
П.П sorry за офтопика ама тоя тай ме изнерви щото го пръснах и пак ми приказва че нашия форум и тура били смотани тва ме изнерви не че ме псува щото мене нем и пука за такива лекета , лапе съм бил тоя 15 годишния :twisted: И ако играем срещу тяхния клан някой ден напрво ще ги спукаме тея :x

С колко го би?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:20

ми ако е толкова важно
1вия мач го бих 5:0
2рия го водех 4:1 прекъсна на полувремето и той почна да ми приказва тея глупости и се изнервих и не се сдържах да го пиша тука понеже обиди нашия тур , и не се сдържах , той щотот е уж от добрите в тоя клан порнстарс е става въпрос за shangana , пича е добър ама неможе да ми противодейства на атаките а защитата ми беше блестяща. :x

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:24

Марине, не им се впрягай на тия бе :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Яну 2007 21:37

Ами и аз незнам нещо се изнервих и нз кво наприказвах :lol: щото така много мразя биеш някого смачкваш го буквално и те заплюва, както и да е :) АА ще видят те :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 19:19

Момчета незнам повече на тея няма да им се моля като не искат добре . Край, повече няма да им пиша в темата за предизвикателства , то тема а нищо не ти отговарят, сега се двуомя между FSX има информация от иморталити , че са доста добри , също така и LnG , тях ги знам и ще стане як сблъсък. Кажете си менението щотот тея няма да ги чакаме , до другата година :evil:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 19:32

LNG

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 19:33

Ехх...гледам ви (чета ви) и ви се чудя...защо се впрягате толкова? Не че тук му е мястото да го пиша това, ама защо толкова си усложнявате живота? Така де, интересни са ми мачовете ви, ама на всяка страница има тонове псувни как някой играел бъгаво ала бала...(ивън иф ю уин(в псуването) юр стил ритардед(забравих в чий подпис беше)) Както и на всяка страница някой все напуска клана/спира да играе в турнирите...не сте малки, че да се сърдите след всеки загубен мач я...дори аз не знам смисъла на тоз пост и причината, която ме накара да го напиша...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2007 20:53

М другите също да кажат , ако искат да някой да прави опит да пита TroY щото аз повече няма да ги моля , ако искате пък реванш с алиенс, искам да ви чуя мненията и да видя кво да правя :wink:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com